Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui vana on sinu igapäevaselt enimkasutatav teler? |
Alla 1 aasta |
|
10% |
[ 47 ] |
1-3 aastat |
|
32% |
[ 140 ] |
4-6 aastat |
|
25% |
[ 110 ] |
7-10 aastat |
|
18% |
[ 80 ] |
11-13 aastat |
|
7% |
[ 33 ] |
14-16 aastat |
|
3% |
[ 14 ] |
17-20 aastat |
|
0% |
[ 4 ] |
Üle 20 aasta |
|
1% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 433 |
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.08.2024 18:19:38
|
|
|
Mehis123 kirjutas: |
Milleks te seda Plexi kasutate üldse? Airplay ja muud jutud sama asja ei tee? |
Airplay on täiesti teine asi ju? See pigem Chromecasti konkurent.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.08.2024 21:56:28
|
|
|
Proovi otse kablaga, kui ikka ikaldub siis proovi mõttes mingi streambox vahele. Vb telekal endal soft / plex app kapsas või konfliktis millegagi.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.08.2024 11:20:32
|
|
|
Peale Denon AVR vahelepanekut ütleb teler (LG) osade seadmete puhul aeg-ajalt "No signal", kuigi seadmed on sisselülitatud. Otse ühendades seda probleemi kunagi pole. Audio tuleb samas läbi, pilt mitte. Annab midagi üldse teha sellega?
Spoiler 
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
02.08.2024 12:39:18
|
|
|
See tundub jah Denoni kiiks eriti odavamatel mudelitel. Siis kui mul oli 3700 juhtus ka seda mõned korrad aga mitte tihti, kus shield pilt ette ei tulnud.
Nüüd Marantziga ei ole seda probleemi täheldanud veel kordagi, samas kallim ka kui eelmised Denonid (mõlemad Sound United toodang)
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.08.2024 14:13:34
|
|
|
Zonerman, tootmisega pole siin midagi pistmist, mõlemil firmal on lihtsalt sama (finants)omanik kelleks on Massimo Consumer => https://www.masimo.com/en-us/content-pages/audio-brands.html
tsitaat: |
Irvine, California – April 12, 2022 — Masimo (NASDAQ: MASI) today announced that it has successfully completed the previously announced acquisition of Sound United, a leading consumer technology company and owner of multiple premium audio and home entertainment brands. Sound United will operate as a division of Masimo, under its existing leadership, from its headquarters in Carlsbad, California. Sound United operates iconic consumer brands including Bowers & Wilkins®, Denon®, Polk Audio®, Marantz®, Definitive Technology®, Classé®, and Boston Acoustics®.
|
Mis signaali puudumisse puutub siis arvatavasti on tegemist mingi HDMI signaali süngis hoidmise probleemiga. Mingi vanema Denoniga oli ka aegajalt sama probleem. Hetkel on enamus seadmeid otse TV taga seega ei oska arvata, on see alles või mitte.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
02.08.2024 17:14:32
|
|
|
bladerunner natuke võiks ikka paremini tausta uurida. Kui sa räägid konkreetselt, kus neid kokku pannakse, siis on vahe sees. Marantz Cinema 40 ja kõrgema klassi tooted toodetakse Jaapanis ainult, Samuti Denon kõrgema otsa ressid alates 4800H ja kallimad samuti. Odavama otsa asjad kõik tulevad Vietnami tehasest ja sealsest kontrollist ning ka vastavad komponendid kehvemad.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.08.2024 17:34:40
|
|
|
Zonerman, ja mis kurat puutub see sellesse, et kes või mis on Denoni või Marantzi emaettevõte!? Mida sa nii hoolsasti ise rõhutasid => "mõlemad Sound United toodang", nagu see määraks midagi...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
02.08.2024 18:10:33
|
|
|
Tegelikult ise annaks tsipa pildi kvaliteedis järgi, kui puldi menüü ja mugavus ideaalne. Mul suur kolakas LG, millel kontrasti- heleduse muutmine kiirnupuga puudub, väga närvi ajab. Ja tuunida seda pulti ka ei saa. Samsa pult teises kohas väga mugav ja tavaliselt sobib ka teise samsa teleka pult, kui kuhugi kaotsi läinud
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
02.08.2024 18:19:25
|
|
|
SKG kirjutas: |
Peale Denon AVR vahelepanekut ütleb teler (LG) osade seadmete puhul aeg-ajalt "No signal", kuigi seadmed on sisselülitatud. Otse ühendades seda probleemi kunagi pole. Audio tuleb samas läbi, pilt mitte. Annab midagi üldse teha sellega?
Spoiler 
|
X4500H sama
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
02.08.2024 21:06:55
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Zonerman, ja mis kurat puutub see sellesse, et kes või mis on Denoni või Marantzi emaettevõte!? Mida sa nii hoolsasti ise rõhutasid => "mõlemad Sound United toodang", nagu see määraks midagi... |
Sina tõid siia selle kes on emaettevõte. Mina lihtsalt tõin näite, et Denon ja Marantz mõlemad on sama ettevõtte toodangud, aga minu kogemusel hetkel ainult Marantziga pole seda probleemi olnud. Kahel Denoniga, mis mul varasemalt olid nendega oli see kiiks mõlemaga.
On vaja lärmata siin sellel teemal üldse? Teinekord mõtle natuke kaasa ise kui lihtsalt niisama lampi peksad.
jaank Siis võibki olla Denoni mingi kiiks. Mida ma ise hakkasin kahtlustama
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.08.2024 23:36:24
|
|
|
jaank kirjutas: |
Spoiler 
|
X4500H sama |
No siis ikka täitsa jama.
Hakkan seda läbi proovima: https://www.accessories4less.com/mas_assets/media/manuals/Denon/denonhdmi.pdf
Siis proovin mõnd teist kaablit veel ja kui ei aita, siis Denon kasutajatugi või garantiisse.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
03.08.2024 01:00:08
|
|
|
Mul esineb üldiselt vist siis, kui lülitad TV välja, aga näiteks Zone2 ja 3 mängivad ja AVR on sisselülitatud.
Siis kui uuesti TV sisse lülitada, on ilmselt mingi handshake vms probleem. Kõik tsoonid kinni ja kõik jälle ok.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
03.08.2024 10:23:06
|
|
|
99% kaabli viga. Räägitakse küll, et pole liigutanud jm jutud, no juhtub. Tavaliselt küll kaob esimesena helitagastus (arc) ära.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.08.2024 20:46:52
|
|
|
Mul just heli on, aga pilti pole. LG teler ütleb "no signal". Ja nii mitme seadmega. Kõigil korraga kaablid "katki läinud"? Otse teleri taga ju töötab sama kaabliga. Viga vast ikka Denon ressiiveris?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
03.08.2024 21:00:07
|
|
|
SKG, rumal küsimus, aga teisel televiisoris ka proovinud? Televiisori pesa rike võib ka olla ?
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.08.2024 00:52:52
|
|
|
Mul pole teist telerit võtta, et proovida, aga nagu öeldud - kui Denon ressiiver vahelt eemaldada (jättes samad HDMI kaablid), siis probleemid kaovad. Kahjuks on mu teleril ainult 3 HDMI sisendit, aga seadmeid on 5. Seega ressiiverist ei saa loobuda.
Eks ma proovin elementaarsed asjad nagu factory resetid ja teised kaablid ära enne kui midagi muud ette võtan.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
06.08.2024 11:54:05
|
|
|
Ma olen kindel, et seda teemat on siin eelnevalt kuskil foorumis käsitletud aga otsinguga ei suuda leida.
Ühesõnaga, kas oleks mingit lahendust, mis kas:
A) Teleri kävitamisel, Antenni sisendi asemel viiks Android TV Home screenile
B) Käivitaks otse mingi rakenduse
Teleriks siis Androidikas, Philipsilt, 2021 mudel.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
06.08.2024 14:46:12
|
|
|
bladerunner,
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.08.2024 16:04:34
|
|
|
Etz, ole nende äppidega ettevaatlik.
Kui ma oma esimese Android TV sain siis installisin ka kohe 2 äppi:
- Ühe mis võimaldas puldil TV nupu mäppida avama Elisa Android TV rakendust
- Teise mis võimaldas valida teleka käivitamisel automaatselt käivitatava rakenduse
(konkreetseid äppe kahjuks ei mäleta)
Ma ei mäleta kumb seda probleemi põhjustas, kuid üks neist rakendustest kasutas mingit "Accesibility" lahendust ja see sundis telekat ette lugema kõiki subtiitreid ETV kanalil ning igal taaskäivitamisel tekkis see probleem tagasi.
Sellest on praeguseks paar aastat möödas ning loodan, et enam selliseid probleeme ei esine.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.08.2024 03:38:55
|
|
|
Mingi button remapperi äpi installisin ka, et puldil Bravia Core nupuga otse Go3 käima läheks. See nõuabki Accessibility ligipääsu, loogiline, "invaliidide featuur" ju . Aga mingit text-to-speech õudust sellega kaasa ei tulnud.
Äkki accessibility settingutes saab selle kinni suruda kuidagi?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.08.2024 09:55:11
|
|
|
siinus kirjutas: |
Mingi button remapperi äpi installisin ka, et puldil Bravia Core nupuga otse Go3 käima läheks. See nõuabki Accessibility ligipääsu, loogiline, "invaliidide featuur" ju . Aga mingit text-to-speech õudust sellega kaasa ei tulnud.
