Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cbr
HV Guru

|
03.05.2003 08:14:28
|
|
|
Aga mis võib olla selle pinina tulemuseks? Telekas läheb lõpuks peeti? Peaks võimalikult kiiresti parandusse viima vms??
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tobler
HV kasutaja

|
03.05.2003 20:18:43
|
|
|
sama asi siin , 1024 resoga vahetevahel hakkab pinisema..aga see on mööduv.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
03.05.2003 21:21:17
|
|
|
Lisaks eelpool pakutule:
aegade jooksul on realaotuse transistori ja radika (tihti suur tükk alumiiniumplaati) vahel termilistest pingetest tekib lõtk ja siis kandub selle transistori või koond-kiibi tahes tahtmatu kõrgsagedusvibratsioon üle laiale plekitükile (loe kõlalauale) ja sealt see teie kõrvu kostubki.
Lahendus vaata üle realaotus või ka kaadrilaotuse koond-kiibi kinnitused, kui on võimalik tee see ümber M3-se poldiga fikseeritavaks ja kui on käepärast termopastat -liimi siis seda ka vahele, aga eelnevalt puhastatud pindadele ja kõvasti kinni.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
15.01.2005 15:30:27
|
|
|
mul endal 2,5a tagasi ostetud 19" VIewsonic P95f+
avastasin et on pinina sisse löönud...pinin ise selline
(lähedalt lindistatud ning voluumi juurde pandud...tegelikult on pinin suht tasane, ja kõrgem, nagu päevavalgus lambi pinin näiteks)
pinin
ma ei usu hästi, et seda heli tekitab mingi füüsiline liikumine(et midagi oleks lahti), mis nn. kõlaalust võngutab...
ning pinina sagedus muutub vastavalt monitori enda sagedusele...60hertsu peal on pinin aeglasem.
molul on grarantii 3a...ei tea kas selle asjaga garantiisse on mõtet pöörduda?
kardan, et kui kolmas aasta kätte jõuab, viskab molu pildi taskusse.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
only
HV veteran
|
29.01.2005 22:07:12
|
|
|
KosMa kirjutas: |
tsitaat: |
Mul on täpselt sama oma AOC-ga. Tekib just siis, kui resulutsioon on 1024x768 ja 85Hz
|
Nojah, sinu probleemi korral ei saa küll üsna tõenäoliselt tegu olla sellega, et vale reso või punktisagedus peal on (ma oletan, et sul ikka vähemalt 17" või suurem AOC on)... aa, muide, kas spets AOC draiveritega oled proovinud... SEE VIIMANE VÕIKS KEHTIDA KA sinu MARTIP puhul, kui sul veel ikka mingi selline monitor on, millele võiks kusagilt (tõenäoliselt netist, kui kaasas midagi polnud) veel draivereid saada...
mul endal jookseb AOC 7+ Diamontron 1280x1024@85Hz ja pole mingit pininat, KUIGI JAH... mul on nats teine probleem... mul kisub pilt ülevalt äärtest (külgedelt) sissepoole kaardu ja monitori enda seadistega seda paremaks sättida pole õnnestunud |
monitorile ka driverid olemas?..mul küll vist mingeid peal pole
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
murjam
HV kasutaja
|
30.03.2005 13:27:16
|
|
|
Samsungid vist armastavad tõesti piniseda. Sai kodus(samsung 797df) korralikult jahutussüsteemi korpuses uuendatud ja seda mida enne ei kuulnud, saab kuulda nüüd, nn pininat. Too on tegelikult päris häiriv. Töö juures kasutan 793df-i, pininat on , aga kuulda pole kuna korpusest tulev müra matab selle enda alla. Huvitav, on sellele hädale üldse lahendust?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
atu1234
Kreisi kasutaja
|
05.01.2006 15:41:02
|
|
|
Endal selline kogemus, et monitor pinises 1024*768@85hz, sättisin 84 või 86 hz, pinin kadus. Pininast sain täielikult lahti kui videokaardil üks kondekas mahla välja ajas ja see vahetatud sai , ehk et ei ole alati monitori viga..
_________________ Vanasti olla konn vankriratta vahele pistetud..... icon_biggrin.gif |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
06.01.2006 18:12:22
|
|
|
minu 17 LG monitor hakkas ka pinisema kui panin videokaardile catalyst 5.13 peale.vanemate driveritega seda jama pole
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|