Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eXacTy
Kreisi kasutaja
|
02.06.2005 22:54:50
|
|
|
seal on 100% hz probleem, mängin ise CS-i ja tean, selline viga on kõigil. mängudes lasen hz-i 60 ja ongi pilt paigast ära, siis kui on nvidia kaart siis parim proge on reforce kui ati siis Multires.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.06.2005 23:59:31
|
|
|
Kui on NV kaart siis saab refresh ratet juba draiveritest peale sundida, pole tarvis mingite suvaliste progedega mis aeg-ajalt ei tööta torkida.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.06.2005 00:04:01
|
|
|
ja atiga ei saa? vabalt saab, lihtsalt reforce on mu jaoks kõikse mugavam
vähemalt peale wini clean installi, siis ei hakka draivereitest mingit jura võtma ja paneb normaalsed hetrzid
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
03.06.2005 00:07:58
|
|
|
Pole mul küll õnnestunud miski imega driveritest molu sagedust nii paika panna, et see vanemates mängudes (gta 3 ja VC näiteks) samaks jääks. Ikka peab reforcet kasutama.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.06.2005 00:12:47
|
|
|
tsitaat: |
ja atiga ei saa? |
Tõenäoliselt saab, ma poel ise seda otsinud ega näinud kuna nende kaartidega on mul wini all isiklikke kogemusi vägha vähe.
lihtsalt reforce on mu jaoks kõikse mugavam |
Siis on ju hea. Minu kaardi puhul aga pakkus see proge mingeid lauajalgu mitte korralikke hertse
Pole mul küll õnnestunud miski imega driveritest molu sagedust nii paika panna, et see vanemates mängudes (gta 3 ja VC näiteks) samaks jääks. |
Mälu järgi peaks NV'l olema umbes nii:
see sealt kusresolutsiooni winis muudad võtad advanced
sealt selle tabi millel nimeks NV-midagi
sealt otsid refreshrate override. Kui sealt hertsid paika seada ei suuda isegi win neid muuta(advanced->monitori alt).
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.06.2005 01:20:33
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Pole mul küll õnnestunud miski imega driveritest molu sagedust nii paika panna, et see vanemates mängudes (gta 3 ja VC näiteks) samaks jääks. |
Mälu järgi peaks NV'l olema umbes nii:
see sealt kusresolutsiooni winis muudad võtad advanced
sealt selle tabi millel nimeks NV-midagi
sealt otsid refreshrate override. Kui sealt hertsid paika seada ei suuda isegi win neid muuta(advanced->monitori alt). |
uuematel official drivudel pole seda kohta enam...
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
03.06.2005 09:16:53
|
|
|
Sael on aint miski show only custom modes ja siis veel miski vääga imelik koht, mkus ma igaksjuhuks numbreis ei hakand tsurkima
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.06.2005 09:38:45
|
|
|
uuematel official drivudel pole seda kohta enam... |
Võimalik, pole vaadanud. Mul on winis vist eelviimane draiveriversioon. Kui õhtupoole viitsin siis vaatan kas ja kus uuematel draiveritel see koht on
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
03.06.2005 09:50:19
|
|
|
Deem, kas keegi teist seda pilt näeb ka? Mul siin ei näita seda praegu. Loll pilt.ee
Edit: Pilt.ee -s toimuvad hoolustööd.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
03.06.2005 10:08:25
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
ja atiga ei saa? vabalt saab, lihtsalt reforce on mu jaoks kõikse mugavam
vähemalt peale wini clean installi, siis ei hakka draivereitest mingit jura võtma ja paneb normaalsed hetrzid |
ATI Omega draiveritel see pluss, et kaasas kohe ATI Tray tools, millel saab lasta määrata max. toetatavad hertsid kõikmõeldavalte resolutsioonide juures ning need panna siis default'iks. (Rääkimata, et Omega draiveritega mõnusad custom resolutsioonid nagu 1200x900 jne.)
Aga Refreshlock sobib paremini kõigile erinevatele kaartidele - http://downloads.guru3d.com/download.php?det=354
Muuseas Endal ATI kaart ning ikkagi on tulnud iga kord uuel monitoril pilt paika sättida monitori enda sätetest, põhimõtteliselt kõigil resolutsioonidel/hertsidel. Monitorid tahavad ikka üldjuhul kalibreerimist kui uue massina külge pannakse.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.06.2005 13:00:18
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
Muuseas Endal ATI kaart ning ikkagi on tulnud iga kord uuel monitoril pilt paika sättida monitori enda sätetest, põhimõtteliselt kõigil resolutsioonidel/hertsidel. Monitorid tahavad ikka üldjuhul kalibreerimist kui uue massina külge pannakse. |
ja samamoodi tuli ka minul 6600GT'ga ära määrata... ei tea mis osad siin ajavad, aga opsys/graafikakaart ei saada monitorile sätteid et kuidas ta peaks pilti mahutama ekraanil...
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|