Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X
HV veteran

|
06.03.2005 19:42:05
|
|
|
ei näita jah .
Edit:Tegelt näitab küll ,aga seal tuleb natuke rohkem otsida, aga käib küll. 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nganasan
HV kasutaja

|
07.03.2005 10:57:25
|
|
|
keegi selle msn 7-ga samas võrgus asuvasse arvutisse mingit suurt faili on õnnestunud saata? Endal tekks vajadus saata ~700MB faili ja msn 7 ei tulnud sellega toime, võttis enda alla faili suuruse jagu virtuaalmälu ja jäigi kõvakat ragistama, vastu võtta suurt faili sai küll. Tol hetkel oli kiireim lahendus 6.2 peale ja probleemid kadusid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
07.03.2005 12:52:43
|
|
|
Nganasan kirjutas: |
keegi selle msn 7-ga samas võrgus asuvasse arvutisse mingit suurt faili on õnnestunud saata? Endal tekks vajadus saata ~700MB faili ja msn 7 ei tulnud sellega toime, võttis enda alla faili suuruse jagu virtuaalmälu ja jäigi kõvakat ragistama, vastu võtta suurt faili sai küll. Tol hetkel oli kiireim lahendus 6.2 peale ja probleemid kadusid. |
selle jaoks. Muidu saadad faile läbi usa lääneranniku.
ja järgmine küsimus siis, et kas on mõnda sellist messengeri olemas mis lubaks igale minu kontaktnimekirjas olevatele tegelasele erineva sisselogimisel esitatava tunnusheli seada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
07.03.2005 15:48:01
|
|
|
borru, ega ei saada ikka küll. Võrgus ühendused loodud siis lähevad failid nagu lipsti.
Nganasan, miks välja ei jaganud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
07.03.2005 16:26:24
|
|
|
borru,sellejaoks msn Plus! ,et tunnusheli lisada
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
07.03.2005 17:55:30
|
|
|
heihopsti
parool võõrastes kätes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
07.03.2005 18:45:38
|
|
|
borru, ei ole. Mingi viiruseke jälle liikuma saanud, mis igast jama nüüd saadab. Seepärast soovitangi alati asjad üle küsida enne kui midagi vastu võtate. Vaadake nimed ka üle.
PS! tavaliselt igasugu pildid pole shortcuti märgiga..
|
|
tagasi üles |
|
 |
prints
Kreisi kasutaja

|
07.03.2005 19:30:19
|
|
|
sama siingi soovitan ennem üle küsida kas asi on ikka õige
|
|
tagasi üles |
|
 |
k2iguvahetaja
HV veteran
|
07.03.2005 19:30:58
|
|
|
Yea, ma märkasin ka, et viiruseid levikul. Dumbuserid vaatavad ohhooooo, lahe pic. .pif
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
07.03.2005 21:11:06
|
|
|
Mul logib MSN sisse ära ja sis ütleb, et ma olen kuskil mujal ennast sisse loginud
Kuigi tglt ei ole & midagi ei juhtu kah
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
tagasi üles |
|
 |
asus_cusl2
HV kasutaja
|
07.03.2005 21:42:07
|
|
|
mtimmo kirjutas: |
Mul logib MSN sisse ära ja sis ütleb, et ma olen kuskil mujal ennast sisse loginud
Kuigi tglt ei ole & midagi ei juhtu kah |
Mul oli ka midagi sarnast vahepeal.
Aga mul selline probleem, et msn lgib mind korraks välja ja siis kohe sisse tagasi? millest see võib tulla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
07.03.2005 22:19:07
|
|
|
Rajareits kirjutas: |
borru, ei ole. |
siiski on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nganasan
HV kasutaja

|
07.03.2005 23:34:19
|
|
|
Rajareits kirjutas: |
Nganasan, miks välja ei jaganud? |
Olin just winile repairi teinud, muist seaded olid paigst ära ja see kellele saata tahtsin ei pääsenud kohaliku võrgu kaudu ligi, praegu väljajagamine jälle toimib, a 6.2 jätan vast esialgu alles.
Millal see msn 7 oma beetastaatusest välja jõuda võiks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
08.03.2005 16:06:08
|
|
|
asus_cusl2 kirjutas: |
Aga mul selline probleem, et msn lgib mind korraks välja ja siis kohe sisse tagasi? millest see võib tulla? |
See Reconnect - imine ja ise automaatselt connectimine on viimasel ajal tekkinud jah ja jube tihedalt. Ühtegi faili avanud pole nii et viirusega ei tohiks tegemist olla. F-secure peal ka. Mis jama on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
08.03.2005 16:13:31
|
|
|
aksel kirjutas: |
asus_cusl2 kirjutas: |
Mul logib MSN sisse ära ja sis ütleb, et ma olen kuskil mujal ennast sisse loginud :D
Aga mul selline probleem, et msn lgib mind korraks välja ja siis kohe sisse tagasi? millest see võib tulla? |
See Reconnect - imine ja ise automaatselt connectimine on viimasel ajal tekkinud jah ja jube tihedalt. Ühtegi faili avanud pole nii et viirusega ei tohiks tegemist olla. F-secure peal ka. Mis jama on? |
Kusjuures sama siin,samas on hea ilma multimsnita seda värki kasutada,mul jääb teine msn tavaliselt lahti :D
Ja siis mul endal ka üks mure moodi asi...msn plus ei hakka tööle startupiga...mitte kuidagi kohe.
Reinstalli olen proovind jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alien
HV kasutaja

