caramis, Ainult 3x8pin mudelitel. 2x8pin mudelitel oleks +30% peal kohe 375W piirajas.
Samas selles osas nõustun, et +10% mis praegu on, on ebamõistlikult vähe. Kombineerituna UV'ga saab umbes +10% perfi juurde mis on üsna keskmine tänapäeval.
dumbuserite rohkuse osas olen su argumendiga nõus, aga entusiastina leian, et kuni 400W on 2x8pinist pädev ja 600W 3x8pinist. 5090 1kW biosiga ei pannud ka maju põlema, aga stock kaardid kärssavad vasemal ja paremal. _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x430mm ühe detaili kohta, materjalid nagu fiibriga täidetud PLA, PETG, ABS/ASA, nailon, polükarbonaat.
350w järjepidevat koormamist on mul 2x6+2 nii tuliseks ajanud suvel, et ebamugavaks läks asi kindlasti.
Ma ise 400w tundide kaupa küll 2x8 pin läbi ei laseks.
Selles suhtes on suur vahe, et kas on mingid väga suured piigid väga lühikeseks hetkeks või on natukene üle mingi mõistlikuse piiri ja järjepidevalt. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/
viimati muutis c4v6 13.11.2025 13:30:56, muudetud 1 kord
hakkas ka nüüd lambist adrenalin resettima no kena
tuleb siis driver only + afterburner teed minna
this is the way. mul pole kunagi Catalystiga ega uuemade Radeoni softidega õnne olnud
c4v6 kirjutas:
Connectorid ise ikka
millega mõõtsid? _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x430mm ühe detaili kohta, materjalid nagu fiibriga täidetud PLA, PETG, ABS/ASA, nailon, polükarbonaat.
No kui sõrme ei tahtnud vastas hoida, siis vist ikka olid tulised?
sõrmede jaoks on kuum juba 50C, tuline on 60C. nailon millest need pistikud tehtud on, hakkab sulama 150C kandis _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
No minu poolest laske või 500W sealt läbi, ma olen "paar korda" elus neid ikka näppinud ja toimetanud, mõistlik see minu hinnangul ei ole aga iga üks talitab nagu soovib.
Kui ma spekuleerima peaksin, siis see pistik oli ennemini mingi 75 _________________ Emotsionaalne suruja
väga spekuleerida pole mõtet nende asjadega...75c on sõrme jaoks ikka väääga tuline juba. vaid momendiks ehk kannatab vastu panna. aga noh, connectorid on erinevad...ühel mehel kõik pinid annavad võrdselt ja hästi ühendust, teisel on pooled kuidagi kõveriti ja takistus laes _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Call of Duty: Black Ops 7
Anno 117: Pax Romana
ARC Raiders
Fixed Issues
Intermittent application crash may be observed while playing games with Easy Anti-Cheat enabled when using the Radeon Overlay.
CPU metrics/tuning may not appear in the AMD Software: Adrenalin Edition Application after updating the graphics driver using the AMD Software Install Manager.
Known Issues
Intermittent application crash or driver timeout may be observed while loading a saved game in Cyberpunk 2077 with Path Tracing enabled. AMD is actively working on a resolution with the developer to be released as soon as possible.
Intermittent application crash or driver timeout may be observed while playing Battlefield 6 on AMD Ryzen AI 9 HX 370
Intermittent application crash or driver timeout may be observed while playing Roblox Player (Car Zone Racing & Drifting) when task switching between media on Radeon RX 7000 series products.
Texture flickering or corruption may appear while playing Battlefield 6 with AMD Record and Stream on some AMD Graphics Products.
Radeon Anti-Lag 2 option may not be available while playing Counter-Strike 2 (DX11) with Radeon Anti-Lag 2 enabled on some AMD Graphics Products, such as the Radeon RX 9070 XT. Users experiencing this issue are recommended to use the Vulkan API as a temporary workaround.
Intermittent system crashes may be observed while using some high-bandwidth HDMI 2.1 displays during display standby. Users experiencing this issue are recommended to use a DisplayPort connection as a temporary workaround.
Lasin hommiku peale. Seni kõik ok. Ebameeldiv muudatus oli see, et Chat oli jälle vaikimisi valitud installi sätetes.
Valige alati custom install, kui te ei taha ekstra 30GB alla laadida.
No minu poolest laske või 500W sealt läbi, ma olen "paar korda" elus neid ikka näppinud ja toimetanud, mõistlik see minu hinnangul ei ole aga iga üks talitab nagu soovib.
Kui ma spekuleerima peaksin, siis see pistik oli ennemini mingi 75
75C tekitab mõne sekundiga nahale kahjustuse. _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
Jah, need pistikud olidki kahtaseks hallikaks muutunud mustast jne. Ma viskasin selle PCIe kaabli minema.
See oli minu krüptokaevamise ajastul. Ja sõrme vastas ei tahtnud hoida all ma pidasingi legit silmas, et see oli nagu äärmiselt ebamugav kui ma sõrme vastu panin. Ei, ma ei saanud kõrvetada nii, et nahk kõrbeks aga valus oli.
Ma ei saa aru mida ma tõestama pean siin
See oli reaalselt selline olukord, et ilmselt ööpäeva jooksul oleks seal midagi fataalset toimunud. _________________ Emotsionaalne suruja
Jah, need pistikud olidki kahtaseks hallikaks muutunud mustast jne. Ma viskasin selle PCIe kaabli minema.
See oli minu krüptokaevamise ajastul.
Ma ei saa aru mida ma tõestama pean siin
See oli reaalselt selline olukord, et ilmselt ööpäeva jooksul oleks seal midagi fataalset toimunud.
ei tõestama ei pea midagi, lihtsalt iga kord tuleb uusi detaile juurde mida võinuks kohe mainida.
endiselt jään ma muidugi selle juurde, et võimalus teha XOC ei tohiks olla nii võimatu. üks Austraalia kutt üritas teha 9060XT-ga veits pulli ja subzero tempidega veits benche teha. tulemuseks oli paraku kasutu kaart, kuna tempsensor polnud negatiivsete temperatuuride jaoks seadistatud ja kaart oli safe modes. kas päriselt ongi ainus variant praegu lisavoolu saamiseks shunt mod? _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
ei tõestama ei pea midagi, lihtsalt iga kord tuleb uusi detaile juurde mida võinuks kohe mainida.
Tead, ma ütlen ausalt, et ma olen osaliselt või kohati täielikult selle Foorumi puhul käega löönud.
Ma olen proovinud taktikat kus selgitad no niiiiii põhjalikult kui üldse võimalik on, lisades igaks juhuks juurde veel ka kõik muud nüansid mis üldse veel võimalikud on. Tulemus on selline, et ikka küsitakse mingi lisaküsimus millele isegi tihti saab sealt samast tekstist vastuse. Ma ei ole siiani aru saanud kas siin on soovlugemine, soovmõtlemine, lugemisoskamatus või mõned muud asjad mängus kuid ma ei ole mitte kusagil mujal keskkondades ajas sellist fenomeni näinud. Ja ma ei räägi mingitest enda asjadest, ma näen tihti kuidas need olukorrad siin selliselt välja kukuvad.
Aga lisavoolu anti ka vanasti asjadele füüsiliselt juurde. Ajalugu kordub _________________ Emotsionaalne suruja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.