|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
20.11.2025 23:50:28
|
|
|
Kodukindlustus ei kata remonti?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
21.11.2025 09:04:53
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Sain Beko vooliku kätte lõpuks. Uuel on solenoidi takistus jah 2,4kOhm.
Panin ta külge, masina paika. Lülitan sisse ja...
ikka ei tööta
|
Võimalik, et see relee mis klappi lülitab on ka tuksis.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
21.11.2025 13:23:41
|
|
|
| Tavalist voolikut ei saa panna? Mu ~5 aastat vana Bosch on ka paar korda öelnud, et vett ei ole, aga peale restarti on jälle pesnud. Kui tihedamalt jamab, siis peab ka ilmselt uue vooliku peale mõtlema hakkama.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.11.2025 15:08:49
|
|
|
| somnambuul kirjutas: |
| Tavalist voolikut ei saa panna? Mu ~5 aastat vana Bosch on ka paar korda öelnud, et vett ei ole, aga peale restarti on jälle pesnud. Kui tihedamalt jamab, siis peab ka ilmselt uue vooliku peale mõtlema hakkama. |
Voolik on olemas juba, lihtsalt nüüd ei lülita relee seda solenoidi, mis uuel voolikul korras on. Peab releed üles otsima hakkama. Ja pole mingit garantiid, et relee vahetamisel seegi tööle hakkab, sest seda lülitab mingi transs elektroonikaplokis. Kes ütleb, et see ka pekkis pole.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
az
HV kasutaja
|
27.11.2025 13:05:28
|
|
|
Mul selline küsimus, et kelle köögis valamu segisti voolik väljatõmmatav, siis millega seda kummitihendit määrite, et raskelt sisse ei läheks?
_________________ ??? |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.11.2025 14:38:13
|
|
|
| az kirjutas: |
| Mul selline küsimus, et kelle köögis valamu segisti voolik väljatõmmatav, siis millega seda kummitihendit määrite, et raskelt sisse ei läheks? |
Tootja juhendust või suppordist ei saa abi? Kui midagi muud pole, siis mina paneks "toiduainetetööstuse määret"/"Food grade oil". Kui seda ka käepärast pole, siis mingit silikoonmääret.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
27.11.2025 15:25:19
|
|
|
| az kirjutas: |
| Mul selline küsimus, et kelle köögis valamu segisti voolik väljatõmmatav, siis millega seda kummitihendit määrite, et raskelt sisse ei läheks? |
Vana segisti? Kumm äkki muutunud "salvo" kelk taoliseks materjaliks? Kummitihendi vahetus pehmema/uues vastu teeks ka vb paremaks olukorda. Ma paneks liitiummääret-seda lihtsalt mul on. Veega see pind ju kokku ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
04.01.2026 01:20:03
|
|
|
Kuidas masinaga rahul oled?
Ise piilun sellesama masina järglast, veidi vaiksem (ja kallim )
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2026 09:50:14
|
|
|
Milline see järgmine on?
Töötab väga hästi, riiulite süsteem on väga hea.
Üldiselt enamus asja käib üle äpi. Ilma äpita on hea kasutada vaid viimast programmi (reaalselt kasutuses ongi vaid mõni programm).
Kogu info lendab äppi suuresti.
Ukse avamise funktsiooni ei kasuta, see 0,....kw säästu mõttetu.
Masin kuivatab kinnise uksega nagu paremini.
Masin suht vaikne
Ei oskagi midagi nagu lisada.
Vb seda, et et ex elukohas on suvaline masin ja minu oma peseb ikka kõvasti suurema survega. Plastikusr asju täitsa alla ei tasu toppida, lihtsalt viskab ümber väiksed kausid, karbid. No selle paigutuse saad selgeks kasutamise käigus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
04.01.2026 10:11:20
|
|
|
Ma ostsin just uude elamisse täpselt sama mudeli. Kuna köögimööbel pole veel koos, pole kasutanud, aga eeldaks, et töötab identselt mudeliga SMV88TX46E, mis senises elamises laitmatult 6 aastat teeninud.
Äpi kasutamise vajadusest pole veel aru saanud
|
|
| Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
04.01.2026 10:13:11
|
|
|
| ceemic kirjutas: |
Ma ostsin just uude elamisse täpselt sama mudeli. Kuna köögimööbel pole veel koos, pole kasutanud, aga eeldaks, et töötab identselt mudeliga SMV88TX46E, mis senises elamises laitmatult 6 aastat teeninud.
Äpi kasutamise vajadusest pole veel aru saanud  |
Kui HA ka midagi sellega teha oskab, siis on ehk äpist mingit kasugi
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
04.01.2026 10:18:33
|
|
|
| bladerunner mõtles vist SMD8TCX04E mudelit? Peale mürataseme ei suuda muid erinevusi leida.
|
|
| Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2026 10:28:40
|
|
|
| ceemic kirjutas: |
Äpi kasutamise vajadusest pole veel aru saanud  |
alustuseks et see normaalselt tööle saada, on äppi niikuinii vaja
Igapäevaselt polegi vaja, lihtsalt see nupusüsteem ja display ei anna sulle kogu infot edasi normaalsel kujul.
See pole üldse kurtmine. Elukaaslane laseb rõõmsalt ilma äpita.
Lihtsalt soola lisamised, puhastuaed jne teavitused mugavalt äpis.
Ja seadistamine äpis kordi lihtsam.
Unustasid masina toole panna kui ära läksid kodust, no problemo kui uks kinni. Masin sisse ja tööle jne
Mugavus
Vaatasin ka seda ülal mainitud mudelit...ei näinud sellel mõtet.
Mingi erinevus oli veel. Ei suuda hetkel küll meenutada, aga ei näinud mõtet lisa maksta. Vb polnudki rohkem erinevust, sp ei maksnudki rohkem
Mis/ kes HA on?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.01.2026 12:56:11
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Mis/ kes HA on? |
Tõenäoliselt Home Assistant.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
04.01.2026 12:59:18
|
|
|
| Jah. Saad kõik need äpid ühte kohta ühtsesse süsteemi panna ja endale täpselt sellise UI ja funktsionaalsuse teha nagu tahad. Pluss kõik muud automaatikad jne.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
04.01.2026 13:08:06
|
|
|
Seda SMD8TCX04E vaatasin jah. st. vaatasin ka SMV8YCX02E.
Kirjelduse järgi vahe ongi, et veidi vaiksem, sisaldab ukse avamise andurit ja lapse ohutusseadmeid. Mida iganes need tähendama peaksid.
Juhtpaneel on ka tume, st. loetavamaks tehtud.
HA => Home Assistant - nutikodu haldussoft. Kiire googeldamine näitas et mingi integratsioon Boschi Home Connect-ga on olemas.
Peaks proovima, mul on seal hetkel kuivati juba olemas. Äppi ainuke kasutegur on hetkel see et saad teavituse kui töö lõppenud.
Huvitav kas paigaldamisega saaks ise hakkama? Kuidagi on olemasolevalt AEG-lt vaja uksepaneel kätte saada ning ringi tõsta. Torutöödega saaks hakkama.
Muidu 2008 soetatud AEG toimetab kenasti senini, lihtsalt seesolevad korvid on kõik väsinud, mitmed pulgad murdunud ja paljudel otsad kulunud ehk annavad kohati roosteplekke. Tihendid tahavad ka eest ära kukkuda juba. Varuosi on isegi täitsa saada aga vist ei tasu enam ära.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.01.2026 13:10:48
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Seda SMD8TCX04E vaatasin jah. st. vaatasin ka SMV8YCX02E.
Kirjelduse järgi vahe ongi, et veidi vaiksem, sisaldab ukse avamise andurit ja lapse ohutusseadmeid. Mida iganes need tähendama peaksid.
Juhtpaneel on ka tume, st. loetavamaks tehtud.
