Hei! Kas kellelgi on veel viimaste uuendustega Sleep ja Hibernate katki läinud? Mul magama pannes ventikas jääb tööle, aga pilt on must ja millelegi enam ei reageeri. Pärast nupust välja lülitamist muidugi läheb jälle tööle ja nutab event-e. Mingi Asuse plaadiga lauaarvuti, i7-6700 ja TPM v2.
Hei! Kas kellelgi on veel viimaste uuendustega Sleep ja Hibernate katki läinud? Mul magama pannes ventikas jääb tööle, aga pilt on must ja millelegi enam ei reageeri. Pärast nupust välja lülitamist muidugi läheb jälle tööle ja nutab event-e. Mingi Asuse plaadiga lauaarvuti, i7-6700 ja TPM v2.
Jah. Algusest peale kui sai 11 üle mindud on see jama käinud - Arvutil Lenovo P14s oli veel garantii mille käigus vahetati ära ka emaplaat ja ssd. Aga ikka hommikuks on ta end tühjaks imenud. Win 11 installi on proovitud parandada ka mitmeid kordi. Win 10 all sellist jama polnud. Viimane uuendus minul seda korda ka pole saanud. Õnnetu on see win 11 igast nurgast.
Võiksid. 23H2 ei saa eelmise aasta lõpust alates turvauuendusi.
Tundub et mul seis on hapu ja ta ei lasegi niisama uuendada. Poolteist tundi katsetasin erinevaid asju. Reinstalli ma tegema ei hakka igatahes praegu. _________________ pWn
Katsetasin skripte ja lasin need WU restardi käsud konsoolist ka läbi, ei tundu abi paraku. Katsetan homme korra veel, vaatan äkki siis WU-l parem tuju
Kas pulga pealt laseb upgrade teha?
Ise olin ka loll ikka, teadsin et pulgal on vanem winni koopia aga arvasin et teen läbi update-i uuendused ja kõik korras. _________________ pWn
viimati muutis pwn13 14.02.2026 11:56:56, muudetud 2 korda
Miks need updated olulised on, et higistada. Kui saaks lõputult edasi lükata, siis Minu hääl läheks sellele häkile. Jube tüütu iga kuu neid edasi lükata kuni ikka teeb ära ilma küsimata _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siis ma ei saa töö programmi sisse _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.