Äkki accessibility settingutes saab selle kinni suruda kuidagi? |
Ei oska öelda. Ma tol ajal kasutasin Elisat ning probleem oli ETV kanalitega Elisa Android TV äpiga vaid. Tol ajal oli suht värske asi ka Eesti operaatorite Android TV äpindus.
Hetkel Telia äpp ning probleeme pole. Samas pole neid mäpper äppe ka enam kasutusel - pigem HOME nupp ja siis kiirvalikust Telia, Go3, Netflix, Jupiter vms
Jagasin kogemust pigem ennetava mõttega - kui kellelgi peaks sarnane probleem esinema siis teaks kust võimalikku põhjust otsida. Endal oli tükk maad leiutamist enne kui "süüdlase" leidsin.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2024 12:06:21
|
|
|
Mul pole teist telerit võtta, et proovida, aga nagu öeldud - kui Denon ressiiver vahelt eemaldada (jättes samad HDMI kaablid), siis probleemid kaovad. Kahjuks on mu teleril ainult 3 HDMI sisendit, aga seadmeid on 5. Seega ressiiverist ei saa loobuda.
Eks ma proovin elementaarsed asjad nagu factory resetid ja teised kaablid ära enne kui midagi muud ette võtan. |
Nonii, poole ööni nuputamist ja sain veidi targemaks. Igaks juhuks ostsin uue Ultra High Speed kaabli ka, et välistada minu olemasoleva kaabli potentsiaalne hälve.
Spoiler 
Spoiler 
Alguses panin uued kaablid - mitte midagi ei muutunud. Nagu arvata oli, probleem pole kaablites, vanad kaablid olid okei.
Siis tegin Denon ressiiverile ja LG telerile factory reset (Denonil oli "factory restore" ka veel eraldi asi, mis vahe neil on, ma ei tea?). Seadistasin ressi uuesti ära, midagi ei muutunud - teler ütleb ikka "No Signal", kuigi seadmed ressi küljes on sisselülitatud ja audio tuleb läbi. Kuulen kodukino kõlaritest kuidas menüüdes liikumine toimib, aga pilti pole.
Siis väheke Googeldamist ja Redditit...
Kellegi täpselt sama probleem, kalli Denon ressiga ja ta samuti mitmed konsoolid ning Nvidia Shield.
Lately whenever I turn on my receiver in the morning no input will be sent to the TV and I will have to power cycle my receiver several times in order to get content to play. The TV will turn on and then kicks on the AVR but nothing will be displayed on my Samsung TV. The receiver does not show that it is receiving any input signal either (usually you can see what speakers are being powered by the input device). I have my Cable Box, Nvidia Shield, Xbox, and PS4 all connected to my receiver and even switching between the inputs of the different devices does not work. I have tried a new HDMI Out to TV cord but the same issue still occurs. Any ideas on what I can do next to troubleshoot it? |
Ja siis keegi soovitas, et lülita telerist CEC funktsionaalsus välja:
Yup welcome to the wonderfully shitty world of HDMI CEC.
When it works it's great and in this instance when it doesn't work it's hair pulling and frustrating.
Turn it off and it'll fix your issues. Probably not what you want to hear but it's the only fix. |
https://www.reddit.com/r/hometheater/comments/t51cj8/denon_x4500h_hdmi_out_no_signal/
Guess what... lülitasin LG teleris CEC cälja ja kõik seadmed, mis on ressi taga, mis omakorda HDMI eARC pordis, hakkasid tööle nii nagu peab. Ei mingit "no signal" teadet enam teleri ekraanil.
Asja miinus on nüüd muidugi see, et teler tuleb manuaalselt teleri puldist lahti teha ja kinni panna, sest ressiiverist saadetud CEC-käsk enam kohale ei jõua. Aga see on väike ebamugavus, võrreldes sellega, et asi nüüd toimib.
Spoiler 
Tund oli juba hiline ja rohkem ei jõudnud, aga proovin täna veel nii, et kui Denon ressiiverist CEC ehk "HDMI Control" välja lülitada ja panen teleri poole pealt CEC-i tagasi, kas omab mingit teistsugust efekti.
Igatahes
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
09.08.2024 15:25:17
|
|
|
... oota aga siis sul Volume Control ka ei tööta läbi teleri puldi. See saadetakse ju ka üle HDMI CEC ressiiverile edasi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.08.2024 15:51:16
|
|
|
Võimalik, pole kunagi teleri puldist volüümi reguleerinud. Ressi puldist.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |