Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aixx
HV kasutaja

|
13.07.2004 21:20:53
|
|
|
Panin siis sõbra cel 700 128mb ram nipiga peale . igatahes stabiilsem ja kiirem kui MEga oli. välja tuleb muidugi ise lülitada muid puudujääke ei tuvastanud.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
15.07.2004 03:12:23
|
|
|
Zoig kirjutas: |
Erksxx kirjutas: |
Mida ma olen tähele pannud sin teemas on see, et kõigil kel viletsam masin on asjast kasu saanud!
Kas Amd2500+ bartonil ei tasuks jamada sellega?Keegi nagu seletas et bartonil ei muutnud asja! |
enda bartonil pole veel proovind, aga 1g duronil muutus boot aegalsemaks, samas winni töö stabiilsemaks. aga P2 350mhz muutus üldiselt kiiremaks, esimene boot oli isegi kiirem kui mu suht vana winniga bartonil  |
minu 1g duron liigutab end küll kõvasti kiiremini kui enne
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
djartz
HV kasutaja

|
15.07.2004 03:26:29
|
|
|
kas see asi võimsamatele arvutitele ka tasub ära , kas keegi katsetanud umb 2 gigaste P4 näiteks, kiiremaks ka läheb? 3d töötab paremini? või pole asjast yldse kasu
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
donRamses
HV veteran

|
15.07.2004 06:15:53
|
|
|
djartz kirjutas: |
kas see asi võimsamatele arvutitele ka tasub ära , kas keegi katsetanud umb 2 gigaste P4 näiteks, kiiremaks ka läheb? 3d töötab paremini? või pole asjast yldse kasu |
dunno
loe teema läbi, siis saad teada, et P4 puhul reaalset efekti ei anna
(krt ma ei saa aru, kas enam üldse ei loeta teemat algusest, pole popp ja noortepärane ???)
_________________ Ökomahvia: "Vana raud pole prügi!"
------------------------------------------ |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
djartz
HV kasutaja

|
15.07.2004 10:50:44
|
|
|
teema loetud, tegelikult, lihtsalt ma ei märganud ühtegi numbrit, arvu , testi sellise masinaga
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ep0x
Bännitud
|
15.07.2004 21:45:01
|
|
|
ma olen kogu teema läbi lugenud aga kas Athlon XP 2200+ oleks m6te proovida v6i on juba keegi proovinud? sest hetkel pole endal format plaanis aga kui annab natuke juurde siis tuleb vist teha. kas see tagasilöök on aint Bartonil v6i on ka Througbredil? v6i Tbredle annab hoopis juurde?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
15 :: |
7 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
alternate
Kreisi kasutaja

|
16.07.2004 08:18:55
|
|
|
tegelikult see mõnesaja punkti vahe testides ei tasu ennast alates 1,5 GHz arvutite puhul ära. panin enda xp2500 peale ja need miinused mis sellega kaasnevad on mõttetud selle 200 punkti juures mis ma pc ja 3d markiga sain. miinused siis järgnevad - mõnedel mängul direct x korralikult ei toimi .... graafikas on artifaktid, poweri peab käsitsi välja lülitama, osad editorid ei tööta, sest nad kasutavad win 32 aplikatsioone. ise mõtlesin, et panen norm win xp peale tagasi, sest siis selliseid probleeme ei ole ja ei teki. kahjuks ei oska ma gaa kommenteerida mis moodi see vanematel masinatel toimib. Seega kallid athloni omanikud - ple mõtet proovida ja pole mõtet enam seda küsimust ka esitada, kui ikka hing ihkab teada saada siis miks seda siit küsida ... vanemate arvutikasutajate julgustavat jah sõna tarvis ??? minge ema juurde ja paluge, et tema seda teeks või veel parem, proovige ise järgi ilma luba küsimata
edu kõigile !!!
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Computer Doctor
HV kasutaja
|
16.07.2004 08:35:51
|
|
|
Tegelt on läbi ajaloo kogu aeg Win-i saanud masinatele vastavalt konffida 8) Meenuvad suured - pakusd õpetused näit. Win95-le...
Ja progesid on kah olemas, millega hiljem üht-teist muuta saab.
näiteks X-Teq ( www.xteq.com ) ja Cacheman ( www.outertech.com )
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
17.07.2004 14:44:13
|
|
|
Simpelman kirjutas: |
Zoig kirjutas: |
Erksxx kirjutas: |
Mida ma olen tähele pannud sin teemas on see, et kõigil kel viletsam masin on asjast kasu saanud!
Kas Amd2500+ bartonil ei tasuks jamada sellega?Keegi nagu seletas et bartonil ei muutnud asja! |
enda bartonil pole veel proovind, aga 1g duronil muutus boot aegalsemaks, samas winni töö stabiilsemaks. aga P2 350mhz muutus üldiselt kiiremaks, esimene boot oli isegi kiirem kui mu suht vana winniga bartonil  |
minu 1g duron liigutab end küll kõvasti kiiremini kui enne  |
Sinu 1g duron pole ju ka päris high-end prose! ma mõtlesid rohkem et alates bartonitest ja viimastest p4dele ei anna see jama eriti midagi juurde!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
alternate
Kreisi kasutaja

|
17.07.2004 16:49:01
|
|
|
Computer Doctor kirjutas: |
Tegelt on läbi ajaloo kogu aeg Win-i saanud masinatele vastavalt konffida 8) Meenuvad suured - pakusd õpetused näit. Win95-le...
Ja progesid on kah olemas, millega hiljem üht-teist muuta saab.
näiteks X-Teq ( www.xteq.com ) ja Cacheman ( www.outertech.com ) |
milleks tõmmata eraldi igast softi käm peale, kui see win juba olemas ? iga installitud soft = omakorda yhilduvuse probleeme jne.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
subatomic
HV vaatleja
|
18.07.2004 00:18:14
|
|
|
Esiteks lühidalt minu arvuti konfiguratsioon: P3 450, 384MB RAM, i440bx kiibistik, windowsi ketas 7200rpm, GF2MX (32mb)
Tegin selle tweaki oma arvutile ära ilma formattimata viisil (topicus lehel 3). Windowsi (XP) install on praeguseks juba suhteliselt vana, üle viie kuu kindlasti ehk mitte enam heas korras
Esimesed tulemused:
Boot time oli sarnane varasemaga: lühike (sekundeid ei ole lugenud)
Start menu tundub endiselt aeglane (süüditada tuleb vana windowsi installi)
Q3 fps tõusis sama cfg-ga ~80fps -> ~100fps (demo four täpsemalt)
winamp kasutab loo mängimiseks 0...1% CPU, varem oli ikka 4...8% (winamp on versioon 2.x)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Computer Doctor
HV kasutaja
|
18.07.2004 07:47:22
|
|
|
Alternate küsis:
"milleks tõmmata eraldi igast softi käm peale, kui see win juba olemas ? iga installitud soft = omakorda yhilduvuse probleeme jne."
Ja vastus sellele:
"Ja milleks pean ma kogu aeg Win-i-le uut installi või Win-i all tobedalt keerukat registrite muutmist tegema? Kui samas on olemas proged mis mulle sellesama "ekraanile toovad" ning muutmise lihtsaks teevad."
Näiteks Cacheman-i kasutan pidevalt, et enda "üliaeglasel masinal (200MEga PPro, 64MB RAM)" 8) kiirust "ümber suunata". Ning teen mõnikord seda isegi mituX ööpäevas, vastavalt sellele mida vaja - tektitöötlus, multimeedia, internet vms. Tulemus: puudub igasugune vajadus kiirema masina ostu järele
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
18.07.2004 12:01:54
|
|
|
a see ei ole ju mingi saladus vms kui lihtsalt f5 vajutades seda muuta saab. win valib lihtsalt selle installi, kus kõik komponendid oleksid olemas ja kõik korras. kui m$ tahaks oma opsüsteemi kuidagi võimalikult aeglaseks teha, et inimesed ostaks kallimaid prosesid, siis ilmselt selleks leitaks mingi arukam võimalus, kui midagi sellist, mida saab kenasti f5 vajutamisega avastada
üldiselt jah võiks keegi proovida mingi 500Mhz / 128MB RAM masinaga, et milline on konkreetne vahe clean installide puhul, mitte, et üks on pool aastat peal olnud. kui ainult ülesbootimise aeg muutub, siis ma küll eriti vahet ei näe
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
alternate
Kreisi kasutaja

