AI jaoks on Jensenil eraldi seeria tooted nagunii ja üsna kallid. Ülejäänud "gamerid" saavad Raytracingu lisana kaardi "hinnas". Võite kokku lugeda mitu korda uue seeria avalikustamisel ta AI nime laval mainib. Pitsi ei tasu iga AI sõna peale võtma hakata, jääd kiirelt purju. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Tldw - praegused videokaardid on liiga nõrgad, et korraliku kvaliteediga (kiirte arvuga) rt-d arvutada/renderdada. Samal ajal on ka de-noiserid on ka kehva kvaliteediga ja või kiirusega (läägivad) , seega tulemus on tihti see, mis nähtav videos...
Kas Cyberpunk Path Tracing ei tõesta vastupidist?
Väga kvaliteetne tulemus ja praktiliselt artefaktideta _________________ Slow is smooth and smooth is fast
See tabel ei kajasta reaalset olukorda.
Kõigil tootjatel on oma upscaler mis FPS-i tõstab, millele saab veel lisade FG.
Ma arvasin , et upscalerite vaidlused on ära peetud ja neid tunnistatakse täna juba korralikult tehtud mängu graafika seadete hulka.
Ei ole vist põhjust vana vaidlust uuesti üles ka soojendada.
Lõpuks on igaühe enda otsustada mis seadeid ta kasutab. Samas võiks niipalju teadmisi olla, et kogu tänapäeva RT ja PT käib käsi käes koos upscaleritega. RT-st rääkides oleks mõistlik FPS-i numbrid koos upscaleriga anda.
UE 5.5 dark ruins demo 4080 peal . Mega Lights mõju FPS-ile.
Eraldi on välja toodud SW lumen, HW lumen, HW lumen+Mega lights.
Kõigil tootjatel on oma upscaler mis FPS-i tõstab, millele saab veel lisade FG.
Ma arvasin , et upscalerite vaidlused on ära peetud ja neid tunnistatakse täna juba korralikult tehtud mängu graafika seadete hulka.
Ei ole vist põhjust vana vaidlust uuesti üles ka soojendada.
Lõpuks on igaühe enda otsustada mis seadeid ta kasutab. Samas võiks niipalju teadmisi olla, et kogu tänapäeva RT ja PT käib käsi käes koos upscaleritega. RT-st rääkides oleks mõistlik FPS-i numbrid koos upscaleriga anda.
.
1) AMD alles tuleb välja oma AI-baasil toimiva upscaleriga, siis kui kõigil kolmel GPU tootjal on ai-upscaleritel lastehaigused põetud (ma eeldan, et fsr4 läheb alguses natuke aega, et küpseks saada), siis võib hakata seda pidama "standardiks"
2) võib-olla olen seda mõttes võõrdunud, aga arvan, et puhas resolutsioon, mida hakata üles skaleerima, võiks ikkagi minimaalselt 1080p olla, kas siis skaleeritakse see 1440p-ks või 4k-ks..
3) "korralikult tehtud mängu" - selle video mõte oligi, et enamuses on hetkel mängudes olev RT lihtsalt tilulilu, mis suurt midagi juurde ei Anna, sest ei viitsita optimeerida.
4) FG-l on mingi miinimum fps, millest alates on mõtet seda sisse lülitada, ma ise pole katsetanud ega tea omast kogemusest öelda, aga 60 võiks olla suht safe bet, et see duubeldada 100-120 peale, säilitades siiski 60fps-ile omase input viite (16ms) _________________ O: Low-profile pci bracket
AI jaoks on Jensenil eraldi seeria tooted nagunii ja üsna kallid. Ülejäänud "gamerid" saavad Raytracingu lisana kaardi "hinnas". Võite kokku lugeda mitu korda uue seeria avalikustamisel ta AI nime laval mainib. Pitsi ei tasu iga AI sõna peale võtma hakata, jääd kiirelt purju.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.