|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas? |
| JAH, muidu muutume ise matsideks |
|
47% |
[ 54 ] |
| Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider |
|
18% |
[ 21 ] |
| EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha |
|
26% |
[ 30 ] |
| EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob. |
|
7% |
[ 9 ] |
|
| hääli kokku : 114 |
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
02.11.2025 22:10:04
|
|
|
| Universum on ise kood. Ja kõik teised galaktikad kopeerivad sama koodi, sest kõik asjad viitavad sellele. Väikse rakutuumani välja. Meie elame väikeses päikesesüsteemis - me ei näe hetkel väga kaugele.. võib-olla oleme mingis rakutuumas ainult..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
02.11.2025 22:18:30
|
|
|
Mul on Déjà-vu kohta teooria. Olenemata sellest, kas maailm on 'päris' või kellegi jooksutatav simulatsioon, aeg ei ole lineaarne, vaid üheaegselt eksisteeriv ning seejuures sündmused selles mingil määral muutuvad. Sarnaselt näiteks lilleõiele, mis pungast arenedes iga suunas paisub ja kroonlehti sirutab. Aga need kroonlehed oleksid siis erinevad aastad, sajandid, milleeniumid. Nad on mingil kombel teineteisest teadlikud ning inimene elab mitte lihtsalt järjest erinevaid elusid, vaid justkui korraga paljudes erinevates ajastutes. Lineaarselt mõelduna siis otsekui korrates samu elusid erinevates variatsioonides uuesti ja uuesti. Läbitulevad signaalid erinevatest ajastutest panevad tegema korrektuure teistes ja nii ongi, et osa kogetust on tuntud ja siis osa ei ole üldse. Võib vabalt olla, et erinevaid nn maailmalõppe on lugematutes versioonides juba palju olnud, kuid kusagil toimuvad korrektuurid - info milleks võib tulla tulevikust ning mõjutada migneid protsesse minevikus - leiavad katse-eksitus meetodil lahenduse.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
02.11.2025 22:27:08
|
|
|
| mina634 kirjutas: |
| Universum on ise kood. Ja kõik teised galaktikad kopeerivad sama koodi, sest kõik asjad viitavad sellele. Väikse rakutuumani välja. Meie elame väikeses päikesesüsteemis - me ei näe hetkel väga kaugele.. võib-olla oleme mingis rakutuumas ainult.. |
Eksistentsiaalseteks aruteludeks on siin olemas VM.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=66
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
02.11.2025 23:08:32
|
|
|
OT: Ei näe mõtet VM-is kommenteerimise eest maksta. Niipalju, kui ma seal postitusi lugenud olen, siis varem või hiljem kipub arutelu minema isiklike solvangute vahetamiseks, eriti siis, kui kellegi arvamus või maailmavaade/nägemus küsimusest üldise enamusega ei ühildu.
Olen sellest aru saanud, et teatud piirini saab oma arvamust avaldada (Ka tasuta foorumites), aga mingist hetkest alates pole lihtsalt mõtet.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
02.11.2025 23:19:17
|
|
|
Mina mitmesugustes meediumites infomaterjalide müüjana, olen ka olen pigem harjunud, et hoopis mulle makstakse
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
03.11.2025 16:25:39
|
|
|
| Üritan kah tarbida ja toota võimalikult vähe kasutut möla. Vahel tuleb see paremini välja, teinekord kehvemini, aga aasta peale koguneb päris soliidne raha- ja ajavõit. Umbkaudsete arvestuste järgi säästan aastas üleliigse infomüra tarbimise pealt ühe normaalse arvuti hinna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
03.11.2025 17:15:27
|
|
|
Huvitav, miks just Gemini LLM? Mida teeb Gemini teistest paremini, et Apple selle välja valis?
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
03.11.2025 20:54:32
|
|
|
Eks Google ole ju tuntud asju dumpinghindadega pakkuma. Tulemus on lihtsalt kuidagi selline, et jäädaksegi Googlega sõbralkult kokku ja jagatakse andmeid ning antakse talle turgu.
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
04.11.2025 19:48:36
|
|
|
| vigurvänt, Eriti hull. Sissetungija testis on robotil käes nuga meenutav ese ja robot jookseb takistamatult klaasuksest läbi. Roboti omanik oleks võinud ise viga saada selle testi käigus. Ma loodan, et see oli plastist teraga mängunuga (Kui mitte, siis oli see roboti omanikust mitte kuigi tark tegu robotile päris nuga anda). Ja kui vaadata, mismoodi robot klaasuksest läbi jooksis siis annab see aimu sellest, et inimene ei pruugi sellistest takistustest üle saada, siis robot saab ja see annab robotile suure eelise (situatsioonis kui inimene peab ründava ehk lolliks läinud roboti eest põgenema).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
04.11.2025 20:22:24
|
|
|
| Sobivad mänguasjad Rain Lõhmusele jt rikkuritele. Tal juba on mingi hiina robotkoer (Unitree), järgmisena ostab vist sama firma humanoidroboti. Ma ei tahaks oma elu ja vara robotite kätte usaldada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
04.11.2025 21:26:28
|
|
|
Hehee. Tundub, et roomlastele müüdud Germaania veel täiesti taltsutamata robotid (mis võisid põhimõtteliselt omanikul kõri maha tõmmata küll) olid ka ohutumad ning kohe kindlasti oli neist rohkem kasu.
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
04.11.2025 21:45:19
|
|
|
vigurvänt, Ma ka ei usalda masinat. Näha ju on, et info talletamise hulga poolest võib-olla inimesest efektiivsem (kindlasti sooritab keerulisi matemaatilisi arvutusi kiiremini kui inimene), aga motoorika ja käitumusliku poole pealt on ikka täiesti ettearvamatu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
05.11.2025 00:54:04
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
| vigurvänt, Eriti hull. Sissetungija testis on robotil käes nuga meenutav ese ja robot jookseb takistamatult klaasuksest läbi. Roboti omanik oleks võinud ise viga saada selle testi käigus. Ma loodan, et see oli plastist teraga mängunuga (Kui mitte, siis oli see roboti omanikust mitte kuigi tark tegu robotile päris nuga anda). Ja kui vaadata, mismoodi robot klaasuksest läbi jooksis siis annab see aimu sellest, et inimene ei pruugi sellistest takistustest üle saada, siis robot saab ja see annab robotile suure eelise (situatsioonis kui inimene peab ründava ehk lolliks läinud roboti eest põgenema). |
Päris 100% on see täna tsiviilidele pakutav "Samsung S2" ..
Militaarseks otstarbeks on kindlasti sellised nukud juba valmis, et armu või ära
Lihtsalt meenutuseks, kui kaua läks aega, et tsiviilid omale kohvriga telefoni kaenla alla said
Spoiler 
The
NMT mobile network was a public system that began commercial service in 1981, while military networks existed much earlier, with the US Army's mobile telephone system (MTS) launching in 1946. While both systems involved radio-based communication, NMT was the first fully automated public mobile network in the world and differed from early military systems that were often more limited in scope, less automated, and not available for public use.
NMT (Nordic Mobile Telephone):
Public release: 1981.
Publicly available: Yes, the NMT was a commercial system for the public.
Technology: 1G analog technology.
Key features: First fully automated mobile network with international roaming, and the world's largest network until it was superseded by GSM.
Military mobile networks:
Public release: 1946 (with the US Army's MTS).
Publicly available: No, these were military-exclusive systems.
Technology: Various early radio-based technologies, including the early MTS.
Key features: Limited in scope, less automated, and primarily for military use.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
05.11.2025 02:15:01
|
|
|
| OPollo kirjutas: |
NMT mobile network was a public system that began commercial service in 1981, while military networks existed much earlier, with the US Army's mobile telephone system (MTS) launching in 1946. |
See on kellegi eksitav info. MTS, mis kohe peale sõda turule tuli, oligi juba tsiviilkasutises - küll autotelefonidena ja väga kallis.
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
05.11.2025 13:44:54
|
|
|
Nüüd ma püüan AI-ga muusikat luua otse programmile, ma panen seal kõik ise paika, helid, pillid vajadusel noodid:
Spoiler 
Lõime ühise koodi, mille põhjal soundi teha- gemini on üldiselt väga kidakeelne - teda tuleb juhendada nii, et sa ise oled helilooja.
Eelmine aasta lasime ABC ja nüüd teeme midile programmijuppe.
producer.ai-ga proovisin C64 8bit musa ümber remiksida:
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|