praegune kellaaeg 11.01.2026 22:02:47
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
11.01.2026 15:24:15
|
|
|
normaalne pilt on ilmselt suhteline mõiste jah tänapäevaseks graafikaks ega ka mitte piisavalt heaks/maxed out graafikaks mina neid tekstuure (ega ka paljusid muid asju seal) siiski ei julgeks nimetada mäng ise oli muidugi hea
https://www.youtube.com/watch?v=LBSEH9GzUBI
küll aga mäletan hästi kuidas NFS shift ja eriti vist shift2 olid sellised mängud, et vaatasin tol ajal ja mõtlesin, et nojah...graafilises mõttes automängudel siit enam sisuliselt väga kuskile nö. edasi minna ei ole. ja ega ei olnudki. mingeid "peegeldusi ja valgustust" kindlasti tehti hiljem veel aastate jooksul paremaks erinevates mängudes, nagu seda on tehtud ka kõiksugu muude zanrite mängudes...aga mängu realismile see ausalt öeldes suurt midagi enam juurde ei anna sest olgu see peegeldus nii "päris" kui tahes siis ega tegelikult ju keegi ei mängi automängu ja ei vahi keskendunult seda kuidas mingi huinjaa sealt poleeritud laki pinnalt tagasi peegeldab. mis üldse oleks tänasel päeval selline KÕIGE KÕIGE parema graafilise kvaliteediga ja realistlikuma väljanägemisega automäng? ma mõtlen selline, mida kuidagi päriselt mängida ka kannatab ja mida inimesed päriselt mänginud on? täitsa huvitav oleks proovida, et kuidas "mitte enam kõige uuem" gpu täna mõne sellise mänguga hakkama saaks kui graafika maxed out lükata
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
11.01.2026 16:07:35
|
|
|
| Minu lemmik automäng oli kunagi NASCAR Racing 2003 Season. Tundus nagu üsna realistlik, aga pole jupp aega arvutis automänge mänginud. Mäng ja üks vana rool (Logitech Wingman Formula Force GP) on veel alles, G29 samuti olemas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.01.2026 22:01:12
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
| mis üldse oleks tänasel päeval selline KÕIGE KÕIGE parema graafilise kvaliteediga ja realistlikuma väljanägemisega automäng? ma mõtlen selline, mida kuidagi päriselt mängida ka kannatab ja mida inimesed päriselt mänginud on? täitsa huvitav oleks proovida, et kuidas "mitte enam kõige uuem" gpu täna mõne sellise mänguga hakkama saaks kui graafika maxed out lükata |
forza horizon 5 või forza motorsport, viimane f1 või mõni tänane up to date simu - assetto corsa?
kui mängitavust ja funfactorit arvestada, siis wreckfest 2 äkki.
viimane nfs oli graafilise kvaliteedi poolest ka päris hea.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|