Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 06.03.2005 19:42:05 vasta tsitaadiga

ei näita jah icon_sad.gif .

Edit:Tegelt näitab küll ,aga seal tuleb natuke rohkem otsida, aga käib küll. 8)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nganasan
HV kasutaja
Nganasan

sõnum 07.03.2005 10:57:25 vasta tsitaadiga

keegi selle msn 7-ga samas võrgus asuvasse arvutisse mingit suurt faili on õnnestunud saata? Endal tekks vajadus saata ~700MB faili ja msn 7 ei tulnud sellega toime, võttis enda alla faili suuruse jagu virtuaalmälu ja jäigi kõvakat ragistama, vastu võtta suurt faili sai küll. Tol hetkel oli kiireim lahendus 6.2 peale ja probleemid kadusid.
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 07.03.2005 12:52:43 vasta tsitaadiga

Nganasan kirjutas:
keegi selle msn 7-ga samas võrgus asuvasse arvutisse mingit suurt faili on õnnestunud saata? Endal tekks vajadus saata ~700MB faili ja msn 7 ei tulnud sellega toime, võttis enda alla faili suuruse jagu virtuaalmälu ja jäigi kõvakat ragistama, vastu võtta suurt faili sai küll. Tol hetkel oli kiireim lahendus 6.2 peale ja probleemid kadusid.

selle jaoks. Muidu saadad faile läbi usa lääneranniku.

ja järgmine küsimus siis, et kas on mõnda sellist messengeri olemas mis lubaks igale minu kontaktnimekirjas olevatele tegelasele erineva sisselogimisel esitatava tunnusheli seada?
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 07.03.2005 15:48:01 vasta tsitaadiga

borru, ega ei saada ikka küll. Võrgus ühendused loodud siis lähevad failid nagu lipsti.
Nganasan, miks välja ei jaganud?
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 07.03.2005 16:26:24 vasta tsitaadiga

borru,sellejaoks msn Plus! ,et tunnusheli lisada icon_wink.gif
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 07.03.2005 17:55:30 vasta tsitaadiga

heihopsti icon_wink.gif

parool võõrastes kätes.
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 07.03.2005 18:45:38 vasta tsitaadiga

borru, ei ole. Mingi viiruseke jälle liikuma saanud, mis igast jama nüüd saadab. Seepärast soovitangi alati asjad üle küsida enne kui midagi vastu võtate. Vaadake nimed ka üle.
PS! tavaliselt igasugu pildid pole shortcuti märgiga.. icon_razz1.gif
tagasi üles
prints
Kreisi kasutaja

sõnum 07.03.2005 19:30:19 vasta tsitaadiga

sama siingi soovitan ennem üle küsida kas asi on ikka õige
tagasi üles
k2iguvahetaja
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2005 19:30:58 vasta tsitaadiga

Yea, ma märkasin ka, et viiruseid levikul. Dumbuserid vaatavad ohhooooo, lahe pic. .pif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 07.03.2005 21:11:06 vasta tsitaadiga

Mul logib MSN sisse ära ja sis ütleb, et ma olen kuskil mujal ennast sisse loginud icon_biggrin.gif
Kuigi tglt ei ole & midagi ei juhtu kah

tagasi üles
asus_cusl2
HV kasutaja

sõnum 07.03.2005 21:42:07 vasta tsitaadiga

mtimmo kirjutas:
Mul logib MSN sisse ära ja sis ütleb, et ma olen kuskil mujal ennast sisse loginud icon_biggrin.gif

Mul oli ka midagi sarnast vahepeal.

Aga mul selline probleem, et msn lgib mind korraks välja ja siis kohe sisse tagasi? millest see võib tulla?
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 07.03.2005 22:19:07 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
borru, ei ole.

siiski on icon_wink.gif
tagasi üles
Nganasan
HV kasutaja
Nganasan

sõnum 07.03.2005 23:34:19 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Nganasan, miks välja ei jaganud?

Olin just winile repairi teinud, muist seaded olid paigst ära ja see kellele saata tahtsin ei pääsenud kohaliku võrgu kaudu ligi, praegu väljajagamine jälle toimib, a 6.2 jätan vast esialgu alles.
Millal see msn 7 oma beetastaatusest välja jõuda võiks?
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.03.2005 16:06:08 vasta tsitaadiga

asus_cusl2 kirjutas:
mtimmo kirjutas:

Aga mul selline probleem, et msn lgib mind korraks välja ja siis kohe sisse tagasi? millest see võib tulla?

See Reconnect - imine ja ise automaatselt connectimine on viimasel ajal tekkinud jah ja jube tihedalt. Ühtegi faili avanud pole nii et viirusega ei tohiks tegemist olla. F-secure peal ka. Mis jama on?
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 08.03.2005 16:13:31 vasta tsitaadiga

aksel kirjutas:
asus_cusl2 kirjutas:
mtimmo kirjutas:
Mul logib MSN sisse ära ja sis ütleb, et ma olen kuskil mujal ennast sisse loginud :D

See Reconnect - imine ja ise automaatselt connectimine on viimasel ajal tekkinud jah ja jube tihedalt. Ühtegi faili avanud pole nii et viirusega ei tohiks tegemist olla. F-secure peal ka. Mis jama on?

Kusjuures sama siin,samas on hea ilma multimsnita seda värki kasutada,mul jääb teine msn tavaliselt lahti :D

Ja siis mul endal ka üks mure moodi asi...msn plus ei hakka tööle startupiga...mitte kuidagi kohe.
Reinstalli olen proovind jne.
tagasi üles
Alien
HV kasutaja
Alien

sõnum 08.03.2005 17:52:29 vasta tsitaadiga

kus msn 7.0 seda paika saaks panna et kui kontaktisik offline läheb et aknas ka seda näitaks (no vanasti oli see kollane kiri et.. appears to be offline) icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 08.03.2005 21:17:32 vasta tsitaadiga

kas kellelgi on kah olnud selline imelik probleem nagu mul:

mul on msn-i kontaktides üsna palju inimesi, aga ainult ühe puhul on selline jama, et alati kui ta sisse logib, viskab msn mulle ette teate, et peab nüüd sulgema ja kas tahan saata bugi reporti. siis paneb end kinni ja ma pean msn-i uuesti kävitama. see on absoluutselt alati 100% juhtudest nii, et kui see teine kasutaja logib end sisse, kohe viskab mind välja. mulle tundub, et see jama on alates sellest ajast, kui läksin üle versioonile nr. 7.0. teisel kasutajal sama versioon, aga jah, mitte ühegi muu kasutaja puhul sellist nalja ei ole. meie operatsioonisüsteemide puhul ei ole ka sellist kombinatsiooni, mida muude kasutajatega ei esineks, ja üldse kõik tundub väga tavapärane
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 08.03.2005 21:34:46 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
kas kellelgi on kah olnud selline imelik probleem nagu mul:

mul on msn-i kontaktides üsna palju inimesi, aga ainult ühe puhul on selline jama, et alati kui ta sisse logib, viskab msn mulle ette teate, et peab nüüd sulgema ja kas tahan saata bugi reporti. siis paneb end kinni ja ma pean msn-i uuesti kävitama. see on absoluutselt alati 100% juhtudest nii, et kui see teine kasutaja logib end sisse, kohe viskab mind välja. mulle tundub, et see jama on alates sellest ajast, kui läksin üle versioonile nr. 7.0. teisel kasutajal sama versioon, aga jah, mitte ühegi muu kasutaja puhul sellist nalja ei ole. meie operatsioonisüsteemide puhul ei ole ka sellist kombinatsiooni, mida muude kasutajatega ei esineks, ja üldse kõik tundub väga tavapärane

see ei tundu loogiline.

võibolal sul mingi lisa- nt msn plus! ja pandud valik,et kui ta sisse tulab mingi eriline hääl või muu tzikibriki tuleks- ja siis seal kuskil kokkujooksnud
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 08.03.2005 22:05:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

võibolal sul mingi lisa- nt msn plus! ja pandud valik,et kui ta sisse tulab mingi eriline hääl või muu tzikibriki tuleks- ja siis seal kuskil kokkujooksnud

ei ole midagi pandud. kõik on täpselt samamoodi nagu kõigil teistel listis olijatel, ainult selle vahega, et ühe konkreetse inimese sisselogimisel alati lükatakse mul msn kinni ja pakutakse error reporti saatmise võimalust. mul läks päris tükk aega, enne kui ma sellest seosest aru sain
tagasi üles
Blody_Hell
HV vaatleja
Blody_Hell

sõnum 09.03.2005 19:06:24 vasta tsitaadiga

Bropia viirus !!!!!!
nmida teha?

Kangur
HV kasutaja

sõnum 10.03.2005 00:01:15 vasta tsitaadiga

Blody_Hell kirjutas:
Bropia viirus !!!!!!
nmida teha?

Loe:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=161138
Ehk saad targemaks.
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 10.03.2005 01:32:35 vasta tsitaadiga

http://www.mmaailm.net/modules.php?name=News&file=article&sid=86
tagasi üles
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 10.03.2005 15:10:40 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tsitaat:

ei ole midagi pandud. kõik on täpselt samamoodi nagu kõigil teistel listis olijatel, ainult selle vahega, et ühe konkreetse inimese sisselogimisel alati lükatakse mul msn kinni ja pakutakse error reporti saatmise võimalust. mul läks päris tükk aega, enne kui ma sellest seosest aru sain

Tasuks vaadata selle kasutaja nimi kriitilise pilguga üle. Nii palju kui ise 7.0-i natuke proovisin, siis osade tähemärkide ja sümbolite peale, kasutaja nimes hakkas erroreid pilduma. Muud ei oska praegu arvata. Ikkagi beeta icon_wink.gif
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 11.03.2005 09:58:45 vasta tsitaadiga

Kas on mingit võimalust MSN panna kõiki minu listis olevaid tervitada nende sisselogimisel minu poolt?
v1per
HV kasutaja

sõnum 11.03.2005 17:55:43 vasta tsitaadiga

kas keegi teab kust saaks tasuta tõmmata msnile emotione mis oleksid suured ja liikuvad ja koht võiks olla selline kust ei tuleks kaasa igasugu muud pahna nagu üks koht on emotionid olid lahedad aga browserile ilmus kohe mingi web bar ja viiruse tõrje pani üürgama
nii et kui keegi teab mõnda kohta andku teada icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.