praegune kellaaeg 18.12.2025 02:44:53
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 414 |
|
| autor |
|
HPN
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.12.2025 20:03:49
|
|
|
Ei väsi imestamist kui palju väärtust Epic oma mängudega PC le on tasuta toonud...
Ka selle aasta nimekiri pole paha...
Dec 11 – Hogwarts Legacy
Dec 18 – Jurassic World Evolution 2
Dec 19 – Desperados III
Dec 20 – Total War: WARHAMMER
Dec 21 – Tropico 5
Dec 22 – Chicken Police: Paint It Red!
Dec 23 – Loop Hero
Dec 24 – LEGO Batman
Dec 25 – Commander Keen
Dec 26 – Farming Simulator 22
Dec 27 – Slime Rancher 2
Dec 28 – Terraria
Dec 29 – Detroit: Become Human
Dec 30 – Mortal Kombat 11
Dec 31 – Red Dead Redemption 2
Konsoolide ja pc võrdluse teemas on muidugi raske sellele mingit konkreetset hinnalipikut külge panna, aga see on ikka väga tuus asi.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
17.12.2025 23:31:26
|
|
|
Aeron, tundub üsna ahvatlev nimekiri, igatahes otsustasin endale kah lõpuks Epicu konto teha. Varem oli arvutis ainult Steam ja mõned vanemad mängud. Loodan et mu vaene läpakas (Legion 5, 4800H, RTX 2060, 16 GB ddr4, 1 TB ssd) saab nende mängudega kuidagi hakkama ja päris maha ei põle. Vaatasin et Hogwarts Legacy tahab saada 95 GB ketast. Üks Samsung 990 pro 2 TB vedeleb mul juba mõnda aega kasutult sahtlis, topin selle läpaka teise pesasse ja ruumipuudus saab lahendatud.
edit: Kontrollisin igaks juhuks kõigi mängude nõuded üle ja mu arvuti peaks nendega normaalselt hakkama saama. Red Dead Redemption 2 on plaadi peal konsooli jaoks olemas, aga jätsin pooleli. PS+ vahendusel proovisin natuke ka neid mänge, aga eriti ei meeldinud: Farming Simulator 22, Detroit: Become Human, Mortal Kombat 10. Ülejäänud mängud on minu jaoks tundmatud, v.a Total War seeria.
viimati muutis vigurvänt 18.12.2025 00:47:24, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
17.12.2025 23:52:32
|
|
|
| Mis väärtust see Epic siis PC leeri nii väga toonud on? Mõned tasuta mängud, mis on 102 korda erinevates 10€ - 20€ bundlete's juba viimased 5+ aastat figureerinud. Mis hinnaga? Täpselt selle sama BS hinnaga, mis konsoolide peal on hall argipäev, milleks on platvormil lukus olevad third party esklusiivid. Enne EGS-i välja ilmumist ei osanud sellist asja isegi unes näha. See on lihtsalt üks paljudest vastuolulistest asjadest, mille Epic Games oma manchildist CEO-ga, kelle kinnisideeks on vahendeid valimata Valve'ist parem olla, PC peale on toonud. Tülgastav firma.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
18.12.2025 01:23:11
|
|
|
Jättes poliitika kõrvale, on Epic toonud suure koguse tasuta kvaliteetseid mänge.
Ma kujutan ette, et eriti tore on see neile, kellel pole vahendeid, et osta seda mis süda lustib
Teistel on tore anda võimalus asjadele, mida mille peale muidu vb ei kulutaks.
Ma ei näe ühtegi põhjust, et midagi paha öelda, sest keegi ei käsi võtta ja võtmine ei maksa samas midagi.
Kui sa tahad poliitilist statementi teha võta kõik, mängi kõik läbi ja äkki mitte midagi mitte kunagi Epicust osta.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|