|
18.07.2004 12:55:33
|
|
|
Computer Doctor kirjutas: |
"Ja milleks pean ma kogu aeg Win-i-le uut installi või Win-i all tobedalt keerukat registrite muutmist tegema? Kui samas on olemas proged mis mulle sellesama "ekraanile toovad" ning muutmise lihtsaks teevad."
Näiteks Cacheman-i kasutan pidevalt, et enda "üliaeglasel masinal (200MEga PPro, 64MB RAM)" 8) kiirust "ümber suunata". Ning teen mõnikord seda isegi mituX ööpäevas, vastavalt sellele mida vaja - tektitöötlus, multimeedia, internet vms. Tulemus: puudub igasugune vajadus kiirema masina ostu järele  |
ei no palju õnne sulle
mina hea meelga naudin ilma igasugu probleemide vabat ja kiiret masinat, et ei peaks pead vaevama igasuguste lisa softidega. pealegi eelistaks mina P200 peal Win 98-t jookseb korralikult (mis mul tööl P2 300 masina peal), ma kohe ei taha ette kujutada milline win xp seal peal on. Ja kõik multimeedia vahendid töötavad ka 5+ ainult pelada ei saa - aga kes see töö juures ikka pelab ??? - eks igayks kasutab oma arvutit selleks milleks ta tahab ja oma konffimist teeb nii nagu ta seda kõige õigemaks peab - seega pole siin vahet, kes, kus ja kuidas ... peaasi, et töötaks.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
18.07.2004 13:07:16
|
|
|
kui sul on tänapäeva tingimustes ikka 64mb ram, siis sa võid seda igatpidi ümber suunata aga vähe on ikkagi. sama lugu on 200MHz Cpu'ga. Ma usun, et päris paljudel inimestel pole vajadust(!) oma arvutit uuendada. Pigem on lihtsalt mugav omada kiiret arvutit.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
Computer Doctor
HV kasutaja
|
18.07.2004 13:54:00
|
|
|
Need muutmise - mittemuutmise võimalused ongi selleks: et:
- Sul on "univeriaalne" masin kõikideks erinevate ülesannete täitmiseks ( 8) aga ära siis nuta HinnaVaatlus -e foorumis, et uhke-uus superkiirusega imemasin - eriti Celeron ja Duron - ei suuda midagi korralikult teha, eriti Win-keskkonnas )
või
- optimeerid oma masina ühele ja kindlale tegevusele maksimaalseks ning siis millekski muuks ei kasuta. Näiteks firmas, kus masin teostab teatud kindlaid toiminguid.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
alternate
Kreisi kasutaja

|
18.07.2004 13:57:17
|
|
|
ma ei nutagi ma rääkisin selle modimise plussidest ja miinustest kui sa seda tähele ei pannud
_________________ ... Lihtsalt haige ABITI fänn ... |
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
20.07.2004 23:27:44
|
|
|
P II 350Mhz @ XP Pro, lippab nagu pöörane. 8) Dogberti trikk ka toimis.
|
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
20.07.2004 23:41:15
|
|
|
ot:compu doc rääkis vist pent prost, mis on ikka väga tegija prossu:)
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ep0x
Bännitud
|
21.07.2004 21:12:11
|
|
|
r6hutame seda "oli tegija"
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
15 :: |
7 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
donRamses
HV veteran

|
22.07.2004 14:03:58
|
|
|
ep0x kirjutas: |
r6hutame seda "oli tegija"  |
on siiamaani tegija omas klassis, pealegi, ega uuem ja suurema taktsagedusega pole ju alati parem(mida näitas omal ajal ka Inteli enda toodete, PIII Coppermine ja P4 Willamette, võrdlus)
igatahes minu PIII puhul oleks nagu kiiremaks läinud küll...aga ma väga ei saa aru, kuna "pudelikaelaks" on HDD ja viimase täituvus:P
_________________ Ökomahvia: "Vana raud pole prügi!"
------------------------------------------ |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCSI
HV vaatleja

|
01.08.2004 21:23:52
|
|
|
Nii. Mina proovisin selle triki mitme erineva masinaga ära. Proovisin Celeroni 800 VIA Chip, Pentium III VIA Chip, Pentium II Intel Chip. See on tõsi masinad lippavad, ACPI probleeme pole (esialgu!?). Celeronile ja Pentium II panin lihtsalt standard PC ja Pentium III pani C-step i486 standard PC kuigi ja ka sellele võiks proovida tavalist standard PC panna aga kunagi hiljem kui on viitsimist või kui leian sellise masina.
_________________ Me elame imelisel ajal ükski totrus pole võimatu.
Muideks: Lampjalgsuse vastu kasutati edukalt hispaania saapaid. |
|
tagasi üles |
|
 |
Craft
Kreisi kasutaja
|
02.08.2004 18:09:13
|
|
|
Läheb PII 350-le 192 ram järgmine kord siis XP peale, hea leid. Kui nüüd mõelda mu enda arvuti peale (conf profiilis), siis tõepoolest... räägitakse siin winampi prose kasutusest ja q3 fpsist. Peab ütlema, et kuigi mitte minulikult, jätab külmaks üsna. Need on mul nagunii 0 ja üle vsynci. Parem kui saan pärast shutdowni vajutamist ära minna rahuga, teades et ikka kinni läheb. Toetan paljude teiste arvamust: sellest võidavad need, kellel midagi võita on.
Ma proovisin juba 166MMXi peal, 80 MB ram.
(OT: Kunagi käivitasin sygate internetsharet sellega, XP oli peal... go figure. Üles läks 10 minutit koos remote terminal sessiooniga, stabiilsuse termin ei kehtinud.)
Nüüd on võrreldav win95ga 80 MHz 486e peal - liigub väga hästi windows (xp antud juhul siis), boottime... noh väike, aga midagi teha nagunii ei saa, sest programmid hakkavad ise pidurdama. Stabiilne on ka, kuigi ühtegi servicepacki ei ole.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pets79
HV kasutaja

|
02.08.2004 19:31:01
|
|
|
Kütsin ka siis oma profiilis teisele arvutile (compaq Deskpro EN series SFF cel 300A@450 MHz 128+32 MB Sdram 3,2 GB seagate, voodoo3) XP pro peale.
Enne oli W98 (see pidurdas täiega) Nüüd panin Standard PC Win XP pro. Lippab nii mis kole ja ei tunne, et kuskilt pigistaks. Ainuge kitsaskoht on HDD 3GB!! aga hetkel on veel vaba 1,4GB ja peal on WIN XP, OFFICE XP (word, excel, powerpoint) NAV 2003, BsPlayer ja vajalikud codeksid. Filmid lippavad ja üldse on arvuti hetkel OK kirjatöö tegemiseks ja filmide vaatamiseks.
_________________ www.chryslerclub.ee |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
25.08.2004 17:08:12
|
|
|
Elof kirjutas: |
Kas ehk keegi vanemate raalide omanikest kergema vastupanu teed ei taha minna ning mu soovituse järgi asja proovida ?
Milleks format-reinstall kui on võimalik asi ka lennult korda saada. Või töötab see üldse ? |
proovisin seda varianti, masin 200mmx 256ram 20gb
aga mul oligi seal pärast xp installi se standard pc
nüüd panin bootima cd pealt. lasi valida F5 ja i486 aga siis vähe aja pärast ütles "setupdd.sys could not be loaded" ja viskas välja.
plaadil on aga fail nimega setupdd.sy_
mis teha annab? teen uue plaadi ja muudan faili nime ära
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |