Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Abi köögitehnika ostmisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 06.08.2020 13:35:04 vasta tsitaadiga

Näh, TV3 saatest Laser rääkis kunagi neist nõudepesumasina vahenditest, seal see nõudepesumasina ekspert rääkis, et Tallinna vesi on pehme. Ei teagi keda nüüd uskuda?
https://televeeb.ohtuleht.ee/992593/murk-noudepesumasinas-laser-uuris-mida-sisaldavad-pesutabletid-ja-kas-need-on-inimesele-ohtlikud
https://play.tv3.ee/laser-hoiatab-nousid-valesti-pestes-sood-sisse-rohkelt-ohtlikke-aineid-10368970
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 07.08.2020 16:48:30 vasta tsitaadiga

Selle järgi otsustades, mis mul paari päevaga veekannu sisse koguneb kui filtreerimata vett kasutada, ei ole ta midagi pehme.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tarts5
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2020 22:29:59 vasta tsitaadiga

Kui asjalik see "Hob2Hood" lahendus on? Teoorias tundub mulle igati mugav, aga kommentaare lugedes inimesed pigem kurdavad, et see paneb automaatselt väga valjule reziimile ja nii mõnigi uurib kuidas seda "feature"-t välja lülitada
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 34
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 08.09.2020 23:21:25 vasta tsitaadiga

H2H pole küll mingi argument mida peaks valikul arvestama
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 09.09.2020 10:54:29 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:
Kui asjalik see "Hob2Hood" lahendus on? Teoorias tundub mulle igati mugav, aga kommentaare lugedes inimesed pigem kurdavad, et see paneb automaatselt väga valjule reziimile ja nii mõnigi uurib kuidas seda "feature"-t välja lülitada

Endal ei ole ja ei oska sellest puudust tunda. Nii laisk ka nüüd ei ole , et ei suuda õhupuhastajat sisse-välja lülitada.
Ei saaks isegi H²H funktsiooni omada, sest ahi on eraldiseisev Electrolux (7a) ja õhupuhastaja Akpo (3k).
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.09.2020 10:57:30 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:

Väga asjalik on. Majandab ise tugevusastmetega, saad teises toas rahulikult telekat vaadata kui muna keeb. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 09.09.2020 11:02:29 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Tarts5 kirjutas:

Väga asjalik on. Majandab ise tugevusastmetega, saad teises toas rahulikult telekat vaadata kui muna keeb. icon_smile.gif

Ma ei kasutagi millegi keetmisel õhupuhastit v.a. kartulid. icon_lol.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 09.09.2020 11:04:00 vasta tsitaadiga

1x1 kirjutas:
yerba kirjutas:
Tarts5 kirjutas:

Ma ei kasutagi millegi keetmisel õhupuhastit v.a. kartulid. icon_lol.gif

Kuhu see veeaur siis läheb, köögilakke? icon_smile.gif

tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 10.09.2020 15:16:38 vasta tsitaadiga

Milles võib asi olla?
Lugu siis selline, et kohe peale pesu puidust käepidemega söögiriista masinast võtta on selle käepide selline niiske, kui aga natuke aega paokil ukseda seista lasta kuivavad need ära. Teiste asjadega sellist plobleemi ei ole.
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 10.09.2020 15:39:49 vasta tsitaadiga

Kuidas selline asi müstiline küll tunduda saab? icon_eek.gif
Puit, isegi töödeldult, imab niiskust ning nõudepesumasina kuivatus ei ole nii efektiivne, et see kiirelt välja saada.
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 10.09.2020 15:56:18 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
Puit, isegi töödeldult, imab niiskust ning nõudepesumasina kuivatus ei ole nii efektiivne, et see kiirelt välja saada.

Ei tea, miks see mulle nii müstiline tundub. icon_smile.gif
Vanal masinal sellist asja küll ei olnud, sealt tulid kõik nõud välja puhana ja kuivana. Säravana?- Mitte nii väga, see on pigem uue masina ampluaa. icon_lol.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 11.09.2020 15:04:53 vasta tsitaadiga

1x1 kirjutas:
ceemic kirjutas:

Vanal masinal sellist asja küll ei olnud, sealt tulid kõik nõud välja puhana ja kuivana. Säravana?- Mitte nii väga, see on pigem uue masina ampluaa. icon_lol.gif

Masinate kuivatusfunktsioon on erinevalt lahendatud.
Ju siis vanemal masinal oli see efektiivsem.

Mul on isegi lohuga tassipõhjadel veetilk peal, kui kuivatus on lõppenud. Puust noapea oleks raudselt niiske.
Natuke aega uks lahti hoida (mida varem peale programmi lõppu avada, seda parem, kuna kuumade nõude pealt aurab vedelik paremini ära) lahendab probleemi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 12.09.2020 22:42:25 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
1x1 kirjutas:
ceemic kirjutas:

Mul on isegi lohuga tassipõhjadel veetilk peal, kui kuivatus on lõppenud. Puust noapea oleks raudselt niiske.
Natuke aega uks lahti hoida (mida varem peale programmi lõppu avada, seda parem, kuna kuumade nõude pealt aurab vedelik paremini ära) lahendab probleemi.