|
08.03.2005 17:52:29
|
|
|
kus msn 7.0 seda paika saaks panna et kui kontaktisik offline läheb et aknas ka seda näitaks (no vanasti oli see kollane kiri et.. appears to be offline)
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
08.03.2005 21:17:32
|
|
|
kas kellelgi on kah olnud selline imelik probleem nagu mul:
mul on msn-i kontaktides üsna palju inimesi, aga ainult ühe puhul on selline jama, et alati kui ta sisse logib, viskab msn mulle ette teate, et peab nüüd sulgema ja kas tahan saata bugi reporti. siis paneb end kinni ja ma pean msn-i uuesti kävitama. see on absoluutselt alati 100% juhtudest nii, et kui see teine kasutaja logib end sisse, kohe viskab mind välja. mulle tundub, et see jama on alates sellest ajast, kui läksin üle versioonile nr. 7.0. teisel kasutajal sama versioon, aga jah, mitte ühegi muu kasutaja puhul sellist nalja ei ole. meie operatsioonisüsteemide puhul ei ole ka sellist kombinatsiooni, mida muude kasutajatega ei esineks, ja üldse kõik tundub väga tavapärane
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
08.03.2005 21:34:46
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
kas kellelgi on kah olnud selline imelik probleem nagu mul:
mul on msn-i kontaktides üsna palju inimesi, aga ainult ühe puhul on selline jama, et alati kui ta sisse logib, viskab msn mulle ette teate, et peab nüüd sulgema ja kas tahan saata bugi reporti. siis paneb end kinni ja ma pean msn-i uuesti kävitama. see on absoluutselt alati 100% juhtudest nii, et kui see teine kasutaja logib end sisse, kohe viskab mind välja. mulle tundub, et see jama on alates sellest ajast, kui läksin üle versioonile nr. 7.0. teisel kasutajal sama versioon, aga jah, mitte ühegi muu kasutaja puhul sellist nalja ei ole. meie operatsioonisüsteemide puhul ei ole ka sellist kombinatsiooni, mida muude kasutajatega ei esineks, ja üldse kõik tundub väga tavapärane |
see ei tundu loogiline.
võibolal sul mingi lisa- nt msn plus! ja pandud valik,et kui ta sisse tulab mingi eriline hääl või muu tzikibriki tuleks- ja siis seal kuskil kokkujooksnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
08.03.2005 22:05:16
|
|
|
tsitaat: |
võibolal sul mingi lisa- nt msn plus! ja pandud valik,et kui ta sisse tulab mingi eriline hääl või muu tzikibriki tuleks- ja siis seal kuskil kokkujooksnud
|
ei ole midagi pandud. kõik on täpselt samamoodi nagu kõigil teistel listis olijatel, ainult selle vahega, et ühe konkreetse inimese sisselogimisel alati lükatakse mul msn kinni ja pakutakse error reporti saatmise võimalust. mul läks päris tükk aega, enne kui ma sellest seosest aru sain
|
|
tagasi üles |
|
 |
Blody_Hell
HV vaatleja

|
09.03.2005 19:06:24
|
|
|
Bropia viirus !!!!!!
nmida teha?
_________________ Only the dead have seen the end of war
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kangur
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
10.03.2005 15:10:40
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
tsitaat: |
|
ei ole midagi pandud. kõik on täpselt samamoodi nagu kõigil teistel listis olijatel, ainult selle vahega, et ühe konkreetse inimese sisselogimisel alati lükatakse mul msn kinni ja pakutakse error reporti saatmise võimalust. mul läks päris tükk aega, enne kui ma sellest seosest aru sain |
Tasuks vaadata selle kasutaja nimi kriitilise pilguga üle. Nii palju kui ise 7.0-i natuke proovisin, siis osade tähemärkide ja sümbolite peale, kasutaja nimes hakkas erroreid pilduma. Muud ei oska praegu arvata. Ikkagi beeta
|
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
11.03.2005 09:58:45
|
|
|
Kas on mingit võimalust MSN panna kõiki minu listis olevaid tervitada nende sisselogimisel minu poolt?
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
11.03.2005 17:55:43
|
|
|
kas keegi teab kust saaks tasuta tõmmata msnile emotione mis oleksid suured ja liikuvad ja koht võiks olla selline kust ei tuleks kaasa igasugu muud pahna nagu üks koht on emotionid olid lahedad aga browserile ilmus kohe mingi web bar ja viiruse tõrje pani üürgama
nii et kui keegi teab mõnda kohta andku teada
|
|
tagasi üles |
|
 |
|