|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
raul141
HV veteran

|
28.01.2026 11:34:28
|
|
|
SKG,
_________________ dell somm ding mi poi |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.01.2026 17:23:35
|
|
|
| Dirty Harry kirjutas: |
| Tõsta need kuhugi stickyks vmt kohta, siis on lihtsam üle leiad tulevikus. |
Pole seda võimekust. Teema esimese posti muutmine või isegi pealkirja muutmine tagantjärgi aastaid hiljem on suht võimatu missioon minu eelnevate kogemuste põhjal.
Panin lingi vastava posti juurde endale allkirja. See peaks leidmise lihtsaks muutma
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
29.01.2026 16:13:05
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| Dirty Harry kirjutas: |
| Tõsta need kuhugi stickyks vmt kohta, siis on lihtsam üle leiad tulevikus. |
Pole seda võimekust. Teema esimese posti muutmine või isegi pealkirja muutmine tagantjärgi aastaid hiljem on suht võimatu missioon minu eelnevate kogemuste põhjal.
Panin lingi vastava posti juurde endale allkirja. See peaks leidmise lihtsaks muutma  |
Panin su allkirjas oleva teema esimesse posti.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.01.2026 20:39:30
|
|
|
Millegipärast pakub ThinkPadile, millel pole mitte kunagi mingit seost olnud Surface'iga.
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
30.01.2026 08:27:37
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Millegipärast pakub ThinkPadile, millel pole mitte kunagi mingit seost olnud Surface'iga.
Spoiler 
|
kui veendunud sa selles oled?
pealekauba võib tegemist olla mingi universaaldraiveriga, mis selle pakkuja meelest sobib igale poole
(ja kui selgub, et ei sobi, siis ei saa sa talt isegi vabandust (tead vast küll neid aasia päritoluga progejaid ))
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.01.2026 10:52:14
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
Spoiler 
|
pealekauba võib tegemist olla mingi universaaldraiveriga, mis selle pakkuja meelest sobib igale poole
(ja kui selgub, et ei sobi, siis ei saa sa talt isegi vabandust (tead vast küll neid aasia päritoluga progejaid )) |
Millegipärast HP-d ei ole seda saanud, aga äsjase värske installi saanud ThinkPadile tuli see uuendus. Ühtki välist klaviatuuri seal küljes pole olnud. Ainult Logitechi hiired.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
30.01.2026 11:08:06
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
Spoiler 
|
(ja kui selgub, et ei sobi, siis ei saa sa talt isegi vabandust (tead vast küll neid aasia päritoluga progejaid )) |
Millegipärast HP-d ei ole seda saanud, aga äsjase värske installi saanud ThinkPadile tuli see uuendus. Ühtki välist klaviatuuri seal küljes pole olnud. Ainult Logitechi hiired. |
kui tõesti värske install, siis võid ju katsetada
halval juhul kordad seda värsket installi ilma selle uuenduseta (ja saada pisipehmele sõimukirja, et mida nad lollitavad )
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
30.01.2026 22:52:51
|
|
|
Microsoft admits Windows 11 needs work, so it'll focus on improving things over 2026
https://www.xda-developers.com/microsoft-admits-windows-11-needs-work-so-itll-focus-on-improving-things-over-2026/
| tsitaat: |
| As reported by The Verge, Microsoft reportedly knows that Windows 11 isn't in as strong a position as the company would like. The Verge claims that "sources familiar with the company’s plans" are reporting that Microsoft's engineers are going into a phase called "swarming." This is when the engineers are presumably taken off creating new features and are instead told to fix Windows' issues and perform maintenance to regain user trust. It's believed the engineers will be stuck in swarm mode for the next few months. |
Veidi hilja reageerivad, kui ringi vaadata, siis Win 11 ümber on ammu juba negatiivne aura.
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
30.01.2026 23:07:25
|
|
|
Seda usaldust on võimatu tagasi võita, kui uus funktsionaalsus seisneb nt Online Only kontoga opsüsteemi loomises...
Andku minna. Eks praegu kõik tambivad kõike, mis üle lombi tehtud on. Kui juba EU suurriigid bännivad nende tehnoloogiahiidude tooteid ja üritavad peale väänata hiiglaslikke sadadesse miljonitesse ulatuvaid trahve.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.01.2026 00:15:18
|
|
|
Muudetakse mingi uuendusega win12-ks ja läheb uue ringiga edasi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.01.2026 11:38:54
|
|
|
Jah, aastaid hiljem kuulutatakse siin foorumiski, et Windows 12 best Windows ever
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.01.2026 12:48:13
|
|
|
Mis mind häirib on see, et igasugu settingud on kuskil ma ei tea kus ja kuidas leitavad.
NT tahad wifi adapteri settingud, noh mis viimati vist w7 all oli control panel ja network connections ja sealt ikooni peale vajutades said "Properties" vist sai suht lihtsalt ka task äri ikooni pealt sinna, minuarust praegu saad mingi suure latakas valge ekraani kus näitab sulle kus wifis või võrgus oled ühendatud, mis sagedusel jms.
Sp olen alates w10 lõpetanud igasugune huvi opsysteemi vastu, ma arvan, et isegi taustapildi vahetamine on praegusel ajal selline mille jaoks ma pean hakkama otsima ja uurima. Las olla kõik stock nagu peale install oli.
Ilmselt mingid rauahäkkerid saavad vana klassikalise control paneli kuskilt aga mind otseselt enam ei huvita
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
31.01.2026 13:10:24
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
NT tahad wifi adapteri settingud, noh mis viimati vist w7 all oli control panel ja network connections ja sealt ikooni peale vajutades said "Properties" vist sai suht lihtsalt ka task äri ikooni pealt sinna, minuarust praegu saad mingi suure latakas valge ekraani kus näitab sulle kus wifis või võrgus oled ühendatud, mis sagedusel jms. |
Praegu on küll ka vana control panel veel alles (tipi otsingusse control panel) ja seal all vana tuttav network and sharing, selle all vasakul change adapter settings. "Suure lataka" alt on pikem, keerulisem ja mitmeid kordi muutunud teekond adapteri seadistusse (kuigi otsingust saab veidi otsem), ka sealt veel leiab iga adapteri "properties" dialoogi veel lõpuks üles.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
31.01.2026 13:37:52
|
|
|
Sold OUT,
Ma kasutan ka harjumusest Control Paneli, et võrguadaptri seadeid muuta. Lihtsam, kui selle totaka W11 GUI menüü kaudu. Ainus erand on kuvari seaded- meeldib, et kuvari seadetele saab Desktopis paremklikiga otse ligi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.01.2026 14:07:13
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
| Sold OUT kirjutas: |
NT tahad wifi adapteri settingud, noh mis viimati vist w7 all oli control panel ja network connections ja sealt ikooni peale vajutades said "Properties" vist sai suht lihtsalt ka task äri ikooni pealt sinna, minuarust praegu saad mingi suure latakas valge ekraani kus näitab sulle kus wifis või võrgus oled ühendatud, mis sagedusel jms. |
Praegu on küll ka vana control panel veel alles (tipi otsingusse control panel) ja seal all vana tuttav network and sharing, selle all vasakul change adapter settings. "Suure lataka" alt on pikem, keerulisem ja mitmeid kordi muutunud teekond adapteri seadistusse (kuigi otsingust saab veidi otsem), ka sealt veel leiab iga adapteri "properties" dialoogi veel lõpuks üles. |
Jah, olen ka tuvastanud, et midagi on vahepeal kuskile peitu pandud aga eks saab ka kasutatud otsingut mis on minu meelest jabur, isegi note padi avan otsinguga sest aju sees on Programs>Accessories>Notepad
Ükspäev avastasin, et taskmanageri saab taskbaril paremklikiga lahti
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
31.01.2026 15:53:25
|
|
|
Üldiselt siis nii, et kui W11-l oleks W7 Start Menüü siis oleks enamus kasutajaid rahul?
Muidu see otsinguga avamine on suht kiire. Ma avan ka osasid äppe otsinguga sest Recent list on ajas uuenev ja kui äpp viimase 12 viimati kasutatud äpi listis ei ole, tuleb otsida sest klassikalist W7 menüüd pole. Pinned listi miskipärast ma ei viitsi kasutada (pole harjunud).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
31.01.2026 16:17:17
|
|
|
| Mul on Notepad taskbarile pandud, mõned olulisemad vidinad on ka startmenüü avalehel ja otsingut ei ole reeglina vaja. Desktop on samuti suhteliselt tühi, programmide shortcutide ladustamiseks ma seda üldiselt ei kasuta. Aga mõnede seadete leidmine on tõesti tülikamaks muutunud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
31.01.2026 16:22:41
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
Üldiselt siis nii, et kui W11-l oleks W7 Start Menüü siis oleks enamus kasutajaid rahul? |
Enamik on niikuinii rahul, häälekas vähemus torkab oma rahulolematusega silma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|