Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  SE T630 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sixten
HV Guru

sõnum 28.06.2005 00:38:59 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Sixten_S kirjutas:
peaks siis ära ostma icon_wink.gif

Loe hommikul see teema algusest lõpuni veel korra läbi ja uuri täpsemalt negatiivseid külgi mis välja toodud. Kui nood sind piisavalt ära ei hirmuta siis lase käia icon_smile.gif

ise oled telefoniga rahul ?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.06.2005 00:54:48 vasta tsitaadiga

Sixten_S kirjutas:
Draqula kirjutas:
Sixten_S kirjutas:
peaks siis ära ostma icon_wink.gif

Loe hommikul see teema algusest lõpuni veel korra läbi ja uuri täpsemalt negatiivseid külgi mis välja toodud. Kui nood sind piisavalt ära ei hirmuta siis lase käia icon_smile.gif

ise oled telefoniga rahul ?

Minu vajadustele see telefon vastab.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 28.06.2005 00:59:00 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Tead sevenhugs, kahe peale oleme päris korraliku analüüs-teema siia kokku saanud. Mina kiidan, sina laidad ja ongi objektiivne hinnang lõpptulemuseks thumbs_up.gif

ega ma ainult laida, olen lihtsalt siin-seal toonud välja miinuseid, mis mind häirivad.
Samas võin ilmselt igat telefoni nii tublisti kiita kui ka maha teha, kuid kumbki tegevus pole eesmärgiks. Pealegi, kõik sõltub ikkagi lõppkasutajast. Kui pole vajadust näiteks symbian-telefoni järele, siis on need telefonid selle inimese jaoks vaid tüütult suured kobakad. Keerukad pealekauba. Kasutaja ise peab enese jaoks selgeks tegema, milleks tal telefoni vaja on. Samas, omadused omadusteks, kogemuste järgi on telefoniostul sama oluline faktor ka välimus. [Kiitus] T630 näeb minu meelest üpris soliidne välja. [/Kiitus]
Kokkuvõtteks, ei mina, Draqula ega keegi teine saa sinu eest otsuseid vastu võtta. Mine poodi, vaata, katsu, kiika konkureerivaid telefone, katsu neidki, uuri andmeid... ja siis vali. Lohutuseks, Murphy seadustele tuginedes, ükskõik, mida sa ka ei valiks, nagunii valid vale...
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 28.06.2005 15:01:05 vasta tsitaadiga

TELE2' on nt 1710 eeku, K500i on 1890.-

Eks sa pead ise ikka järeldusele jõudma, mine parem kohale ja küsi näppimiseks.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
SirSimon
HV kasutaja
SirSimon

sõnum 30.06.2005 16:25:15 vasta tsitaadiga

Olen siis Teleyhe klient ja olen proovinud e-maili funktsiooni tööle saada, aga ei tule midagi välja. Oskab keegi mind abistada, et saaksin oma hotmaili acounti kasutada oma SE'iga?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 30.06.2005 16:50:32 vasta tsitaadiga

kas hotmail üldse toetab POP3? Minu arust, vähemalt vanasti, oli POP3 tugi hotmailil tasuline.
tagasi üles
SirSimon
HV kasutaja
SirSimon

sõnum 30.06.2005 18:55:15 vasta tsitaadiga

sevenhugs kirjutas:
kas hotmail üldse toetab POP3? Minu arust, vähemalt vanasti, oli POP3 tugi hotmailil tasuline.

No kas mitte Outlook Express ei ole pop3, seda ma saan igatahes kasutada!
tagasi üles
aks
HV veteran
aks

sõnum 01.07.2005 18:34:12 vasta tsitaadiga

väga hea telefon - teist päeva omanik thumbs_up.gif
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2005 09:46:48 vasta tsitaadiga

aks kirjutas:
väga hea telefon - teist päeva omanik thumbs_up.gif

sama siin 8)
ainuke paha asi on see et mul on kõnepakett diil 99 ja sellega ei saa gprsi kasutada ning IR ega BT seadet ka pole icon_sad.gif
telefon ise on väga bro thumbs_up.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
rifkin
HV kasutaja
rifkin

sõnum 03.07.2005 20:24:49 vasta tsitaadiga

Olen SE T630 õnnelik omanik juba kuu aega. Enne oli mul Nokia3510, mille väljavahetuse tingis juba vanadusest tingitud amortiseerumine (kulumine), mis väljendus korpuse pragunemises, mis ei olnud tingitud põrutusest icon_rolleyes.gif sest neid ta lihtsalt mingi ime läbi ei olnud saand ja väga vaikne kuulari helitugevus. Ok kaldun juba teemast kõrvale.

