praegune kellaaeg 26.06.2025 02:14:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vops
HV kasutaja
|
12.01.2005 23:01:29
|
|
|
Mul täna juhtus nii et kirjutasin teksti ja siis tuli kiri ,et sa ei saa teksti saata kuna pole sisse logitud,päris mitu korda viskas "niimoodi" välja,kuigi internet oli alles
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
13.01.2005 02:06:29
|
|
|
Vops kirjutas: |
Mul täna juhtus nii et kirjutasin teksti ja siis tuli kiri ,et sa ei saa teksti saata kuna pole sisse logitud,päris mitu korda viskas "niimoodi" välja,kuigi internet oli alles |
Mul oli sama jama.
_________________ Tere hommikust!  |
|
tagasi üles |
|
 |
Mexxx
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Mexxx
HV kasutaja

|
13.01.2005 20:53:34
|
|
|
Omg,sa tõesti arvad,et mul on aega seda läbi lugeda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.01.2005 21:51:03
|
|
|
Mexxx kirjutas: |
Omg,sa tõesti arvad,et mul on aega seda läbi lugeda?  |
start - run - regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll dssenh.dll rsaenh.dll gpkcsp.dll sccbase.dll slbcsp.dll cryptdlg.dll
|
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
15.01.2005 23:27:32
|
|
|
messenger 7.0.0425 ei taha tabe ära kaotada,keegi teab lahendust?
edit:sain lahti ,irw,synniaasta lihtsalt panin 1995 ja läksid kohe vanusepiiranguga tabid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
16.01.2005 20:59:59
|
|
|
1. Kas MSN 6.2-l annaks kuskilt sellist asja peale panna, et kui ma sisse login ei oleks mu staatus online, vaid away. Asi selles, et kui olen päeval ära ja MSN on sees, ning kui tagasi tulen, siis tihtipeale on kodu adsl korra ära katkenud ja msnist mind välja loginud. Ta logib küll ise tagasi sisse, aga online staatuses.
2. Teine variant oleks " Show me away, when i am inactive for 2 minutes, aga see kah ei tööta
Reinstallid proovitud teise variandi tarbeks, ei midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
16.01.2005 21:34:56
|
|
|
Format kirjutas: |
1. Kas MSN 6.2-l annaks kuskilt sellist asja peale panna, et kui ma sisse login ei oleks mu staatus online, vaid away. Asi selles, et kui olen päeval ära ja MSN on sees, ning kui tagasi tulen, siis tihtipeale on kodu adsl korra ära katkenud ja msnist mind välja loginud. Ta logib küll ise tagasi sisse, aga online staatuses.
2. Teine variant oleks " Show me away, when i am inactive for 2 minutes, aga see kah ei tööta
Reinstallid proovitud teise variandi tarbeks, ei midagi. |
Võta maha see valik, et ta logiks Sind automaatselt sisse, kui sa internetti ühendud. Siis ta ei logi sind interneti katkemisel automaatselt sisse tagasi.
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
16.01.2005 22:35:42
|
|
|
Kas on sellist patchi, mis teeks nii, et ma näeks teiste userite ip'sid, kes mul listis on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Linxy
HV vaatleja
|
17.01.2005 03:30:08
|
|
|
Mul arvutis on MSN Messenger 7.0 (BETA).
Asi selles, et mul on arvutis alati msn jamanud. Ma tegin isegi C kettale formaati, isegi see ei aidanud.
Kui ma tahan sisse logida ta hakkab logima ja natukese aja pärast kõik peatub ja peale vajutades kirjutab: Not Responding. Ja nii kogu aeg. Varem ta vahepeal töötas, vahepeal jälle jamas. Ei saa üldse aru mis tal viga. Mõnikord isegi näitab seda esilehte, aga kes on sees ja kes mitte jääb ikka valgeks.
Task Manageri lahti tehes, näitab sellist asja: algul, kui msn hakkab sisse logima, näitab, et Running. aga hiljem juba paneb Not Responding ja natukese aja pärast on juba kaks MSN Messengeri ja mõlemad Not Responding. Ma arvan, et võibolla asi ongi selles, et millegi pärast avaneb neid, kui uskuda Task Manageri, kaks.
Firewall pole takistuseks, seal on msn lubatud.
Ma pole eriti arvuti asjatundja ja seepärast palungi teilt abi.
Ma olen teinud:
* uuesti msni installinud
* proovisin avada msn läbi task manageri
* keelasin arvutis windows messengeri (see ei aita, nad võivad koos isegi lahti olla)
* lülitasin antiviiruse ja firewalli maha, kuid see pole takistuseks, ikka ei tööta
* tegin arvutis uue kasutaja, seal ka ei lähe tööle
* ikka proovisin avada msn ja lootusetu: ent now>dont send.. ja nii kogu aeg
Mõnikord ta isegi laseb sisse oma kasutajaga, aga kui välja logid enam sisse ei saa.
Tahaks teada milles siis on viga? Ega nii ei saa kahjuks msni kasutada... tüütu
Ma siin lugesin teie postitusi, kui teil ta ei tööta päev, siis minul juba üle nädala!
|
|
tagasi üles |
|
 |
madis
HV veteran
|
17.01.2005 03:30:34
|
|
|
Rajareits kirjutas: |
Kas kellelgi veel laadne jama on, et teiste tekst ei tule kohale ja enda oma kah ei lähe? |
mul aitas selle vastu msnplusi kinni panemine taskmanagerist
|
|
tagasi üles |
|
 |
Liska
HV vaatleja
|
17.01.2005 14:00:05
|
|
|
fly2k kirjutas: |
Liska kirjutas: |
Tõmbasin paar päeva tagasi endale msn messenger 6,2 asemele 7. Esialgu kõik toimis. Kuid järgmisel päeval läks see lolliks. Kõigepealt jooksis kokku ja viskas veateate, et messenger paneb ennast kinni. Peale seda läks ekraan korraks mustaks ja peale seda oli arvuti graafika täiesti sassis - värvid valed, pilt katkendlik. Tegin uninstalli ja pilt läks korda. Seejärel proovisin tõmmata uuesti messenger 6,2 kuid nii kui seda käivitada püüdsin, juhtus sama lugu - kõigepealt ekraan korraks mustaks, ja siis olid jälle värvid sassis ja pilt katkendlik (mitte ainult messengeril, vaid tervel ekraanil ja ka internetti kasutades jne). Tegin ka sellele uninstalli ja proovisin mesesnger 6,1 jne, aga ühtegi nendest variantidest ma enam veatult käima ei saanud. Nüüd avastasin veel sellise asja, et ma ei peagi messengeri päris arvutist eemaldama - piisab ainult "exit" panna, kui ekraan läheb korraks mustaks ja seejärel pilt korda.
Loomulikult proovisin ka restarti jm.
Aga nüüd on minu mõistus otsas - milles võib asi olla ja kuidas sellest nähtusest lahti saada? Messenger iseenesest töötab, ainult et ekraani graafika on selle kasutamise ajal sassis.
Samal ajal - windows messenger töötab tõrgeteta. |
Võin räigelt mööda panna, aga kuidas oleks graafikakaardi draiverite reinstalliga? Enne tee loomulikult arvuti MSN'st puhtaks. |
Proovisin, aga ei aidanud midagi - lugu ikka sama
On kellelgi veel ettepanekuid? Oleksin väga tänulik...
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
17.01.2005 16:26:18
|
|
|
Linxy kirjutas: |
Asi selles, et mul on arvutis alati msn jamanud. Ma tegin isegi C kettale formaati, isegi see ei aidanud.
Kui ma tahan sisse logida ta hakkab logima ja natukese aja pärast kõik peatub ja peale vajutades kirjutab: Not Responding. Ja nii kogu aeg. Varem ta vahepeal töötas, vahepeal jälle jamas. Ei saa üldse aru mis tal viga. Mõnikord isegi näitab seda esilehte, aga kes on sees ja kes mitte jääb ikka valgeks.
Task Manageri lahti tehes, näitab sellist asja: algul, kui msn hakkab sisse logima, näitab, et Running. aga hiljem juba paneb Not Responding ja natukese aja pärast on juba kaks MSN Messengeri ja mõlemad Not Responding. Ma arvan, et võibolla asi ongi selles, et millegi pärast avaneb neid, kui uskuda Task Manageri, kaks.
Ma olen teinud:
* keelasin arvutis windows messengeri (see ei aita, nad võivad koos isegi lahti olla)
* lülitasin antiviiruse ja firewalli maha, kuid see pole takistuseks, ikka ei tööta
Mõnikord ta isegi laseb sisse oma kasutajaga, aga kui välja logid enam sisse ei saa.
Ma siin lugesin teie postitusi, kui teil ta ei tööta päev, siis minul juba üle nädala! |
Proovi mõne teise serveri kaudu sisse logida http://kaonet.net/page.php?id=80&a=dl
|
|
tagasi üles |
|
 |
prints
Kreisi kasutaja

