Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Tehisintellektiga suhtlemine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas?
JAH, muidu muutume ise matsideks
47%
 47%  [ 54 ]
Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider
18%
 18%  [ 21 ]
EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha
25%
 25%  [ 29 ]
EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob.
7%
 7%  [ 9 ]
hääli kokku : 113

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 02.11.2025 22:10:04 vasta tsitaadiga

Universum on ise kood. Ja kõik teised galaktikad kopeerivad sama koodi, sest kõik asjad viitavad sellele. Väikse rakutuumani välja. Meie elame väikeses päikesesüsteemis - me ei näe hetkel väga kaugele.. võib-olla oleme mingis rakutuumas ainult..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 02.11.2025 22:18:30 vasta tsitaadiga

Mul on Déjà-vu kohta teooria. Olenemata sellest, kas maailm on 'päris' või kellegi jooksutatav simulatsioon, aeg ei ole lineaarne, vaid üheaegselt eksisteeriv ning seejuures sündmused selles mingil määral muutuvad. Sarnaselt näiteks lilleõiele, mis pungast arenedes iga suunas paisub ja kroonlehti sirutab. Aga need kroonlehed oleksid siis erinevad aastad, sajandid, milleeniumid. Nad on mingil kombel teineteisest teadlikud ning inimene elab mitte lihtsalt järjest erinevaid elusid, vaid justkui korraga paljudes erinevates ajastutes. Lineaarselt mõelduna siis otsekui korrates samu elusid erinevates variatsioonides uuesti ja uuesti. Läbitulevad signaalid erinevatest ajastutest panevad tegema korrektuure teistes ja nii ongi, et osa kogetust on tuntud ja siis osa ei ole üldse. Võib vabalt olla, et erinevaid nn maailmalõppe on lugematutes versioonides juba palju olnud, kuid kusagil toimuvad korrektuurid - info milleks võib tulla tulevikust ning mõjutada migneid protsesse minevikus - leiavad katse-eksitus meetodil lahenduse.
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 02.11.2025 22:27:08 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Universum on ise kood. Ja kõik teised galaktikad kopeerivad sama koodi, sest kõik asjad viitavad sellele. Väikse rakutuumani välja. Meie elame väikeses päikesesüsteemis - me ei näe hetkel väga kaugele.. võib-olla oleme mingis rakutuumas ainult..

Eksistentsiaalseteks aruteludeks on siin olemas VM.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=66 thumbs_up.gif

BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 02.11.2025 23:08:32 vasta tsitaadiga

OT: Ei näe mõtet VM-is kommenteerimise eest maksta. Niipalju, kui ma seal postitusi lugenud olen, siis varem või hiljem kipub arutelu minema isiklike solvangute vahetamiseks, eriti siis, kui kellegi arvamus või maailmavaade/nägemus küsimusest üldise enamusega ei ühildu.
Olen sellest aru saanud, et teatud piirini saab oma arvamust avaldada (Ka tasuta foorumites), aga mingist hetkest alates pole lihtsalt mõtet.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 02.11.2025 23:19:17 vasta tsitaadiga

Mina mitmesugustes meediumites infomaterjalide müüjana, olen ka olen pigem harjunud, et hoopis mulle makstakse icon_biggrin.gif
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 03.11.2025 16:25:39 vasta tsitaadiga

Üritan kah tarbida ja toota võimalikult vähe kasutut möla. Vahel tuleb see paremini välja, teinekord kehvemini, aga aasta peale koguneb päris soliidne raha- ja ajavõit. Umbkaudsete arvestuste järgi säästan aastas üleliigse infomüra tarbimise pealt ühe normaalse arvuti hinna.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Tehisintellektiga suhtlemine mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.