praegune kellaaeg 04.11.2025 00:21:18
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas? |
| JAH, muidu muutume ise matsideks |
|
47% |
[ 54 ] |
| Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider |
|
18% |
[ 21 ] |
| EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha |
|
26% |
[ 30 ] |
| EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob. |
|
7% |
[ 9 ] |
|
| hääli kokku : 114 |
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
02.11.2025 22:10:04
|
|
|
| Universum on ise kood. Ja kõik teised galaktikad kopeerivad sama koodi, sest kõik asjad viitavad sellele. Väikse rakutuumani välja. Meie elame väikeses päikesesüsteemis - me ei näe hetkel väga kaugele.. võib-olla oleme mingis rakutuumas ainult..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
02.11.2025 22:18:30
|
|
|
Mul on Déjà-vu kohta teooria. Olenemata sellest, kas maailm on 'päris' või kellegi jooksutatav simulatsioon, aeg ei ole lineaarne, vaid üheaegselt eksisteeriv ning seejuures sündmused selles mingil määral muutuvad. Sarnaselt näiteks lilleõiele, mis pungast arenedes iga suunas paisub ja kroonlehti sirutab. Aga need kroonlehed oleksid siis erinevad aastad, sajandid, milleeniumid. Nad on mingil kombel teineteisest teadlikud ning inimene elab mitte lihtsalt järjest erinevaid elusid, vaid justkui korraga paljudes erinevates ajastutes. Lineaarselt mõelduna siis otsekui korrates samu elusid erinevates variatsioonides uuesti ja uuesti. Läbitulevad signaalid erinevatest ajastutest panevad tegema korrektuure teistes ja nii ongi, et osa kogetust on tuntud ja siis osa ei ole üldse. Võib vabalt olla, et erinevaid nn maailmalõppe on lugematutes versioonides juba palju olnud, kuid kusagil toimuvad korrektuurid - info milleks võib tulla tulevikust ning mõjutada migneid protsesse minevikus - leiavad katse-eksitus meetodil lahenduse.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
02.11.2025 22:27:08
|
|
|
| mina634 kirjutas: |
| Universum on ise kood. Ja kõik teised galaktikad kopeerivad sama koodi, sest kõik asjad viitavad sellele. Väikse rakutuumani välja. Meie elame väikeses päikesesüsteemis - me ei näe hetkel väga kaugele.. võib-olla oleme mingis rakutuumas ainult.. |
Eksistentsiaalseteks aruteludeks on siin olemas VM.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=66
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
02.11.2025 23:08:32
|
|
|
OT: Ei näe mõtet VM-is kommenteerimise eest maksta. Niipalju, kui ma seal postitusi lugenud olen, siis varem või hiljem kipub arutelu minema isiklike solvangute vahetamiseks, eriti siis, kui kellegi arvamus või maailmavaade/nägemus küsimusest üldise enamusega ei ühildu.
Olen sellest aru saanud, et teatud piirini saab oma arvamust avaldada (Ka tasuta foorumites), aga mingist hetkest alates pole lihtsalt mõtet.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
02.11.2025 23:19:17
|
|
|
Mina mitmesugustes meediumites infomaterjalide müüjana, olen ka olen pigem harjunud, et hoopis mulle makstakse
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
03.11.2025 16:25:39
|
|
|
| Üritan kah tarbida ja toota võimalikult vähe kasutut möla. Vahel tuleb see paremini välja, teinekord kehvemini, aga aasta peale koguneb päris soliidne raha- ja ajavõit. Umbkaudsete arvestuste järgi säästan aastas üleliigse infomüra tarbimise pealt ühe normaalse arvuti hinna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
03.11.2025 17:15:27
|
|
|
Huvitav, miks just Gemini LLM? Mida teeb Gemini teistest paremini, et Apple selle välja valis?
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
03.11.2025 20:54:32
|
|
|
Eks Google ole ju tuntud asju dumpinghindadega pakkuma. Tulemus on lihtsalt kuidagi selline, et jäädaksegi Googlega sõbralkult kokku ja jagatakse andmeid ning antakse talle turgu.
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|