Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 176, 177, 178  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.08.2020 09:48:36 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

Päeva lõpuks on mul Reverb2 tellimus tehtud ja ootan huviga Rift 2 ja loodan, et need VR headsetid on nii hea pildiga juba, et saaks rahulikult nt monitori asemel kasutada jne.

See võib-olla ei ole kõige parem mõte. Siin seal on inimesed, kes väga palju VR kasutavad hakanud nägemisprobleemide üle kurtma.
https://www.bbc.com/news/technology-52992675
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.08.2020 10:03:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:
He went on to describe the problem: "My eyes jump when I read things like a screen or books. I've always had a small level of this but it's greatly intensified now. It's also linked to headaches and vertigo."
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 04.08.2020 10:10:35 vasta tsitaadiga

Ma üle kahe tunni päevas ei kasuta, alguses sai pandud 8h päevas ja pärast kulus nädal, et silmad taastuksid.
Ei näe mõtet, et peaks tava monitori asemel kasutama, pigem hea asi kiireks meelelahutuseks või
võimaluseks korraks ennast tavakeskkonnast välja lülitada. Minul just mõjub halvasti, et
pean nii lähedal olevat objekti vaatama, aga samas silmad tuleb kohanduda nii, et vaataks kaugele.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 04.08.2020 10:17:25 vasta tsitaadiga

Eks ma olen ise olnud natuke äraootaval seisukohal selle osas. Kui detailsus on olemas, siis see tundub väga ahvatlev viis, kuidas screen realestate-id üsna odavalt juurde saada.
Aga tõesti ,kui sellega kaasnevad terviseriskid, siis pole see seda väärt.
Täna kasutan pikematel päevadel mõned tunnid max ja siis pole märganud, et midagi silmadel viga oleks.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.08.2020 17:48:57 vasta tsitaadiga

aegajalt tuleb kapis uue õlle järgi käia, siis puhkab silma, sellele järgnevad wc's käimised ja kõik on parlanksis thumbs_up.gif
m8markus
HV veteran
m8markus

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.08.2020 11:18:27 vasta tsitaadiga

Nüüd siis paar kuud ka mässatud indexiga ja mina olen rahul...aga vajab väga head masinat, vähemalt Elite Dangerouse jaoks. Muud pole proovinudki veel ja kui keegi üteleb, et pilt sellega seal vilets ja midagi sihtida ei näe siis ma ei tea millest ta räägib...Aga jah isegi 2080ti tõmbab korralikult käima 99% GPU (ca 1900max) ja mälu kasutab ka üle 8GB ja ikka ei saa veel päris kõike põhja lükata mida tahaks. Enamus asjad on põhjas mängus HDMI-d Ja Super samlingu tahaks mõlemad panna 1,25 aga hakkab jõnksutama jaamades ja kuidagi ei saa icon_biggrin.gif üks peab olema 1,0. Võib-olla pole oprimiseeritud ka selliste settingutega mängu, ei tea. Higistamine jah icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Soojad ilmad on täitsa jama, enne ei tasu süüa midagi sooja ja peale jooksmist ei tasu ka hakata mängima näiteks, aitab kui lasta rihmad hästi lõdvaks nii et sab pead liigutades teda natuke raputada, siis ei ole hullu ja ega sealt midagi väga läbi ikka ei paista. Aga 30 minutiga läheb üle higistamine või pigem mingi kondents seal tekib...samas tuli pimax 8K X ka lõpuks välja ja sihiks ikka seda, hind muidugi üüratu + veel toll ja maksud, ootab kuni amazoni tuleb. Silmadele mõjub ärritavalt siis kui on 144Mhz peale pandud, 120Mhz on kõik ok, vähemalt minul.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 09.08.2020 00:26:56 vasta tsitaadiga

Pole VR enda süü aga see Steam VR oskab ikka närvi ajada kohati - sellist lihtsat asja nagu youtube ei ole võimalik VRis vaadata. utube enda steam app mingi full negative hinnanguga kus siis must kast lihtsalt keset vahtimist on ees, steam vr kaudu desktopis brauseri kaudu youtubes vr toimima ei hakka ning firefox VR steam VR sees jääb endless loadima.
12€ Virtual Desktopiga väidsetavalt saavad need mured murtud aga tundub veider et miljardiettevõte Valve ei ole suuteline out of the box youtube videosid mängima panna oma steam VRis või üleüldse brauseris ringi tuhnimis võimalust pakkuda.
Kliimaseadet ka vaja VR jaoks jah, palavad ilmad ei soosi VRi icon_sad.gif

Pimaxil on ühilduvusprobleemid nii rõvedad et vaevalt sa toda endale kalli raha eest tahad icon_biggrin.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.08.2020 19:55:54 vasta tsitaadiga

