|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
CnZ
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
08.09.2025 22:41:15
|
|
|
Kohalikust sai kuuldud, et ainult Hinnapommist saab sarnase hinnaga. Ma ise Amazonist tellinud.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CH9VFGM6/
Tavaliselt viskab pika ja kuuma pesu, väga muid programme ei kasutagi. Öösel on ka suva, kaua ta teeb seda.
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
25.10.2025 01:44:54
|
|
|
| Käib taoline Hisense juba üle 5 aasta. Samamoodi maal ka üks juba aastaid. Siiamaani külmik nagu külmik ikka.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
25.10.2025 10:01:37
|
|
|
Sbs?
Mingi rubekavärk?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
3 :: |
509 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
27.10.2025 12:30:53
|
|
|
Ise olen Electroluxi nõudekas küll pettunud. 4 aastat vana 700-seeria nõudekal lagunesid vahetult pärast garantiiaja lõppu mitu plastikust ja kummist detaili ära (alumise tiiviku kinnituskruvi, veinipokaalide klambrid, lusikate ja kahvlite hoidjad). Lisaks on pesukvaliteet võrreldes varasema odava otsa Bekoga kehvem. Uuesti enam ei ostaks.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
28.10.2025 17:54:47
|
|
|
| Kas mingite tootjate nõudepesumasind suudavad kõik nõud täielikult ka ära kuivatada? Hetkel Electrolux EES47320L ning üldiselt rahul, kuid pärast pesu ja isegi miski 1-2h seismist on tassid pealt märjad ehk sealt ei kuiva vesi ära ka pikema aja jooksul.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.10.2025 18:10:11
|
|
|
mul teeb naine
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
3 :: |
509 |
|
| tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
28.10.2025 19:11:37
|
|
|
Ukse teeb lahti jah ning nõud kuivavad kõik ära peale kruuside. Mõtlengi, et kaa mingi intensiivsema kuivatusega nõudepesumasinat ka on , mis 100% kõik ära kuivatab. Uurin korra nõudepesumasina manuaali, et äkki miski programm pikema kuivatusega ja see aitab. Hetkel selle standardiga vms pesnud pidevalt.
Tundub, et kuivatuse osas midagi lisaks ei saa valida. Kuivatus enamikel programmidel ja lisaks AirDry ukse avamisega. Eks järgmisesse kööki peab midagi võimekamat vaatama.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.10.2025 19:28:03
|
|
|
Kui räägid tasside/kruuside põhja-alusesse õnarusse kogunevast veetilgast, mis ära ei aura, siis ma väga kahtlen, kas nii kõva kuivatusega nõudepesumasinat üldse on, mis näiteks teelusikatäie vett sealt ära aurustada suudab.
Nii et variantideks on paigutada tassid sellise kaldega, et vesi ei jää sinna pidama või leppida väikese veetilga käsitsi kuivatamisega nõude väljavõtmisel masinast.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
28.10.2025 19:46:27
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Kui räägid tasside/kruuside põhja-alusesse õnarusse kogunevast veetilgast, mis ära ei aura, siis ma väga kahtlen, kas nii kõva kuivatusega nõudepesumasinat üldse on, mis näiteks teelusikatäie vett sealt ära aurustada suudab.
Nii et variantideks on paigutada tassid sellise kaldega, et vesi ei jää sinna pidama või leppida väikese veetilga käsitsi kuivatamisega nõude väljavõtmisel masinast. |
See sama mure jah. Mõtlesin, et äkki mõni nõudepesumasin suudab täielikult ka selle ära kuivatada
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
28.10.2025 20:25:00
|
|
|
| Mul on Bosch Zeolith, see kuivatab küll kõik ära. Võibolla mõni nõgusama põhjaga kauss on märg.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
28.10.2025 20:55:48
|
|
|
| somnambuul kirjutas: |
| Mul on Bosch Zeolith, see kuivatab küll kõik ära. Võibolla mõni nõgusama põhjaga kauss on märg. |
Mul ka , aga Iittala Teema sarja kruuside põhjadesse jääb veidi vett. Kuivab ära siis kui peale programmi lõppu uks praokile teha ja paar tundi seista lasta.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
28.10.2025 21:57:58
|
|
|
| Lewis kirjutas: |
Kuna olen automaatsete kohvimasinate alal täielik võhik, aga see presskannuga kohvi tegemine hakkab vaikselt ära tüütama, siis sooviks midagi mugavamat. Aga millist vaadata?
Saan aru, et osad tulevad piimaanumaga (või kuidas seda kutsutakse). Kui nii, siis piima või koort jaksab käsitsi ka tassi valada, aga kindlasti võiks ubasid jahvatada. Mingit suurt kogust tasse ei ole vaja korraga toota, sest enamasti joon üksi.
Nii palju olen muidugi kuulnud, et soovitavad Jura aparaate, aga kas nii kallil masinal on kodus kohta?
Mida keegi ise kasutab või mida soovitaks?
Tänan! |
Mul on olnud kaks Jura C5 ja E6 ja olen mõlema hingeeluga üsna kursis. C5-le sai teha täishooldus ja tiksub tütre käes siiamaani. Nüüd vist läheb 14 aasta. Jura miinus on raske lahtivõtmine. Pluss on jälle see, et osasid on laialt saada. Uuem masin on oluliselt vaiksem.
Sisult on need automaatsed espressomasinad kõik üsna sarnased, sõlmed on samal ajal kasutusel mitme tootja paljudes mudelites. Jura masinates on kasutusel 2 erinevat keeduplokki. Väiksem on ENA masinates ja suurem teistes. Ena masinatest ma hoiduksin, sest neil saab korraga ainult väikese kohvi teha. Suurema kohvi jaoks peab 2 tsüklit tegema ja see tähendab osadele topeltkulu.
Hoiataks, et Jura täishoole koosneb keeduploki(maksab 100€ ringis) ja veski lõiketerade vahetusest ( maksab 70€) ja maksab ca 300€.
Mina olen oma Jura masinaga üldiselt rahul ja ei ostaks teistsugust masinat. Nivona masin oli tööjuures. Ei pidanud eriti vastu. Enne seda oli Siemens - see oli väga töökindel masin. Jah, ma arvan, et automaatne espressomasin on hea ost.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
29.10.2025 03:18:06
|
|
|
Keegi IKEA (Midea) nõudepesumasinaid ka kasutab? - väidetavalt IKEA integreeritud kööki ei saa muud panna. 45cm masin ainult mahub panna.
Mudel mida vaatan on FRÖSLUNDA.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
29.10.2025 10:40:48
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Nii et variantideks on paigutada tassid sellise kaldega, et vesi ei jää sinna pidama või leppida väikese veetilga käsitsi kuivatamisega nõude väljavõtmisel masinast. |
Õiget juttu räägid. Mul ka Electrolux ning nõgusa põhjaga tassid tuleb alati panna kaldega. Siis on täiesti ok. Klaasid ja sileda põhjaga tassid võib pulkade otsa laduda. Need kuivavad seal kenasti ära.
P.S. Minu Electroluxil 1:00 ja 0:30 programmid kuumkuivatust ei tee. Ainult AirDry. Aga sellest ei piisa, et nõud ära kuivaksid. Seega, neid programme väga ei kasuta.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
29.10.2025 23:27:34
|
|
|
| RassK kirjutas: |
Keegi IKEA (Midea) nõudepesumasinaid ka kasutab? - väidetavalt IKEA integreeritud kööki ei saa muud panna. 45cm masin ainult mahub panna.
Mudel mida vaatan on FRÖSLUNDA. |
Boschil on VarioHinge mudelid, mis ikea kööki sobivad. Või saed ukse alt lühemaks, et lahti käiks.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|