praegune kellaaeg 28.11.2025 03:04:37
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 414 |
|
| autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.11.2025 21:31:16
|
|
|
Ma ei tea, et siin mingid teemasisesed reeglid oleks. See siin on vabas vormis arutelu.
Need, keda konsoolidel pakutav valik tuhandete mängude hulgast ei rahulda, saavad omale PC osta ja oma Steami kontole kasvõi sadu mänge kokku osta, mida kunagi ei mängita
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS)
viimati muutis SKG 27.11.2025 21:35:26, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
27.11.2025 21:33:12
|
|
|
Aeron, PC ei ole vaikimisi kohandatud diivanikastiks, Steam machine üritab seda veidi muuta, eks ole näha kuidas neil läheb.
Mängude kohapealt, mul ei ole terve PS mängukogu läbi mängitud ja pole nii, et kui aastas ei tule sellele rohkem uusi mänge kui PC-le siis mõttetu kast
Ma olen patient gamer, Skyrimi nt hakkasin eelmine aasta Xboxil mängima, millal see välja tuli? 2011. See pole just ka paari õhtu mäng. Fallout 4 - sama lugu. PS4 listis pole eriti midagi puutunud. Ei muretse, et millestki puudust tekib, liiati, et on lootust Xboxi tiitleid rohkem ka Sony leeris näha.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 21:40:24
|
|
|
SKG, on võimalik, et see oli juba enne sinu aega, aga kas laiemas plaanis, kui sa kujutad ette, et tahad võrrelda midagi millegagi, siis peavad mõlemad pooled olema defineeritud selgelt ja võrldus peaks toimuma võrreldavate objektide omaduste põhiselt.
Võtme näieks kas või, et võrdleme autot ja lennukit.
Võiks siis otustada millist autot ja millist lennukit ja mis osas me neid võrdleme.
Kui otustame , et võrdleme nt škoda ocataviat, mis esindab keskmist enim levinud sõiduautot ja Boeing 737, mis esindab keskmist levinud reisilennukit, siis kogu selle võrlduse käiguks peaksime ju lähtuma nendest samadest mudelitest.
Kui räägime kiirusest, pole paslik öleda, et enim levinud sõiduauto on 2 uksega ja sõidab 400 km/h + ning hinanks on sub 25 000.
Ja lennuki puhul, et et see on kahe korruseline ja võtab kütust ainult 100L/100le.
| lightbluefox kirjutas: |
Aeron, PC ei ole vaikimisi kohandatud diivanikastiks, Steam machine üritab seda veidi muuta, eks ole näha kuidas neil läheb.
Mängude kohapealt, mul ei ole terve PS mängukogu läbi mängitud ja pole nii, et kui aastas ei tule sellele rohkem uusi mänge kui PC-le siis mõttetu kast
Ma olen patient gamer, Skyrimi nt hakkasin eelmine aasta Xboxil mängima, millal see välja tuli? 2011. See pole just ka paari õhtu mäng. Fallout 4 - sama lugu. PS4 listis pole eriti midagi puutunud. Ei muretse, et millestki puudust tekib, liiati, et on lootust Xboxi tiitleid rohkem ka Sony leeris näha. |
See on vist mingi 2000ndate alguse värk, et inimestel on tunne, et pc ei tööta arvuti taga.
Ma ei saa sellest aru ja oska muud öelda, kui et minu meelest töötab kenasti ,olen 15a umbes projektori taga pc-d elutoas kasutanud. Jah, ma pean käima panekul paari pulti kasutama, mitte ühte ning mul hiir seal (mitte sest peab, aga sest mõnusam on).
See sortimendi jutt on nii imelik siin alati olnud, aga sina seda ei tea ilmselt.
Kui see esimest korda tuli 10+ a tagasi, siis oli juttu, et sortiment on mega tähtis sest eksklusiivid. Ainult selle ümber jutt käiski.
PC pool üritas selgitada, et kuulge, siin on meil juba tol hetkel 20a pc gaming ajalugu ja kulda, mis on väärt kraam, aga siis ainult lõõbiti, et teil pole uusi mänge, selle pärast mängite.
Täna on siis nii, et pc-l on 40a ajalugu ja kümnetes kordades rohkem mänge ja eksklusiive ka seal hulgas loomulikult, aga nüüd ühtäkki pole kogus enam üldse oluline ja kõik on "võrdne".
Minu loogika on olnud, et pohlad mis on olnud või mis on sinu maitse, võtame teoreetilise inimese kellele meeldivad kõik mängud ja vaatame kumbal platvormil on suurem võimalus võimalikult suur hulka selliseid inimesi rahuldada.
See platvorm on de facto parima sortimendiga platvorm ning nimetame seda siis ka vastavalt.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 27.11.2025 21:48:14, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.11.2025 21:46:18
|
|
|
Seda "loogikat" järgides, mis on see kindel PC konfiguratsioon aastast 2020, millega sa oma peas PS5-ga võrdled? Eeldan, et selles konfis seega muutusi teha ei saa?
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 22:10:19
|
|
|
Me ei defineerinud seda minu teada selle geni alguses uuesti selgelt, aga jah, pmt peaks nii olema.
Kogu võrdlemise "kunst" on siin jäänud üsna kaugeks enamikule ja seega puudub ka konsistentsus.
Tehakse ringe samade teemade ümber ja muudetakse muutujaid ja kogu asi seisab paigal. Ei saagi progressi olla, kui muutujad muutuvad koguaeg.
Puusalt pakuks et ju see 2020 kast oleks mingi 5600x ja 3080 rtx + 32 gb rami ja 1 gb ssd vms olnud. Puusalt mingi selline 1500-1700 vahemikus masin.
Loomulikult kuna võrdlus toimub ühe konsooligeneratsiooni üleselt, siis peaks olema defineeritud ka mingi mängude hulk per aasta jne.
Mulle endale meeldiks palju enam teema kus me võrdleme ja vaatleme koos, mitte vastu.
On endalgi huvitav teada, kuidas mingi kooslus mingi hinna juures ajale vastu peab ja millise kooslusega on TCO madalaim ja millistel tingimustel.
Seda ei pea tegema konsool vs pc võtmes üldse, sest selleks et võrrelda ei pea vastandama.
Ja päeva lõpuks võid sa valida ka vähem optimaalsema platvormi enda subjektiivsetel põhjustel ja noone cares kuni ise õnnelik oled.
Teema nimi võiks olla pc ja konsoolid ning oleks hoopis mõnusam vibe.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|