praegune kellaaeg 30.09.2025 07:39:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RustyZ
HV Guru

|
29.09.2025 15:44:17
|
|
|
M00t kirjutas: |
RustyZ kirjutas: |
M00t kirjutas: |
beastbeats kirjutas: |
Miks sa arvad, et Spigen'i ümbrist kasutades selline vigastus peaks tekkima? |
Ümbrise eesmärk on kaitsta vigastuste eest. Arvestades, et selle aasta telefon on eriti pehmest materjalist, ei tundu mõistlik, et ka ümbris on pehme. Spigenil on eraldi ka pehme ümbris, seega oleks eeldanud, et need üksteisest rohkem erinevad. |
Teeme nüüd selle küll selgeks et tegu ei ole “eriti pehme” materjaliga.
Mul on kotis kaasas loksunud terve aasta üks tavaline 16 ja ainsad kriimud on ekraani peal väiksed vaevunähtavad. 16 ja kõik eelnevad ka alumiiniumist. |
Mitu korda oled maha pillanud ja kas deformeerus? |
Ma olen väga kehv telefoni hoidja ja ausalt ei loe neid kordi. Kui võrrelda mu titaanist mudeleid ja alumiiniumist siis kindlasti on titaan vähemate täketega olnud (kui üldse) aga “eriliselt pehme” materjal see alumiinium kindlasti ei ole ja ei tasu hirmu külvata.
Paari kuu pärast annab teada kui palju uut Pro Maxi lõhkunud olen.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
29.09.2025 16:48:43
|
|
|
JohnnyP kirjutas: |
Tutikal IPhone 16-l mitu päeva järjest aku päeva lõpuks kusagil 40% protsendi juures. Ei saanud aru mis värk on, telefon ise praktiliselt museaal. Üksikud kõned päevas, vahest löön Chrome või Google Mapsi lahti ja kõik. Võtan patarei info ette ja näitab 33% akukasutust Google Mapsi poolt, 30 min screen time. Tundub nagu hooajaväline aprillinali aga no proovisin päeva hoopis Apple'i enda Mapsirakendusega askeldada ja päeva lõppedes aku pea 70% juures. S23-ga küll sellist energiatarvet ei täheldanud, on siin midagi peale vandenõu teoretiseerimise teha? |
Google Maps on sisuliselt vajalik ainult rohkemate lambikohvikute leidmiseks reisil
Apple Maps on väga hea juba, eriti carplays. Nüüd on seal võimalus lisada teavitusi - kiiruse mõõtmine, teeremont, traffic jne nagu wazeski ainult et a ei oska öelda palju sinna seda infot reaalselt hetkel jõuab. Ise kasutan linnas Apple Mapsi ja maanteel Wazei. Kui jala liigun vaja orienteeruda siis ka Apple Mapsi |
See on huvitav, peaks Apple Mapsi uuesti ehk katsetama siis mingihetk. Ise navigeerimiseks pea alati kasutan Waze'i ning Google Maps rohkem siis kasulik, kui tahan mingit kindlat asutust/ettevõtet otsida või nende kohta review'sid lugeda. Miks ma hetkel Apple Mapsi ei kasuta üldse, on see, et tundus olevat seal vähem igasugu asutusi kirjas, nt poed, restoranid jms. Lisaks siis see Waze funktsioonide puudumine, aga kui see nüüd olemas on, siis tasub proovida - mulle tegelt Apple Mapsi UI meeldib rohkem kui Google Mapsis ning see on iPhones palju kiirem samuti. Kas navigeerimine Eestis on ka sama täpne ja mugav, kui Google rakendustel?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.09.2025 17:05:48
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
JohnnyP kirjutas: |
Tutikal IPhone 16-l mitu päeva järjest aku päeva lõpuks kusagil 40% protsendi juures. Ei saanud aru mis värk on, telefon ise praktiliselt museaal. Üksikud kõned päevas, vahest löön Chrome või Google Mapsi lahti ja kõik. Võtan patarei info ette ja näitab 33% akukasutust Google Mapsi poolt, 30 min screen time. Tundub nagu hooajaväline aprillinali aga no proovisin päeva hoopis Apple'i enda Mapsirakendusega askeldada ja päeva lõppedes aku pea 70% juures. S23-ga küll sellist energiatarvet ei täheldanud, on siin midagi peale vandenõu teoretiseerimise teha? |
Google Maps on sisuliselt vajalik ainult rohkemate lambikohvikute leidmiseks reisil
Apple Maps on väga hea juba, eriti carplays. Nüüd on seal võimalus lisada teavitusi - kiiruse mõõtmine, teeremont, traffic jne nagu wazeski ainult et a ei oska öelda palju sinna seda infot reaalselt hetkel jõuab. Ise kasutan linnas Apple Mapsi ja maanteel Wazei. Kui jala liigun vaja orienteeruda siis ka Apple Mapsi |
See on huvitav, peaks Apple Mapsi uuesti ehk katsetama siis mingihetk. Ise navigeerimiseks pea alati kasutan Waze'i ning Google Maps rohkem siis kasulik, kui tahan mingit kindlat asutust/ettevõtet otsida või nende kohta review'sid lugeda. Miks ma hetkel Apple Mapsi ei kasuta üldse, on see, et tundus olevat seal vähem igasugu asutusi kirjas, nt poed, restoranid jms. Lisaks siis see Waze funktsioonide puudumine, aga kui see nüüd olemas on, siis tasub proovida - mulle tegelt Apple Mapsi UI meeldib rohkem kui Google Mapsis ning see on iPhones palju kiirem samuti. Kas navigeerimine Eestis on ka sama täpne ja mugav, kui Google rakendustel? |
Ma ei oska 100% väita et asutuste kogus sama on aga samas endale vajalike asju olen alati sealt leidnud.
See teavituste asi - varem olid teetööd nt olemas juba aga mitte kõik. Liiklustihedus ka juba ammu olemas ja saab kenasti hakkama kuigi Waze’is on vist infot rohkem.
Aeg annab arutust - kasutan nüüd testiks pikematel trassidel ka seda mingigetj ha vaatab palju neid kasutajate teavitusi sinna üldse jõuda võiks.
Mulle meeldib Mapsi juures see et ristmikel ja väikse hooga Zoomib sisse ja majad 3d-s ehk siis visuaalselt ka äge - võibolla mõnele kasulik ka.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
30.09.2025 01:02:18
|
|
|
d3t, Ega ei olegi. Seepärast ma ise ka ei häbene Amazonist tellida. On teatud vidinaid mida kohapeal ei ole või kui on siis kirvehinnaga. Viimati sai nii tellitud Firewire to USB adapter kingituseks. Amazonis ca 17€ aga kohapeal mingi 36€ või 38€. Ei näe mõtet, miks peaksin kohapealt tellima kui sealt saab odavamalt isegi koos saatekuluga. Varem oli nii, et kohapealsed müüsid sama hinnaga mis Amazonis, lihtsalt saatekulu oli kohe hinna sees. Nüüd aga on hinnad märksa kõrgemad kui Amazonis ja viimane motivaator kohalikku "vahendajat" toetada on kadunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|