Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Facebook/Meta üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BA79
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.12.2025 20:15:00 vasta tsitaadiga

Janis, Mul on FB seotud gmailiga veel. Ja tulevad e-mailiga teavitused, kui süsteem tuvastab, et kasutaja pole sisse loginud ( a la' "Mis sul viga on, kas kõik on korras, et sind sots. meedias pole?!?" icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif ). Ma arvan, et e-mail teavitusi saab ka ilmselt välja lülitada, aga mida aeg edasi, seda vähemtähtsamaks FB muutub. Praegu kasutan ainult Messengeri läbi veebibrauseri. Muud aktiivsust enam üles väga ei näita. Konto sidusin gmailiga, et paroolitaaste oleks mugav. (Gmail on turvaline kasutava kaheastmelise tuvastussüsteemiga).
Wiltz, Mis FB reklaamidesse puutub, siis enda suureks üllatuseks, tundub, et nad väga ei kontrolli, kes reklaami tellib ja millist reklaami avaldab. Kui muidu kehtivad kommuuni kasutajatele ranged reeglid ebasobiva sisu levitamise suhtes alates vägivallast kuni porrini, siis ma näen juba 2 nädalat avalehel pisipildina "tutvumisportaalide" reklaami, kus fotol poseerib alasti naine. Krt topeltstandardid tunduvad kehtivat... icon_biggrin.gif Loomulikult ma ignoreerin sellist reklaami ega kliki sinna, sest tundub, et see kõik on tegelikult scam ja võib viia soovimatute tagajärgedeni.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Facebook/Meta üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.