Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lewis
HV kasutaja

|
03.10.2025 13:36:29
|
|
|
d_m kirjutas: |
Nüüd 2 nädalat hiljem kui müük läks lahti (eeltellimine küll veel omakorda varem), on siin keegi juba mõne uue telefoni kätte ka saanud? |
Mina sain oma paki C&C eeltellimusega 21 september kätte igaljuhul. Lasin automaati saata.
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
03.10.2025 13:50:43
|
|
|
Nüüd 2 nädalat hiljem kui müük läks lahti (eeltellimine küll veel omakorda varem), on siin keegi juba mõne uue telefoni kätte ka saanud? |
Telia tellimusele tekkis tarneaeg.
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
03.10.2025 14:00:10
|
|
|
Päris hea. 1TB mäluga 13pro tuli kohale aprillis.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
03.10.2025 14:10:55
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
Markos kirjutas: |
Air näikse olevat sätitud plusi asemele, mida sel hooajal kahjuks ei tulnud. Odavam alternatiiv maxi asemel, kui too kalliks jääb ja ekraani suurus on oluline. Paraku ühe kaameraga ja nõrgema akuga. Disain on üldjuhul savi, nagunii läheb kest ümber. |
Jah, ainult et see odavam alternatiiv maksab 1200€+. Ma ei suudaks endale õigustada sellise hinnaga telefoni ostu nagu iPhone Air, kui sel on ainult üks kaamera. Paraku juba ülilainurkkaamera puudumine oleks korralik dealbreaker. Sellise hinna juures on paraku nii väike aku ja kehvad kõlarid ka suured miinused. Kuigi jah, testide põhjal pole aku kehv, aga erinevus Pro mudeliga on siiski piisavalt märkimisväärne. Jõudlus pidavat olema suht okei, tavamudelile jääb veits alla, aga eks näis mis kuumus/suurem koormus teeb ja kas pikaajaline kestvus on väga hea. Minu jaoks see, et telefon on õhem ja veidi ilusam, ei ole nii suur asi ja kindlasti neid miinuseid üles ei kaalu.
Eks see Air paras ilu ja edevuse asi ole. Kui disain ja õhuke olemine on olulised ning kaamera mitte nii oluline, siis on Air variant. Aga praktiline inimene pigem ostab 17 või 17 Pro. Üks oluline erinevus Airil on siiski titaanist kere - mul on kahju, et see Pro mudelitel ära kaotati. See on Apple poolt kaval lüke - panna musta värvi ja titaanist kere ainult Airile, mitte Prole. Kuigi kui kasutad kaant, pole väga suurt vahet, aga Airi puhul ma ei näeks tõesti mõtet kaaned ümber panna, et peita välimust ja teha telefon paksemaks. Sellisel juhul ma küll Airi ostul mingit mõtet ei näe  |
1. vajadused on erinevad
2. Ultra-wide kaamera enamustele dealbreaker ei ole, sest pigem kasutatakse tavakaamerat plus natuke zuumida on ikka vaja. Seega see on väga väga personaalne
3. Aku ei ole kehv, numbrite järgi 16 Pro tasemel, reaalselt kasutan hetkel juba 3ndat päeva (vist) ja näiteks eile oli veel 50% 23:00 alles, üleeile veidi vähem. Arvestades et paar esimest päeva on aku kasutus alati suurem ka (opsysi tegemised) siis on see väga hea.
4. On 1 kõlar ja see on pigem miinus kui oled Pro kõlaritega harjunud, aga see kõlar ei ole kindlasti halb. See teeb väga normaalset heli et suvalisi videosid vahtida ja tiktakis surfata.
5. Prol kaotati titaanist kere et eelistada kauakestvat jõudlust - parem jahutus võrdub väiksem downthrottling. Tervitatav uuendus kindlasti neile kes Prod eesmärgipäraselt kasutavad.
Üldiselt on mul suht suur struggle hetkel. Kuna on võimalus Pro Maxi edasi kasutada ja Airist loobuda siis ilmselt ma teen seda, aga ma olen proovinud leida põhjust miks seda teha ja ainus on see, et ma olen suur video ja fotohuviline ja põhiliselt reisidel ja üritustel meeldib teha maksimaalselt varieeruvat sisu (suum annab paremad vaatenurki, ultrawide annab macro ja ägedad linnapildid näiteks jne). Lisaks Pro Maxi akukestvus on loomulikult omaette klass - reisidel oluline. Air on käes olnud lihtsalt niivõrd mõnus - just see kogemus kui kerge ja õhuke ta on. Tuleb välja eriti trükkimisel ja doomscrollimisel voodis Taskus ka vaat et ei tunnegi.
Ideaalis jookseks igapäevaselt Airiga ringi, äriasjus viisakas ka, pintsaku taskus mugav, suvel lühkaga ka mugav. Ja siis reisidele võtaks Pro..aga no kahte telefoni omada on too much.
Seega kui esialgu tundub et edevuse asi...siis mulle on pigem edevus mu Oranz Pro Max, mitte see Air
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
vadjarav
Uus kasutaja
|
03.10.2025 14:16:40
|
|
|
18 septeber C&C-st tellitud. Hetkel vaikus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d_m
HV kasutaja
|
03.10.2025 14:49:16
|
|
|
Lewis kirjutas: |
Mina sain oma paki C&C eeltellimusega 21 september kätte igaljuhul. Lasin automaati saata. |
Wow, eriti hästi!
vadjarav kirjutas: |
18 septeber C&C-st tellitud. Hetkel vaikus. |
Sama siin.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
03.10.2025 15:48:40
|
|
|
Võite ju lisada ka mis telef keegi tellis , et mis siis see popp uus mudel kõigil on ? 🙂
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
vadjarav
Uus kasutaja
|
03.10.2025 16:09:44
|
|
|
hugo kirjutas: |
Võite ju lisada ka mis telef keegi tellis , et mis siis see popp uus mudel kõigil on ? 🙂 |
iPhone 17 Pro Max 256 sinine
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
d_m
HV kasutaja
|
03.10.2025 16:46:31
|
|
|
17 Pro Max (Cosmic Orange)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
03.10.2025 18:37:35
|
|
|
19.09 hommikul oli mõningaid nii Pro/Max kui ka tavamudeleid nii Euronics-s kui ka Klick-s saada. C&C oli ka mõned mudelid kohal.
Marssisin Viru Klick-i kohale ja pärast mõningat võimlemist (kuna mudelit oli ainult nende Lasnamäe esinduses ja sealt tuli S/N/IMEI edastada) sain makstud, tšeki näppu ning õhtul korjasin telefoni Lasnamäelt peale.
Tava 17 siis, läks kingituseks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |