Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo IV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 32, 33, 34  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lexo
HV kasutaja
lexo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.06.2023 00:06:45 vasta tsitaadiga

Olen casual mängija musternäidis, aga kuidagi väga lihtne on mäng? Olen algusest peale world tier 2-es, level 31 (alles) rogue, aga ainult üks kord surnud. Hea meelelahutus mõned tunnid öösel mängimiseks tho. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 16.06.2023 09:29:50 vasta tsitaadiga

Rogue leveldamine on üks parimaid hetkel. Ka end-game on rogue tihti parem kui barb ja sorc. Seda siis melee build twisted blade ja poison.

Link
icon_biggrin.gif

lexo
HV kasutaja
lexo

sõnum 17.06.2023 18:03:19 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Rogue leveldamine on üks parimaid hetkel. Ka end-game on rogue tihti parem kui barb ja sorc. Seda siis melee build twisted blade ja poison.

Ma RP-n "shadow" roguena. icon_smile.gif
Bladeshift, Twisting Blades, Shadow Step, Shadow Imbuement, Death Trap. Smoke Grenade ka, aga see on lihtsalt kasulik.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.06.2023 03:01:15 vasta tsitaadiga

Lõpuks sain viimase playtrough video üles laetud.
See oli mingi day3 äkki? Igatahes suht marru ajas lõpukas. Nüüd aga lendasin WW barbiga samasse kohta.. täielik joke fight oli lvl50 peal, ei mingit erilist geari.
Pidin Barbiga ikka lõppu rushima ja Dry Steppesis pausi tegema avastamisest kuna, et saada World Tier 3-e on vaja kampaania läbi teha kopp.gif
Tahtsin lihtsalt ühe korraliku pika playtrough teha aga mäng ei suuda aru saada, et olen kampaania juba läbinud ning kui ikka tahad kampaaniat ka uuesti lvl1-st teha siis World Tieri ikka üle WT2 panna ei luba icon_lol.gif
Niisiis nüüd Barbiga kampaania läbi, WT3-s ja kergelt lasen Dry Steppses ringi.. haigelt avastamist ja tegemist.
Spoiler Spoiler Spoiler

edit: Mul üks küsimus tekkinud. Kas Barbil on tähtis vaid core, vuln, dam to close enemies etc modid relvadel ja DPS pole absull tähtis välja arvatud see millega WW teed? Leian häid relvi aga kuna puuduvad täpsed additional specid siis tundub nagu täiesti kasutu relv kuna WW kasutan ainult ühe teatud relvaga.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.06.2023 03:52:34 vasta tsitaadiga

HDTanel WW puhul kui me räägime relvadest, siis on järjekord Crit damage, Vulnerable, STR, Close, Core. Muu on jura. Kui sa teed bleed WW, siis on oluline 2h mõõga item level ehk dps (weapon expert, siis 2h axe). Mina lasen ilma bleedita WW, mis on parem dps hetke metas ja seal on vaja hea dps 2h mace relva. Teised relvad ja ka 2h mõõk ei ole seal dps enam oluline vaid loevad affixi rollid oleks kõrged ja nagu ma eesspool mainisin ideaalis millised.
Aga siin tuleb arvestada individuaalselt kuidas statsid on jagunenud. Mul ühel relval ei ole crit damage vaid on close ja teisel on all stats, mida ei saa ära rollida. Vahepeal oli mul üle 500 crit damage. Seda on liiga palju. Ideaalis võiks olla nii, et Crit chance on üle 30% (mul unique kindad, selle pole crit chance), Crit damage kusagil üle 400 ja vulnerable üle 300. Muu võib olla close ja core veidi aga need ei boosti väga palju kuan ei ole eraldi stats bracketis. Oluline on kõigil relvadel ja sõrmustel oleks vulnerable crit damage (kui crit damage total ei ole liiga kõrge).

Sõrmustest, siis Crit chance, cirt damage, Vulnerable ja Resource generation.

Ma level 99. Täna sain ka paar viimast juppi ostetud discordi D4 kanalist. Nüüd on WW build suht pimped koos Chesti ja pantsiga. NM dungeoni jaoks on eraldi chest ja amulet siiski. Amuletti kõige raskem saada, kus oleks CDR, Fury cost, Defence +2 ranks ja armor. Õhtul teen pildid mis gear seljas.
https://d4builds.gg/builds/33fafe51-530e-4229-8f7c-f6e75164b1d6/ see on build millega mina lasen. Viimased paragon punktid veel puudu kui 100 saan, Temerety pükse ma ei kasuta, kuan endal on paljud paremad rollid aga sama aspect ehk barrier.

https://d4builds.gg/builds/2c5d0159-ac8a-4bdd-bc51-196a8dd3389a see oli eelmine build millega ma lasin, kui bleed tegin koos nende unique armoritega.

