Ma ise kah pakuks pigem lao hind. Mõnes kohas on 3070 hind juba sisuliselt 800 peal. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Paras skalpimie käib ladude hinda vaadata, need on ikkagi viimased hingetõmbed mujal euroopas on hinnad veel üsna ok. Paljud inimesed ei ostagi eestist enam. Kuda saksamaal näiteks inimesed saavad odavamalt kola kätte nendel palgad kah suuremad. Meil kohapeal toimub rõve skalpimine. Miks? Tundub ,et eestlase jaoks on teine kodanik vaenalane keda peab koorima niikuis jaksab. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 20.11.2020 12:51:55, muudetud 5 korda
Ma olen tähele pannud, et amaznis näiteks on selline müüja https://www.amazon.de/sp?_encoding=UTF8&asin=B08HN4DSTC&isAmazonFulfilled=0&language=en&ref_=olp_merch_name_1&seller=A1UBJJFGRUZP60
Erienvaid kaatre liigub nende kaudu ja kõik eranditult on rämeda juurdehindlusega. Ettevõte asub Slovakkias.
Siis on Amazonis veel üks Itaalia ettevõte, kes müüb 7-8 erineva tootja 3070/80/90 kaarte samuti rämeda scalbiga. Näiteks 3070 on 1k € 3080 1600€ ja 3090 üle 2k €
Huvi pärast hakkasin vaatama, kes need poed on. Tundub, et mingit ettevõtted rabavad neid kaarte ära, mis tekivad hulgimüüjate poolt. Kui saadavus oleks sadades kaartides, siis nad sellist äri naljalt ei ajaks.
Ega jah nagu ma enne ütlesin. 3070 on 3080 hinnaga ja 3080 on 2080Ti hinnaga. Kõik on nihkes. Vähemalt kogus on korralik. 55tk ma eeldan jaguneb siis nende mudelite vahel ära. Nii suurt kogust polegi veel näinud. Kui nüüd saaks hinnad kah normaalsemaks mingi aeg. 3070 kuni 600. 3080 kuni 800. Ekstra Xtreme jms veeblokiga isendid muidugi kallimad aga üldiselt kuni 600 ja kuni 800 oleks talutav. Ega alla selle väga ei saakski kui kuskilt välismaalt FE mudelit just ei saa.
Keegi veel TUF 3080 tellimuse ATsse kirja sai? Paar päeva tagasi oli üleval, aga ettetellimine ja laoseis 0. Või ehk õnnestus kellelgi isegi kätte saada?
Üllatav, sest hind ka enamvähem ok, võrreldes nende gigabaitide ja muude 300+ juurdehindlusega. Tervislik skepsis jääb aga samas ka natuke lootust. Saksamaalt võibki järjekorda jääda vist.
huvitav see, et ennem võrdlesin user benchmarkis 3070 ja 6800 ning 3070 oli natukene parem. Nüüd vaatan, et 6800 benchid, kus kasutati 3600x ja i9-9900k on lehelt kadunud. need olid märgatavalt lahjemad, kui need, mis oli tehtud uue amd prosega
huvitav see, et ennem võrdlesin user benchmarkis 3070 ja 6800 ning 3070 oli natukene parem. Nüüd vaatan, et 6800 benchid, kus kasutati 3600x ja i9-9900k on lehelt kadunud. need olid märgatavalt lahjemad, kui need, mis oli tehtud uue amd prosega
User benchmark on viimane koht kust mingit adekvaatset Inteli ja AMD cpud'e võrdlust vaadata. On juba paar aastat teada kuidas nad teadlikult näitavad AMD cpus'i nõrgemana kui nad on.
Anyway... 10900K/5600x ja ülesse on need prosed, millest alates võiksid vaadata tulemusi 6800 vs 3070. Siis on näha, milline kaart on parem.
User benchmark on viimane koht kust mingit adekvaatset Inteli ja AMD cpud'e võrdlust vaadata. On juba paar aastat teada kuidas nad teadlikult näitavad AMD cpus'i nõrgemana kui nad on.
Anyway... 10900K/5600x ja ülesse on need prosed, millest alates võiksid vaadata tulemusi 6800 vs 3070. Siis on näha, milline kaart on parem.
mul on hetkel 3600x ning ma tahaks teada, kuidas ta funkab selle kaardiga. kui hetkel 3070 on mu bench 145% ja amd-ga tuleks 111%, oleks see ju mingi vahe või ei? ei taha kedagi ärritada, lihtsalt uudishimu.
mul on hetkel 3600x ning ma tahaks teada, kuidas ta funkab selle kaardiga. kui hetkel 3070 on mu bench 145% ja amd-ga tuleks 111%, oleks see ju mingi vahe või ei? ei taha kedagi ärritada, lihtsalt uudishimu.
3600X'ga oleks sul see skoor sama mõlema kaardi puhul. Sellespärast ütlengi, ära vaata Userbenchmark lehte.
Keegi veel TUF 3080 tellimuse ATsse kirja sai? Paar päeva tagasi oli üleval, aga ettetellimine ja laoseis 0. Või ehk õnnestus kellelgi isegi kätte saada?
Üllatav, sest hind ka enamvähem ok, võrreldes nende gigabaitide ja muude 300+ juurdehindlusega. Tervislik skepsis jääb aga samas ka natuke lootust. Saksamaalt võibki järjekorda jääda vist.
Värske ülevaade 3070 vs 6800 Inteli 10900K@5.2Ghz . Võrdluseks võid siis võtta 5600X, mis peaks enamvähem samasse auku tulema (-2fps keskmiselt). 3600X on nii -20% kehvem,
Paistab legit ülevaade olema, pooled seal testitavad mängud on Ray tracinguga ja sealt veel mitmed DLSS-iga, aga noh milleks neid ikka testida, kui AMD kaart ei võimalda selliseid tehnoloogiaid _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Wirx sul endal paha ei hakka juba sellest? Kaua võib tänitada ühte ja sama asja? On ju kõigile teada, kes tahab RT nui neljaks ostab NVidia kaardi. Saab teatud mängudes seda kasutada ja rõõmu laialt sama ka DLSSiga. Review lõpus ütles kenasti välja, 6800 rohkem vram ja pika aja peale omab see rohkem väärtust kuna tavaliselt need kaardid kestavad kauem ja paremini.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.