praegune kellaaeg 19.12.2025 13:15:48
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 414 |
|
| autor |
|
bugbrake
HV kasutaja
|
26.11.2025 19:56:45
|
|
|
SKG, no näed juba 3€ võitu
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 09:11:18
|
|
|
Väga konsistentne, pc peal on asjad 25-30% keskmiselt soodsamad.
See on olnud nii kaua aastaid ja korduvalt siin testitud väga mahukalt.
E: also, parim hind mis pc peal leidsin on selline ja ca 30% odavam.
RDR 2 - €9.63 (eneba, koos 13% aks discount koodiga) - 14,99 - ~32%
Tegin paari minutiga lambi väljavõtte mõnest mängust AKSis(keskmine ca 29% vist):
COD BO7 – 50,62 – 58,12 – ~12,90%
Dynasty Warriors: Origins – 35,54 – 65,99 – ~46,17%
Arc Raiders – 26,14 – 32,74 – ~20,16%
Code Vein – 48,56 – 69,99 – ~30,62% (ei olnud PSi hinda aks-is, ggdealsis oli)
Assetto Corsa EVO - tba, EU universalis 5 - ei ole PSi peal
Ja see võtab kenasti kokku, selle mis on koguaeg tõsi olnud.
1. Mängud on keskmiselt märkimisväärselt odavamad.
2. Osasid mänge ei ole PSi peal (sama kehtib ka vastupidi, kuigi time exclusivity perioodi võrra reeglina)
Sõltuvalt mida mängid võib rohkem või vähem vedada.
Nagu ikka, mõlema platvormi puhul jätsin välja need hinnad, mis hõlmasid konto, mitte võtme ostu.
Nagu ikka, ei hakka arvestama sellisete nipitamistega nagu konto/mängude jagamine, mis pc on väga mugavad, aga taanduvad igaühe moraalsuse taha.
Muide ühe värske mõttena ütleks ka, et kui ostad pc mängud kontodena, siis pmt saad ka selle edasi müüa! Aga taaskord, moraalsuse küsimus, aga saad hangeldada ka pc peal soovikorral päris edukalt ning devi seisukohast teeb sama välja kui füüsiline hangeldamine
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.11.2025 09:12:29
|
|
|
| Kas steami kuubikule saab ka nendest kahtlastest kohtadest osta?
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 09:13:03
|
|
|
Miks ei peaks saama? Muidugi saab.
Kui koht ei meeldi, siis osta Enebast, hinnad 90% samad, aga nad väidavad, et näevad ekstra palju vaeva, et nende võtmed oleksid heast kohast pärit. No good guys of key sites.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 27.11.2025 09:15:12, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.11.2025 09:13:38
|
|
|
| Steamist? Steam OSiga?
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 09:20:15
|
|
|
Sul on brauserit vaja, et sealt osta, muud ei midagi.
Ostad ära ja sulle antakse mängu võti.
Mõni site on teinud ka "activate on steam" lingi, mis viib sind otse steami ja sisestab võtme sinu eest ja pead ainult OK vajutama pmt.
Janis, sulle ilmselt tuleb siis ka üllatusena nt et mul on Steam family share tehtud paari sõbraga ja saame pksteise mänge vabalt mängida iga kell. Seega kui tahta siis saaks mitte MP osta mitme peale vabalt, siis on veel soodsam.
...lisaks ja nüüd võiks keegi harida mind, kas PSi peal oli remotw play together?
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.11.2025 09:21:50
|
|
|
| tsitaat: |
| aga nad väidavad, et näevad ekstra palju vaeva, et nende võtmed oleksid heast kohast pärit. |
Nagu vargad näevad ekstra vaeva mõnikord et varjata kauba päritolu
Tundub, et ilma varastamata ei paista see PC gaming kuskilt otsast odavam, alati on võrdluses mingite kahtlaste kohtade hinnad. Või siis mingid muud agad...ikka peab punnitama ma vaatan. Ja noh, kellele see üldse tegelikult tähtis on...
Ma võin võrdluseks tuua, et Apollos või mõnes muust plaadiriiulist mööda minnes alati jään seisma ja vaatan mis pakutakse, ma olen uusi plaate ostnud sealt tunduvalt soodsamalt kui järelturul pakutakse
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 09:26:57
|
|
|
Tore, et sa ilmselt mitte midagi nendest siteidest ja võimalustest ei, aga kohe jõudsid tembeldada nad varastaks.
Või nimetad sa varasteks neid kes site kasutavad?
Apollo poe hinnad siis kõrvale tuua muidugi ideaalselt läheb selle kuvandiga kokku.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.11.2025 09:28:12
|
|
|
| et näevad ekstra palju vaeva, et nende võtmed oleksid heast kohast pärit. |
Miks peab ekstra vaeva nägema legit asjadega?
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 09:44:56
|
|
|
Selle pärast, et maailmas on olemas nt krediitkaarti vargused ning on võimalik, et kui keegi pakub avalikule turule asjad müüki, siis ta on need asjad hankinud kelleltki varastatud krediitkaarti kasutades.
Osad poed - nt Eneba - näevad background checkidega rohkem vaeva, kui teised oma pakkujate osas.
Sama asi võib kehtida ka konsooli võtmetega või konsooli/steami kontodega. Mulle viimased on alati kahtlased tundunud, sest alati kõige odavamad võtmed on siis kui ostad konto, kus see mäng peal on ainult.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.11.2025 09:47:54
|
|
|
Miks sa lihtsalt ei võrdle ametlikke hindasid mõlemal? See oleks palju õigem etalon.
See on ikka täielik taun seletus asjale praegu sul, tõestab et ikkagi peab kuskil kahtlastes kohtades kaevama et konkureerida.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 09:59:03
|
|
|
Keegi ei käsi sinul sealt osta.
Aga fakt on see, et need site'id on olemas, on väga populaarsed ning avestatav osa võtmeid sealt kaudu liigub.
Seda nii pc kui konsooli võtmes.
Sinu isiklik arvamus/eelistus ei puutu asja.
See on ka nö ametlik kanal, sest kui see ei oleks, siis oleks need site'id oma miljonite useritega ammu juba kinni pandud.
Aga tore,et sa taaskord leiad võimalused meditsiinilisi diagnoose anda asjadele, millest sa midagi aru ei saa.
Minu vaates on sinu hinnangu andmise graafik umbes selline:
Jaanis saab teada mingist asjast -> Jaanisele ei meeldi see asi, sest ei sobi tema maailmaga kokku -> 1 min hiljem, ilma igasuguse süvenemiseta tembeldab Jaanis selle nähtuse ja seotud osapooled tagurlikuks
Tundub nagu sümpaatne suhtlus/mõtlemisviis, kas pole?
viimati muutis Aeron 27.11.2025 10:02:18, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
27.11.2025 09:59:22
|
|
|
Ei pea kahtlastes kohtades kaevama. Konsoolimänge ostan plaadil (sest mis mõte konsoolil muidu oleks).
Uuena on need enamasti kallimad kui PC mängud (v.a. üksikud soodukad, nt. GT7 10€).
Vanad mängud kasutatuna nii ja naa. 5€ PS3 mäng võib Steamis 10€ maksta, aga PC mängude plaate saab tihti sümboolse hinnaga (1-2€).
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 891 loe/lisa |
   |
1 :: |
670 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.11.2025 10:06:46
|
|
|
Alati peab ikka kuskilt nurgast painutama, et sobiks.
Siia võime kõrvale võrdlusesse vabalt panna siis kasutatud plaatide ostu-müügi konsoolide puhul. Päris hästi painutab hindasid.
| von Wu kirjutas: |
Ei pea kahtlastes kohtades kaevama. Konsoolimänge ostan plaadil (sest mis mõte konsoolil muidu oleks).
Uuena on need enamasti kallimad kui PC mängud (v.a. üksikud soodukad, nt. GT7 10€).
Vanad mängud kasutatuna nii ja naa. 5€ PS3 mäng võib Steamis 10€ maksta, aga PC mängude plaate saab tihti sümboolse hinnaga (1-2€). |
GT7 ostsin Euronicsist 29 euroga. UFC5 oli Apollos 25 eur kui samal ajal järelturul oli alates 35 igal pool. Need letid on igasugu üllatusi täis kui on viitsimist vaadata.
