Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
1x1
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
07.08.2020 16:48:30
|
|
|
Selle järgi otsustades, mis mul paari päevaga veekannu sisse koguneb kui filtreerimata vett kasutada, ei ole ta midagi pehme.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tarts5
HV kasutaja
|
08.09.2020 22:29:59
|
|
|
Kui asjalik see "Hob2Hood" lahendus on? Teoorias tundub mulle igati mugav, aga kommentaare lugedes inimesed pigem kurdavad, et see paneb automaatselt väga valjule reziimile ja nii mõnigi uurib kuidas seda "feature"-t välja lülitada
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
08.09.2020 23:21:25
|
|
|
H2H pole küll mingi argument mida peaks valikul arvestama
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
09.09.2020 10:54:29
|
|
|
Tarts5 kirjutas: |
Kui asjalik see "Hob2Hood" lahendus on? Teoorias tundub mulle igati mugav, aga kommentaare lugedes inimesed pigem kurdavad, et see paneb automaatselt väga valjule reziimile ja nii mõnigi uurib kuidas seda "feature"-t välja lülitada |
Endal ei ole ja ei oska sellest puudust tunda. Nii laisk ka nüüd ei ole , et ei suuda õhupuhastajat sisse-välja lülitada.
Ei saaks isegi H²H funktsiooni omada, sest ahi on eraldiseisev Electrolux (7a) ja õhupuhastaja Akpo (3k).
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
09.09.2020 10:57:30
|
|
|
Kui asjalik see "Hob2Hood" lahendus on? Teoorias tundub mulle igati mugav, aga kommentaare lugedes inimesed pigem kurdavad, et see paneb automaatselt väga valjule reziimile ja nii mõnigi uurib kuidas seda "feature"-t välja lülitada |
Väga asjalik on. Majandab ise tugevusastmetega, saad teises toas rahulikult telekat vaadata kui muna keeb.
|
|
Kommentaarid: 1191 loe/lisa |
   |
883 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
09.09.2020 11:02:29
|
|
|
yerba kirjutas: |
Väga asjalik on. Majandab ise tugevusastmetega, saad teises toas rahulikult telekat vaadata kui muna keeb.  |
Ma ei kasutagi millegi keetmisel õhupuhastit v.a. kartulid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
09.09.2020 11:04:00
|
|
|
1x1 kirjutas: |
yerba kirjutas: |
Väga asjalik on. Majandab ise tugevusastmetega, saad teises toas rahulikult telekat vaadata kui muna keeb.  |
Ma ei kasutagi millegi keetmisel õhupuhastit v.a. kartulid.  |
Kuhu see veeaur siis läheb, köögilakke?
|
|
   |
883 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
10.09.2020 15:16:38
|
|
|
Milles võib asi olla?
Lugu siis selline, et kohe peale pesu puidust käepidemega söögiriista masinast võtta on selle käepide selline niiske, kui aga natuke aega paokil ukseda seista lasta kuivavad need ära. Teiste asjadega sellist plobleemi ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
10.09.2020 15:39:49
|
|
|
Kuidas selline asi müstiline küll tunduda saab?
Puit, isegi töödeldult, imab niiskust ning nõudepesumasina kuivatus ei ole nii efektiivne, et see kiirelt välja saada.
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
10.09.2020 15:56:18
|
|
|
ceemic kirjutas: |
Puit, isegi töödeldult, imab niiskust ning nõudepesumasina kuivatus ei ole nii efektiivne, et see kiirelt välja saada. |
Ei tea, miks see mulle nii müstiline tundub.
Vanal masinal sellist asja küll ei olnud, sealt tulid kõik nõud välja puhana ja kuivana. Säravana?- Mitte nii väga, see on pigem uue masina ampluaa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.09.2020 15:04:53
|
|
|
Puit, isegi töödeldult, imab niiskust ning nõudepesumasina kuivatus ei ole nii efektiivne, et see kiirelt välja saada. |
Vanal masinal sellist asja küll ei olnud, sealt tulid kõik nõud välja puhana ja kuivana. Säravana?- Mitte nii väga, see on pigem uue masina ampluaa.  |
Masinate kuivatusfunktsioon on erinevalt lahendatud.
Ju siis vanemal masinal oli see efektiivsem.
Mul on isegi lohuga tassipõhjadel veetilk peal, kui kuivatus on lõppenud. Puust noapea oleks raudselt niiske.
Natuke aega uks lahti hoida (mida varem peale programmi lõppu avada, seda parem, kuna kuumade nõude pealt aurab vedelik paremini ära) lahendab probleemi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
12.09.2020 22:42:25
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Vanal masinal sellist asja küll ei olnud, sealt tulid kõik nõud välja puhana ja kuivana. Säravana?- Mitte nii väga, see on pigem uue masina ampluaa.  |
Mul on isegi lohuga tassipõhjadel veetilk peal, kui kuivatus on lõppenud. Puust noapea oleks raudselt niiske.
Natuke aega uks lahti hoida (mida varem peale programmi lõppu avada, seda parem, kuna kuumade nõude pealt aurab vedelik paremini ära) lahendab probleemi. |
Minu arust on just uue masina kuivatus efektiivsem, sest kuivatab ventilaatoriga. Alguses lihtsalt seisab mingi 15-20min, siis pumpab vett välja ja siis käivitab ventilaatori. Võib-olla mõjutab kuivatuse efektiivsust loputuse temperatuur, näiteks mingi extra-hygienic programmi lõppedes on nõud natuke kuumemad kui intensiivse programmi lõppedes.
Masina laome ikka korralikult täis ja peseme siis 70 kraadi intensiivpesuga, 2h 50min kestab. Kui ei viitsi nii kaua oodata (enamasti ) vajutan nuppu mis teeb programmi lühemaks. Siis on programmi pikkus 2h 01min.
Npm ukse teen lahti pmst kohe peale programmi lõppu, väga harva hiljem, aga nõud on ikkagi kuivad.
Üldse mis programmi kasutate ja kui kaua programm kestab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.09.2020 14:33:38
|
|
|
Natuke aega uks lahti hoida (mida varem peale programmi lõppu avada, seda parem, kuna kuumade nõude pealt aurab vedelik paremini ära) lahendab probleemi. |
Minu arust on just uue masina kuivatus efektiivsem, sest kuivatab ventilaatoriga. Alguses lihtsalt seisab mingi 15-20min, siis pumpab vett välja ja siis käivitab ventilaatori. Võib-olla mõjutab kuivatuse efektiivsust loputuse temperatuur, näiteks mingi extra-hygienic programmi lõppedes on nõud natuke kuumemad kui intensiivse programmi lõppedes.
Masina laome ikka korralikult täis ja peseme siis 70 kraadi intensiivpesuga, 2h 50min kestab. Kui ei viitsi nii kaua oodata (enamasti ) vajutan nuppu mis teeb programmi lühemaks. Siis on programmi pikkus 2h 01min.
Npm ukse teen lahti pmst kohe peale programmi lõppu, väga harva hiljem, aga nõud on ikkagi kuivad.
Üldse mis programmi kasutate ja kui kaua programm kestab? |
Kasutan oma 11a vanal Electroluxil 70C intensiiv programmi (kõige kõvem, mis sel masinal võtta on), 144min näitab vaikimisi, kuid korrigeerib töö käigus vastavalt mingitele anduritele.
Enamasti paneme ajastatult ööseks pesema.
Tahaks järgmiseks masinat, mis ise ukse lahti lükkaks
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
15.09.2020 17:06:37
|
|
|
Üldse mis programmi kasutate ja kui kaua programm kestab? |
Kasutan oma 11a vanal Electroluxil 70C intensiiv programmi (kõige kõvem, mis sel masinal võtta on), 144min näitab vaikimisi, kuid korrigeerib töö käigus vastavalt mingitele anduritele.
Enamasti paneme ajastatult ööseks pesema.
Tahaks järgmiseks masinat, mis ise ukse lahti lükkaks  |
Ma olen pannud mõnikord ööseks pesema, aga mitte intensiivpesuga (või mis iganes programmiga ) vaid eco programmiga, aga eco ei pese mõnikord mingeid supipotte täielikult ära, vaid jäävad ümber poti mingid randid. Kuigi mustus see ei ole. eco peaks küll pikalt seda vett loksutama (mul isegi 70°C täisprogramm loksutab seda 70 kraadist vett kauem kui öko oma 50°C vett ). See extra-hygienic programm on tegelikult veelgi intensiivsem kui see intensiivne programm.
Üldse loksutab masin seda vett erinevalt, st nö "tavaliselt", siis intensiivselt (ja tõesti on kuulda seda vee loksumist ) ja siis pritsib seda vett mis on masina laes ooeva dušiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
polaarhunt
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
04.10.2020 17:14:07
|
|
|
Üldiselt on viimastest aastatest meelde jäänud peamiselt kuulujutud teemal Whirlpool = häda.
Kas ka pliidiplaadi puhul, ei tea
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mattu
HV veteran

|
05.10.2020 15:00:32
|
|
|
vahetevahel võib valesti panna küll, aga see harva, pliidi peal nupp olemas kust välja lülitada. Mina pigem kiidan, et ta ise otsustab millal vaja tugevamaks keerata on. Ise ei käi ju vahepeal kiirust reguleerimas? See pärast hea, algab vaikselt ja vajaduse suurenedes suurendab kiirust.
Argument või mitte, mõne jaoks on auto ostul argument automaat kast, teine ütleb et tal käed otsas võib ise käike vahetada.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Zpider
HV vaatleja

|
08.10.2020 21:33:21
|
|
|
Tere,
kas keegi oskaks nõua anda... tegu Whirlpooli No Forst külmkapiga. Alumisel sügavkülma osal, kõige alumise sahtli alla on tekkinud palju jääd. Kas on see normaalne? Peaks ju olema "no frost"... külmkapp on ca 1 kuu vana. Äkki on kusagil õhtusava või midagi kinni?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
1x1
HV vaatleja

|
10.10.2020 13:49:41
|
|
|
Zpider kirjutas: |
Tere,
kas keegi oskaks nõua anda... tegu Whirlpooli No Forst külmkapiga. Alumisel sügavkülma osal, kõige alumise sahtli alla on tekkinud palju jääd. Kas on see normaalne? Peaks ju olema "no frost"... külmkapp on ca 1 kuu vana. Äkki on kusagil õhtusava või midagi kinni? |
Arvan küll, et normaalne. Eks see pidev ukse lahti tegemine ikka seda jääd tekitab, no frost ei tähenda seda, et seal mitte kunagi jääd ei teki, muidugi midagi tekib . Endal on ka Whirlpooli külmik, aga ainult tavalise külmkapiga, st et sügavküma ei ole. Automaatsulatusega mitte No Frostiga. Sügavkümik on üldse eraldi. Aga seal on nii palju jääd et hohohoho. Eks see oma 10 aastat vana on, Atlanti oma on.
Aga võib muidugi äravooluava umbes olla, võid seda lontrollida. Tavalisel külmikul on see seal sahtlite all, sügavkülma ei tea kas üldse on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.10.2020 14:21:55
|
|
|
Mul küll jääd pole. Vb mingi kirme tekib tagaseinale, aga see sulab ju kohe ära
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
10.10.2020 17:06:06
|
|
|
Uus nõudepesumasin, esimest korda sai proovitud. Electroluxi oma, mis teeb ise ukse lahti, jne.
Kõik nõud olid programmi lõpuks siiski veidi märjad - ülemisel riiulil sööginõudest kuni kruuside ja all pottideni välja. Kurb.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
10.10.2020 17:08:08
|
|
|
Kui palju see ukse lahti teeb?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
10.10.2020 17:09:52
|
|
|
M00t kirjutas: |
Uus nõudepesumasin, esimest korda sai proovitud. Electroluxi oma, mis teeb ise ukse lahti, jne.
Kõik nõud olid programmi lõpuks siiski veidi märjad - ülemisel riiulil sööginõudest kuni kruuside ja all pottideni välja. Kurb. |
Nõude kuivatamiseks ukse avamine küll vajalik pole.
Nõudepesumasin ust lahti ei tee, aga nõud on peale pesu kõik viimseni kenasti kuivad. Isegi tassipõhjad.
|
|
   |
883 |
|
tagasi üles |
|