Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Inspiro
HV kasutaja
|
24.12.2024 10:24:22
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Me räägime siin aiast ja aiaaugust. Striimi vahetus madalama bitrate peale on elementaarne funktsionaalsus ja see võiks töötada. Kui automaatika ei toimi siis vähemalt käsitsi, praegu ei toimi kumbki variant.
Telia kui vastu rinda taguja kellel kõik on kõige parem on järsku ükstakama kuidas tema teenuse kasutajakogemus on? Pange omale kiirem nett, meid ei huvita  |
Teliaga oled suhelnud? Hetkel jääb mulje, et siin on 1-2 kasutajat, kellel on probleem, ei tundu väga teenusepakkuja äpi viga olevat, kuid muidugi, ehk ongi sul mingi x tingimus mis probleeme tekitab. Hetkel tundub, et sa ei soovigi katsetada, ajad oma joru. Katseta kaabliga ning ka hotspotiga
Eelnevalt kirjutasid, et sul on 20/5 ühendus, Telia TV nõuab vähemalt 10Mbit/s stabiilset ühendust. Kui ma ei eksi siis Telia kasutab VBR-i (Variable bitrate) ning seetõttu automaatne vahetus ongi. Alati võib olla probleem ka Sony firmware ja Telia TV äpi vahel muidugi, seda hinnata on keeruline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.12.2024 10:49:11
|
|
|
Vahepeal oli see pildi muutumine ikka väga tihti...võimatu oli vaadata telekat. Siin järjest inimesed kurtsid.
Isiklikult tele2 mobiilse otsas ja netti oli küllaga ja üle telia boksi jaoks.
Samal aja testides sinutoru või netflixi, siis lasi täispauguga väga normaalset pilti ja pole nendega kunagi probleeme olnud.
Ju siis patsiga poisid selle liiga tundlikuks tuunisid asja.
Viimasel ajal on asi kõvasti paranenud, pildi kvaliteesi kõikumist vähe ja 4:3 formaati pole kohanud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.12.2024 11:08:35
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
Kui ma ei eksi siis Telia kasutab VBR-i (Variable bitrate) ning seetõttu automaatne vahetus ongi. Alati võib olla probleem ka Sony firmware ja Telia TV äpi vahel muidugi, seda hinnata on keeruline. |
Ei sa ei eksi, aga see ei toimu VBR’i tõttu.
Ma siin mingi hetk lahkasin seda teemat, kasuta otsingut.
Lisaks bitratele muutub ka reso ja eraldi striimid on eraldi kvaliteediga ja bitratega need on ilusti näha kui dumpida.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11433678#11433678
Valik tehakse puhtalt kasutatava bandwithi alusel.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
24.12.2024 12:04:48
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Ju siis patsiga poisid selle liiga tundlikuks tuunisid asja.
Viimasel ajal on asi kõvasti paranenud, pildi kvaliteesi kõikumist vähe ja 4:3 formaati pole kohanud |
patsiga poisid lasti ju lahti. rootsi on täpselt ette öelnud, mitu milli sa pead kasumit saama, kuipalju tohib kulusid olla, jne. varsti algab allakäik
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
24.12.2024 22:42:46
|
|
|
Saan õigesti aru, et mini paketiga ei saa ID kanalit eraldi tellida? Võrdluses on mini paketis kriips aga osadel kanalitel eraldi hind. ID kanali jaoks siis minimaalselt standard paketti vaja?
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.12.2024 23:43:38
|
|
|
ajuNolk kirjutas: |
Saan õigesti aru, et mini paketiga ei saa ID kanalit eraldi tellida? Võrdluses on mini paketis kriips aga osadel kanalitel eraldi hind. ID kanali jaoks siis minimaalselt standard paketti vaja? |
Sõltuvalt paketist kuvatakse ka TV ekraanil Minu teenuste all, (ka iseteeninduses), mida saab noppida ja mida saab miskis paketis tellida.
Põhjus lihtne, kanaleid müüakse kas üksi või ainult mingi portsuga koos.
Dikteerib sisu müüja. Peast ei ütle, kuhu ID sobitub aga näiteks Eurosport2 kanalit saab alates Standard paketist, ei saa noppida üksikuna, ega minis.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
24.12.2024 23:59:14
|
|
|
Nii tundub, jõuludel hea üle vaadata, mis pakett kuskil vanemate/ämmade jne juures on ning kas see on mõistlik või vajalik. Nüüd ongi nii, et tellitud on family pakett aga ainuke kriteerium oli põmst ID kanal saab standardi peale langeda ja hoiab tiba eurosid kokku…
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
murrasurra
HV vaatleja

|
27.12.2024 15:01:27
|
|
|
Tahtsin üle küsida, kas probleem ainult minus, või on veel kellelgi see häda. Nimelt Telia android box, heli telekast seadistatud maximumi, android boxiga toimub siis heli juhtimine. Kõik on hea, telia tv töötab nii, jupiter töötab, go3 töötab, aga kui minna telia sisuleidjasse ja sealt film käima panna, siis saab heli juhtida ainult teleka puldiga, ehk android boxi pult ei reageeri..aru ma ei saa.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
27.12.2024 16:28:19
|
|
|
tundub et telia box otsustab et konkreetse audiokoodeki puhul tema tööd teha ei viitsi ja saadab pakitud striimi otse telekasse mängimiseks. Üks võimalus oleks seadetega mängida et seda ei tehtaks ja lasta boksil ise heli dekodeerida, teine võimalus on teha nagu valdav enamus, jätta boksis heli näppimata, konfida telia pult telekat juhtima ja regullida heli telekast, peavalu oluliselt vähem.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
27.12.2024 16:32:29
|
|
|
Mis film? Mida proovisin neil toimib boksi volum. Telia android boks.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
murrasurra
HV vaatleja

|
27.12.2024 22:00:11
|
|
|
Absoluutselt kõik filmid. Kui sisuleidjas on mingi telekanali saade, siis see toimib. Filmidega toimib aint mute ja siis kui taas heli panna, siis saab ainult teleka puldiga häält regullida. Ju siis telekas viga, kui teistel seda anomaaliat pole.
Leidsin üles. Android boxi heli seadetes tuli ruumiline heli välja lükata. Ei tohi automaatne olla.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.12.2024 01:14:48
|
|
|
murrasurra kirjutas: |
Absoluutselt kõik filmid. Kui sisuleidjas on mingi telekanali saade, siis see toimib. Filmidega toimib aint mute ja siis kui taas heli panna, siis saab ainult teleka puldiga häält regullida. Ju siis telekas viga, kui teistel seda anomaaliat pole.
Leidsin üles. Android boxi heli seadetes tuli ruumiline heli välja lükata. Ei tohi automaatne olla. |
Paraku on klientide soov olnud DD ehk mingisugust Dolby Digital vms. ruumilist 2.0, 5.1 heli saada.
Mõned kanalid, filmid ja saated seda nüüd ka omavad.
Probleem on selles, et telerid isegi tahavad seda ise juba vastu võtta, ilma et sa omad mingit kodukino, ehk teler oskab ka ühtteist ruumiliseks teha, originaalheliga.
Kui see aga nii on, siis pead heli juhtima lõppseadmes!, Teleris, Soundbaris või Ressiiveris, kuhu iganes see heli jõuab.
Seega igal juhul on tungivalt soovituslik, ise keerata vaikimisi digiboksi heli 100% peale ja seejärel minna Telia menüüs seadete alla ning Õpetada pult juhtima TV heli. (On olukordi kus võib abiks olla android boksil ka Ruwido IR puldi õpetamise äpp, mis on boksis olemas)
Üldjuhul, kui kõik muud seadistused on õiged, juhibki Telia pult heli lõppseadmes ning heli on alati vastavalt sisule reguleeritav.
Jah, see on hetkel tuntav probleem, kasutajale, kes ei tea üldse mida ta kasutab kuid täna vist tuleb hakata rohkem koolitama, sest seda tehnilist värskendust tagasi ka keerata ei ole mõistlik, tegelikult ju tahaks paremat heli oma teleris või helisüsteemis.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
murrasurra
HV vaatleja

|
28.12.2024 03:47:28
|
|
|
Aitähh vastuse eest ja see nn puldi õpetamise porr läbi tehtud. Asi selles, et kasutusel on 2 täpselt sama pulti. Peres ju nii on. Ja kui ühe õpetad, siis teine jääb nik lolliks, et ei oska midagi teha. Keegi pole siin ju rääkind, mis elu 2 puldiga on. Ma küll kunagi üritasin teemat arendada, aga kuna keegi seda ei kasura, jäi soiku.
viimati muutis murrasurra 28.12.2024 12:29:09, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.12.2024 06:05:38
|
|
|
murrasurra kirjutas: |
Aitähh vastuse eest ja see nn puldi õpetamise porr läbi tehtud. Asi selles, et kasutusel on 2 täpselt sama pulti. Peres ju nii on. Ja kui ühe õpetad, siis teine jääb nik lolliks, et ei oska midagi teha. Keegi pole siin ju rääkind, mis elu 2 puldiga on. Ma küll kunagi üritasin teemat arendada, aga kuna keegi seda ei kasura, jäi soiku. |
Paraku jah, siin võib erinevaid plaane pidada, mis ehk isegi tooks kerge lahenduse aga kuskil hetkel, tuleb känd ette, kui mõelda ühe-kahe kasutaja, kahe puldi, ühe digibokisi ja teleri peale.
On kindlasti lahendus, aga krm, ma panin peres selle paika, üks manageerib ja kõik, olgu siis "nutipuldiga", või päris puldiga. Pahal korral, mitu Telia pulti ei toimiks päris nii nagu peaks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hitman
HV vaatleja
|
28.12.2024 14:29:11
|
|
|
Kuidas selle live tv pildi hakkimisega lood on jäänud? Heli jookseb, pildi võtab iga paari sek tagant kinni. Mitu kuud toiminud, nüüd nädala algusest saati ainult hakib. Võrgus midagi muutunud pole. Kaks korda "tehnikuga" suhelnud ja peale seadmete restarte ei osata midagi pakkuda. Esimene kord arvati koguni, et lihtsalt inimesed tulid pühadeks külla ja kortermaja võrk ülekoormatud. No tõesti.
Ühenduse viga ei ole, speedtestiga saab ca 35 mb (40-st) kätte. Midagi peab olema muudetud, tarkvara uuendatud, sätteid muudetud?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.12.2024 22:12:33
|
|
|
Discovery, history, viasat history, nat geo, eesti kanal musta pildiga vaid mul?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.12.2024 22:14:57
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Discovery, history, viasat history, nat geo, eesti kanal musta pildiga vaid mul? |
jah
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.12.2024 22:17:24
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Mul OK
Tee ruuterile restart |
Ei mõiganud see..avitas hoopis äpi cache tühjendamine
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
29.12.2024 00:15:44
|
|
|
FX kanalites jääb salvestust vaadates subtiiter ette seni, kuni uus tuleb asemele.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
29.12.2024 12:13:19
|
|
|
alpha kirjutas: |
FX kanalites jääb salvestust vaadates subtiiter ette seni, kuni uus tuleb asemele. |
Jäävad muudel kanalitel ka, hetkel vaatan etv-st härra blake'i, ja seal ka mõni subtiiter istub kuni järgmiseni.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauriy
HV vaatleja

|
29.12.2024 12:52:45
|
|
|
Mu Arris VIP5305 uuendas ja on nüüd mõned päevad puru olnud. Võib ETV'd vaadata ilma menüüde funktsionaalsusteta. Vahel ilma pildita nii et ainult heli käib edasi.
Kõik restardid ja diagnostikad tehtud.
On see normaalne? Võtan uue litri renti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hitman
HV vaatleja
|
29.12.2024 13:54:30
|
|
|
Lauriy kirjutas: |
Mu Arris VIP5305 uuendas ja on nüüd mõned päevad puru olnud. Võib ETV'd vaadata ilma menüüde funktsionaalsusteta. Vahel ilma pildita nii et ainult heli käib edasi.
Kõik restardid ja diagnostikad tehtud.
On see normaalne? Võtan uue litri renti? |
Tugi soovitas ka uut boksi proovida, võibolla ongi ärimudel selline. Kuulu järgi see uus androidi jurakas uimane ja ebamugavam kasutada (esinduse teenindaja sõnad).
Igatahes live tv ei kannata mul enam nädalapäevad vaadata. Ainult järelvaatamine jms, kus puhver on suurem.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tauri.
HV vaatleja
|
30.12.2024 23:15:11
|
|
|
Uus android on nendest kõige kiirem.
Arris on palju uimasem
|
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
02.01.2025 14:12:00
|
|
|
nakaman kirjutas: |
Kas keegi veel kasutab RPI baasil android OSi ja TeliaTV äppi? Endal viimane LineageOS21(Android14) "lineage-21.0-20240816-UNOFFICIAL-KonstaKANG" release peal ja enamus kanalid mängivad normaalselt, kuid videolaenutuse sisu ja multikad, mh Inspira kanal ei võta pilti ette. Kas nendel kasutusel mingi koodek mida Pi ei toeta? Olen kõiki erinevaid seadeid katsetanud. Paari eelneva releasiga ka toimima ei saanud. |
Ma olen mõned päevad kasutanud Telia kõige odavama paketiga: LineageOS 20 Android TV (Android 13) for Raspberry Pi 4 + MindTheGapps-13.0.0-arm64-ATV-minimal-20240311_051531.zip. Kõik toimib, Jupiter toimib ka ilusti. Kui Inspira ja nt My Hits ei toimi, võib puudu olla widevine DRM plugin, mis peaks olema MindTheGapps paketis.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|