|
17.01.2005 19:58:01
|
|
|
igatahes minul avastas täna norton 2005 täna msn 7.0 beta ühest failist trooja hobuse
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.01.2005 15:14:30
|
|
|
Linxy kirjutas: |
Ma olen teinud:
Ma siin lugesin teie postitusi, kui teil ta ei tööta päev, siis minul juba üle nädala! |
1. Sul võib olla mõni ussike. Pane microsofti poolt pakutud proge: AntySpyware proge.
2. Mis vindows sul on
3. Palju sul mälu on?
4. Käi mess.be ja lae paranduse pach alla.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
abc9
HV Guru

|
19.01.2005 16:28:05
|
|
|
aga ma olen lammas ja tahaks teada kuskohast msn kasutajaks registreerida?
_________________ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█▓▒░ |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
19.01.2005 17:21:39
|
|
|
abc9 kirjutas: |
aga ma olen lammas ja tahaks teada kuskohast msn kasutajaks registreerida? |
kui sa hakkad msngri sisse logima on seal juures " get a.NET passport " yksvõimalus on sealt
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
19.01.2005 18:30:00
|
|
|
t-force kirjutas: |
abc9 kirjutas: |
aga ma olen lammas ja tahaks teada kuskohast msn kasutajaks registreerida? |
kui sa hakkad msngri sisse logima on seal juures " get a.NET passport " yksvõimalus on sealt |
Teine võimalus on registreerida hotmail.com.
|
tagasi üles |
|
 |
abc9
HV Guru

|
19.01.2005 19:11:22
|
|
|
sain vist isegi tööle tänud
_________________ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█▓▒░ |
|
tagasi üles |
|
 |
rundll
HV kasutaja

|
20.01.2005 19:17:28
|
|
|
kadusid lambist ära font ja emotikoni valikud...ja mis seal veel olidki. on chat akne ja see kus mina criban....vahepeal ple midagi
reinstall ka ei aita.....täitsa kus*s omadega
|
|
tagasi üles |
|
 |
Linx
HV vaatleja

|
20.01.2005 21:14:02
|
|
|
d3t kirjutas: |
1. Sul võib olla mõni ussike. Pane microsofti poolt pakutud proge: AntySpyware proge.
2. Mis vindows sul on
3. Palju sul mälu on?
4. Käi mess.be ja lae paranduse pach alla. |
mul on windows XP
mälu C-l on kokku 19 GB
proovin järele siis parandada ja Anty Spyware
viimati muutis Linx 20.01.2005 22:01:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Linx
HV vaatleja

|
20.01.2005 21:22:04
|
|
|
d3t kirjutas: |
[4. Käi mess.be ja lae paranduse pach alla. |
ma ei tea kust seda leida, kas saaksid anda mõni täpsem link sellele
|
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
20.01.2005 21:30:07
|
|
|
Seal lehel on selline asi nagu "search" ka olemas ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|