Kui siia kanti jõuab reaalselt XTX -150€, siis küll ostjaid leidub. 100€ hinnavahega võtaks juba XTX või 5070ti.
Just täpselt. Mina praeguste testide põhjal võtaks järgmiseks kindlasti 90xt mitte 900xtx kaardi, sest suures pildis minu jaoks on nad üsna võrdsed ja kui saab odavamalt-vähem voolu võtma siis whadever. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/
täiesti selge win ikka amd'le seekord. ma ei tea, ei viitsi väga teiste asjade teste isegi vaatama hakata kui TPU testid on olemas ja näha...sealt tuleb selgelt välja, et pea kõigis nendes mängudes, mis TEGELIKULT loevad on 9070xt ikkagi väga kiire, 7900XTX'ga võrdne või isegi kiirem ja päris tihti isegi peaaegu 5080 tasemel. FFS, me võrdleme siin siis ~800eur müüki tulevad kaarti vs. ~2000 müügis olevat uut nvidia kaarti!!! ja neil kahel on selline suhteliselt väheoluline kiirusevahe paljudes testides...alla 10% vms. muidugi on mängu, kus vahe on ka palju suurem, but still.
mingid csgo'd ja rainbox six siege testid, kus fps on anyway ajuvaba number a'la 400fps...seal vist on amd kaardid jah tükkmaad aeglasemad, aga ma ei saa aru miks selliseid asju üldse ülevaadetesse pannakse, keda reaalselt kotib kas mängu fps on 280 või 480??? sellise jura pärast on average fps võrdlemine vigane.
kui nüüd amd siin ka turuosa tagasi ei võta siis ei ole küll vist midagi muud öelda kui et lihtsalt kõik tarbijad on totaalsed idikad ja punkt jutul lõpp. nvidia on keeranud kokku sellise P*SA, et see ei aja isegi naerma ja amd tegi valmis suhteliselt korraliku asja, kaupa on saada ning kui hindu ka tehislikult kuskile lakke ei aeta (nagu KÕIGI nvidia kaartidega toimus/toimub) siis ma ei tea millest siin üldse rääkida. FSR4 ka väidetavalt täitsa korralik...mida peaks inimene mõtlema või millega, et täna osta omale 5070ti või isegi 5080? isegi kui neid oleks üldse kuskilt osta ja isegi kui neid müüdaks isegi ligilähedalt msrp hinnale
c4v6...kui mõni tootja teeb väga hästi klokkuva, super hea jahutusega 9070xt siis palun väga, siin ongi sinu 5080 killer https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro/43.html _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Väga paljusid kotib kas on 280, 400 või isegi 500+, sh. Mind aga ma ei näe eriti, et kaart piiraks nendes mängudes tegelikult. _________________ Emotsionaalne suruja
Vaatasin ka selle video ära. Ikkagi natuke palju jääb XTX'st maha va CS, kus vist ongi mingi optimieerimise anomaalia, kuna vahe on liiga suur seal. Aga teistes mängudes tuntav vahe. Ootus oligi 7900XT ja XTX vahele.
Kui soov on nüüd uus kaart osta, siis 9070XT on omal kohal ja pakub valikut nvidia asemele, kus sisuliselt polegi midagi. 5070 sakib sajaga ja 5070Ti on juba kallim 900€
Aga sõltub ikkagi XT reaalsest hinnast. Praegu ringi vaadates, siis huvi on suur ja vb ostetaksegi kõik tühjaks esimene nädal
Mulle see FSR4 parem pilt meeldib vs DLSS. See tähendab, et järgmine AMD seeria ei saa enam nii palju maas olla kvaliteedi osas nvidiast. Hea uudis
Kui keegi tahab vaadata live stream testivad 9070XT kaarti 9800X3D'ga. Erinevaid asju proovivad. 4k Resol. https://www.youtube.com/watch?v=3JBSY__nbLw _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
viimati muutis Zonerman 05.03.2025 22:59:00, muudetud 1 kord
puht huvi pärast, et mida selle 500fps vs. 280fps'ga siis täpsemalt peale hakatakse? (nende "paljude" puhul, keda see väidetavalt palju kotib) sellest ma veel kuidagi saaksin aru, et 120 vs 240fps on mingi oluline näitaja...kuigi tegelikult ei ole, aga noh paberil kõvatamiseks käib küll ja omale mingi platseebo efekti tekitamiseks igati kõva ning oluline näitaja muidugi.
anyway...kui see "paljusid" kotib siis eks need "paljud" võivad omale nvidia kaardid osta jutumärgid selle lauses näitavad ilmselt päris täpselt ära, mida mina sellest asjast arvan. ja reaalselt, ma arvan, et mingil hetkel tehakse see bugi ka amd poolel korda ja tõuseb kiirus ka nendes paaris mängus sinna 500 või 700 või mis iganes fps juurde samas miudugi ei pruugi just eriline prioriteet olla ka selliste bugide parandamine, ja täiesti arusaadaval põhjusel.. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ma küll viskan RX6800 nurka ning võtan XT. Samas CS2 ja Valorant testid kesised ning järelturu 7900XTX selles osas jumekam.
