Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andromeda
HV vaatleja
|
03.01.2005 23:04:01
|
|
|
Head uut kõigile
Uuel aastal uue hooga korduvad kõik vanad vead
Need kes varem olid põrsad neist on saanud vanad sead:)
Tegelt tahaks teada kas messangeri saab panna signinnimisel passwordi küsima?
Et ilma ei saaks sisse logida!
Vaatasin kõik optionid üle ja passporti settingud ka ei paku seda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
03.01.2005 23:25:39
|
|
|
Andromeda kirjutas: |
Head uut kõigile
Uuel aastal uue hooga korduvad kõik vanad vead
Need kes varem olid põrsad neist on saanud vanad sead:)
Tegelt tahaks teada kas messangeri saab panna signinnimisel passwordi küsima?
Et ilma ei saaks sisse logida!
Vaatasin kõik optionid üle ja passporti settingud ka ei paku seda  |
Mis imeasja Sa kasutad, et parooli ei küsi?!? Või oled Sa lihtsalt "auto sign-in'i" peale pannud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andromeda
HV vaatleja
|
04.01.2005 01:36:11
|
|
|
to: Rajareits
Ise ei kasutagi MSN-i aga täna naine küsis selle kohta ja hakkasin näppima ning ei leidnud võimalust.
options>general>"Allow automatic sign in when conected to intrnet" eest likkuke ära. Ise sisse ei logi aga MSN käivitamisel pakub "sign in as mina@näiteks" ja ei mingit passwordi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
04.01.2005 11:39:55
|
|
|
Andromeda kirjutas: |
to: Rajareits
Ise ei kasutagi MSN-i aga täna naine küsis selle kohta ja hakkasin näppima ning ei leidnud võimalust.
options>general>"Allow automatic sign in when conected to intrnet" eest likkuke ära. Ise sisse ei logi aga MSN käivitamisel pakub "sign in as mina@näiteks" ja ei mingit passwordi...  |
Aga tuleb siis sinna mingi parool kah kohe juurde? Ma arvan, et ta lihtsalt jätab Su parooli meelde.
Proovi ka kontaktid ära kustutada:
XP'l käib asi nii: start, control panel, user accounts, administrator ja manage my network passwords.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andromeda
HV vaatleja
|
04.01.2005 13:27:38
|
|
|
To: Rajareits
Tänud
Kustutasin "stored user names and passwordsidest" selle NSN net passporti ära nüüd OK!
Ilmselt sai installimisel pandud linnuke, et win mäletaks userit ja parooli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
04.01.2005 14:38:21
|
|
|
tsitaat: |
Ilmselt sai installimisel pandud linnuke, et win mäletaks userit ja parooli.
|
Selle linnukese saab panna ka MSN'i sisselogimisel: "Remember my name and password on this computer".
_________________ Tere hommikust!  |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
04.01.2005 21:24:21
|
|
|
Ikka ei saa kuidagi seda jublat alla. Nüüd on selline arusaamine, et seda asja ei tule alla siis kui lasta puhtale arvutile msn 7.0 kohe peale. Aga kui lasta vanale msnile see peale siis tuleb see ilusti alla. Milles küll asi on, kuidagi ei saa... formatit ka nüüd tegema ei hakka
http://web.starman.ee/dannu/juur.jpg
|
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
04.01.2005 23:40:17
|
|
|
miks formatit? lase messenger maha ja käi registri ka yle igaks juhuks ja aitab küll
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
05.01.2005 08:55:28
|
|
|
Ma proovisin seda mahalastmist aga ei aidanud... jah tõepoolest registri ma jätsin rahule, sest ei jaga sellest eriti midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kangur
HV kasutaja
|
05.01.2005 21:11:35
|
|
|
Jätke üldse see MSN 7 rahule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rundll
HV kasutaja

|
05.01.2005 21:50:02
|
|
|
kui msn-i ei saa, proovin amsn-i. tavaliselt on nii et amsn saab koguaeg online-l. msn aga ei suuda seda trikki. mis neil siis nii vahet on peale välimuse?????
|
|
tagasi üles |
|
 |
Liska
HV vaatleja
|
05.01.2005 22:23:58
|
|
|
Tõmbasin paar päeva tagasi endale msn messenger 6,2 asemele 7. Esialgu kõik toimis. Kuid järgmisel päeval läks see lolliks. Kõigepealt jooksis kokku ja viskas veateate, et messenger paneb ennast kinni. Peale seda läks ekraan korraks mustaks ja peale seda oli arvuti graafika täiesti sassis - värvid valed, pilt katkendlik. Tegin uninstalli ja pilt läks korda. Seejärel proovisin tõmmata uuesti messenger 6,2 kuid nii kui seda käivitada püüdsin, juhtus sama lugu - kõigepealt ekraan korraks mustaks, ja siis olid jälle värvid sassis ja pilt katkendlik (mitte ainult messengeril, vaid tervel ekraanil ja ka internetti kasutades jne). Tegin ka sellele uninstalli ja proovisin mesesnger 6,1 jne, aga ühtegi nendest variantidest ma enam veatult käima ei saanud. Nüüd avastasin veel sellise asja, et ma ei peagi messengeri päris arvutist eemaldama - piisab ainult "exit" panna, kui ekraan läheb korraks mustaks ja seejärel pilt korda.
Loomulikult proovisin ka restarti jm.
Aga nüüd on minu mõistus otsas - milles võib asi olla ja kuidas sellest nähtusest lahti saada? Messenger iseenesest töötab, ainult et ekraani graafika on selle kasutamise ajal sassis.
Samal ajal - windows messenger töötab tõrgeteta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kangur
HV kasutaja
|
06.01.2005 16:53:21
|
|
|
Liska kirjutas: |
Tõmbasin paar päeva tagasi endale msn messenger 6,2 asemele 7. Esialgu kõik toimis. Kuid järgmisel päeval läks see lolliks. Kõigepealt jooksis kokku ja viskas veateate, et messenger paneb ennast kinni. Peale seda läks ekraan korraks mustaks ja peale seda oli arvuti graafika täiesti sassis - värvid valed, pilt katkendlik. Tegin uninstalli ja pilt läks korda. Seejärel proovisin tõmmata uuesti messenger 6,2 kuid nii kui seda käivitada püüdsin, juhtus sama lugu - kõigepealt ekraan korraks mustaks, ja siis olid jälle värvid sassis ja pilt katkendlik (mitte ainult messengeril, vaid tervel ekraanil ja ka internetti kasutades jne). Tegin ka sellele uninstalli ja proovisin mesesnger 6,1 jne, aga ühtegi nendest variantidest ma enam veatult käima ei saanud. Nüüd avastasin veel sellise asja, et ma ei peagi messengeri päris arvutist eemaldama - piisab ainult "exit" panna, kui ekraan läheb korraks mustaks ja seejärel pilt korda.
Loomulikult proovisin ka restarti jm.
Aga nüüd on minu mõistus otsas - milles võib asi olla ja kuidas sellest nähtusest lahti saada? Messenger iseenesest töötab, ainult et ekraani graafika on selle kasutamise ajal sassis.
Samal ajal - windows messenger töötab tõrgeteta. |
Võin räigelt mööda panna, aga kuidas oleks graafikakaardi draiverite reinstalliga? Enne tee loomulikult arvuti MSN'st puhtaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Liska
HV vaatleja
|
06.01.2005 22:46:14
|
|
|
tänks - proovin seda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
08.01.2005 04:09:34
|
|
|
Kasutab keegi ka Colornicki? Mul probleem sellega. http://msghelp.net/attachment.php?pid=270609 Pole kuhugi kirjutada nime Ühes foorumis on õpetus aga ei saa mõhkugi aru:
tsitaat: |
There is NO nickname box at the top of the Preferences window... What you are showing in the screenshot is the "auto-coloration" feature. To edit your nickname, use /xcolornick command, not /xcolornickcfg . To color your text, use /xcolortext command.
Auto-coloration, when enabled (see the checkbox next to tab's title - in Preferences), colors the text provided as argument to /xcolornick with a default color or gradient, without showing the usual dialog (the one you're looking for).
For example, you enable Auto-coloration for Text, close the Preferences window, and type /xcolortext My Messsage. This message will be colored with a gradient effect from blue to red for example.
|
Kuhu ma seal neid commandeid pean sisestama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.01.2005 04:50:05
|
|
|
to Killer89:
commandeid sisestad avatud convo-aknas
|
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
08.01.2005 12:45:27
|
|
|
2 trini kirjutas: |
to Killer89:
commandeid sisestad avatud convo-aknas |
Mõtled selle openConvo pluginiga? Sellega ma ei saa ,kui vajutan sealt Msn plusis plugins , ja tahan seda openConvot seadistada siis ei juhtu midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
08.01.2005 14:48:35
|
|
|
to Killer89:
Kus see Convo aken veel on
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
08.01.2005 16:28:23
|
|
|
Killer89 kirjutas: |
to Killer89:
Kus see Convo aken veel on  |
Convo aken ehk Conversationi aken ehk vestluse aken ehk see aken, kus sa oma sõpradega vestled
_________________ Tere hommikust!  |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.01.2005 19:03:16
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Kas siit leidub kedagi, kes saaks mulle MSN v1.0 tööle panna? Et kõik jääks nagu MSN v1.0 on, kuid ei sunniks seda update tegema ja töötaks.
MSN v1.0 saate siit |
Siin on juttu sellest http://forum.mess.be/index.php?showtopic=350
|
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
10.01.2005 14:43:39
|
|
|
selline tore kala on juba mitmendat päeva vahelduva eduga, et yxköik kellega suhtlen 7.0425 ei suuda poste kohale saata. ja siis lampi jälle köik läheb kohale.
milles kala vöiks olla?
The following message could not be delivered to all recipients:
riigi ametnik
riigi ametnik
riigi ametnik
riigi ametnik
riigi ametnik
_________________ http://foto.urmo.ee/
viimati muutis busse 10.01.2005 23:07:58, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
geenius
HV vaatleja
|
10.01.2005 23:04:02
|
|
|
mul juhtub sellist asja suht tihtii
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
10.01.2005 23:12:00
|
|
|
busse kirjutas: |
selline tore kala on juba mitmendat päeva vahelduva eduga, et yxköik kellega suhtlen 7.0425 ei suuda poste kohale saata. ja siis lampi jälle köik läheb kohale.
milles kala vöiks olla?
riigi ametnik
riigi ametnik
riigi ametnik
riigi ametnik
riigi ametnik |
neti probleemid
|
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
10.01.2005 23:19:38
|
|
|
eks siis tuleb loobuda elioni 4mb ylesse/alla ühendusest, kuna ühendus ei suuda msn'i töötamas hoida stabiilselt. jääb vist üle siis metroo vötta
probleemile sain lahenduse: uninstall msn 7.0 + regedit msn kola ja siis install ja oh..enam neid vigu pole
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
12.01.2005 20:16:53
|
|
|
Kas kellelgi veel laadne jama on, et teiste tekst ei tule kohale ja enda oma kah ei lähe?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|