Olen aastaid kasutanud Oculus Rift CV1 ja nüüd mõned päevad Rift S. Minu nägemus on selline, kui on juba CV1 olemas, ei ole vähimatki mõtet osta Rift S. Ettevaaatust LENOVO! Rift S (FOV) on selgelt väiksem kui Rift CV1! Minu ipd on 64mm. Võrdleksin Rift S (FOVi) Oculus DK2-ga.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.08.2020 20:17:48 vasta tsitaadiga

Mandatory Socialization: Facebook Accounts To be Required for Oculus Headsets
https://www.anandtech.com/show/16011/mandatory-socialization-facebook-accounts-to-be-required-for-oculus-headsets

tsitaat:
This will start in October, when all new Oculus accounts and devices will have to sign up for a Facebook account, while support for existing stand-alone accounts will be retired entirely at the start of 2023.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 21.08.2020 20:28:12 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Mandatory Socialization: Facebook Accounts To be Required for Oculus Headsets
https://www.anandtech.com/show/16011/mandatory-socialization-facebook-accounts-to-be-required-for-oculus-headsets

tsitaat:
This will start in October, when all new Oculus accounts and devices will have to sign up for a Facebook account, while support for existing stand-alone accounts will be retired entirely at the start of 2023.

Väga rumal. Minu vaatenurgast - mul on küll Oculus konto olemas aga kui peaks tekkima vajadus uus teha siis sorry aga FB kontot mul ei ole ega tule.
Facebook is making Oculus’ worst feature unavoidable

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.08.2020 21:40:25 vasta tsitaadiga

Killhoven, Indeed. Inimene kes vähegi oma andmete privaatsusest hoolib hoiab FB-st kaugemale või kasutab mingit fake profiiili FB's.
Üldiselt selline kontodega sidumine ja see, et ei saa kasutada ilma kontota on BS. Kujutage nüüd ette, et ostan uue Nvidia kaardi aga enne see pilti näitama ei hakka kui oled Nvidia konto loonud, sinna sisse loginud ja oma kaardi registreerinud. Lihtsalt näide mis loodetavasti kunagi ei realiseeru.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 21.08.2020 23:16:37 vasta tsitaadiga

No siis ostke mõne teise firma VR kui FB-i kardate. Oeh preilikesed... Mis teil küll varjata on nii hirmsasti... icon_neutral.gif

Kui privaatsust tahate siis eemaldage oma elust internet ja kolige kuhugi koopasse elama. icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.08.2020 06:07:37 vasta tsitaadiga

Dj-E, Arvata võis, et kohe tekib siia keegi kes ütleb, et tal pole midagi varjata.
Asi on põhimõttes. Järjekordne login, järjekordne konto. Järjekordne koht kust andmed võivad lekkida jne.

Lisaks kui ma olen raua ostnud, siis tootja ei saa ja ei tohi mulle dikteerida tingimusi kuidas ma seda kasutada tohin.
Tegu pole renditootega.

Link

Isegi mänguarendajatele ei meeldi see asi. Pole ainult tavakasutajad. Minupärast lisagu FB konto võimalus kui see juba ei eksisteeri aga kõigi sundimine FB peale on vale.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 22.08.2020 15:36:51 vasta tsitaadiga

LOL, FB tahab reklaame näitama kui seda kasutad?
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 24.08.2020 09:34:47 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
LOL, FB tahab reklaame näitama kui seda kasutad?

VR porriklikkidest paneb profiili kokku ja siis kuvab vastavasisulisi adde.

Nõme approach jah, varasematele oculuse ostjatele ka öeldi ju et mingit kontot/logini pole vaja mida nad nüüd siis rikuvad. Tea kas siis saab selle toote tagastada icon_smile.gif ?
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 24.08.2020 11:25:29 vasta tsitaadiga

Seda lubadust nüüd rikuti jah. Tagastamise teema loodetavasti muutub aktuaalseks thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kusjuures kahe aasta pärast peab iga Oculus konto omanik linkima FB kontoga ehk selleks ajaks ostan teise tootja seadme. Hea et nüüd sellega lagedale tulid, ma olin Quest II-te kaalumas.

fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 24.08.2020 11:36:32 vasta tsitaadiga

Mingisugune libakonto luua feissbuuki ja logida sellega rõõmsalt sinna sisse kui vaja?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 25.08.2020 12:55:58 vasta tsitaadiga

Oculuse miinuseks veel see, et ise ostsin mitmeid mänge Oculuse programmiga ning nüüd pidin need kõik uuesti ostma, sest Steami ei saa neid ringi tõsta ning Valve Index ei toimi Oculuses(vähemalt minu teada)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 25.08.2020 13:21:14 vasta tsitaadiga

nii need tegijad VR-i maailma põhja ajavadki. Aetakse oma jorri, interop on nii ja naanja seal kus saab, pannakse oma DRM külge. Kui kõik saaks aru, et hakkame sõbralikult steamvri kasutama, aga ei, ahnus ei luba.

tuleb väga hästi meelde telekate 3D variandid. sama lugu. igaüks lootis oma kukrut täita, igale asjale oma IP ja ekslusiivid; peamine, et oma litsentsitasud kätte saada. tulem= kõik on juba 3d telekad unustanud ja enam neid ei tehtagi. kogu tootearendus kassi saba alla.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.08.2020 13:41:27 vasta tsitaadiga

No paljusid jättis see 3D ikka külmaks ka ning vohav lühinägelikkus mis sunnib prille kandma ei soosi ka topeltprille pähe pookimast.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.08.2020 14:07:47 vasta tsitaadiga

3d-st on kahju. see läks üsna üheselt puuduva api ja ühilduvuse nahka. seda üsna mitmest küljest.
mul on telekal lg passiiv-3d ja kui see töötab, on päris äge asi. aga samal ajal selline lihtne asi nagu 3d filmi mängimine on mõttetult keeruliseks aetud.
jumal hoidku, et keegi oleks mängude jaoks mingi ühulduva api välja töötanud... nvidia 3d vision oli kõige lähem aga ikkagi proprietary ja ekraaniga kombinatsioonis tuge oli keeruline leida.

vr-iga toimuv on vähemalt täna tunduvalt parem. neid vr platvorme on mitu ja mõni neist ikka normaalseks jääb.
kui ka ei jää, siis vr osas on kriitiline mass saavutatud ja loodus tühja kohta ei salli.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.08.2020 16:58:12 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
3d-st on kahju. see läks üsna üheselt puuduva api ja ühilduvuse nahka. seda üsna mitmest küljest.
mul on telekal lg passiiv-3d ja kui see töötab, on päris äge asi. aga samal ajal selline lihtne asi nagu 3d filmi mängimine on mõttetult keeruliseks aetud.
jumal hoidku, et keegi oleks mängude jaoks mingi ühulduva api välja töötanud... nvidia 3d vision oli kõige lähem aga ikkagi proprietary ja ekraaniga kombinatsioonis tuge oli keeruline leida.

vr-iga toimuv on vähemalt täna tunduvalt parem. neid vr platvorme on mitu ja mõni neist ikka normaalseks jääb.
kui ka ei jää, siis vr osas on kriitiline mass saavutatud ja loodus tühja kohta ei salli.
mul aktiiv3d ja toimib küll laitmatult, sellised mängud nagu tombrider, deus ex ja crysis sisaldasid veel side by side 3D'd
mille käimalükkamine oli väga lihtne, oluline nüanss oli muidugi, et supersampling või midagi nagu nvidia dsr tuli üles lükata, siis kadus see rõve aliasing ka ära thumbs_up.gif

senini vaatan 3D versioone filmidest

Kasutaja36
HV vaatleja
Kasutaja36

sõnum 25.08.2020 17:47:29 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
Seda lubadust nüüd rikuti jah. Tagastamise teema loodetavasti muutub aktuaalseks thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kusjuures kahe aasta pärast peab iga Oculus konto omanik linkima FB kontoga ehk selleks ajaks ostan teise tootja seadme. Hea et nüüd sellega lagedale tulid, ma olin Quest II-te kaalumas.

Naljakas nõudmine, kui ei pea iga kord seda sisselogimiseks kasutama. Tekib paratamatult küsimus, et mis selle mõte on õigupoolest? Vaevalt nad nii lollid ka on, et hakkavad personaliseeritud reklaami loopima kasutamise vahele. Siis tapavad nad oma platvormi üsna kiirelt ära.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 25.08.2020 19:27:58 vasta tsitaadiga

Kasutaja36 kirjutas:
Killhoven kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Naljakas nõudmine, kui ei pea iga kord seda sisselogimiseks kasutama. Tekib paratamatult küsimus, et mis selle mõte on õigupoolest? Vaevalt nad nii lollid ka on, et hakkavad personaliseeritud reklaami loopima kasutamise vahele. Siis tapavad nad oma platvormi üsna kiirelt ära.

Ma olen üsna veendunud, et personaliseeritud reklaami söötmine on üks selle FB nõudmise tagamaid. Dynamic ads üldiselt töötab kasutajaID järgi ning liba vs päriskonto vahe on vaid reklaamide täpsus niipalju kui sinu huvidest teada on.

Cyberspace
HV kasutaja
Cyberspace

sõnum 02.09.2020 11:11:30 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, kuhu foorumi kategooriasse Rift CV1 müüki panna? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 176, 177, 178  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.