Jaanis saab teada mingist asjast -> Jaanisele ei meeldi see asi, sest ei sobi tema maailmaga kokku -> 1 min hiljem, ilma igasuguse süvenemiseta tembeldab Jaanis selle nähtuse ja seotud osapooled tagurlikuks
Tundub nagu sümpaatne suhtlus/mõtlemisviis, kas pole? |
Tegelikult on nii, et sa oled üks paras kloun ja heast meelelahutusest ma ei ütle ära Mina olen oma konsooliga täiega rahul ja mul on väga suva kui keegi on oma PCga rahul, mina PCga rahul pole - sulle see viimane osa ei sobi
viimati muutis Janis 27.11.2025 10:08:16, muudetud 1 kord |
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 12:10:24
|
|
|
Eks siin on eelistuse küsimusi suuresti. Igal asjal oma plussid ja miinused.
Minu jaoks nt sel hetkel, kui emulatsioon heaks sai, tekkis kindel soov mitte ühtegi füüsilist plaati omada, sest minu jaoks füüsiline meedia on üks suur kohutus - võtab ruumi, peab hoidma, vaja kolakat kuhu see sisse toppida (mis omakorda vajab ruumi), kasutamine ebamugavam jne.
Samas, mõni jälle naudib seda protsessi - vaatab oma riiulit ja tunneb uhkust, pühib plaadi pealt lapiga tolmu, imetleb seda kuidas plaat libiseb masinasse ja vaikselt vurisema hakkab jne.
Aga kui me platvorme võrdleme, siis lähtuks platvormi võimalustest ja turu trendidest kus paslik.
Ma ütlen kus paslik, selle pärast, et see, et miljon inimest ühte moodi teevad, ei näita midagi platvormi võimaluste kohta (nt ostavad toidupoest mänge samal ajal kui interntis on avalikul turul tihtipeale palju laiemad/soodsamad võimalused)
Janis, katsuks äkki hoiduda sildistamisest. See loob vaimselt ebatervemat keskkonda.
See teema siin, ei ole teema sellest, mis Janisele meeldib vaid see teema on platvormide võrdlusest.
Sa võid osta kust tahad ja sulle võib meeldida mis iganes, aga antud teema raames, on see täpselt 1 inimese arvamus 8+ miljardi seas ja kuni sa seda ei toeta mingit üldistuvõimet pakkuva materjaliga, ei ole põhjust seda ka pidada millekski enamaks.
And thats ok, aga see toksiline kõnepruuk ei ole ok. Seega palun:
1. suhtle ilma diagnoose andmata (vargad, taunid, kloun jne)
2. kui sa räägid oma arvamusest, siis nimete seda nii, raamista oma arvamused öeldes ette, et "minu jaoks"
3. kui sul platvormide võrdlemise teemadel midagi kaudseltki relevantset pole öelda, võid ka lihtsalt vaadata või miks mitte, mine tee tassike teed või joonista värvipliiatsitega ilus pilt
| "sulle see viimane osa ei sobi icon_cool.gif" |
Mul on täiesti ükskõik, millega sa oled rahul või millega mitte.
Küll aga minu meelest on vaimselt ebaterve see kuidas sa räägid oma valikutest ja üldistad oma isiklikku eelistust kui mingil objektviisel moel parimat, selle kõrval teisi halvustades.
Jääb mulje nagu sa oleks vanakooli 50+ vend, kes arvab, et vanemaid peab by default austama sõltumata sellest, mida nad suust välja ajavad, sest neil on alati õigus, sest nemad suhtlevad tõdedes.
Väga hea näide sellest on sinu lause "no tegelikult oled sa ..." , mis näitab selgelt, mis positsiooni sa vaimselt võtad teiste suhtes. Üks asi on isiklikult nõme olla, fain whatever, pärismaailmas ei pea suhtlema, aga see siin avalik ruum ja sellise suhtumisega kultiveerid sa siin halba keskkonda ja teed selle koha nõmedamaks kõigile.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
27.11.2025 17:05:25
|
|
|
Ma ostan edaspidi alati Selverist piima, kuna see tundub ametlikum koht olevat kui mingi rõlge odav Prisma või Maxima.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
27.11.2025 18:02:29
|
|
|
Võtaks siis teema kokku, et nii konsoolidel kui PC-l on nii plusse kui miinuseid?
Isiklikult olles mõlemaga tegelenud, on minu eelistus nüüd konsool, kasutatud mängude jahtimine ja diilide leidmine pakub huvi ja rõõmu. Just SKG mainitud mugavus vs arvuti taga koogutamine ja troubleshootimine on oluline faktor.
