praegune kellaaeg 26.12.2025 22:00:02
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
BA79
Kreisi kasutaja
|
26.12.2025 20:15:00
|
|
|
Janis, Mul on FB seotud gmailiga veel. Ja tulevad e-mailiga teavitused, kui süsteem tuvastab, et kasutaja pole sisse loginud ( a la' "Mis sul viga on, kas kõik on korras, et sind sots. meedias pole?!?" ). Ma arvan, et e-mail teavitusi saab ka ilmselt välja lülitada, aga mida aeg edasi, seda vähemtähtsamaks FB muutub. Praegu kasutan ainult Messengeri läbi veebibrauseri. Muud aktiivsust enam üles väga ei näita. Konto sidusin gmailiga, et paroolitaaste oleks mugav. (Gmail on turvaline kasutava kaheastmelise tuvastussüsteemiga).
Wiltz, Mis FB reklaamidesse puutub, siis enda suureks üllatuseks, tundub, et nad väga ei kontrolli, kes reklaami tellib ja millist reklaami avaldab. Kui muidu kehtivad kommuuni kasutajatele ranged reeglid ebasobiva sisu levitamise suhtes alates vägivallast kuni porrini, siis ma näen juba 2 nädalat avalehel pisipildina "tutvumisportaalide" reklaami, kus fotol poseerib alasti naine. Krt topeltstandardid tunduvad kehtivat... Loomulikult ma ignoreerin sellist reklaami ega kliki sinna, sest tundub, et see kõik on tegelikult scam ja võib viia soovimatute tagajärgedeni.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|