praegune kellaaeg 19.02.2026 01:47:40
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
alpha
HV veteran

|
18.02.2026 21:24:26
|
|
|
| vigurvänt kirjutas: |
| Ei ole Pixelit, aga enda telefoniaku laen samuti alati 100 % täis (max 30 W, aega kulub u 1h, öösel ei lae). Aku on veidi üle 5 aasta ilusti vastu pidanud, battery status endiselt good. Laadimistsüklite arvu kahjuks kuskilt välja lugeda ei õnnestu (MF_02 rida puudub, kui sisestada vastav kood), aga peaks olema umbes 300, kui natuke arvutada. Minu tavapärase kasutusega kestab aku vähemalt 140 h, kui on õigesti kalibreeritud. Tavaliselt panen laadima siis, kui akutase langeb alla 20 %, vahel harva ka alla 10 %. Kui kalibreerimist vajab, siis lasen paari % peale. Mõned nn spetsialistid väidavad, et uuemad akud ei vaja enam kalibreerimist, aga vähemalt enda telefoniaku vajab küll. Vastasel juhul tekib olukord, kus aku tühjeneb suht kiiresti 5 % peale, aga see viimane 5 % peab mul vastu 2 päeva. |
mida see tavapärane kasutus tähendab, kui aku kestab vähemalt 140h?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
18.02.2026 21:35:45
|
|
|
| Max 2h ekraaniaega päevas, mõni nädal max 1h. Akusäästja on sisse lülitatud. Netiühenduseks kasutan ainult wifit (koguaeg sees).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
18.02.2026 21:40:36
|
|
|
Ma ise arvasin ka, et aku juba läbi(7 Pro), aga kui mingi suurem update oli ca 3-5 kuud tagasi siis lambist nädalake aku pidas 2 päeva per laadimine vastu. Tundub, et rohkem software teema kui hardware.
Hetkel muidugi jälle hea kui päeva kuidagi läbi elab, ilmselt mingi hetk võtab Pixel 10 pro XL ligi. Sellega aku vahetus ka lihtsam tänu EU nõuetele.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.02.2026 21:59:47
|
|
|
Ma avastasin täna, et pakub kõnesalvestust, varem nagu pole olnud. Salvestab mõlemat osapoolt
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|