Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 207, 208, 209  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 35 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 65 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 239 ]
hääli kokku : 414

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.11.2025 21:31:16 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, et siin mingid teemasisesed reeglid oleks. See siin on vabas vormis arutelu.

Need, keda konsoolidel pakutav valik tuhandete mängude hulgast ei rahulda, saavad omale PC osta ja oma Steami kontole kasvõi sadu mänge kokku osta, mida kunagi ei mängita icon_lol.gif

viimati muutis SKG 27.11.2025 21:35:26, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.11.2025 21:33:12 vasta tsitaadiga

Aeron, PC ei ole vaikimisi kohandatud diivanikastiks, Steam machine üritab seda veidi muuta, eks ole näha kuidas neil läheb.
Mängude kohapealt, mul ei ole terve PS mängukogu läbi mängitud ja pole nii, et kui aastas ei tule sellele rohkem uusi mänge kui PC-le siis mõttetu kast icon_rolleyes.gif

Ma olen patient gamer, Skyrimi nt hakkasin eelmine aasta Xboxil mängima, millal see välja tuli? 2011. See pole just ka paari õhtu mäng. Fallout 4 - sama lugu. PS4 listis pole eriti midagi puutunud. Ei muretse, et millestki puudust tekib, liiati, et on lootust Xboxi tiitleid rohkem ka Sony leeris näha.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 27.11.2025 21:40:24 vasta tsitaadiga

SKG, on võimalik, et see oli juba enne sinu aega, aga kas laiemas plaanis, kui sa kujutad ette, et tahad võrrelda midagi millegagi, siis peavad mõlemad pooled olema defineeritud selgelt ja võrldus peaks toimuma võrreldavate objektide omaduste põhiselt.
Võtme näieks kas või, et võrdleme autot ja lennukit.
Võiks siis otustada millist autot ja millist lennukit ja mis osas me neid võrdleme.
Kui otustame , et võrdleme nt škoda ocataviat, mis esindab keskmist enim levinud sõiduautot ja Boeing 737, mis esindab keskmist levinud reisilennukit, siis kogu selle võrlduse käiguks peaksime ju lähtuma nendest samadest mudelitest.
Kui räägime kiirusest, pole paslik öleda, et enim levinud sõiduauto on 2 uksega ja sõidab 400 km/h + ning hinanks on sub 25 000.
Ja lennuki puhul, et et see on kahe korruseline ja võtab kütust ainult 100L/100le.

lightbluefox kirjutas:
Aeron, PC ei ole vaikimisi kohandatud diivanikastiks, Steam machine üritab seda veidi muuta, eks ole näha kuidas neil läheb.
Mängude kohapealt, mul ei ole terve PS mängukogu läbi mängitud ja pole nii, et kui aastas ei tule sellele rohkem uusi mänge kui PC-le siis mõttetu kast icon_rolleyes.gif
Ma olen patient gamer, Skyrimi nt hakkasin eelmine aasta Xboxil mängima, millal see välja tuli? 2011. See pole just ka paari õhtu mäng. Fallout 4 - sama lugu. PS4 listis pole eriti midagi puutunud. Ei muretse, et millestki puudust tekib, liiati, et on lootust Xboxi tiitleid rohkem ka Sony leeris näha.

See on vist mingi 2000ndate alguse värk, et inimestel on tunne, et pc ei tööta arvuti taga.
Ma ei saa sellest aru ja oska muud öelda, kui et minu meelest töötab kenasti ,olen 15a umbes projektori taga pc-d elutoas kasutanud. Jah, ma pean käima panekul paari pulti kasutama, mitte ühte ning mul hiir seal (mitte sest peab, aga sest mõnusam on).

See sortimendi jutt on nii imelik siin alati olnud, aga sina seda ei tea ilmselt.
Kui see esimest korda tuli 10+ a tagasi, siis oli juttu, et sortiment on mega tähtis sest eksklusiivid. Ainult selle ümber jutt käiski.
PC pool üritas selgitada, et kuulge, siin on meil juba tol hetkel 20a pc gaming ajalugu ja kulda, mis on väärt kraam, aga siis ainult lõõbiti, et teil pole uusi mänge, selle pärast mängite.
Täna on siis nii, et pc-l on 40a ajalugu ja kümnetes kordades rohkem mänge ja eksklusiive ka seal hulgas loomulikult, aga nüüd ühtäkki pole kogus enam üldse oluline ja kõik on "võrdne".
Minu loogika on olnud, et pohlad mis on olnud või mis on sinu maitse, võtame teoreetilise inimese kellele meeldivad kõik mängud ja vaatame kumbal platvormil on suurem võimalus võimalikult suur hulka selliseid inimesi rahuldada.
See platvorm on de facto parima sortimendiga platvorm ning nimetame seda siis ka vastavalt.

viimati muutis Aeron 27.11.2025 21:48:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.11.2025 21:46:18 vasta tsitaadiga

Seda "loogikat" järgides, mis on see kindel PC konfiguratsioon aastast 2020, millega sa oma peas PS5-ga võrdled? Eeldan, et selles konfis seega muutusi teha ei saa?
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 27.11.2025 22:10:19 vasta tsitaadiga

Me ei defineerinud seda minu teada selle geni alguses uuesti selgelt, aga jah, pmt peaks nii olema.
Kogu võrdlemise "kunst" on siin jäänud üsna kaugeks enamikule ja seega puudub ka konsistentsus.
Tehakse ringe samade teemade ümber ja muudetakse muutujaid ja kogu asi seisab paigal. Ei saagi progressi olla, kui muutujad muutuvad koguaeg.

Puusalt pakuks et ju see 2020 kast oleks mingi 5600x ja 3080 rtx + 32 gb rami ja 1 gb ssd vms olnud. Puusalt mingi selline 1500-1700 vahemikus masin.
Loomulikult kuna võrdlus toimub ühe konsooligeneratsiooni üleselt, siis peaks olema defineeritud ka mingi mängude hulk per aasta jne.

Mulle endale meeldiks palju enam teema kus me võrdleme ja vaatleme koos, mitte vastu.
On endalgi huvitav teada, kuidas mingi kooslus mingi hinna juures ajale vastu peab ja millise kooslusega on TCO madalaim ja millistel tingimustel.
Seda ei pea tegema konsool vs pc võtmes üldse, sest selleks et võrrelda ei pea vastandama.
Ja päeva lõpuks võid sa valida ka vähem optimaalsema platvormi enda subjektiivsetel põhjustel ja noone cares kuni ise õnnelik oled.
Teema nimi võiks olla pc ja konsoolid ning oleks hoopis mõnusam vibe.

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 28.11.2025 06:50:32 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Need, keda konsoolidel pakutav valik tuhandete mängude hulgast ei rahulda, saavad omale PC osta ja oma Steami kontole kasvõi sadu mänge kokku osta, mida kunagi ei mängita icon_lol.gif

Aga mis takistab ka konsoolide omanikel samamoodi sadu mänge kokku ostmast mida kunagi ei mängita - eriti kui samamoodi on head soodukad ja mingit hinnavahet pmst pole?

lightbluefox kirjutas:

On olnud ajad kus PC'd teleka taha panna oli teema aga need ajad on palju aastaid möödas. Täna on PC küljes kaks juhet - vool ja HDMI ja thats it ja sama läheb ka teleka külge - täpselt nagu konsoolil. Puldiga mängid samamoodi diivanil lösutades - lihtsalt glourious ultra seadetel, 120-165 kaadrit jne. icon_cool.gif

lightbluefox kirjutas:

Paktiliselt keegi ei mängi kindla masina kõiki mänge, sest paljud on jurad, žhanr pole enda maitse a'la jalgpall või ralli ei koti ja kui ongi siis iga mäng selles žhanris pole enda maitse a'la need fo speed meeldib aga WRC teema ei kõneta jne. ehk siis see mis reaalselt huvitab kahandab kogu sortimenti kõvasti. Ehk fakt on see, et suurem valik on parem kuna on suurem shanss leida endale meelepärane asi ja valiku rohkuse mõttes on PC võitja - mitte üldine võitja vaid lihtsalt selles kriteeriumis. Nii lihtsalt on.

Suures plaanis on tänaseks juba aastaid PC ja konsoolide vahe hägustunud:

Kunagi oli konsool teleka teema ja PC monitori teema. Täna pole vahet - pane emb kumb mõlemile järgi.

