Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2347, 2348, 2349
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 225 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 527

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2025 11:33:33 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Väga raske, sest selle eest saaks liiga vähe raha küsida.

Telia telepakett on nagu Breznevi pakikene, kus vajaliku kaubaga sokutati mittevajalik kaasa. icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 13.12.2025 12:36:28 vasta tsitaadiga

vigurvänt kirjutas:
maaks kirjutas:
Telia mini läheb cancelisse ja tuleb asemele GO3-e 24-kuuline "kolm ühes" (12 kuud 7.99, edasi 14.99).

See on tõesti päris hea pakkumine, vähemalt kunagi tulevikus saan seda varianti kaaluda. Kahjuks praegu see mulle ei sobi seoses tehniliste põhjustega (pole ühtegi sobivat telerit või digiboksi) ja ühe pereliikme sooviga vaadata Eurospordi pealt snuukerit.

Go3 mes on Eurosport olemas hbo max paketis go3 digiboxi saab ka kui kysida 4 € eest kuus 24 kuud lepinguga. pärast box sinu.võid küsida neid asju teenindaja käest.

humanoid
HV vaatleja

sõnum 13.12.2025 12:38:28 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
humanoid kirjutas:
indrpo kirjutas:
No aga võite ju võrrelda, Eurosport vs. Eurosport 4K
Diivanilt väga vahet ei tee, võibolla lähemalt erineb.

Kust ma seda 4K Eurosporti näen? Vaatan teleka äpiga teliat, ei paku kuskilt 4Kd. Kas ainult Arvutist ja telefonist ,või näeb telekast ka?

Vahetad vana Standard või Supreme paketi uue vastu ja näed igas seadmes.
Standardisse lisandus yle1 ja 2 ja eurosport 4K (kadus tavaline HBO) supreme lisandus ka HboMax lisaks 4K eurospordile.

Kui vahetan vana Family paketti uuemate vastu , saan jah Eurosport 4K, kuid kaob ära GO3 film pakett mis mul siiani jookseb vanas Family paketis. Kas ma olen ainuke kes jättis oma vana Family paketi alles. Uutes pakettides ei ole enam Go3 filmi sees? Ei taha nagu sellest loobuda. Netflixi võin otse ka teleka äpist vaadata, sellepärast küll uuemaid pakette vaja pole.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.12.2025 12:45:48 vasta tsitaadiga

eraldi saab alati võtta.
Kommentaarid: 261 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 227
tagasi üles
humanoid
HV vaatleja

sõnum 13.12.2025 12:53:44 vasta tsitaadiga

Kui võtan uue paketi ,siis vana Family pakett on ajalugu. Seda sa enam ei saa, imestangi kui kaua mul see võimalus on? Go3 paketti edasi vaadata.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 13.12.2025 13:07:01 vasta tsitaadiga

Familyt ei saa aga muudes pakettides saad lisaks tellida Go3
Kommentaarid: 261 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 227
tagasi üles
fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2025 23:02:54 vasta tsitaadiga

samuti Family pakett kasutusel, kui sellest loobuda, siis tagasi seda enam ei saa
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 14.12.2025 15:14:14 vasta tsitaadiga

Ka mina katkestan oma Telia TV teenuse (Mini pakett, mis lakkamatult tõuseb samal ajal kanaleid vähemaks võttes, 8€, salvestamine 7€, Go3 6€, vahel ka "poole hinnaga" Telia 1 kaudu HBO - kokku 21-25€kuus) hiljemalt veebruari lõpust.
Ei vaja sellise hinnaga lineaarset televisiooni ja vajalikud lisapaketid saan vajadusel otse HBO Max / Go3 kaudu. Tõenäoliselt lähebki esialgu loosi seesama Go3 "kolm ühes" ja võimalik trikitamine erinevate teenusepakkujatega kolme kuu kaupa. Suvel ei vahi niikuinii keegi sealt midagi peale mõnede spordisündmuste. HBO samuti kannatab iga paari kuu tagant kuuks ajaks võtta ja huvipakkuvad asjad korraga ära vaadata.
Tõenäoliselt ei ole siis enam ka kodusel VDSL liinil mitte mingit mõtet (200/50 hinnaga ligi 30€) ja saame perega ühise piiramatu mobiilse internetiga hakkama.
Kokku hoitud raha eest tellingi ilmselt HBO Max + Go3 voogedastuse ja raha jääb ülegi. Jupiter tasuta.
Teliale ümmarguselt 50+€ kuus (600-700€ aastas) juba ühe kliendi pealt miinust. "K"eniaalne turundus.
Seni oli veel tänu Telia 1 soodukatele asjal mingi mõte, aga need lisad on ka naeruväärseks muutunud (Alexelast kohv tasuta? Kolme kuu jooksul 1? Õnn tuli meie õuele icon_biggrin.gif ), lisaks ei leia enam isegi lapsed kahte filmi, mida viitsiks videolaenutusest köh-köh "tasuta" ära vaadata.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2347, 2348, 2349
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.