Eriti võttes avesse et Asrock+9800x3d oli "kuum kombo"
Lisaks on Asrockiga viimastel aastatel üldse probleeme olnud ka Inteli osas...
MSI on üldiselt ok olnud, Tomahawk arvatavasti tõstis mainet. Ja kui panigi mööda millegagi siis tunnistas viga ja parandas ära. Ehk MSI osakaal on isegi mõistetav.
MSI osa emaplaatide osas on tegelikult üllatav, sest minu silmale ei ole neil teistega võrreldes midagi märgatavat paremat või odavamat, seega nende populaarsus jääb mulle arusaamatuks.
Seda enam, et graafikakaartide osas MSI juba 7000 seeria AMD kaartidega viskas püssi põõsasse ja 9000 seeriat pole nad puutunudki.
Ka plaatide arvult on nad tegelikult ASUS'e, Gigabyte ja AsRocki järel alles neljandad vaadates Geizhals'i pakkumisi. ASUS 89 AM5 plaati. Gigabyte 73. AsRock 56. MSI 47.
Muidu võiks arvata, et löövad massiga ja seetõttu ostetakse neid rohkem. Võibolla siis väiksem plaatide arv tähendab paremini eri hindadele sihitud tooteid?
Samas alla 100€ plaate vaadates on 22 plaati millest 5 MSI. 7 Asrock ja ASUS ja 3 Gigabyte. Seega odava massiga MSI ei löö. Suuremates hinnavahemikes sama teema.
Hoopis AsRock hakkab silma odavusega, sest 56'st plaadist koguni 44 maksavad alla 247€.
Huvitav, et MSI ja Asrock on pikalt ees. See siis ilmselt valiku suurus + hind, mis neile edu toob. Poleks oodanud, et Asus on nii madalal.
Asus on minu jaoks out kallis, ainult ROG ette ja taha. Gigabyte mul olnud ja ei olnud hea kogemus, ebastabiilne OC ja muud teemad soft oli eriti nutune. Asrock oli minu jaoks avastus stabiilne ja hind oli ka ok vs featuurid. MSI oleks olnud teine valik. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Asus on minu jaoks out kallis, ainult ROG ette ja taha.
sekundeerin. asusel pole odavas-keskmises hinnaklassis enam vist midagi mõistlikku. rog on aga see on suures osas päris kirves. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
msi plaadid on lihtsalt ajaloolilselt olnud üsnagi töökindlad ja noh ütleme nii, et suhteliselt murevabad...kas enam ka on, ma ei tea. kuigi teisalt mul alles hiljuti veel oli endal üks msi plaat kasutusel, ja päris pikalt oli. ei esinenud ka sellega mingeid probleeme. ka mitte juba pikalt peale garantiiaja lõppu. aga jah, kunagi palju aastaid tagasi kui rohkem arvuteid sai koostatud siis mäletan, et msi oli enamasti selline üsna safe valik, ja samas ka hind oli tavaliselt väga õiglane ning featuurid ausad
asus on juba jumal teab mis ajast olnud haigelt kallis ja ülehinnatud ning asus läks ju teadlikult ka juba ammu aega tagasi puhtalt selle rikkurite (entusiastide?) turuosa peale ära. noh, okei...mitte täiesti puhtalt sest mingeid nö. odavaid plaate on neil ka siiski vist alati olnud, aga põhimõtteliselt odavad asuse plaadid on ju asrocki nime alt.
mind ei pane imestama, et msi ja asrock on tipud. võibolla oleks arvanud, et omavahel on nad võrdsemalt jagamas turuosa, aga üldiselt ei üllata. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
See pole just parim PR lüke isegi kui emaplaaditootjad lõpuks süüdi on.
Kasutajad näevad seda kui AMD katset veeretada kogu süü AIB kaela.
Intel üritas teha sama, kui 13th ja 14th gen suremise probleemid tekkisid.
Õnneks seekord paistab olevat tegu ühe AIB omaloominguga suures osas.
Ma olen seda saagat jälginud ja neid kasutajaid ning nende infot ja vihjeid. Kõike ei saa uskuda aga sisuliselt ei ole see biosi teema siiski kõik. Osad uuendasid kohe kõige uuema peale enne kui asusid kasutama ja cpu'd surid ikka ära.
Lisaks osadel PBO oli ka välja lülitatud.
Mina olen endiselt seisukohal, et viga on AMD poolel ka. See miks ASrocki peal rohkem tuli võis olla alguses tõesti piiripealne AMD spekkide jälgimine. Mul endal oli vana bios kuni kevadeni kui need juhtumid tulema hakkasid. Mitte midagi pole siiani. Uuendasin ära suvel alles. Enne oli 7800X3D samal plaadil ka midagi ei juhtunud PBO alati sees olnud. Kusjuures huvitaval kombel olen osadel redditist uurinud ja keegi pole näinud taichi mudelitega probleeme ei 600 seeria ega ka 800 seeria plaatidega. Vb see ka selgitab, et neid ostetakse vähem ja lõpuks sõltub ikkagi CPU kvaliteedist, mille puhul osad surevad ära isegi kui PBO väljas. Kui see oleks biosi probleem, siis oleks see MASSILINE, mitte üksikud siin ja seal.Kusjuures mul endal on MB limit siiani ka enne biose fixe. CPU peaks olema ammu koolenud. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.