Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Forza Horizon 6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mõmmik123
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.05.2026 20:20:12 vasta tsitaadiga

kas mulle tundub v ongi mäng raskem, tee mis tahad aga highly skilled juba on keeruline, eelnevaid forzasi max v eelviimase raskusastmega lasnud no problem ja nd ei sa highly skilled hakkama icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja
IBOX4REAL

sõnum 17.05.2026 21:41:54 vasta tsitaadiga

HPN kirjutas:
1dumbpcuser kirjutas:
ReBar ehk Resizable Bar

AMD keeles Smart Access Memory.

Proovisin, 9070xt puhul ei aidanud. Korraks piirasin isegi 60fps peale, aga siis reaalselt tekkisid vahepeal mingi 2-3sek hangumised sisse. 100fps peal on pigem sellised mikro hangumised. Põhiliselt tundub jah AMD kaartide teema olevat.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 17.05.2026 23:38:26 vasta tsitaadiga

Nvidia peal stutterit tähelanud ei ole, küll aga soovitaks nvidia appis DLSS preset M proovida. Mäng kasutab vaikimisi preset K ja sellega on kohati väiksemate detailide, nagu antennid, elektritraadid jne, juures ghostingut üsna hästi näha, mille preset M peaaegu ära lahendab.

Maanteel hakkas silma, kui rewindi kasutada, siis kohati spawnitakse liiklus uuesti ehk on täiesti reaalne, et peale rewindi paneb mäng ette täiesti teised autod ja peab mitu korda proovima, et soovitud manööver puhtalt sooritada. Väiksemaltel teedel, kus liiklus hõredam, pole sellist asja kohanud.

Muus osas pole senimaani ühtegi muud probleemi kohanud - näeb väga ilus välja ja jookseb nagu siid.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.05.2026 10:15:26 vasta tsitaadiga

IBOX4REAL kirjutas:
HPN kirjutas:
1dumbpcuser kirjutas:
ReBar ehk Resizable Bar

Proovisin, 9070xt puhul ei aidanud. Korraks piirasin isegi 60fps peale, aga siis reaalselt tekkisid vahepeal mingi 2-3sek hangumised sisse. 100fps peal on pigem sellised mikro hangumised. Põhiliselt tundub jah AMD kaartide teema olevat.

Huvitav, et sul ei aidanud. Aga jah see microstutter oligi ka mul ja nüüd enam pole üldse. Jookseb nagu siid, palju mõnusam kohe.

Eeldan, et sul ka viimane AMD draiver peal.

Mis puutub AI raskusesse, siis mängu alguses lasin Pro raskusega ca 15% ajast ja siis tulin mingi hetk ühe raskuse alla expert peale, kuna AI teeb sohki päris palju. Kontrollisin kurvides sõitsin täiega sisse, siis teatud juhtudel AI auto paneb enam vähem sama kiirusega edasi nagu tank oleks icon_biggrin.gif
Sisuliselt peab sinu auto olema kiirem, kui teatud kohtade lõikamised sind nr1 kohale lähedale ei vii. Seni olen avastanud ühe tänavasõidu mida pusin ja AI ei taha alla anda esikoht, keda kätte ei saagi proovitud mitme erineva klassi autoga ja tuunitud.
Sisuliselt on 95% + tehtud juba. Ainult mingid vs player asjad teha ja see delivery värk. Mõni üksik asi on veel 2 star, muidu 3 star kõik. Eks millalgi algab ka see weekly festival, mis hetkel veel lukus.

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 18.05.2026 10:33:37 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Equinox kirjutas:
Kui PC ja Nvidia graafikakaart siis uuendage esmalt tarkvara ära, peab olema viimane ver. 569.49, muidu mäng käima ei lähe.

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/drivers/details/270400/

596.49 on ikkagi viimased.

Yep, täiesti õigus sul. Typo icon_redface.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 18.05.2026 11:01:44 vasta tsitaadiga

Peaegu mingi pidurdamine? Jube kaua laeb asju, kohati ei leia ka upgrade tuuninguid üles.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 18.05.2026 11:08:48 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:

Mis puutub AI raskusesse, siis mängu alguses lasin Pro raskusega ca 15% ajast ja siis tulin mingi hetk ühe raskuse alla expert peale, kuna AI teeb sohki päris palju. Kontrollisin kurvides sõitsin täiega sisse, siis teatud juhtudel AI auto paneb enam vähem sama kiirusega edasi nagu tank oleks icon_biggrin.gif
Sisuliselt peab sinu auto olema kiirem, kui teatud kohtade lõikamised sind nr1 kohale lähedale ei vii. Seni olen avastanud ühe tänavasõidu mida pusin ja AI ei taha alla anda esikoht, keda kätte ei saagi proovitud mitme erineva klassi autoga ja tuunitud.

AI cheatib jah, ma ise üle expert ei ole proovinudki, ilmselgelt ebavõrdne, ning see oleneb ka klassist ja tuuningust
https://old.reddit.com/r/ForzaHorizon/comments/1tgd8np/proof_drivatars_use_amplified_gravity/

viimati muutis rastaman 18.05.2026 11:15:00, muudetud 1 kord
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.05.2026 11:14:30 vasta tsitaadiga

Jep mängu lõpu faasis kui legendary pael lahti, siis see AI cheatimine on eriti koomiline, kurvides kui sina pidurdad hoogu maha veidi varem, sest muidu lihtsalt ei keera kurvi läbi, siis AI paneb täiega selle läbi nagu gravitatsiooni polegi. Sisuliselt on näha, et arendajad on AI pealt kokku hoidnud ja expert raskusega kohati on juba selgelt näha, kus lihtsalt lisati keskmist kiirust AI autodele juurde aga mängus füüsiliselt võimatu selliselt kohti läbida. See klipp ongi hea näide sellest sõidust. Eile tegin ka seda ja seal ma sisuliselt rammisingi AI'd ja kasutasin seinu, et kurvid läbida nii, et ma neist maha ei jääks. Vahet pole kui hea handlingu tuuningu autole paned, siis AI on ikka parem. See oli mul juba expert raskusega seal kohas.
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 18.05.2026 12:29:42 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
IBOX4REAL kirjutas:
HPN kirjutas:
1dumbpcuser kirjutas:
ReBar ehk Resizable Bar

Huvitav, et sul ei aidanud. Aga jah see microstutter oligi ka mul ja nüüd enam pole üldse. Jookseb nagu siid, palju mõnusam kohe.

Eeldan, et sul ka viimane AMD draiver peal.

Sisuliselt on 95% + tehtud juba. Ainult mingid vs player asjad teha ja see delivery värk. Mõni üksik asi on veel 2 star, muidu 3 star kõik. Eks millalgi algab ka see weekly festival, mis hetkel veel lukus.

Ei aidanud mul ka. Igasugune RT ära keelamine veidi aitas kuid vahest ikka viskab micro stutteri sisse. Levinud probleem, ju ära lahendatakse. Mängimata sellepärast ei jää.

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.05.2026 12:50:56 vasta tsitaadiga

Kui ma seda reddit teemat sirvisin, siis vist 9070 seerial jah on mingi muu teema lisaks. 7000 seerial tundub aitas icon_smile.gif
Igaks juhuks mainin üle, et mul on absull kõik FSR RT jne off. Native ainult ja ei mingit upsample jne.

busta
HV veteran
busta

sõnum 18.05.2026 13:53:57 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:

Sisuliselt on 95% + tehtud juba. Ainult mingid vs player asjad teha ja see delivery värk. Mõni üksik asi on veel 2 star, muidu 3 star kõik.

Eriti kähku siis... Päris lühike siis vms.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 18.05.2026 13:56:48 vasta tsitaadiga

Mäng pole väljaski veel ja juba peaaegu läbi tehtud icon_lol.gif
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.05.2026 15:36:24 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Zonerman kirjutas:

Sisuliselt on 95% + tehtud juba. Ainult mingid vs player asjad teha ja see delivery värk. Mõni üksik asi on veel 2 star, muidu 3 star kõik.

Eriti kähku siis... Päris lühike siis vms.

Nv tuli isu peale ja mis salata tekkis veits hasart ka 3 star kõik teha ära. icon_lol.gif
Üks on rets trailblazer, mingi 350s 3 stari ja väga kaugel kilomeetrites.

Ei ole lühike, lihtsalt see viimane osa on hullem grind, kui tahta 100% completition, siis see võtab aega. Need eventid on suht harva. Kaardi pealt pidasin silmas on suht tehtud maksimum varsti. Olemas on mingid delivery rep grind jne. Neid ei viitsi küll praegu teha. Kuiu võtta ka kõik achivement asjad, siis on palju teha aga see tuleb ajaga, suurem osa neist annab mingit kosmeetist kräppi nagunii. Minu fookus oli teha need, mis annavad lõpus rewardiks boonus auto.

MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 18.05.2026 16:04:21 vasta tsitaadiga

671/671 teed avastatud lõpuks icon_biggrin.gif
eile oli veel 3tk leidmata...
aitas see: https://www.youtube.com/watch?v=0m1uEs9qkE0
ehk siis kui hiirega liigutada, siis mingi hetk tõesti Fast Travel kaardil korraks vilgub, siis ongi see koht avastamata
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.05.2026 16:17:41 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:

Ma vahest mõtlen ka kus krt see aeg võetakse icon_rolleyes.gif Oleks mul ka niipalju sellist aega icon_confused.gif aga jah premium versiooni peale sellist raha panna pole et 4 päeva varem saaks mängima hakata icon_biggrin.gif ootan homse ära ja siis hakkan vaikselt nautima mäng on juu kindlasti ilus ja äge thumbs_up.gif

Equinox, pole hullu ikka juhtub thumbs_up.gif Ma otsisin uusi driverid siis vaatasin et sellist numbrit pole icon_lol.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 18.05.2026 17:24:44 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
1dumbpcuser kirjutas:

Ma vahest mõtlen ka kus krt see aeg võetakse icon_rolleyes.gif Oleks mul ka niipalju sellist aega icon_confused.gif aga jah premium versiooni peale sellist raha panna pole et 4 päeva varem saaks mängima hakata icon_biggrin.gif ootan homse ära ja siis hakkan vaikselt nautima mäng on juu kindlasti ilus ja äge thumbs_up.gif

Equinox, pole hullu ikka juhtub thumbs_up.gif Ma otsisin uusi driverid siis vaatasin et sellist numbrit pole icon_lol.gif

No mina nt sain Premiumi 80-ga. Ja arvestades seda, et FH5-le ostsin juurde DLC'd, siis parem juba kohe kõik korraga ära võtta.
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 18.05.2026 17:33:12 vasta tsitaadiga

Sellistele, kes teevad mängu 3-4 päevaga läbi, tuleks ühe kuu PC Game Pass + Premium Upgrade ilmselt odavam eriti kui GP-d niikuinii kasutad icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 18.05.2026 18:50:02 vasta tsitaadiga

no sa ei tee ju mängu "läbi", teed ära Festivali osa, edasi jäävad ikka weekly playlistid, konvoid, car meetid jms online fun
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 18.05.2026 19:15:59 vasta tsitaadiga

AI on sama, mis see alates Forza Motorsport 5 on olnud. Vähemalt peamine käitumismuster. On mingi väike grupp jooksikuid (3-4 autot) ja esimene neist on eriline nahhaal, kellele kehtivad teised füüsikareeglid. Lõpuks ongi nii, et teatud sõite peab ainult meta auto ja meta tuuninguga tegema, et sul mingigi võimalus oleks.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja
IBOX4REAL

sõnum 18.05.2026 20:05:36 vasta tsitaadiga

Olles nüüd saanud mänguga natuke pikemalt tutvuda, siis peab kahjuks mainima, et see vb jääb viimaseks Forza Horizoniks mida ma soetan. Uus kaart on hea, väga meeldib, kutsub avastama ja ringi sõitma. Sellega suuresti asi piirdubki. Ma lootsin, et äkki nad teevad midagi uut ja värsket Jaapaniga, aga kõik see värk on lihtsalt kosmeetika vana tuntud valemi peal. Progressiooni osa jtäistii pointless. Milleks see wristband süsteem, kui wheelspinnidega on garaaž koheselt haruldasi S2 masinaid täis. AI-ga pole midagi tehtud, veel hullem tundub. Mul kaob isu ära niisama neid rallisid nühikida kui ainukesed variandid on, et kas rammid ennast esimeseks või vaatad kuidas kõik sust mööda panevad. Ikka need mõttetud ja cringeid dialoogid ja karakterid, isegi normaalseid avatare ei viitsitud teha. Üleüldse on seda Jaapani vibe'i nii pealiskaudselt kuidagi. Siin oli võimalus teha Tokyo tänava ja ööelu scene keskne story, selle asemel on lihtsalt hulk plain taskliste. Üldse on seda müra nagu meeletult palju mängus, pidevalt mingid tekstid ja punktid jooksevad kuskile. Kahju veits, pole halb mäng, aga see sama gameloop tüütab ära üks hetk.
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 18.05.2026 20:58:55 vasta tsitaadiga

Jaapani vibe'i ma üldse selles mängus ei taju. Selles suhtes on, jah, lati alt mõnusalt läbi joostud.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Forza Horizon 6 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.