Minu arust on just uue masina kuivatus efektiivsem, sest kuivatab ventilaatoriga. Alguses lihtsalt seisab mingi 15-20min, siis pumpab vett välja ja siis käivitab ventilaatori. Võib-olla mõjutab kuivatuse efektiivsust loputuse temperatuur, näiteks mingi extra-hygienic programmi lõppedes on nõud natuke kuumemad kui intensiivse programmi lõppedes.
Masina laome ikka korralikult täis ja peseme siis 70 kraadi intensiivpesuga, 2h 50min kestab. Kui ei viitsi nii kaua oodata (enamasti icon_biggrin.gif ) vajutan nuppu mis teeb programmi lühemaks. Siis on programmi pikkus 2h 01min.

Npm ukse teen lahti pmst kohe peale programmi lõppu, väga harva hiljem, aga nõud on ikkagi kuivad.
Üldse mis programmi kasutate ja kui kaua programm kestab?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 13.09.2020 14:33:38 vasta tsitaadiga

1x1 kirjutas:
Draqula kirjutas:
1x1 kirjutas:
ceemic kirjutas:

Minu arust on just uue masina kuivatus efektiivsem, sest kuivatab ventilaatoriga. Alguses lihtsalt seisab mingi 15-20min, siis pumpab vett välja ja siis käivitab ventilaatori. Võib-olla mõjutab kuivatuse efektiivsust loputuse temperatuur, näiteks mingi extra-hygienic programmi lõppedes on nõud natuke kuumemad kui intensiivse programmi lõppedes.
Masina laome ikka korralikult täis ja peseme siis 70 kraadi intensiivpesuga, 2h 50min kestab. Kui ei viitsi nii kaua oodata (enamasti icon_biggrin.gif ) vajutan nuppu mis teeb programmi lühemaks. Siis on programmi pikkus 2h 01min.

Npm ukse teen lahti pmst kohe peale programmi lõppu, väga harva hiljem, aga nõud on ikkagi kuivad.

Kasutan oma 11a vanal Electroluxil 70C intensiiv programmi (kõige kõvem, mis sel masinal võtta on), 144min näitab vaikimisi, kuid korrigeerib töö käigus vastavalt mingitele anduritele.
Enamasti paneme ajastatult ööseks pesema.
Tahaks järgmiseks masinat, mis ise ukse lahti lükkaks icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 15.09.2020 17:06:37 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
1x1 kirjutas:
Draqula kirjutas:
1x1 kirjutas:
ceemic kirjutas:

Kasutan oma 11a vanal Electroluxil 70C intensiiv programmi (kõige kõvem, mis sel masinal võtta on), 144min näitab vaikimisi, kuid korrigeerib töö käigus vastavalt mingitele anduritele.
Enamasti paneme ajastatult ööseks pesema.
Tahaks järgmiseks masinat, mis ise ukse lahti lükkaks icon_smile.gif

Ma olen pannud mõnikord ööseks pesema, aga mitte intensiivpesuga (või mis iganes programmiga icon_biggrin.gif) vaid eco programmiga, aga eco ei pese mõnikord mingeid supipotte täielikult ära, vaid jäävad ümber poti mingid randid. Kuigi mustus see ei ole. eco peaks küll pikalt seda vett loksutama (mul isegi 70°C täisprogramm loksutab seda 70 kraadist vett kauem kui öko oma 50°C vett icon_wink.gif). See extra-hygienic programm on tegelikult veelgi intensiivsem kui see intensiivne programm.
Üldse loksutab masin seda vett erinevalt, st nö "tavaliselt", siis intensiivselt (ja tõesti on kuulda seda vee loksumist icon_smile.gif) ja siis pritsib seda vett mis on masina laes ooeva dušiga.
tagasi üles
polaarhunt
HV kasutaja

sõnum 04.10.2020 13:36:53 vasta tsitaadiga

13a AEG pliidiplaat hakkab vist vaikselt väsima. Enam ei taha nagu üks küttekeha piisavalt kuuma välja anda. Seega peab vist vaikselt vahetusele mõtlema hakkama.

Silma jäi Whirlpool B8160. Kiitke, laitke või soovitage sarnase raha eest paremat: https://www.whirlpool.ee/r/tooted/pliidiplaadid/whirlpooli-klaaskeraamiline-induktsioonpliidiplaat-wl-b8160-ne/859991572110
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 04.10.2020 17:14:07 vasta tsitaadiga

Üldiselt on viimastest aastatest meelde jäänud peamiselt kuulujutud teemal Whirlpool = häda.
Kas ka pliidiplaadi puhul, ei tea
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
mattu
HV veteran
mattu

sõnum 05.10.2020 15:00:32 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:

vahetevahel võib valesti panna küll, aga see harva, pliidi peal nupp olemas kust välja lülitada. Mina pigem kiidan, et ta ise otsustab millal vaja tugevamaks keerata on. Ise ei käi ju vahepeal kiirust reguleerimas? See pärast hea, algab vaikselt ja vajaduse suurenedes suurendab kiirust.

Argument või mitte, mõne jaoks on auto ostul argument automaat kast, teine ütleb et tal käed otsas võib ise käike vahetada.
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 116
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 06.10.2020 15:06:42 vasta tsitaadiga

polaarhunt kirjutas:
13a AEG pliidiplaat hakkab vist vaikselt väsima. Enam ei taha nagu üks küttekeha piisavalt kuuma välja anda. Seega peab vist vaikselt vahetusele mõtlema hakkama.

Silma jäi Whirlpool B8160. Kiitke, laitke või soovitage sarnase raha eest paremat: https://www.whirlpool.ee/r/tooted/pliidiplaadid/whirlpooli-klaaskeraamiline-induktsioonpliidiplaat-wl-b8160-ne/859991572110

Electroluxi ja AEG pliidiplaadid on head. Endal electroluxi eraldiseisev ahi kodus ja selle pliit ei näita pärast peaaegu 8 aastast kasutust veel väsimuse märke. Ühel tuttaval ka eluxi int. plaat peaaegu 8.aastane ja samuti ei näita mingeid väsimuse märke.
Tal üpris sarnane sellisega: https://ibb.co/sVqKhrB
Endal selline ahi https://www.electrolux.ee/kitchen/cooking/cookers/electric-cooker/ekc54550ox/
tagasi üles
Zpider
HV vaatleja
Zpider

sõnum 08.10.2020 21:33:21 vasta tsitaadiga

Tere,
kas keegi oskaks nõua anda... tegu Whirlpooli No Forst külmkapiga. Alumisel sügavkülma osal, kõige alumise sahtli alla on tekkinud palju jääd. Kas on see normaalne? Peaks ju olema "no frost"... külmkapp on ca 1 kuu vana. Äkki on kusagil õhtusava või midagi kinni?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
1x1
HV vaatleja
1x1

sõnum 10.10.2020 13:49:41 vasta tsitaadiga

Zpider kirjutas:
Tere,
kas keegi oskaks nõua anda... tegu Whirlpooli No Forst külmkapiga. Alumisel sügavkülma osal, kõige alumise sahtli alla on tekkinud palju jääd. Kas on see normaalne? Peaks ju olema "no frost"... külmkapp on ca 1 kuu vana. Äkki on kusagil õhtusava või midagi kinni?

Arvan küll, et normaalne. Eks see pidev ukse lahti tegemine ikka seda jääd tekitab, no frost ei tähenda seda, et seal mitte kunagi jääd ei teki, muidugi midagi tekib icon_smile.gif . Endal on ka Whirlpooli külmik, aga ainult tavalise külmkapiga, st et sügavküma ei ole. Automaatsulatusega mitte No Frostiga. Sügavkümik on üldse eraldi. Aga seal on nii palju jääd et hohohoho. Eks see oma 10 aastat vana on, Atlanti oma on.
Aga võib muidugi äravooluava umbes olla, võid seda lontrollida. Tavalisel külmikul on see seal sahtlite all, sügavkülma ei tea kas üldse on.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.10.2020 14:21:55 vasta tsitaadiga

Mul küll jääd pole. Vb mingi kirme tekib tagaseinale, aga see sulab ju kohe ära icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 10.10.2020 17:06:06 vasta tsitaadiga

Uus nõudepesumasin, esimest korda sai proovitud. Electroluxi oma, mis teeb ise ukse lahti, jne.
Kõik nõud olid programmi lõpuks siiski veidi märjad - ülemisel riiulil sööginõudest kuni kruuside ja all pottideni välja. Kurb.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Max Powers

sõnum 10.10.2020 17:08:08 vasta tsitaadiga

Kui palju see ukse lahti teeb?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 10.10.2020 17:09:52 vasta tsitaadiga

M00t kirjutas:
Uus nõudepesumasin, esimest korda sai proovitud. Electroluxi oma, mis teeb ise ukse lahti, jne.
Kõik nõud olid programmi lõpuks siiski veidi märjad - ülemisel riiulil sööginõudest kuni kruuside ja all pottideni välja. Kurb.

Nõude kuivatamiseks ukse avamine küll vajalik pole.
Nõudepesumasin ust lahti ei tee, aga nõud on peale pesu kõik viimseni kenasti kuivad. Isegi tassipõhjad.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Abi köögitehnika ostmisel mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.