praegune kellaaeg 31.01.2026 02:43:01
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
30.01.2026 21:08:08
|
|
|
DAC8/CARF automaatne aruandlus on kõik seotud KYC teenusepakkuja ja MiCA platvormide ja MTA-ga.
Sisuliselt iga FIAT-raha värav on jälgitav.
Sularaha ja p2p omavaheline vahetus ei ole jälgitav kui sul ei ole sellel mingit seost pankade ja litsentseeritud vahetusplatvormidega.
Mis nõu anda kui oled KYC-ga bitcoine ostnud? Ära müü kunagi. Oota kuni FIAT-raha kaob. [BIS, IMF ja keskpangad on saatana sigitised - kes rahastavad sõdu]
|
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
31.01.2026 01:58:56
|
|
|
mina634, Niipalju kui ma uurisin siis P2P ja Defi võrkudes on suur oht tünga saada võltskrüptoga ja langeda skämmerite lõksu. Lisaks veel see, et mõned smart-lepingud on ka sellised, et annad "kuradile sõrme, võtab käe". Pigem siis maksan natuke KYC vahendajale (iga tehing maksab), aga kui tegemist on legaalse ettevõttega, kes müüb ehtsat BTC/ETH-i siis tõenäosus petta saada väiksem.
Sularaha vast niipea ei kao ja kui kaob, tuleb digieuro asemele (võib-olla). Siis läheb võitlus veel karmimaks selles valdkonnas. Poliitikutele ja globalistidele see ei meeldi, et kaotavad finantskontrolli ja üldiselt ma arvan, et põhjuks miks krüptot ei kriminaliseeritud on asjaolu, et nad ise ka koguvad ja hoiustavad suurtes summades krüptovara. Ei saa kriminaliseerida midagi, mis neil endil on, kuna siis tuleks ka neid endid vastutusele võtta selle omamise ja tehingute sooritamise eest. Jah maailmas on riike, kus krüpto on illegaalne, aga enamus lääneriike siiski aktsepteerib seda.
Ideaalis võiksid kõik võrdselt aktsepteeritavad olla. Vahet pole millega maksta, riik saab oma maksud nii füüsiliselt varalt, kui ka virtuaalselt varalt.
Ja maksudest ei pääse nagunii. See ju klassika ja vana tõde: Ainsad kindlad asjad siin Maa peal on maksud ja surm. Kusjuures üsna irooniliselt aga ka karmilt tuleb ka nii välja, et ainult surm vabastabki maksudest ja põhimõtteliselt saab seda võrdsustada ka selle kurikuulsa Auschwitzi väravaloosungiga "Arbeit macht frei" ("Töö teeb vabaks") Ja teebki, sest enamik inimesi töötab surmani. Mõned õnnelikud saavad nautida enne lahkumist ka vanaduspõlve aga seda privileegi igaühele saatuse poolt ei anta.
Janis uute reeglite järgi on nii, et kui sihilikult kasumlikud tehingud deklareerimata jätad, aga tehingud on maksuametile teada siis võib päris karmid rahalised sanktsioonid kaela saada. Odavam on maksta TM, kui mitmesse tuhandetesse ulatuvaid trahve. Niimoodi võib kodust ilma jääda ja kuuse alla sattuda, kui pole raha, et trahvi maksta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|