RX6800 (mitte XT) pealt on jõudluses edasiminek 1,6x..1,75x tavalistes ja üle 2x RT mängudes. Arvestades, et tegemist on sama MSRPga kaartidega siis igatahes tuntav ja mõistlik upgrade.
RX6800 saab täiesti normaalse hinnaga järelturul maha müüa lisaks, ehk et puhas võit.
ja sul on 800hz monitor eksole? NATIVE 800hz loomulikult
ehk et veelkord küsimus...mida sa teed nende 500 ja mida iganes fps'dega? selgita palun konkreetselt tehniliselt see ära (või anna mingi link korralikule selgitusele kui ise ei viitsi). lihtsalt kõvatamise pärast suured fps numbrid võivad ju olla toredad vaadata või sõbraga võrrelda aga selle eest raha maksta tundub nagu pehmelt öeldes ajuvaba _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kuulge ärge jaurake, tegelikult ka.
Te kas ei ole mitte kunagi konkurentsis tasemel First Person shooterit mänginud või see ei huvita teid piisval tasemel. Või siis olete ning söön enda sõnad ära ja olete lihtsalt väga heal loomulikul tasemel.
Kui sa oled võrdse vastasega 1:1 ja loeb ainult see kes kiiremini pähe laseb teisele, siis me räägime seal igast millisekundist ja mängus on kõik. Comp. tasemel mängivaid e-sportlasi on maailmas väga palju kuigi tõesti mignite LOL'ide ja muude mängude vastu ei saa. Reaalsus on ka see, et need mängud istuvad prose otsas, seega nagu mina vähemalt enne ütlesin, siis see kaart seal küll piirama ei tohiks jääda kui just midagi muudetud ei ole.
Iga võimaliku FPSi on seal vaja selleks, et see toob framerate alla mis võrdub otseselt sellega kui kui hästi sa sünkis oled üldse vastasega. Kõrge FPS elimineerib lisaks ka (mikro) stutterit mis avaldub 0,1% low'des ning mõstlik on, et see on alati rohkem kui monitori refresh rate.
Sellist juttu, et see kõik on jura räägivad ainult need kes sellega ise süvitsi kokku puutunud ei ole ning ei ole ise piisavalt tasemel, et üldse konkurentsis olla. Ma arvan ,et see ei ole teema kus seda lahata, sest need aktuaalsed kaardid siin kindlalt mingit FPSi nendes olukordades ei piira- olen testinud igas asendis neid asju.
Kui keegi tahab neid mängusid mängida graafika peal ja istuda kaardi otsas, siis why not aga need on mängud kus su ainus ning ainus eesmärk on vastane maha lasta ja mingi graafilise poolega seda küll ei tee. Timbulimbudeks on teised mängud ja nagu näha on siin rahvast küll keda huvitab kas poeakna klaasilt peegeldab päikesekiir koos 1km eemal oleva mäega või mitte. _________________ Emotsionaalne suruja
Kuulge ärge jaurake, tegelikult ka.
Te kas ei ole mitte kunagi konkurentsis tasemel First Person shooterit mänginud või see ei huvita teid piisval tasemel. Või siis olete ning söön enda sõnad ära ja olete lihtsalt väga heal loomulikul tasemel.
Kui sa oled võrdse vastasega 1:1 ja loeb ainult see kes kiiremini pähe laseb teisele, siis me räägime seal igast millisekundist ja mängus on kõik. Comp. tasemel mängivaid e-sportlasi on maailmas väga palju kuigi tõesti mignite LOL'ide ja muude mängude vastu ei saa. Reaalsus on ka see, et need mängud istuvad prose otsas, seega nagu mina vähemalt enne ütlesin, siis see kaart seal küll piirama ei tohiks jääda kui just midagi muudetud ei ole.
Iga võimaliku FPSi on seal vaja selleks, et see toob framerate alla mis võrdub otseselt sellega kui kui hästi sa sünkis oled üldse vastasega. Kõrge FPS elimineerib lisaks ka (mikro) stutterit mis avaldub 0,1% low'des ning mõstlik on, et see on alati rohkem kui monitori refresh rate.
Sellist juttu, et see kõik on jura räägivad ainult need kes sellega ise süvitsi kokku puutunud ei ole ning ei ole ise piisavalt tasemel, et üldse konkurentsis olla. Ma arvan ,et see ei ole teema kus seda lahata, sest need aktuaalsed kaardid siin kindlalt mingit FPSi nendes olukordades ei piira- olen testinud igas asendis neid asju.
Kui keegi tahab neid mängusid mängida graafika peal ja istuda kaardi otsas, siis why not aga need on mängud kus su ainus ning ainus eesmärk on vastane maha lasta ja mingi graafilise poolega seda küll ei tee. Timbulimbudeks on teised mängud ja nagu näha on siin rahvast küll keda huvitab kas poeakna klaasilt peegeldab päikesekiir koos 1km eemal oleva mäega või mitte.
Täielik klouni take asjale. FaceIT top500 GO meie omad poisid kes mängivad 120hz monitoridega. Sa ajad täielikku sitta suust välja kui arvad et 300 vs 500 fps on see mis jääb otsustavaks faktoriks compis.
820 nüüd küll hea hind pole. Sügiseks on RTX5080 saadavus paranenud ja ehk ka 1k eest kaarte olemas. Nüüd mõtle sellele kaardile või 820€'le 9070XT'le. Pole kahtlustki mis oleks parem ost. Mitte, et 1K eest oleks 16GB kaart mõistlik ost. Ja kindlasti mitte ka 800+ euro eest!
Täielik klouni take asjale. FaceIT top500 GO meie omad poisid kes mängivad 120hz monitoridega. Sa ajad täielikku sitta suust välja kui arvad et 300 vs 500 fps on see mis jääb otsustavaks faktoriks compis.
Paljud mängivad 144hz monitodega, see ei muuda asjaolu, et kõrgem FPS midagi ei muudaks. Vaadake mis maailmas toimub ja siis ehk on aru saada miks paljudes olukordades vanad head mängijad ära hakkavad kukkuma kes seni on seal rahulikult 175fps peal tiksunud. _________________ Emotsionaalne suruja
Mu kuid tagasi tehtud ja palju kriitikat saanud ennustus, et tuleb 700ga müügile polnudki väga mööda, kui Sapphire Pulse on 680(+post) müügis _________________ LLM gang be like: Bro do you even RAG
puht huvi pärast, et mida selle 500fps vs. 280fps'ga siis täpsemalt peale hakatakse? (nende "paljude" puhul, keda see väidetavalt palju kotib) sellest ma veel kuidagi saaksin aru, et 120 vs 240fps on mingi oluline näitaja...kuigi tegelikult ei ole, aga noh paberil kõvatamiseks käib küll ja omale mingi platseebo efekti tekitamiseks igati kõva ning oluline näitaja muidugi.
anyway...kui see "paljusid" kotib siis eks need "paljud" võivad omale nvidia kaardid osta jutumärgid selle lauses näitavad ilmselt päris täpselt ära, mida mina sellest asjast arvan. ja reaalselt, ma arvan, et mingil hetkel tehakse see bugi ka amd poolel korda ja tõuseb kiirus ka nendes paaris mängus sinna 500 või 700 või mis iganes fps juurde samas miudugi ei pruugi just eriline prioriteet olla ka selliste bugide parandamine, ja täiesti arusaadaval põhjusel..
Nagu ma olen aru saanud, siis teatud mängudes on FPS seotud input lagi või nn tick rate'ga. CS:GO eriti.
Kuna ise ei mängi (olen alati olnud pigem Quake mängija ), siis ei tea rohkem täpsustada.
Tomorrow, fps ja tickrate on erinevad asjad, tickrate on see kui tihti server uuendusi saadab mängijate vahel.
CS ja üldse source mootoril mängudel sõltub input lag väga fps'iga, teistes mängudes nt 60 fps on okei, cs'is suht mängimatu, ja mida kõrgem ja stabiilsem fps, seda väiksem input lag. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Tomorrow, fps ja tickrate on erinevad asjad, tickrate on see kui tihti server uuendusi saadab mängijate vahel.
CS ja üldse source mootoril mängudel sõltub input lag väga fps'iga, teistes mängudes nt 60 fps on okei, cs'is suht mängimatu, ja mida kõrgem ja stabiilsem fps, seda väiksem input lag.
Tänud. Nagu ma ütlesin pole sellega eriti kursis.
Siin siis esialgne nimekiri hindadest mis hetkel leidsin:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.