Tahan siinkohal yles loetleda mõned plussid-miinused, mis minul on silma jäänd (mitte et neid siin teemas vähe oleks).

Plussid:
+ 65k värviga TFT ekraan, millelt näeb lugeda igas olukorras (ka päikese käes), mis on ka põhjus, miks ma varem telefoni ei vahetanud
+ mõnusalt ylesehitatud menyy (julgen väita, et isegi loogilisem kui Nokiatel)
+ ilus disain (mul on soliidse musta korpusega)
+ palju andmeside võimalusi: E-mail, kiire GPRS, IR, BlueTooth
+ kaamera (reaalselt kasutatav 352x288 reso juures aga piltide telefonis vaatamiseks on seda kyllalt)

Miinused:
- diktofoni .amr formaadis salvestusi ei saa kasutada helinatena (või keegi saab?)
- vahest peale pildi tegemist kipub uimerdama, enne kui pilti salvestada saab. aga see ei sega ju igapäevakasutust!?
- kõneregister on nac imelik: väljuvad, sisenevad ja vastamata kõned on kõik koos yhe nimekirjana. Vastamata kõnesid saab ainult eraldi vaadata. Natuke häirib ka eelmisel päeval toimunud kõnedel kellaaja puudumine (selle asemel on vaid kuupäev), millele on vist kaks lahendust siiani: oma tel kuupäev ära muuta kuupäevaks, millal kõne toimus või vaadata kõne toimumise aega AMF progega, millest eespool palju juttu on olnud icon_wink.gif
- WAP teenuseid on küll päris mugav kasutada aga selleks, et minna mõnele järjehoidjasse salvestatud aadressile peab kõigepealt avalehe avama
- GPRS arve on kolmekordistunud icon_razz1.gif

Yldiselt kaaluvad plussid miinused kõvasti yles. thumbs_up.gif
Julgen väita, et olen ostnud endale parima hinna-kvaliteedi suhtega telefoni, mis hetkel turul on.
Soovitan kõigele kes otsivad endale soodsat kuid võimalusterohket ja ilusat telefoni ning ei oma "ma pean ostma nokia" kompleksi icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.07.2005 22:00:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:

diktofoni .amr formaadis salvestusi ei saa kasutada helinatena (või keegi saab?)

Kindlalt ei saa. Helinaks sobivad vaid midid ja imy'd.

tsitaat:

- kõneregister on nac imelik: väljuvad, sisenevad ja vastamata kõned on kõik koos yhe nimekirjana.

Alguses tundus see mulle ka imelik, kuid omad plussid on ka siin. Näiteks kui päeva jooksul teed mitu kõnet numbrile mida sul tel raamatus pole, siis pärast registrit vaadates ei mäleta enam mis number näiteks oli trükikoda. T630 registris aga on kõned toimumise järjekorras, seega kui mäletad et kohe peale seda helistas sulle keegi kelle nimi tel raamatus olemas, siis kõnede järjekorra järgi leiad vajaliku numbri.

tsitaat:

- WAP teenuseid on küll päris mugav kasutada aga selleks, et minna mõnele järjehoidjasse salvestatud aadressile peab kõigepealt avalehe avama

Mulle meeldib see WAP kodulehe kiirnupp, ise olen seadnud sinna alla EMT mobiilparkimise lehe, et saaks auto juurest lahkudes ühe vajutusega parkimisalustuse lehe ette ja tagasi tulles samuti kiirelt parkimise lõpetada.
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 03.07.2005 23:05:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Alguses tundus see mulle ka imelik, kuid omad plussid on ka siin. Näiteks kui päeva jooksul teed mitu kõnet numbrile mida sul tel raamatus pole, siis pärast registrit vaadates ei mäleta enam mis number näiteks oli trükikoda. T630 registris aga on kõned toimumise järjekorras, seega kui mäletad et kohe peale seda helistas sulle keegi kelle nimi tel raamatus olemas, siis kõnede järjekorra järgi leiad vajaliku numbri.

