Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Abi köögitehnika ostmisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CnZ
HV veteran

sõnum 06.09.2025 12:42:17 vasta tsitaadiga

Pesukapslite teema huvitav. Ise olen siin aastaid Finishi Ultimate kapsleid kasutanud, nt: https://www.k-rauta.ee/p/noudepesumasina-kapslid-finish-ultimate-plus-25-tk/pbau?utm_medium=referral

Hetkel see pakike (küll mingi 40tk): https://www.1a.ee/p/noudepesumasina-kapslid-finish-ultimate-100-tk/uv36?utm_medium=referral

Teevad nagu tööd, vahest mingi sitakihi jätavad. Aga ma muidugi ei pese pika tsükliga, vaid lasen nii 40-50 minutilise programmiga. Selle kohta teeb normi tööd.

Keegi oskab paremaid soovitada?icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.09.2025 22:41:15 vasta tsitaadiga

Kohalikust sai kuuldud, et ainult Hinnapommist saab sarnase hinnaga. Ma ise Amazonist tellinud.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CH9VFGM6/

Tavaliselt viskab pika ja kuuma pesu, väga muid programme ei kasutagi. Öösel on ka suva, kaua ta teeb seda.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 24.10.2025 14:57:08 vasta tsitaadiga

Mõlgub mõttes uus külmik osta. Vaatan, et SBS'd odavamad kõik Hisense omad. Näiteks see https://www.euronics.ee/kodumasinad/kulmikud/kulmikud/rs818n4tie/hisense-no-frost-vee-ja-jaaautomaat-632-l-179-cm-roostevaba-teras-sbs-kulmik
Kõlbavad need ka kasutada? Või on nii noored mudelid, et haigused pole veel välja löönud?
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 25.10.2025 01:44:54 vasta tsitaadiga

Käib taoline Hisense juba üle 5 aasta. Samamoodi maal ka üks juba aastaid. Siiamaani külmik nagu külmik ikka.
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 25.10.2025 10:01:37 vasta tsitaadiga

Sbs?
Mingi rubekavärk? icon_lol.gif

krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 27.10.2025 12:30:53 vasta tsitaadiga

Ise olen Electroluxi nõudekas küll pettunud. 4 aastat vana 700-seeria nõudekal lagunesid vahetult pärast garantiiaja lõppu mitu plastikust ja kummist detaili ära (alumise tiiviku kinnituskruvi, veinipokaalide klambrid, lusikate ja kahvlite hoidjad). Lisaks on pesukvaliteet võrreldes varasema odava otsa Bekoga kehvem. Uuesti enam ei ostaks.
leits
HV Guru
leits

sõnum 28.10.2025 17:54:47 vasta tsitaadiga

Kas mingite tootjate nõudepesumasind suudavad kõik nõud täielikult ka ära kuivatada? Hetkel Electrolux EES47320L ning üldiselt rahul, kuid pärast pesu ja isegi miski 1-2h seismist on tassid pealt märjad ehk sealt ei kuiva vesi ära ka pikema aja jooksul.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 28.10.2025 17:58:34 vasta tsitaadiga

Ukse teeb ise lahti?
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 28.10.2025 18:10:11 vasta tsitaadiga

mul teeb naine icon_razz.gif
leits
HV Guru
leits

sõnum 28.10.2025 19:11:37 vasta tsitaadiga

Ukse teeb lahti jah ning nõud kuivavad kõik ära peale kruuside. Mõtlengi, et kaa mingi intensiivsema kuivatusega nõudepesumasinat ka on , mis 100% kõik ära kuivatab. Uurin korra nõudepesumasina manuaali, et äkki miski programm pikema kuivatusega ja see aitab. Hetkel selle standardiga vms pesnud pidevalt.

Tundub, et kuivatuse osas midagi lisaks ei saa valida. Kuivatus enamikel programmidel ja lisaks AirDry ukse avamisega. Eks järgmisesse kööki peab midagi võimekamat vaatama.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 28.10.2025 19:28:03 vasta tsitaadiga

Kui räägid tasside/kruuside põhja-alusesse õnarusse kogunevast veetilgast, mis ära ei aura, siis ma väga kahtlen, kas nii kõva kuivatusega nõudepesumasinat üldse on, mis näiteks teelusikatäie vett sealt ära aurustada suudab.
Nii et variantideks on paigutada tassid sellise kaldega, et vesi ei jää sinna pidama või leppida väikese veetilga käsitsi kuivatamisega nõude väljavõtmisel masinast.

tagasi üles
leits
HV Guru
leits

sõnum 28.10.2025 19:46:27 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kui räägid tasside/kruuside põhja-alusesse õnarusse kogunevast veetilgast, mis ära ei aura, siis ma väga kahtlen, kas nii kõva kuivatusega nõudepesumasinat üldse on, mis näiteks teelusikatäie vett sealt ära aurustada suudab.
Nii et variantideks on paigutada tassid sellise kaldega, et vesi ei jää sinna pidama või leppida väikese veetilga käsitsi kuivatamisega nõude väljavõtmisel masinast.

