Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  Targa kodu ehitamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 220, 221, 222
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pulse
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.01.2026 16:38:51 vasta tsitaadiga

Sold OUT kirjutas:
Kas kuskil on mingit juhendit targa kodu kohta? Ei oska hetkel midagi tahta, need Vee andurid tunduvad huvitavad aga mis veel? Liikumisanduriga lambid vms?

Joptvõi...see maailm on lõputu. Mõtle ainult mida soovid ja mingi lahendus ja ilmselt ka õpetus on kusagil olemas. Ja kui ei ole siis AI õpetab. Mul näiteks loodud puuküttega kerisega lahendus, et saan telefoni teavituse, kui kerises puud ära hakkavad põlema ja oleks vaja juurde lisada. Rääkimata kaugelt värava avamised või elektrihinna järgi mingite seadmete sisse/välja lülitamine.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.01.2026 18:41:20 vasta tsitaadiga

Teil ju mõlemal üle 20a vana konto, et väiksele trollimisele pihta saada...? Mees, kes on teemas eespool korduvalt ESP32, MQTT jms mõisteid tarbinud, ei küsi ju juhendit algajale automaatikule.

pulse kirjutas:
Mul näiteks loodud puuküttega kerisega lahendus, et saan telefoni teavituse, kui kerises puud ära hakkavad põlema ja oleks vaja juurde lisada.

BTW, mille pealt? IR termomeeter kerise korpusele? Suitsugaaside temp?
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 12.01.2026 20:52:54 vasta tsitaadiga

rex, Pakun Ämma kisa. icon_lol.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 12.01.2026 21:09:53 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Teil ju mõlemal üle 20a vana konto, et väiksele trollimisele pihta saada...? Mees, kes on teemas eespool korduvalt ESP32, MQTT jms mõisteid tarbinud, ei küsi ju juhendit algajale automaatikule.

pulse kirjutas:
Mul näiteks loodud puuküttega kerisega lahendus, et saan telefoni teavituse, kui kerises puud ära hakkavad põlema ja oleks vaja juurde lisada.

Ei, tõsiselt. Mul ei tule endal ühtegi asja mida oleks vaja. Okei see lekkeandur tundub isegi vajalik. Aga kui loed siin mingite kasutajate hiina keelt kuidas kogu nuti majandus on peale uuendust vaja mitmeid tunde conffida või kaovad mingid andurid levist jne.

Mis on teie top 20 funktsiooni miks on vaja home assistenti või seda ikea süsteemi või xiaomi jms

-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 12.01.2026 21:40:22 vasta tsitaadiga

Mina isiklikult top20 Sulle ära ei venita aga:

1) Lekkeandur + automatiseeritud peakraan. Keerab peakraani kinni, kui leke.
2) Kaamerad + frigate. Suitsu ja leegi tuvastamise teavitused + muud tõenäoliselt nice to have teated.
3) Liugvärav + asukoht ja suund. Avab liuka ise
4) Likua avamine/sulgemine ekraanilt (4 aastat olnud eluto seinal 24" puuteekraan ja see naise enim kasutatavam feature).
5) Saun + teavitused. Teavitab, kui saun sisse lülitati (kogemata v juhuslikul). Kui saun on 60 kraadi siis teavitab, et naised võivad sauna hakata sättima + viimane aeg joogid külma panna. Elutoas liistuseina sisse ehitatud WLED kuvab ka tempi aga jah see "nice to have".
6) Saun + autom.leil. Pushbutton lava servas, pisaerdab kerisele vett.
7) Välivalgustuse juhtimine - see küll on selline nääh, kuid leiab väga tihti kasutamist eriti jõuluperioodil, kui maja tagune valgustatud ja paistab magamistubadesse (ei ole ja ei taha ka pimendavaid kardinaid kuna ei ela linnas).
8) Varajasemalt kogu kütte optimeerimine börsihinna järgi - hetkle fix pakett ja ei jälgi väga enam icon_smile.gif

jpm tilulilu ilma milleta kindlasti saaks elada sama hästi edasi (stiilis naise poolt kõned tööpeäva lõpus, et "kaugel oled juba" - selle jaoks HA ekraanilt asukoht näha ja kõned olemata või asjalikumad icon_biggrin.gif )
Mul HA liidestatud OpenAI´ga ja need teavitused + eesti keeles majaga suhtlemine tänau sellele on suht mind blowing juba täna. Pole mitmeid kuid sellega enam toimetanud, võimalik, et juba on ka dialoogi pidamise võimalus olemas...
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 12.01.2026 21:45:30 vasta tsitaadiga

-vodafone-, thumbs_up.gif
Peaks ka sauna ära automatiseerima. Mõtlesin selle https://blebox.eu/en/product/saunabox/ peale, pole viitsinud kasutajate kogemust uurida
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 12.01.2026 22:29:23 vasta tsitaadiga

jägaja, mul täpselt see ongi ja btw 4 aastat 0 muret!
Ja tõsiselt mul suvel tellitud tutikas teine karp seisab - tahtsin kümblustünnile panna kütet juhtima aga ei läinud käiku. Kui huvitab, siis võin ära müüa. Täiesti karbis ja kasutamata

Tünn kusjuures ka HA´ga liidetud selles osas, et sooja vee lasen tünni läbi HA ning tünni all on kraan, mis istub ka wifis ning saan põhjast külma vett (jahe kihistub põhja) välja lasta + sama palju pealt kuuma peale. See kõik on automaatne läbi HA.
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 13.01.2026 00:12:40 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Sorry, tõesti teadnud et peaks kasutajaid analüüsima hakkama enne kui pealtnäha tavalisele postitusele vastama hakkan. Minu viga, rohkem igaks juhuks ei vasta.

pulse kirjutas:

tsitaat:

Shelly UNI + Ruumi temp sensor ja HA's custom derivative sensor
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  Targa kodu ehitamine mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 220, 221, 222
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.