ja mõistagi minu etteaste, tasakaalustuseks, nagu kunagi mainisid icon_wink.gif
...ja kui see, kes ennist helistas, uuesti peaks helistama, on ta potsti nimekirja esiotsas... Ses suhtes on näiteks 65-seeria siemensi kõneregister hea, et ka korduvate isikute puhul on iga kanne eraldi registreeritud.

edit: kahju, et see punane tuluke joystick'u sees vaid laadimisega seotud asjaoludel põleb (või ehk eksin?). Näiteks võiks ta olla ka vastamata kõne ning saabunud smsi/mmsi indikaatoriks. Kui mul praegu screensaver ees on, siis ei reeda miski, et seal kella taga kiri "vastamata kõne" on. Selleks, et seda näha, pean nuppu vajutama. Teistel markidel on puhkeasendi ajal taolistest asjadest teatamas kiri või väike nooleke.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.07.2005 23:23:02 vasta tsitaadiga

sevenhugs kirjutas:
tsitaat:

ja mõistagi minu etteaste, tasakaalustuseks, nagu kunagi mainisid icon_wink.gif
...ja kui see, kes ennist helistas, uuesti peaks helistama, on ta potsti nimekirja esiotsas... Ses suhtes on näiteks 65-seeria siemensi kõneregister hea, et ka korduvate isikute puhul on iga kanne eraldi registreeritud.

edit: kahju, et see punane tuluke joystick'u sees vaid laadimisega seotud asjaoludel põleb (või ehk eksin?). Näiteks võiks ta olla ka vastamata kõne ning saabunud smsi/mmsi indikaatoriks. Kui mul praegu screensaver ees on, siis ei reeda miski, et seal kella taga kiri "vastamata kõne" on. Selleks, et seda näha, pean nuppu vajutama. Teistel markidel on puhkeasendi ajal taolistest asjadest teatamas kiri või väike nooleke.

Õigust räägid. Endale see registris kirjete hüppamine tähelepanuta jäänud, pole nähtavasti sellist juhust olnud.

Punasel tulukesel on minu teada 2 kasutust. Üks, nagu mainisid, aku tühjenemise märguanne, teine on imy helinate puhul (imy "helinad" võimaldavad märguandena kasutada lisaks helisignaalile ka telefoni taustavalgustus, klahvivalgustust, värinat ja ka seda punast tulukest). T68 jaoks oli imy helinana, vibra kasutades, tehtud üks lahe robot-helin, mille käigus telefon ennast püstiseistes lauapeal ümber pööras.
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 03.07.2005 23:36:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mulle meeldib see WAP kodulehe kiirnupp, ise olen seadnud sinna alla EMT mobiilparkimise lehe, et saaks auto juurest lahkudes ühe vajutusega parkimisalustuse lehe ette ja tagasi tulles samuti kiirelt parkimise lõpetada.

OT küll, aga parkimist on lihtsam lõpetada, helistades 1903. Vähemalt EMT võrgus töötab see nii.

Draqula
HV Guru

sõnum 03.07.2005 23:44:24 vasta tsitaadiga

Tripp kirjutas:
tsitaat:

OT küll, aga parkimist on lihtsam lõpetada, helistades 1903. Vähemalt EMT võrgus töötab see nii.

Kusjuures, tegelikult ma teadsin seda, aga miskipärast pole 2 asja kokku pannud. Tulevikus siis olen targem icon_smile.gif
tagasi üles
rifkin
HV kasutaja
rifkin

sõnum 04.07.2005 10:45:45 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
tsitaat:

diktofoni .amr formaadis salvestusi ei saa kasutada helinatena (või keegi saab?)

Kindlalt ei saa. Helinaks sobivad vaid midid ja imy'd.

kahju, et .amr faile helinatena ei saa kasutada. jube lahe oleks mõnda salvestust helinana kasutada icon_razz1.gif

Draqula kirjutas:
tsitaat:

- kõneregister on nac imelik: väljuvad, sisenevad ja vastamata kõned on kõik koos yhe nimekirjana.

Alguses tundus see mulle ka imelik, kuid omad plussid on ka siin. /--/ T630 registris aga on kõned toimumise järjekorras.

kõneregister oli alguses rohkem harjumatu aga nüüd saan aru, et see on päris asjalik lahendus

Draqula kirjutas:
tsitaat:

Mulle meeldib see WAP kodulehe kiirnupp

mulle meeldivad ka need kiirnupud.
yks lahendus + ja - nuppude juures on veel see, et kui sõnumit kirjutada sis "-" all hoidmise ja näiteks "5" vajutamise peale tuleb "L" ja + all hoidmisel ja "5" vajutamise peale tuleb "K" ehk siis vastava klahvi 3. või 2. märk icon_wink.gif (kui keegi pole seda veel avastanud)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
ksl
HV kasutaja

sõnum 04.07.2005 12:05:51 vasta tsitaadiga

Aga on siis üldse koht, kust saaks WAP shortcutid otse kätte, mitte ei pea vahepeal mingile "pealehele" minema?

rifkin kirjutas:
yks lahendus + ja - nuppude juures on veel see, et kui sõnumit kirjutada sis "-" all hoidmise ja näiteks "5" vajutamise peale tuleb "L" ja + all hoidmisel ja "5" vajutamise peale tuleb "K" ehk siis vastava klahvi 3. või 2. märk icon_wink.gif (kui keegi pole seda veel avastanud)

Seda võimalust kasutasin juba T28 juures

Draqula
HV Guru

sõnum 04.07.2005 12:20:17 vasta tsitaadiga

ksl kirjutas:
Aga on siis üldse koht, kust saaks WAP shortcutid otse kätte, mitte ei pea vahepeal mingile "pealehele" minema?

Kui on, siis mina seda vähemalt leidnud pole.
tagasi üles
SirSimon
HV kasutaja
SirSimon

sõnum 04.07.2005 20:38:55 vasta tsitaadiga

Aga on siis keegi mingitmoodi E-maili teenuse ka tööle saanud?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 04.07.2005 20:49:14 vasta tsitaadiga

Olen EMT klient ja e-maili teenus töötab, kasutades IMAP protokolli.
tagasi üles
SirSimon
HV kasutaja
SirSimon

sõnum 04.07.2005 20:50:55 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:

Kes su E-maili teenusepakkuja on?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 04.07.2005 20:52:36 vasta tsitaadiga

SirSimon kirjutas:
Draqula kirjutas:

Kes su E-maili teenusepakkuja on?

Olen lugenud mail.ttu.ee maile ja hot.ee maile.

Täpsemad parameetrid häälestuseks kirjutasin sellesse teemasse:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=135015&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=IMAP
tagasi üles
ksl
HV kasutaja

sõnum 06.07.2005 08:44:34 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
ksl kirjutas:

leidsin sellise võimaluse, et "Järjehoidjad" saab panna sellise funktsiooni alla nagu "Minu menüüd" (nool vasakule)

Draqula
HV Guru

sõnum 06.07.2005 09:02:25 vasta tsitaadiga

ksl kirjutas:
Draqula kirjutas:
ksl kirjutas:

leidsin sellise võimaluse, et "Järjehoidjad" saab panna sellise funktsiooni alla nagu "Minu menüüd" (nool vasakule)

Mõte hea, kuid mul on kalender olulisem, seda ainust shortcuti ei raatsi ära kulutada wapi peale.
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 06.07.2005 15:12:56 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
ksl kirjutas:
Draqula kirjutas:
ksl kirjutas:

Mõte hea, kuid mul on kalender olulisem, seda ainust shortcuti ei raatsi ära kulutada wapi peale.

kuidas seda üldse muuta???? mul on nool paremale märkmed, arvasin et peabgi olema nii icon_redface.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  SE T630 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.