-PC-l on parem graafika? Kindlasti on, konsoolil mängin aga performance režiimis, silmad nagunii ei suuda fidelity-ga mingit vahet näha jah, staatilisi pilte võrreldes näeks vahet küll, aga ausalt öeldes keskendun rohkem mängu sisule, mitte tekstuuride analüüsile.
-PC-l on rohkem kui 10 korda rohkem mänge kui konsoolidel? Jätab külmaks, aastas jõuaks ajaliselt ehk umbes 5 mängu mängida, soove on muidugi rohkem, leian konsoolikogust huvitavaid tiitleid ilma probleemideta ja jääb veidi varu.
Absoluutnumbritega neid sõdu ei võideta.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 21:05:41
|
|
|
SKG, xboxil, kui konsoolisõja kaotanud, viletsama sortimendiga platvormil on tõesti vahest price parity.
Aga isegi see on vadavalt pc kasuks, PS5, mida nii teemas seni on peetud pigem konsooli poole esindajaks, nii heade hindadega reeglina ei ole.
Kui tahad xboxi hindadega võrrelda, siis peaks ka kogu selle teema kontekstis arvestama kas kahe konsooliga või siis arvestama xboxi puudujääkidega (nt mängud).
lightbluefox, mida sa nendest nimetatud tegevustest PC-ga teha ei saa? Also, ma ei mäleta nt millal ma viimati sel ajal midagi troubleshootisin, kui hoopis mängida tahtsin. Tundub kuidagi nii võõras teema.
Also, kui sulle juhuslikult sobivad need mängud, mis on tore, kui sa pead arvestma tõenäosusega suvalisele inimesele tänavalt mängu leidmisel, siis annab suurem sortiment oluliselt rohkem tunda.
Kas me räägime siis mingitest warhammeritest, europa universalistest või korralikust sim racing setupist või vr sortimendist/kogemusest või MMO-dest või vabavarast või lihtsalt tasuta stuffist (loe: Epic) või emulatsioonist jne.
Siin ei ole tegelikult konkurentsi. Isegi kui sa jätad kõik need nüansid välja, siis pc peale toodetakse ka häid mänge ca 80% rohkem. Olen seda siin aasta aastast võrrelnud ja seni maani on 80+ rated mängude suhe pc ja konsooli vahel olnud PS5 suhtes 6x - 11x umbes, kui minu mälu ei peta.
Ehk siis kõikide žanrite peale kokku, tuleb igal aasta välja PSi peale ca oletame 60 mängu, mis on 8/10 ratinguga ning pc peale tuleb neid 110.
Silmas pidades, et žanreid on mingi 10+, ei ole see sortiment eriti lai kokkuvõttes, kui uusi mänge ainult vaadata... xboxil oli alla 50 mälu järgi.
E:
PS5 2025 @ 72 mängu - https://www.metacritic.com/browse/game/ps5/all/current-year/metascore/?platform=ps5&page=3
PC 2025 @120 mängu - https://www.metacritic.com/browse/game/pc/all/current-year/metascore/?platform=pc&page=6
Close enough.
viimati muutis Aeron 27.11.2025 21:08:21, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.11.2025 21:06:21
|
|
|
Aeron, See väide on objektiivselt faktiliselt vale. Xbox Series konsoolidel on rohkem mänge ja palju parem tagasiühilduvus eelmiste mudelitega (Xbox ja Xbox 360). Kui sulle PS mängud rohkem meeldivad, siis on see sinu personaalne eelistus, mis ei puutu platvormide objektiivsel võrdlemisel teemasse. Xboxi valik on suurem, see on fakt.
Pole ainult PS5 "konsooli poole esindajaks" kunagi pidanud, ei maksa neid ideid teistele laiendada.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.11.2025 21:17:01
|
|
|
Selle nimi on valikuvõimalus. Ei pea kinni jääma ühte kindlasse platvormi. Mõlemal omad plussid ja miinused (PS vs Xbox).
PS5+Series X on kokku alla 20L ja väga vaiksed.
Metacritic info jätab külmaks.
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 21:22:44
|
|
|
SKG, ei muidugi ei pea, aga kui me asju võrdleme, siis teeme seda süsteemselt.
Sul ei saa olla kodus üks esteetiline konsool, millel on Sony, MSi ja Nintendo sortiment, Nintendo hind ja formfactor, PS5 pro performance ning MSi mängude hinnad.
Juba mitu aastat tagasi öeldud ,et otsustagu konsooli vennad ära, kuidas nad tahavad olla esindatud - kas kahe konsooliga, või ühega konsoolidest või kas või kolmega - ning peame seda arutelu siis vastavalt.
Minule teadaolevalt, on seni olnud see põhiline süsteem millest räägitakse PS ja peamiseks argumendiks oli just eksklusiivide hulk.
Seega olen arvestanud seni oma peas, et kui ma võrlden asju konsooliga, siis ennekõike PS5-ga, sest see on see mis on kokku lepitud.
Minu poolest võib ükskõik kuidas seda võrdlust teha, aga põhiline on see, et see raam püsib paigas, sõltumata sellest millest me räägime.
Kui tahate, et oleks xbox, palun väga, siis ärme konsooli graafika puhul räägi ps5 prost ja mängude puhul Sony/nintendo eksklusiividest.
Kui tahate, et on mõlemat, siis palun arvestame sellega, et see inmene kes tahab mõlemat, peab ostma mõlemad, tal on elutoas kaks kasti ja tõenäoliselt 4 pulti jne.
E: my bad, see vist oli sub 10 või 12L, mida siin kunagi nõuti.
| SKG kirjutas: |
| Metacritic info jätab külmaks. |
Võib ju külmaks jätta , aga ei muuda asjaolu, et pc peale toodetakse iga aasta pea 2x rohkem (veidi paisutatud 72 vs 120) häid mänge kui psi peale ja pea 3x rohkem mänge kui xboxi peale.
viimati muutis Aeron 27.11.2025 21:23:33, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.11.2025 21:24:19
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
Minule teadaolevalt, on seni olnud see põhiline süsteem millest räägitakse PS ja peamiseks argumendiks oli just eksklusiivide hulk.
Seega olen arvestanud seni oma peas, et kui ma võrlden asju konsooliga, siis ennekõike PS5-ga, sest see on see mis on kokku lepitud.
Minu poolest võib ükskõik kuidas seda võrdlust teha, aga põhiline on see, et see raam püsib paigas, sõltumata sellest millest me räägime.
Kui tahate, et oleks xbox, palun väga, siis ärme konsooli graafika puhul räägi ps5 prost ja Sony eksklusiividest.
Kui tahate, et on mõlemad, siis palun arvestame sellega, et see inmene kes tahab mõlemat, peab ostma mõlemad, tal on elutoas kaks kasti ja tõenäoliselt 4 pulti jne. |
Novot, sinu peas. Mina selliseid piire ega limiite endale ei sea. Sealhulgas MC 80+ skoorid jne.
Tootku meid "häid mänge" kasvõi 100x rohkem. Valikutest puudust ei tunne.
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.11.2025 21:30:32
|
|
|
SKG, mul võib midagi muud ka peas olla, aga need on asjad mis on siit kunagi läbi käinud.
...ja nagu ütlesin, me võime neid reegleid muuta, oluline on see, et reeglid on, sest muidu on võrdlemine pointless.
Seega palun, kui te pole rahul võrldustega mis tuuakse, siis öelge, millega siis võrdlema peaks?
| SKG kirjutas: |
| Tootku meid "häid mänge" kasvõi 100x rohkem. Valikutest puudust ei tunne. |
Ilus egotsenriline maailm. Kui minul on ok, siis on kõigil. Ja mida ütleb see inimene kelle maitsele vastavat kraami nii palju pole?
Grand strategi või RTS sõber või MMO sõber või ...
Kui me räägime sortimendist, siis me ei saa lähtuda enda eelistustest vaid teoreetilisest konstrukt inimesest, kelle puhul on võrdväärne tõenäosus, et talle meeldib üksõik mis tüüpi mäng.
Muud moodi ma ei tea kuidas sortimenti võrrelda, sest üks ütleb, et tal on ok ja teine ütleb ,et tal ei ole ning pole midagi millest rääkida.
Kui me aga eeldame, et meie "kliendiks" on inimene kellele meeldivad kõik mängud võrdselt, siis tema vajadustest suuremat osa kattev plavorm on objektiivselt parim, sest ta automaatselt täidab ära ka väiksemate huvidega inimeste vajadused.
See ei ole reketiteadus vaid talupoja mõistus.
viimati muutis Aeron 27.11.2025 21:32:07, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|