See sama mure jah. Mõtlesin, et äkki mõni nõudepesumasin suudab täielikult ka selle ära kuivatada
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 28.10.2025 20:25:00 vasta tsitaadiga

Mul on Bosch Zeolith, see kuivatab küll kõik ära. Võibolla mõni nõgusama põhjaga kauss on märg.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 28.10.2025 20:55:48 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
Mul on Bosch Zeolith, see kuivatab küll kõik ära. Võibolla mõni nõgusama põhjaga kauss on märg.

Mul ka , aga Iittala Teema sarja kruuside põhjadesse jääb veidi vett. Kuivab ära siis kui peale programmi lõppu uks praokile teha ja paar tundi seista lasta.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 28.10.2025 21:57:58 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
Kuna olen automaatsete kohvimasinate alal täielik võhik, aga see presskannuga kohvi tegemine hakkab vaikselt ära tüütama, siis sooviks midagi mugavamat. Aga millist vaadata?

Saan aru, et osad tulevad piimaanumaga (või kuidas seda kutsutakse). Kui nii, siis piima või koort jaksab käsitsi ka tassi valada, aga kindlasti võiks ubasid jahvatada. Mingit suurt kogust tasse ei ole vaja korraga toota, sest enamasti joon üksi.

Nii palju olen muidugi kuulnud, et soovitavad Jura aparaate, aga kas nii kallil masinal on kodus kohta?

Mida keegi ise kasutab või mida soovitaks?

Tänan!

Mul on olnud kaks Jura C5 ja E6 ja olen mõlema hingeeluga üsna kursis. C5-le sai teha täishooldus ja tiksub tütre käes siiamaani. Nüüd vist läheb 14 aasta. Jura miinus on raske lahtivõtmine. Pluss on jälle see, et osasid on laialt saada. Uuem masin on oluliselt vaiksem.
Sisult on need automaatsed espressomasinad kõik üsna sarnased, sõlmed on samal ajal kasutusel mitme tootja paljudes mudelites. Jura masinates on kasutusel 2 erinevat keeduplokki. Väiksem on ENA masinates ja suurem teistes. Ena masinatest ma hoiduksin, sest neil saab korraga ainult väikese kohvi teha. Suurema kohvi jaoks peab 2 tsüklit tegema ja see tähendab osadele topeltkulu.
Hoiataks, et Jura täishoole koosneb keeduploki(maksab 100€ ringis) ja veski lõiketerade vahetusest ( maksab 70€) ja maksab ca 300€.
Mina olen oma Jura masinaga üldiselt rahul ja ei ostaks teistsugust masinat. Nivona masin oli tööjuures. Ei pidanud eriti vastu. Enne seda oli Siemens - see oli väga töökindel masin. Jah, ma arvan, et automaatne espressomasin on hea ost.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 29.10.2025 03:18:06 vasta tsitaadiga

Keegi IKEA (Midea) nõudepesumasinaid ka kasutab? - väidetavalt IKEA integreeritud kööki ei saa muud panna. 45cm masin ainult mahub panna.
Mudel mida vaatan on FRÖSLUNDA.
tagasi üles
santiim
HV kasutaja

sõnum 29.10.2025 10:40:48 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:

Õiget juttu räägid. Mul ka Electrolux ning nõgusa põhjaga tassid tuleb alati panna kaldega. Siis on täiesti ok. Klaasid ja sileda põhjaga tassid võib pulkade otsa laduda. Need kuivavad seal kenasti ära.
P.S. Minu Electroluxil 1:00 ja 0:30 programmid kuumkuivatust ei tee. Ainult AirDry. Aga sellest ei piisa, et nõud ära kuivaksid. Seega, neid programme väga ei kasuta.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 29.10.2025 23:27:34 vasta tsitaadiga

RassK kirjutas:
Keegi IKEA (Midea) nõudepesumasinaid ka kasutab? - väidetavalt IKEA integreeritud kööki ei saa muud panna. 45cm masin ainult mahub panna.
Mudel mida vaatan on FRÖSLUNDA.

Boschil on VarioHinge mudelid, mis ikea kööki sobivad. Või saed ukse alt lühemaks, et lahti käiks.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Abi köögitehnika ostmisel mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.