Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  telefonispämm (kõikvõimalikud müügipakkumised jms) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 22.12.2025 20:27:04 vasta tsitaadiga

Pangaliit hämab?
https://pangaliit.ee/uudised-ja-teated/uue-smart-id-loomisega-seotud-pettused-pohjustavad-miljonikahjusid-inimesed-ei-teadvusta-ohumarke
https://vikerraadio.err.ee/1609873342/uudis-lauri-varik/d2a3377581e908e7cdb6b4b87875081e
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 23.12.2025 12:44:48 vasta tsitaadiga

perenoel kirjutas:

EDIT: Helistas just naishääl DHL-st, rääkis kerge vene aktsendiga üsna heas eesti keeles ja rääkis midagi tähitud kirja saabumisest. Tegin talle eksami inglise keeles - ei tema ei oska inglise keelt. Kui ma ütlesin, et DHL-s kindlasti ei tööta inglise keelt mitteoskavad inimesed, katsus ta esialgu midagi vastu vaielda, et 'tema töötab Euroopas' ja siis viskas toru ära. Numbriks suvaline Tele2 mobiil algusega 58.

Sama, +37256891306 (tagasi helistada ei saa) - Harju maakohtult tähitud kiri, DHL käes ja millega saadame - kuller, postkontor, pakiautomaat. Valisin kulleri - edasi vaja teha isikutuvastus, saadetakse emailile. Küsimuse peale, et kas tahate mu PIN koode nüüd, läks tädi närvi ja ütles, et kas ma küsisin teilt neid või icon_lol.gif Enivei, kuller olevat poole tunni kaugusel ja emaili peale tuleb QR kood, mida skännides saan siis enda kontod tühjaks antud. Tundub, et teatmikust käiakse infot otsimas, sest küsiti minu numbrile helistades kaasomanikku, mainiti ettevõtte nime ja meiliaadressi.

E: ja nüüd firmameilile tuleb omniva scammi (pakk automaadis, mine järgi, aga koodi saad alles peale tollimaksuse maksmist - MAKSA KOHE icon_lol.gif )
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  telefonispämm (kõikvõimalikud müügipakkumised jms) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 89, 90, 91
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.