High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.06.2023 10:05:00 vasta tsitaadiga

Barbil on tähtsam enne kui sa core/vuln ja muu mutru stackima hakkad, kokku koguda:
a) korralik bold chieftain sõrmus, väga tähtis breakpoint on 1,5 sekundit või parem, sest siis piisab 4-st monstrist, et max 6 sek täis saada, kui on alla 1,5, siis vaja 5 mobi (Või siis lausa 6, kui ebaõnn ja 1,1 rollib)
b) vähemalt "3" echoing fury sõrmus
c) cooldown reduction ja fury cost reduction igalpool kus saab (prio1), ja mida mahlasem roll, seda parem.
d) resource gen ja/või (soovitavalt mõlemad) +rank rallying cry (või veel parem + defensive)
ilma selleta normaalselt Unbridled rage ei sustaini. peab midagi muud võtma, aga unbridled rage on x2,35 multi, ehk väga oluline. Kui veidi min-maxitud ja süsteemselt dungeone hakkad jooksma, siis saab ka ilma genekata hakkama ja võib näiteks iron skini võtta, aga sellega overworlis (näiteks helltide) on veidi tüütu. density peab korralik olema ja väljaspool NM dungeone ei ole tegelikult nii kõva ülealamist vaja. Samuti on genekal hea lege aspect, millega saab x1,1 kuni x1,3 multi, ehk isegi ilma pingutamiseta üks lunge ja kohe x10% dmg juures. Kui viitsid mõnda üksikut mobi veel kaks korda veel torkida, siis stackib x30% peale ja siis võid ww alla vajutada ja spinnima (ja kui rally cry peal, siis selle kolme torkega on fury max). WW snapshotib enamik asju (edgemaster, dire whirlwind, limitless rage jne) värki, ehk buffi ennast üles ja siis nupp alla, siis on kogu spinni ajal max laks.

Kui selle kätte saab, siis hakkab elu normaalseks minema. siis võid ww bleedi joosta, või ww mace'i või hotat või kasvõi ww-thorns või rendi või kes teab mida. Nõme, aga barbi build variety on täpselt nagu sorcul. 4 (veidi madalamal äkki 3 elab üle) skilli on lukus ja ainult ülejäänutega annab varieerida.
mõni on puhta katki, näiteks paberil on steel grasp väga ok, aga selle animatsioon on liialt pikk.

mis puudutab state, siis endgames ma +STR väga ei hindaks. STR-i saab niivõinaa, pigem jääb mõne tagumise paragon kaardil willpowerit või dexi puudu, seega STR asemel eelista All Stati.

crit dmg/vuln tuleb tegelikult suhtkoht iseenesest. dual-wieldis vali 1h mõõgad, need rollivad by def juba + crit dmg. slashing 2h on 2 käe mõõk, see rollib ka by def juba +crit dmg. kui jooksed ww bleedi, siis 2h bulge ja 1h vidinad on statstickid, pole absull oluline, mis selle dmg roll on, peamine, et statid on okei. ideaalis on +crit dmg, +vuln, +all stat ja siis viimaseks juba misiganes head tuleb. ww mace puhul on idee vastupidi, et su2 käe haamer on peamine, kus kõrge dmg peab olema ja ülejäänud on statstickid.

viimati muutis High-Q 18.06.2023 10:13:43, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 18.06.2023 10:05:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

https://d4builds.gg/builds/33fafe51-530e-4229-8f7c-f6e75164b1d6/ see on build millega mina lasen. Viimased paragon punktid veel puudu kui 100 saan, Temerety pükse ma ei kasuta, kuan endal on paljud paremad rollid aga sama aspect ehk barrier.

https://d4builds.gg/builds/2c5d0159-ac8a-4bdd-bc51-196a8dd3389a see oli eelmine build millega ma lasin, kui bleed tegin koos nende unique armoritega.

Tegelt uskumatu kui "vaene" on d4 skill variety poolest. Mul on samad skillid, aga ww asemel rend...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.06.2023 10:35:18 vasta tsitaadiga

kui keegi enamvähem ok starter base'i tahab, siis võin vendori hinnaga ära anda (req lvl 72)

ma ise ei viitsi enda oma vahetada, sest suhtkoht samad statid juba on.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 18.06.2023 11:19:13 vasta tsitaadiga

eShelobik Barb variatsioon on jah kehv sellepärast, et enamus kasutab ja vajab neid shout skille ja see tapabki ära suure osade skillide kombo. Loodetavasti edaspidi tehakse ringi miskit barb klassiga ja neid shoute ei pea alati vajalik olema kasutada.

Dex vs STR on nii, et ma proovisin viimasel 6 paragoni boardil rare node avada aga selleks peab mitmel gearil rollima DEX ja reegel on see, et DEX relvadel on väga halb mõte. Kui siis armor gearil. Aga sellega on see, et IGA affix gearil on arvel ja end-game on vaja damage reduction affixeid + defence skill ranke gearil ja amuletil. Seega sõltub eesmärgist aga hetke parimad buldid ei soovita dex rollida str asemel, kuna str boostib armorit lisaks main stat boostile ja armor OMAB praegu täiega (pool armori kogu väärtusest läheb non physical resist alla). Tavaline resist on kasutu. Viimases reedel toimunud Blizzard campfire striimis mainiti ka seda ja nad järgmiste seasonitega hakkavad seda muutma, et resist oleks parem ja stackiks ka paremini kui praegu. Seega Kui mingit rare node paragoni boardil taga ei aja, siis STR > DEX Iga kell va kui rerollimisel ei joppa. Mul näiteks ei tulnud saabastel ja valisin dex, kuan reroll läks liiga kalliks. Dex annab veidi crit chance, mis on selles osas ok.

See on minu igapäeva farmimise gear sealhulgas World boss ja evendid + kuni tier 50 NM dungeonid. Enne seda oli veidi teine chest, kus oli + damage ja veidi rohkem damage reductione aga leidsin, et ei ole vaja ja +rallying cry annab meeletu boosti fury jaoks veel. Võin keerelda päris pikalt icon_smile.gif
NM dungeonite jaoks 60+ WW enam optimaalne ei ole kahjuks ja HOTA geari olen kokku pannud aga enne level 100 ei tahtnud hakata sinna kulutama, kuigi vajalikud asenduse jupid olemas. Seal on oluline MAx fury rollida kus iganes saab võimalikult kõrge ja osad legendary aspectid on ka teised, seega on see eraldi gear set vajalik. Muidu chest mida kasutasin pushimiseks ei ole ideaalselt saanud rollida, sellel peaks olema damage reduction fortification, close, total armo ja challenging shout +4 peale uprade'e.

Osad rollid on madalad, kuna liiga kalliks läksid rerollid. See probleem on paljudel, isegi kui on pea perfektsed statsid, siis saada sellest kõrgeim roll ei pruugi vedada.

Edit: Äkki kõik ei tea, kui helltide teete, siis kasutage seda mappi. Need kirstud mis on rohelisega, on siis mystic chest asukohad ja see uueneb IGA täistund. Seega jälgige seda kaarti ja arvestage ka millal helltide algab. Kui helltide algab täpselt täistunnil, siis mystic chest reseti ei toimugi. Kui aga helltide algab näiteks kolmveerand, siis on aega ainult 15m korjata 175 cinderit kiirelt (kokku on alati 2 mystic chesti seega 350 cinderit vaja enne resfreshi). Ma ise olen vältinud neid helltide tegemast viimasel ajal, kus helltide algab näiteks kolmveerand ajal.

https://helltides.com/

Ja siin on kõigi eventide ajagraafik https://d4armory.io/events/

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.06.2023 23:50:17 vasta tsitaadiga

4xStash Tabi on MAX??? icon_lol.gif püha müristus..
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 19.06.2023 15:23:18 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

Siin ei tohi selliste asjade üle viriseda, need on ju tasuta icon_smile.gif
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.06.2023 16:46:28 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

Ei, kui võtta arvesse kokku 10 chari max ja neist 9 on muulad mul icon_biggrin.gif

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.06.2023 21:44:49 vasta tsitaadiga

pole veel endgameni jõudnud ja see pole mul ka eesmärk - või siis pigem pole selle jaoks aega.

aga mängu algus, story läbi mängimine jne on ikka minu maitsest väga mööda.
- puhas arenacombat. lähed alasse, sinna loobitakse sulle vastaseid juurde - enamasti sõna otseses mõttes loobitakse, taevast lambist. mõrvid kõik ära, repeat.
- vastaste liikumisruumi lahendus on ka lihtsalt lollakas - jookse risti läbi kaardi ja sul on terve nahatäis kolle jälitamas ja tulevad ilusti sinuni. võta mõni boss või kõvem elite ja karjata 2 ekraani eemale... resetib tagasi ja elud ka muidugi täis.
- gaming loop üldjoontes on cooldownide ootamine. eelkõige ultimate cooldown, millega saab kiiresti vastased-vastase maha. ja ülejäänud on vaikselt toksimine ja ellu jäämine kuni järgmise cooldownini.
- summon vastased koostöös suvaliselt loobitavate lisadega on saatanast. on hetki kus ei ole võimalik neid lisasid ära tappa ja kui peamine sihtmärk on kas mingi käsilaste kilbi all või lihtsalt massi taga, siis ongi pupu.
- bosside kohta kehtib sama veelgi rohkem. põhiline mehaanika on põhimõtteliselt okei, aga need enamasti lõputult lisanduvad addid on korralikult saatanast.
- ahjaa, bosside põhiline mehaanika on põhimõtteliselt okei aga need on nii õudsed bullet sponged, et need fighting on nii kohutavalt igavad. enamikus suuremates bossfightides olen peaaegu või päris surma saanud selle pärast, et ma ei viitsi ühel hetkel dodgeda enam. ei ole raske aga lihtsalt ei viitsi, kohutavalt nüri on. õhtul väsinud peaga võib neis reaalselt magama jääda.
- dungeonidest olen teinud ära väga väikese osa ja juba on näha, kuidas nii dungeonid ise kui ka bossid on väga korduvad. neid on ikka krdi vähe valikus.
- sorc. osad asjad on cooldown based, osad on manabased ja seda va mana on ikka väga näpuotsaga seni jagatud.
- oli mingi levelite vahemik, l40-l50 äkki, kus ellu jäämine oli väga probleemne, lihtsalt vastased tagusid nii kõvasti ära ja enda dämm järgi ei tulnud.
- palju sellest oleks täitsa okei, aga kui siia juurde panna levelscaled vastased, siis... oeh. ma ei ole kindel, et ma nimetaks seda raskeks, aga see on ülimalt tüütu.

võtsin wt1 peale tagasi, et ring peale saada ilma liigse pointless ikalduseta. nii on natukene parem kuigi vahe ei ole eriti suur.
story siiani - mingi act3 keskpaik/lõpp - on väga laialivalguv, korralik pealesurutud draama ja seda mitte heas mõttes. blizzard oskab ja on ka paremini teinud. krt, d4 cinematic kraam võinuks hea guide olla.
cutscened on koledad. nagu, reaalselt koledad. d3-ga võrreldes on pigem tagasiminek (kui välja arvata assetid nagu modelid ja tekstuurid), ennekõike siis kogu see animatsioon, jutt ja nende kokku sidumine.
kui on mittecutscene asjad, siis voiceacting on kohati isegi okei (ja kohati puhta amatöörlik) aga jällegi, nende dialoogiks sidumine ja animatsioonidega tegelemine on nõrkadele.

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 19.06.2023 22:38:19 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 19.06.2023 23:11:43 vasta tsitaadiga

Tegin lvl 32 vms, hetkel ei meelita väga. Eks kogun jõudu ja proovin edasi, aga kuigi mäng tundub pull, siis see skillindus on kuidagi vaene ja minu jaoks just erutav aspekt muidu (nt PoE, LE).
Kas necrol on mitmeid toimivaid okei varustusega variante? Proovisin corspe explosionit ja bone spear ja kuigi toimib, siis katsetaks vist midagi muud ka.

Mis charil enim toimivaid builde on?

Vael
HV Guru

sõnum 20.06.2023 03:10:33 vasta tsitaadiga

londiste,mul ka sorc käsil ja 2 barrieri+Fire Shield+ Deep Freeze. ainult oma lollusest siiani surma saand- lvl 43... 100 power ratingut vanad asjad ka seljas aga upgradetud ja life gen 3x.
Mulle jälle meeldib, valgustus ja varjud on nagu peaks igas RT mängus olema, mõned korrad olen varjudele tuld andnud ja siis avastand et lihtsalt vari jooksis monitori nurgast läbi:P
Cutscene ja koledad? Graafika on viimane koht kus nuriseda.
Mängu põhi on pigem katki- always online, läg, möödalaskmised, raske sihtida jne. Käsitsivõitlusesl ei näinud probleemi aga kaugelt laskmisega on küll kriitilised hetked läbi jooksnud puht sihtimise pärast... Ja ma mängin põhiliselt FPSe ehk kõige kobam ka pole...

Mäng ongi jah sellele üles ehitatud et jälgida vastaste tegutsemist, karjatada nad ühte kohta, AoE peale ja DPSga maha niita. D3 oli ses suhtes lõbusam jah et lihtsalt lahmi oma 150x killstreake. Aga D2 võrreldes on nagu arengut paista...

Loot drop ka kohati ikka niru- teing Act III lõpuga(teadagi kui pikale see venib) ja selle eest sain 2x närust rare itemit. Mõttekam koopaid joosta juba siis.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 21.06.2023 10:06:40 vasta tsitaadiga

Sellega saab näha oma chare ja statse. Suht algeline hetkel aga asi seegi. Mul näitab collected gold 130m ja veidi alla 10 päeva playtime hetkel. Elites killed 14k

https://d4armory.io/

Vael
HV Guru

sõnum 21.06.2023 12:28:18 vasta tsitaadiga

Mul sai murmuring orbs täis ja läksin lihtsalt laiaks lööma. Avastasim et suht kindlalt tuleb iga 5s Legendary. Tasub neid pruuni ringiga World Evente teha ikka...
Samas Act IV lõpuks ei saand pea midagi
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
lexo
HV kasutaja
lexo

sõnum 21.06.2023 16:46:27 vasta tsitaadiga

23h played, lvl 45, pole kampaaniaga veel esimest Actigi läbi teinud. Ma ei kujuta ette, kas ja millal ma selle mängu läbi teen. icon_lol.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.06.2023 20:29:10 vasta tsitaadiga

lexo kirjutas:
23h played, lvl 45, pole kampaaniaga veel esimest Actigi läbi teinud. Ma ei kujuta ette, kas ja millal ma selle mängu läbi teen. icon_lol.gif

Raiskad XPi selliselt. Mõte on story lõpetada lvl50 peal, et saaks minna WT3 peale üles. Kui sa nühid nõrkemiseni WT2 peal, siis sa ei saa mitte ühtegi upgrade'i.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
lexo
HV kasutaja
lexo

sõnum 21.06.2023 21:23:36 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
lexo kirjutas:

Raiskad XPi selliselt. Mõte on story lõpetada lvl50 peal, et saaks minna WT3 peale üles. Kui sa nühid nõrkemiseni WT2 peal, siis sa ei saa mitte ühtegi upgrade'i.

Aitäh nõuande eest, aga selliseks on mu game-loop lihtsalt kujunenud. Login sisse, mõtlen/plaanin et mängin mingi 15-30 minutit ehk, üks kampaania missioon võtab eeldatavasti rohkem, siis jooksengi lihtsalt veidi mapil ringi, otsin mõne altari, teen mõne side questi vms. icon_smile.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.06.2023 23:40:33 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
lexo kirjutas:

See süsteem on ÜLITOBEDALT üles ehitatud inimeste jaoks, kes tahavad asju aeglaselt võtta ja kampaaniat mängida, side queste teha.. kopp.gif
Kui sa kampaaniat kohe läbi ei rushi siis endgame korralike unique itemeid ei leia.. st võid mitu nädalat mängida, leveldada 100ni kasvõi.. aga sul puudub igasugune normaalne varustus kuna oled ikka World Tier 2-s max.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.06.2023 00:08:14 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
londiste,mul ka sorc käsil ja 2 barrieri+Fire Shield+ Deep Freeze. ainult oma lollusest siiani surma saand- lvl 43... 100 power ratingut vanad asjad ka seljas aga upgradetud ja life gen 3x.
Mulle jälle meeldib, valgustus ja varjud on nagu peaks igas RT mängus olema, mõned korrad olen varjudele tuld andnud ja siis avastand et lihtsalt vari jooksis monitori nurgast läbi:P
Cutscene ja koledad? Graafika on viimane koht kus nuriseda.
Mängu põhi on pigem katki- always online, läg, möödalaskmised, raske sihtida jne. Käsitsivõitlusesl ei näinud probleemi aga kaugelt laskmisega on küll kriitilised hetked läbi jooksnud puht sihtimise pärast... Ja ma mängin põhiliselt FPSe ehk kõige kobam ka pole...
- lightsorc. eelmistes diablotes seda mängitud ja mõtlesin siin ka proovida, et kui raske see esimene ring ikka olla saab. muidu hea point, mul polnud ühtegi defensive skilli - seda küll asendas mingid gearist tulevad barrierid. üldpilti ice shieldi lisamine ei muutnud, wt1 peal oli nii sellega kui ilma kuskilt l50 alt ikkagi lihtne - ja wt2-s pärast uuesti proovides ikkagi pupu.
- valgustus ja varjud on kõike muud kui rt laadne. on valgustus, on varjud, aga sellega asi ka piirdub. see, et mängija tegelase juures on nähtamatu valgusallikas on üks asi, aga nii sellest kui ka muudelt valgusallikatest tekkivad varjud on kõike muud kui õiged. lihtne ja odav trikk, mis näeb päris kole välja. kui väga ei süvene ja silmanurgast liikuvaid varje silmata, siis on okei jah.
- cutscenede osas kui uuesti loed, siis modelid ja tekstuurid on okeid. aga ingame cutscenedesse sinna pole viitsitud teha mingit facial animatsiooni, üldse kogu mängu peale vast paar special animatsiooni, mis töötasid räige clippinguga. need paar päris vahevideot on väga hea kvaliteediga nagu blizzardile kombeks aga seekord oli neid tõesti väga vähe. olid ka paar ingame cutscene, kus oli natukene facial animatsioone ja parema kvaliteediga modeleid ja animatsioone kui mängus endas aga mitte nii palju paremaid ja ka neid oli vähe.
- mööda laskmine on huvitav point. millelegi pihta saada on kohati väga raske. keerasin kursori menüüst pakutud "suure" peale ja siis enam nii lihtsalt ära ei kao, aga mingi spelliga kursoriga sihtides pihta saada on väga raske, see suunamine on mängus ikka põhimõtteliselt tuksis.

sain story läbi. kui ignosin kogu kõrvalist kraami ja eriti mängu lõpu lineaarsem osa oli päris okeil tasemel ka singleplayeri mõttes. story ja lõpp olid küll resounding meh.
aga praktiliselt kogu sidequestide ja muude kõrvaltegevuste kari on ikka valusalt mmo grind. nii olemise kui hulga poolest. mõne üksiku erandiga.

tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 22.06.2023 11:11:08 vasta tsitaadiga

lexo kirjutas:

Paragoni asjad tulevad lahti alles peale story läbitegemist. Enamus pahalasi wt2 peal üle l50 lähe.
Mõistlikum on story kiirelt läbi teha ja alles siis maailmas olevaid asju farmida. Soovitavalt WT3 ja hiljem WT4 peal.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 23.06.2023 11:12:43 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Scart kirjutas:
lexo kirjutas:

See süsteem on ÜLITOBEDALT üles ehitatud inimeste jaoks, kes tahavad asju aeglaselt võtta ja kampaaniat mängida, side queste teha.. kopp.gif
Kui sa kampaaniat kohe läbi ei rushi siis endgame korralike unique itemeid ei leia.. st võid mitu nädalat mängida, leveldada 100ni kasvõi.. aga sul puudub igasugune normaalne varustus kuna oled ikka World Tier 2-s max.

Nii kahjuks on. Ma ise rushisingi kampaania kohe läbi, siis kiirelt WT3 captsone. Sealt edasi läks aega gearimiseks aga ei pidanud level 70 ootama, et WT4 avada. Ajuvaba on ka see, et WT3 cap dungeon oli palju palju raskem, kui WT4 oma.

Ma nüüd tegin sorc alt chari, kuna ei viitsinud barbariga rohkem jännata,gear nagunii min-max ja väljaspool seasonit suurt rohkem pointi pole. Vahepeal mõtlesin, et pakun leveldamise teenust kuna sellega saab omajagu teenida kulda. Endal lasin sortsu 1-50 +WT3-4 ära lasta teha.
Nüüd vaikselt teen WT3's level60 hetkel. Ütleks, et leveldamine on sortsuga ikka tunduvalt parem. Ice shard spec random gear paari leveliga ja toimib mingid miinimum aspectid külge, mis dungeonitest sai.
Kõige kiirem ongi gearida helltide's tehes neid evente peamiselt. Tuleb neid murmuring orbe nii palju, et 1k täis saada pole probleem. Lisaks xp ja mystery chestid annavad alati sacred legesid. Ning helltide vahele siis world bossid ning NM dungeonud.Sellepärast tasus ka teha esimese chariga KÕIk ära ehk kõik piirkonnad mul max renown.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo IV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 32, 33, 34  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.