Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui vana on sinu igapäevaselt enimkasutatav teler? |
Alla 1 aasta |
|
10% |
[ 47 ] |
1-3 aastat |
|
32% |
[ 140 ] |
4-6 aastat |
|
25% |
[ 110 ] |
7-10 aastat |
|
18% |
[ 80 ] |
11-13 aastat |
|
7% |
[ 33 ] |
14-16 aastat |
|
3% |
[ 14 ] |
17-20 aastat |
|
0% |
[ 4 ] |
Üle 20 aasta |
|
1% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 433 |
|
autor |
|
Zonerman
HV veteran

|
09.08.2024 17:09:08
|
|
|
Mul just ununes enda uuel Marantzil CEC peale panna alguses ja siis pidin kogu aeg 3 seadmega mässama eraldi puldist. Ei kujutaks ette ilma CEC'ita. Saab ka aga siis peab pultidega mässama iga kord.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.08.2024 17:26:21
|
|
|
Jah, ei ole fun, kuid alternatiiv on see, et pilti üldse pole. Kui CEC toimib, siis tegu hea asjaga.
Peab ootama kuni LG või/ja DENON softiuuenduse välja lasevad.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.08.2024 17:52:02
|
|
|
Sul on probleem erinevate seadmetega ressi taga või ainult mõne kindla peale LG ütleb et pole signaali?
Kui mõned üksikud, siis äkki tasub ainult neis CEC blokeerida, kasvõi füüsiliselt?
Softiuuendusse ma ei usu, see jama on mingi 10 aastat juba Denonil olnud. Arvatavasti mingi kindla kivi/implementatsiooni viga.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.08.2024 16:08:12
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Sul on probleem erinevate seadmetega ressi taga või ainult mõne kindla peale LG ütleb et pole signaali?
Kui mõned üksikud, siis äkki tasub ainult neis CEC blokeerida, kasvõi füüsiliselt? |
Seda, et signaali pole, ütles mitme erineva mängukonsooliga. Sain juba korda. Teleri CEC väljalülitus aitas.
bladerunner kirjutas: |
Softiuuendusse ma ei usu, see jama on mingi 10 aastat juba Denonil olnud. Arvatavasti mingi kindla kivi/implementatsiooni viga. |
Kahju, et alles peale ostu teada sain.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
10.08.2024 16:58:44
|
|
|
SKG, kui ainult konsoolid jamavad, siis lülita äkki nendes CEC välja? Jääb Shield vms sul seal veel oli tööle.
Ilma CEC-st oleks ikka väga nutune, hetkel ma saan pmst kõike TV enda puldiga juhtida.
Mul omal jamas ennekõike Telia digiboks sel viisil läbi ressi Panasonicu TV taga. PS4, RPi/Kodi toimisid korrektselt.
Kuna uue teleka puhul tahtsin jällegi per-sisend erinevaid seadistusi kasutada ja seadmeid ka veidi vähem, siis hetkel on kõik otse Sony OLED-i taga ja ainult heli läheb ressi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.08.2024 17:23:35
|
|
|
bladerunner, miks, workaround juba leitud? TV pulti pole kunagi kasutanud juhtimiseks ega soovi ka hakata.
Shield on otse teleri taga, sest pildiprofiilid on per HDMI port, mitte per seade.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
10.08.2024 19:25:53
|
|
|
ot: |
Mäletan kui CEC veel polnud/ei toiminud, siis tuli pmst 3 puldiga võimelda, TV + ress + digiboks.
Kui 2 nädalat USA-s olin siis eelnevalt tegin emale pildidega juhendi et kuidas seadmeid juhtida, et mismoodi lülitada TV peale või ressis sisend raadio peale jne.
Terve laud oli pulte täis...  |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
12.08.2024 16:07:15
|
|
|
Küsin siin, kas meil HV on olemas ka keegi osavnäpp, kes uuema otsa suuri telereid remondib?
Mu Philips otsustas et 1/3 ekraanist horisontaalselt, on vaja tumedamaks teha Nagu läbi lina vaataks ekraani. Mis kalale see üldse viitab?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
12.08.2024 16:22:22
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Küsin siin, kas meil HV on olemas ka keegi osavnäpp, kes uuema otsa suuri telereid remondib?
Mu Philips otsustas et 1/3 ekraanist horisontaalselt, on vaja tumedamaks teha Nagu läbi lina vaataks ekraani. Mis kalale see üldse viitab? |
Ära sa jumala eest ütle, mis teler sul on, muidu keegi äkki pakub veel midagi...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
12.08.2024 16:35:42
|
|
|
Ma pakun lambist, et osa taustavalgusest lõpetas töö.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
12.08.2024 16:59:03
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Ma pakun lambist, et osa taustavalgusest lõpetas töö. |
Aga kui on OLED paneel?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
12.08.2024 17:10:48
|
|
|
Mu Philips otsustas et 1/3 ekraanist horisontaalselt, on vaja tumedamaks teha Nagu läbi lina vaataks ekraani. Mis kalale see üldse viitab? |
Lutsule.
Ehk seda võid selle TV-ga pmst teha.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.08.2024 17:42:32
|
|
|
Tavaliselt see, et paneeli taustavalguse LED-id on läbi. Endal oli kunagi sama.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
12.08.2024 19:38:02
|
|
|
Enda vana Philipsiga (32PFT5300/12) juhtus sama lugu. Ekraani ülemine osa muutus tumedamaks ja mingi kuu aega hiljem virvendas paar minutit, seejärel läks kogu ekraan pimedaks. Alist olid isegi uued taustavalguse ribad tellitud, aga pärast teleri laialilammutamist selgus, et selle isendi ekraani avamine ei olegi niisama lihtne, nagu mõnedes youtube videotes ja loobusin sellest üritusest. Nii et 200 € eest telerit pidas vastu veidi üle 5 aasta. Praegu on mul samas hinnaklassis Philips 32PFS6855/12 (3a vana). Kui see Funai paari aasta jooksul samuti jamama hakkab, siis peab vist vahelduseks mõne teise tootja loomingut proovima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
13.08.2024 09:11:24
|
|
|
Etz kirjutas: |
Ära sa jumala eest ütle, mis teler sul on, muidu keegi äkki pakub veel midagi...  |
Ei noh, kas Philipsist siis ei piisa Neid ju ainult 1 mudel.
Androidiga 4K UHD LED Philips PUS 8 seeria.
No vaatepilt on taoline ekraanil:
Spoiler 
Taoline katteloor on alaosal ees.
Mis see puusalt tulistades võiks olla > paneel, valgustus, mingi tarkuseplokk teleris?
Üle pika aja telerina Philips ja kestis vaid 5 kuud...
-e- Täpsustan. Minu käes 5 kuud, aga täpselt nii et paari kuud on möödas 2 aastasest garantiist. Seega jah, pole midagi teha. Seetõttu ongi pettumus suur, et üks Philips teler ja selline asi ning kui ajalugu vaadata, siis napilt kestis üle kohustusliku garantii aja. Hunnik Samsunge mis lägi ajaloo olnud kestavad tänaseni (üks 3d led, omaaja tippmudel käib juba 13. aasta). Samuti on kestnud hästi LG-d ja ka mingi noname hiina asi (ühes korteris juba 5. aasta).
viimati muutis anduke88 14.08.2024 08:06:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.08.2024 10:24:12
|
|
|
vigurvänt kirjutas: |
Enda vana Philipsiga (32PFT5300/12) juhtus sama lugu. Ekraani ülemine osa muutus tumedamaks ja mingi kuu aega hiljem virvendas paar minutit, seejärel läks kogu ekraan pimedaks. Alist olid isegi uued taustavalguse ribad tellitud, aga pärast teleri laialilammutamist selgus, et selle isendi ekraani avamine ei olegi niisama lihtne, nagu mõnedes youtube videotes ja loobusin sellest üritusest. Nii et 200 € eest telerit pidas vastu veidi üle 5 aasta. Praegu on mul samas hinnaklassis Philips 32PFS6855/12 (3a vana). Kui see Funai paari aasta jooksul samuti jamama hakkab, siis peab vist vahelduseks mõne teise tootja loomingut proovima. |
Ma tellisin ka Alist uued LED ribad, mis olid visuaalselt identsed, võtsin teleri lahti, panin uued LEDid paika, lülitasin sisse ja... käis sutsakas ja kärsahais Ei tea, siis mis juhtus, kõik oli õigesti ühendatud, midagi rasket seal pole. Ei viitsinud rohkem jamada ja viisin teleri koos Ali LEDidega prügikasti ning ostsin uue. Lesson learned
Üle pika aja telerina Philips ja kestis vaid 5 kuud... |
Siis ju veel garantii all? Mis seal ise ikka nuputada, kellegi teise mure
Aga see joon ekraanil on nii konkreetne, et see pole taustavalgusega seotud, mingi muu jama.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
14.08.2024 12:44:29
|
|
|
anduke88, Eks see on õppetund, miks muuta oma brändi valikut, kui eelnev on olnud töökindel. Kas see soodsamalt philipsi kasutatuna ost tasus ära?
Ma ise ei ole Philipsi telekaid omanud. LG ja Samsung olnud alati telerid ja need on töökindlad olnud ka enne OLED ekraani tehnoloogiat. Kunagi oli Goldstar kui keegi mäletab neid aegu (endine LG)
See raibe pidas vastu ning oli kineskoop telekas. Lihtsalt tulid led paneelid peale, muidu isa oleks edasi kasutanud
Nüüd on isal mingi Philips ja see ka jändab ekraaniga, teeb trikke. Mina seda ei ostnud talle
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
14.08.2024 13:40:23
|
|
|
Vanad Philipsi telekad olid väga head ja kestsid kaua. Nüüd on need telekad tegelikult Funai.
Pärast Samsungis pettumist valisin LG. 2013. a ostetud 43" LCD töötab teises kohas edukalt edasi, omale sai 2021. a OLED asemele toodud.
Üks köögitelekaks kasutatuna ja garantiita ostetud LG kestis paar aastat, siis kustus taustvalgustus. Uued LEDid + vahetus ~150€, ostuhind + remont ikka odavam kui uus samaväärne oleks olnud.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
1 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fixed
HV kasutaja
|
14.08.2024 14:39:53
|
|
|
jaank kirjutas: |
SKG kirjutas: |
Peale Denon AVR vahelepanekut ütleb teler (LG) osade seadmete puhul aeg-ajalt "No signal", kuigi seadmed on sisselülitatud. Otse ühendades seda probleemi kunagi pole. Audio tuleb samas läbi, pilt mitte. Annab midagi üldse teha sellega?
Spoiler 
|
X4500H sama |
X2700H ja samuti aeg-ajalt sama jama. Õnneks suhteliselt harva aga tuleb siiski vahel ette see probleem nii Shieldiga kui ka ps5-ga. Lisaks veel ei lülitu TV(Lg C3) Shieldi puldist sisse, välja lülitub. Selleks, et korralikult toimiks pidin seadistama Shieldis infrapuna, nii toimib kenasti. Shield ühendatud ressiga nii nagu ka ps5.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
14.08.2024 15:12:12
|
|
|
No ma ütlen, et see on mingi Denoni poolt kasutatava konkreetse CEC kivi/implementatsiooni viga. Mul esines see juba AVR-2113 ajal. Ehk üle 11 aasta tagasi.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.08.2024 15:59:37
|
|
|
Nojah, kahjuks enne X1800H ostu selline asi silma ei jäänud ja suurt valikut polnud ka. Aga edaspidi ei tihka Denonit soovitama. Eks teistel firmadel võivad jälle teised vead olla.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
14.08.2024 17:42:01
|
|
|
Eks ma muljetan, kas Marantziga tekib seda. Seni pole seda probleemi esinenud. Soft on ka parem kui Denonil. Denoniga mul seda varem tihti ei olnud õnneks, et oleks väga häirinud. Mul olid siis X1400H ja X3700H. Küll aga shield pro ja X3700H ei saanud hästi läbi puldi signaaliga. Millegipärast X3700H häiris Shieldi signaali ja ei saanud otse suunata seadme peale vaid nurga alt. Peale Marantzi peale kolimist probleem kadus. See ka üks põhjus, miks ma odavama klassi Denoni resse enam ei tahtnud.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.08.2024 17:55:04
|
|
|
Endal Denon X3700H ja pole täheldanud ühtegi puldi probleemi. Väga mugav on teleka puldiga kõiki seadeid juhtida. Niipalju kui erinevad seaded sealt läbi on käinud. Telekaks on 9a. vana Philipsi tipp seeria mudel. Tellisin ebay kunagi kaks identset teleka pulti juurde, et kui üks on kadunud siis võtan järgmise
Aga üks häda siiski oli alguses. Nii kui resiiveris tahtsin raadiot kuulata, hakkas ka alati telekas tööle. Või siis vastupidi, et telekat käivitades hakkas ka resiiver tööle. Väga ebamugav oli alatid ühte või teist seadet välja lülitada. Ise veel suudan jälgida aga teistel pereliikmetel käis see üle jõu.
Lõpuks aitas ainult üks lahendus. Lõikasin HDMI kaablil CEC signaali juhtme läbi ja panin relee vahele. Resiiveri tagant võtsin 12V toite ja viivise ploki panin vahele. Umbes mõned sekundid, et seade läheb tööle aga käivitamise signaal ei liigu seadmete vahel. Mõne ajapärast viivis tiksub nulli ja relee tõmbab, CEC signaalid hakkavad liikuma. Aastaid nii toiminud ja ülirahul.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.08.2024 19:10:16
|
|
|
von Wu kirjutas: |
Vanad Philipsi telekad olid väga head ja kestsid kaua. Nüüd on need telekad tegelikult Funai.
Pärast Samsungis pettumist valisin LG. 2013. a ostetud 43" LCD töötab teises kohas edukalt edasi, omale sai 2021. a OLED asemele toodud.
Üks köögitelekaks kasutatuna ja garantiita ostetud LG kestis paar aastat, siis kustus taustvalgustus. Uued LEDid + vahetus ~150€, ostuhind + remont ikka odavam kui uus samaväärne oleks olnud. |
Mul 16a tagasi siit foorumist kasutatuna ostetud LG peaks siiamaani töötama Jäi mõni aasta tagasi töötavana seisma, korra olen kunagi kondekaid vahetanud
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
15.08.2024 09:02:08
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Lõikasin HDMI kaablil CEC signaali juhtme läbi ja panin relee vahele. Resiiveri tagant võtsin 12V toite ja viivise ploki panin vahele. Umbes mõned sekundid, et seade läheb tööle aga käivitamise signaal ei liigu seadmete vahel. Mõne ajapärast viivis tiksub nulli ja relee tõmbab, CEC signaalid hakkavad liikuma. Aastaid nii toiminud ja ülirahul. |
Nutikas idee. CEC signaali killimine aga ainult hetkeks. Samas täiesti jabur kuidas seda ei võimaldata tarkvaraliselt teha. Või noh, saad CEC välja lülitada ressiiverist aga siis pead hiljem jälle manuaalselt tagasi lülitama. Kaabli lammutamine ja viitega relee vahele panemine ei ole just igaühe pädevuses.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|