praegune kellaaeg 15.12.2025 00:21:50
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 225 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 527 |
|
| autor |
|
-parun-
Kreisi kasutaja
|
13.12.2025 11:33:33
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| Väga raske, sest selle eest saaks liiga vähe raha küsida. |
Telia telepakett on nagu Breznevi pakikene, kus vajaliku kaubaga sokutati mittevajalik kaasa.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
13.12.2025 12:36:28
|
|
|
| vigurvänt kirjutas: |
| maaks kirjutas: |
| Telia mini läheb cancelisse ja tuleb asemele GO3-e 24-kuuline "kolm ühes" (12 kuud 7.99, edasi 14.99). |
See on tõesti päris hea pakkumine, vähemalt kunagi tulevikus saan seda varianti kaaluda. Kahjuks praegu see mulle ei sobi seoses tehniliste põhjustega (pole ühtegi sobivat telerit või digiboksi) ja ühe pereliikme sooviga vaadata Eurospordi pealt snuukerit. |
Go3 mes on Eurosport olemas hbo max paketis go3 digiboxi saab ka kui kysida 4 € eest kuus 24 kuud lepinguga. pärast box sinu.võid küsida neid asju teenindaja käest.
_________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
humanoid
HV vaatleja
|
13.12.2025 12:38:28
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| humanoid kirjutas: |
| indrpo kirjutas: |
No aga võite ju võrrelda, Eurosport vs. Eurosport 4K
Diivanilt väga vahet ei tee, võibolla lähemalt erineb.
 |
Kust ma seda 4K Eurosporti näen? Vaatan teleka äpiga teliat, ei paku kuskilt 4Kd. Kas ainult Arvutist ja telefonist ,või näeb telekast ka? |
Vahetad vana Standard või Supreme paketi uue vastu ja näed igas seadmes.
Standardisse lisandus yle1 ja 2 ja eurosport 4K (kadus tavaline HBO) supreme lisandus ka HboMax lisaks 4K eurospordile. |
Kui vahetan vana Family paketti uuemate vastu , saan jah Eurosport 4K, kuid kaob ära GO3 film pakett mis mul siiani jookseb vanas Family paketis. Kas ma olen ainuke kes jättis oma vana Family paketi alles. Uutes pakettides ei ole enam Go3 filmi sees? Ei taha nagu sellest loobuda. Netflixi võin otse ka teleka äpist vaadata, sellepärast küll uuemaid pakette vaja pole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.12.2025 12:45:48
|
|
|
| eraldi saab alati võtta.
|
|
| Kommentaarid: 261 loe/lisa |
   |
2 :: |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
humanoid
HV vaatleja
|
13.12.2025 12:53:44
|
|
|
| Kui võtan uue paketi ,siis vana Family pakett on ajalugu. Seda sa enam ei saa, imestangi kui kaua mul see võimalus on? Go3 paketti edasi vaadata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.12.2025 13:07:01
|
|
|
| Familyt ei saa aga muudes pakettides saad lisaks tellida Go3
|
|
| Kommentaarid: 261 loe/lisa |
   |
2 :: |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
13.12.2025 23:02:54
|
|
|
| samuti Family pakett kasutusel, kui sellest loobuda, siis tagasi seda enam ei saa
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
14.12.2025 15:14:14
|
|
|
Ka mina katkestan oma Telia TV teenuse (Mini pakett, mis lakkamatult tõuseb samal ajal kanaleid vähemaks võttes, 8€, salvestamine 7€, Go3 6€, vahel ka "poole hinnaga" Telia 1 kaudu HBO - kokku 21-25€kuus) hiljemalt veebruari lõpust.
Ei vaja sellise hinnaga lineaarset televisiooni ja vajalikud lisapaketid saan vajadusel otse HBO Max / Go3 kaudu. Tõenäoliselt lähebki esialgu loosi seesama Go3 "kolm ühes" ja võimalik trikitamine erinevate teenusepakkujatega kolme kuu kaupa. Suvel ei vahi niikuinii keegi sealt midagi peale mõnede spordisündmuste. HBO samuti kannatab iga paari kuu tagant kuuks ajaks võtta ja huvipakkuvad asjad korraga ära vaadata.
Tõenäoliselt ei ole siis enam ka kodusel VDSL liinil mitte mingit mõtet (200/50 hinnaga ligi 30€) ja saame perega ühise piiramatu mobiilse internetiga hakkama.
Kokku hoitud raha eest tellingi ilmselt HBO Max + Go3 voogedastuse ja raha jääb ülegi. Jupiter tasuta.
Teliale ümmarguselt 50+€ kuus (600-700€ aastas) juba ühe kliendi pealt miinust. "K"eniaalne turundus.
Seni oli veel tänu Telia 1 soodukatele asjal mingi mõte, aga need lisad on ka naeruväärseks muutunud (Alexelast kohv tasuta? Kolme kuu jooksul 1? Õnn tuli meie õuele ), lisaks ei leia enam isegi lapsed kahte filmi, mida viitsiks videolaenutusest köh-köh "tasuta" ära vaadata.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|