HA => Home Assistant - nutikodu haldussoft. Kiire googeldamine näitas et mingi integratsioon Boschi Home Connect-ga on olemas.
Peaks proovima, mul on seal hetkel kuivati juba olemas. Äppi ainuke kasutegur on hetkel see et saad teavituse kui töö lõppenud.
Huvitav kas paigaldamisega saaks ise hakkama? Kuidagi on olemasolevalt AEG-lt vaja uksepaneel kätte saada ning ringi tõsta. Torutöödega saaks hakkama.
|
Minu AEG-l oli ukseplaat 4 kruviga kinni. Tavliselt on need integreeritud masinatel väga kergelt eemaldatavad.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
04.01.2026 13:12:01
|
|
|
| Tuleb ainult loota, et uuel augud sama koha peal pole.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
04.01.2026 13:28:33
|
|
|
jeesus188, miks sa Express reziime kasutad? Auto(matic) ei oleks lihtsam? Me vast kogu selle peaaegu 18 aasta jooksul kui AEG on, loetud korrad midagi muud kasutanud. Nõud alati puhtaks saanud.
ECO reziimid on masinatel muidugi eriliselt pikaks venitatud, kui AEG puhul on see veel 2:40, siis ühel Boschil oli kirjelduse järgi ~4h ja teisel lausa 4:55
Muidu vaatasin ühte ka AEG mudelit millel alumine korv tõuseb hingedega ülesse, et ei peaks nõude sissepanekuks küürutama, tundus ka huvitav lahendus.
Tahaks seda enne muidugi oma silmaga näha, et kui vastupidav see märgades tingimustes ka on.
Hinda oli ka kahjuks omajagu...
Janis, augud saab vajadusel üle puurida, puidutüübel liimiga sisse ning valmis.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
04.01.2026 13:30:17
|
|
|
| Puidu sees ilmselt toimiks jah. Muud tavalised köögikapiplaadid jne on suht ühekordsed.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2026 15:00:49
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
jeesus188, miks sa Express reziime kasutad? Auto(matic) ei oleks lihtsam? Me vast kogu selle peaaegu 18 aasta jooksul kui AEG on, loetud korrad midagi muud kasutanud. Nõud alati puhtaks saanud.
ECO reziimid on masinatel muidugi eriliselt pikaks venitatud, kui AEG puhul on see veel 2:40, siis ühel Boschil oli kirjelduse järgi ~4h ja teisel lausa 4:55
Muidu vaatasin ühte ka AEG mudelit millel alumine korv tõuseb hingedega ülesse, et ei peaks nõude sissepanekuks küürutama, tundus ka huvitav lahendus.
Tahaks seda enne muidugi oma silmaga näha, et kui vastupidav see märgades tingimustes ka on.
Hinda oli ka kahjuks omajagu...
Janis, augud saab vajadusel üle puurida, puidutüübel liimiga sisse ning valmis. |
automatic on ka jube pikaks venitatud, ja piix ta teeb vahet, kui mustad ja kaua mul need seisnud on
| tsitaat: |
| sisaldab ukse avamise andurit |
Mu masinal käib ka uks lahti, lihtsalt peab aktiveerima selle......aga nagu eespool kirjutasin, siis boschi puhul pole see vajlik tegevus
Lapselukust mul kama 2
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
04.01.2026 17:45:04
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Puidu sees ilmselt toimiks jah. Muud tavalised köögikapiplaadid jne on suht ühekordsed. |
Pole see asi nii hull midagi. Ma kasutaks puidutüübli asemel pigem sõna puittüübel. Puurid MDF või PLP ukse sisse 10 mm augu, liimid auku enam-vähem õigesse pikkusesse lõigatud 10 mm puittüübli, lõikad või lihvid ukse pinnaga tasa, kruvi jaoks puurid sobiva läbimõõduga pilootava ette ja keerad kruvid sisse.
On ka keerulisemaid võimalusi, aga see tüüblivärk on igati toimiv.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|