Kunagi olid konsoolidel omad eksklusiivmängud ja PC'l omad - tegelt olid ka konsoolidel endil nö. omad mängud -täna tehakse pmst kõike kõigele. Ühest küljest on see hea - saad praktiliselt kõik mängitud omades ühte süsteemi. Teisest küljest on kuidagi see igale süsteemile omane mängude käekiri ära kadunud. Jahh nintendo on siin suurem erand aga no ei hakka Mario kart'i ja Zelda pärast mitmesotist konsooli + mänge ostma. Pigem kui kannatlik olla, saab neid niikuinii emulaatoriga mängida icon_cool.gif

Kunagi panid konsoolile kasseti või plaadi ja power ON nuppu ja mäng käis. Kuna pätsida ei saand siis konsoolide peal korralikult ka testiti mänge. PC'l pidid installima, sättima seadeid jne. Täna algselt installid ka konsooliga kümneid gigasid, täna lastakse ka konsoolimängudel bug'e läbi kuna saab hiljem pätsida jne.

Mitte niiväga kunagi aga ikkagi kunagi ehk alates PS3 oli mugav, et mängud tegid ise uuenduse, salvestused olid pilves jne. PC'ga pidid ise pätsima, kui tegid uninstalli aga tahtsid salvestusi säilitada siis pidi need üles otsima ja varundama jne. Täna Steam vms. keskkond aga toimib samalaadselt nagu konsool - uuendab ise, salvestused pilves ehk lased aastad hiljem mängu uuesti peale on salvestused olemas jne.

Samamoodi on modimine olnud alati PC only teema aga täna näeme seda mõnel määral ka konsoolidel.

Ehk nagu ütlesin siis tegelt on suures pildis piirid kõvasti hägustunud ja mõlemad osaliselt muutunud teise moodi.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 28.11.2025 07:31:39 vasta tsitaadiga

Siin gaming teemaks ja sa ütled, et PC küljes kasutatakse veel HDMId icon_eek.gif
Ma ei mäletagi, millal PC kontekstis HDMId kasutasin ja ma pole mingi gamer ka veel
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 09:09:15 vasta tsitaadiga

Janis, huvitav, et kõigest sellest sisust jäi sulle silma kaabli valik, mis sõltub rohkem teleka/ressiiviri seisendist kui pc-st...
Also, hdmi 2.1 teeb 4k 120 hz, mis sellel täpselt viga on? Minul on peamiseks ekraaniks LG G1 48 ja sellel ei ole display porti, aga saan hakkama.
Tänapäeva GPUd native resol väga tihti ei suuda 4k 120 teha. Frame geniga saaks, aga kui ma vähegi saan, siis mängin ilma.

tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 28.11.2025 09:15:36 vasta tsitaadiga

Auron, ma pigem mõtlesin PCst veel kaugemale minna, kahjuks praegu on ajapuudus, aga pigem tekitaks huvi just hoopis PS3 või Xbox 360. Mängud maksavad viieka, valik on suur ja neid saab kohe mängida kui plaadi sisse paned, ei ole mingeid 100 gigaseid installe ja day one patche, lihtne.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 09:26:22 vasta tsitaadiga

Siis vist sinu thrill on tõesti vanavaras sukeldumine ja plaatide hoidmine ning ring of death ootamine, sest muidu sul oleks ühe korra ettevalmistatud pc koos xenia ja RPCS3-ga ning kõik mängud oled ühe korra play vajutamise kaugusel.
Seal juures tihti peale parema reso/fpsiga kui originaalid olid. Võib ka täiesti offline pc teha, sest kui need asjad ühe korra töötavad, siis pole vaja seal midagi uuendada, vb aeg-ajalt emulaatorit ennast, kui uus versioon tuleb.
https://xenia-emulator.com/
https://rpcs3.net/

Enamik neid mänge on muidugi pc peal ka olemas ja mõne euroga kättesaadavad.

viimati muutis Aeron 28.11.2025 09:28:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 28.11.2025 09:27:39 vasta tsitaadiga

sai just hiljuti xeniat proovitud FM4 jaoks, väga ebastabiilne
sama lugu muide ka rpcs3-e ja GT5-ga

viimati muutis renx09 28.11.2025 09:33:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 251
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 09:32:41 vasta tsitaadiga

nja, problemaatilisi title'id ikka on. siis peab natuke sätteid vaatama.
Siin on juttu sellest ka.

Link

...aga I guess siis on valiku koht, et kas on mugavam teha internetis uurimistööd või otsida mööda poode ja tegeleda kogu füüsilise konsooliga kaasnevaga.

tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 28.11.2025 09:34:35 vasta tsitaadiga

soovitan mitte eeldada, et sätteid ei vaadatud ja proovitud
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 10:23:41 vasta tsitaadiga

Ma ei öelnudki, et sa seda ei teinud ja mõnikord ei olegi lahendust või peab lihtsalt veel otsima või on asi konkreetselt sinu rauas või mis iganes... happens.

Link

Linus arvab, et 699
Aeron kirjutas:
[b]Ma loodan ise, et hind jääb 500-700 vahele.

viimati muutis Aeron 28.11.2025 11:11:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 28.11.2025 10:52:35 vasta tsitaadiga

See ring of fire teema oli algusmudelite asi mis ära parandati ja ikkagi ei saa aru miks on vägisi vaja kõike läbi PC ajada. Kuigi konsooliraud on selleks loodud ja kõik on valmis, See et saab, ei tähenda, et peab.

viimati muutis lightbluefox 28.11.2025 11:33:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 11:06:43 vasta tsitaadiga

lightbluefox, ei pea üldse midagi ajama, sa tee nii nagu sulle hea on.
Ma lihtalt väidean, pc peal saaks tõenäoliselt kogu xboxi unikaalse librari ühe päeva jooksul digitaalselt kätte ja toimima selliselt et valid menüüst mängu ja mängid.
Samal ajal kui konsooli enda peal pead sa neid mänge taga ajama, füüsiliselt talletama, hoidma, konsool võtab ruumi, osad asjad jooksevad halvemeni (osad vb ka paremini) jne.
Kuna suur osa sinu argumendist oli mängude jahtimise lust, siis sa tee nii edasi nagu teed.
Teine osa oli mugavus ja selle vaates ma arvan, et teed pc peale sama asja saavutamiseks oluliselt vähem tööd ning ma arvan, et ka igapäevaselt mugavam. Kiirem load, save stateid etc.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.11.2025 11:46:34 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
SKG kirjutas:

Aga mis takistab ka konsoolide omanikel samamoodi sadu mänge kokku ostmast mida kunagi ei mängita - eriti kui samamoodi on head soodukad ja mingit hinnavahet pmst pole?

Otseselt ei takistagi.

Steam users have spent $19 billion on games they've never played
https://www.pcgamesn.com/steam/pile-of-shame
Aeron kirjutas:
Siis vist sinu thrill on tõesti vanavaras sukeldumine ja plaatide hoidmine ning ring of death ootamine, sest muidu sul oleks ühe korra ettevalmistatud pc koos xenia ja RPCS3-ga ning kõik mängud oled ühe korra play vajutamise kaugusel.
Seal juures tihti peale parema reso/fpsiga kui originaalid olid. Võib ka täiesti offline pc teha, sest kui need asjad ühe korra töötavad, siis pole vaja seal midagi uuendada, vb aeg-ajalt emulaatorit ennast, kui uus versioon tuleb.
https://xenia-emulator.com/
https://rpcs3.net/

Enamik neid mänge on muidugi pc peal ka olemas ja mõne euroga kättesaadavad.

Kummutame müüte. See on sul väga lihtsustatud ja eksitav argument, mis ignoreerib nüansse. RROD saab kergelt vältida kui osta konsool, mille tootmiskuupäev on peale 2008 keskpaika. Pseudoprobleem. Emulaatoritel kõik mängud? Naljakoht. PS3 heavy hitterid ei toimi siiani. Väga paljud mängud ei toimi, eriti just ekskusiivid. Ja isegi kui tööle saab, on mingid probleemid. Samuti näitas selle teema praktiline näide kui "äge" see Xbox 360 emuleerimine PC peal on. Selle asemel, et soetada originaalraud, kus kõik töötab nii nagu peab, mängida soovitud mängud läbi ja soovi korral uuesti maha müües, rahaliselt ilmselt nulli jäädes.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11627934#11627934

Lisaks on nüüd Xbox 360-le lisatud mitteametlik SSD tugi ehk siis stock konsooli saab väga lihtsalt SSD panna, mis teeb sest kastist kiireima kui kunagi varem. Endal mõlemad Xbox 360-ned SSD upgrade saanud thumbs_up.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11518465#11518465

viimati muutis SKG 28.11.2025 11:51:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 11:48:01 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
soovitan mitte eeldada, et sätteid ei vaadatud ja proovitud
ˇ
Btw, mis ikaldused sul olid? Ma huvipärast panin canary buildi peale ja lasin korraks käima ja kui mingi ruudukujuline varju anomaalia välja jätta, siis vähemalt paariminutiline test tundus ok.
Väga vähe saab muidugi muuta Xenia enda sätetes. Selle varju fixi jaoks peab kuskil mängu kaustas ühte faili muutma, uurin seda õhtul kui aega on.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 28.11.2025 11:54:32 vasta tsitaadiga

SKG, neid n-ö eksklusiive on ja jääb järjest vähemaks. Mul on endalgi Steam'is mõned Sony mängud mis on algselt olnud n-ö eksklusiivselt PS peale mõeldud. Mida aeg edasi seda vähem neid erilisi eksklusiive on. Ok, Nintendo on üks erand mis VEEL vastuvoolu ujub.

viimati muutis bugbrake 28.11.2025 11:54:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.11.2025 11:55:35 vasta tsitaadiga

Kas keegi tõesti viitsib aastal 2025 veel mingeid ini faile redigeerida ja settinguid otsida ning katsetada, et tööle saada, selle asemel, et originaalraual probleemideta elamust nautida. Peab ikka masohhist olema icon_neutral.gif

---
bugbrake, jutt käis PS3 eksklusiividest.

viimati muutis SKG 28.11.2025 11:56:07, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 11:55:58 vasta tsitaadiga

SKG, ok fair, ma natuke utreerisin, aga teistpidi sa pead teadma, mis konsooli osta.
Mängude osas, jah, ilmselt KÕIK ei tööta, aga valdav enamik töötab kenasti ja see olukord muutub koguaeg paremaks, sest erinevalt vanadest konsoolidest, emulaatoritega töö jätkub (minulegi üllatuseks alles hiljuti tuli mingi update jälle)
Nt pmt kõik mängud millest sinu viidatud arutelus juttu on, paistab, et tänaseks töötavad...
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis Aeron 28.11.2025 11:57:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 28.11.2025 11:56:02 vasta tsitaadiga

SKG, mina küll viitsin icon_rolleyes.gif
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 28.11.2025 11:57:50 vasta tsitaadiga

10-20 min per mäng videoõpetuste vaatamisele kulutada, ehk saab tööle icon_lol.gif

Aeron kirjutas:
aga teistpidi sa pead teadma, mis konsooli osta.

Esiteks, neid mis potentsiaalselt RROD teevad ja samas veel töös on, pole enam palju alles. Teiseks, kui on potentsiaalne RROD konsool, kuid on aastani 2025 toiminud, siis ta ilmselt jääbki käima kui 15-20 aasta jooksul midagi ei juhtunud.

viimati muutis SKG 28.11.2025 12:01:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 28.11.2025 12:00:14 vasta tsitaadiga

Nja, sest oluliselt parem on osta füüsilist kola koju, jahtida füüsilise mäng taga vs paari registri väärtuse muutmine?
tsitaat:
10-20 min per mäng videoõpetuste vaatamisele kulutada, ehk saab tööle icon_lol.gif

Otsid õiget konsooli ja bargin bine/inimesi kuskilt marketitest tagaajada ja oodata kuni asjad kohale jõuavad, talletada füüsilisi diske, neid hoida ja nühkida, elutoas ruumi luua n+1 kastile icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
Tundub tõesti apetiitne.

tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 28.11.2025 12:02:43 vasta tsitaadiga

SKG, sa eeldad et kõik mängud seda teevad va konsooli mängud. Jaa muidugi kõikide mängudega ma teen seda icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 207, 208, 209  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.