Kui kaamerapiltidel pidevalt silma peal tahad hoida, on mõistlikum monitoridega valveruum sisse seada. Kaua sa seal esikus ekraani ees ikka seisad. Ka tagantjärele salvestust vaadata on oluliselt mõnusam diivanil või laua taga telefonist-tahvlist-läpakast. Point: Paradoxi ekraanid võivad ju ägedad ja ahvatlevalt nutikad välja paista, aga ehk on mõistlikum nad siiski oma asja ajama jätta.
Mul on TM50 ning seal on pildid mälukaardil, mis on kuskil ekraani taga. Pildid pidid olema bmp formaadis ja väga väikese resolutsiooniga. Täpsema info leiad dokumentatsioonist. Sama kaardiga saab ka ekraanide firmwaret uuendada. _________________ The sh*t has hit the fan.
Mis hetkel asjalikum Androidi pealt HomeKit'i näppimise äpp oleks? Tahaks üht Fibaro CO andurit testida, aga pole õuna käepärast. Vaatasin, et Gideon'i kiideti, lasin siit peale, aga viskab internet connection errorit. Play poes seda enam pole, tahab 10-st vanemat Androidi või siiski ka mingit serveriühendust, kuid infrapoolt enam pole?
Küsimus, soov kõrgsurve toru ventilaatorile paigaldada regulaator, mida saaks telefonist juhtida. Mida mul selleks vaja peaks minema? Ventilaator ise pööningul ning hetkeregulaator asub el. kilbis (üsna läbi omadega, 3st astmest toimib 1-2, kuna kontakt sees ei ole parim). Nüüd ongi mõte, et vahetaks selle välja, aga teeks vähe nutikamaks et saaksin telefonist astmeid valida ning ei peaks el. kilbis sättimas käima.
Antud ventilaator tõmbab siis vannitoast, teh. ruumist ja wc-st ventilatsiooni kaudu õhku välja.
kõrgsurve toru ventilaator Google translate? Küsimuse lõpus räägid juba arusaadavamat keelt
Mootorit juhitakse siis astmelise lülitiga, ehk siis iga kiiruse jaoks on ventilatoril oma mähis? Nii saan kirjeldusest vähemalt aru. Kui nii lihtne skeem siis vast selline, ma pole küll väga kindel, kui hästi see sinu ventilaatoriga ikka sobib.
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
kõrgsurve toru ventilaator Google translate? Küsimuse lõpus räägid juba arusaadavamat keelt
Mootorit juhitakse siis astmelise lülitiga, ehk siis iga kiiruse jaoks on ventilatoril oma mähis? Nii saan kirjeldusest vähemalt aru. Kui nii lihtne skeem siis vast selline, ma pole küll väga kindel, kui hästi see sinu ventilaatoriga ikka sobib.
Küsimus, soov kõrgsurve toru ventilaatorile paigaldada regulaator, mida saaks telefonist juhtida. Mida mul selleks vaja peaks minema? Ventilaator ise pööningul ning hetkeregulaator asub el. kilbis (üsna läbi omadega, 3st astmest toimib 1-2, kuna kontakt sees ei ole parim). Nüüd ongi mõte, et vahetaks selle välja, aga teeks vähe nutikamaks et saaksin telefonist astmeid valida ning ei peaks el. kilbis sättimas käima.
Antud ventilaator tõmbab siis vannitoast, teh. ruumist ja wc-st ventilatsiooni kaudu õhku välja.
Saan aru tavaline ventilatsiooniventilaator.
Spoiler
Ise kasutan Fibaro Dimmer2 selle sujuvaks juhtimiseks. _________________ Uued Lenovo sülearvutid:www.lenovoarvutid.ee Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com
Tavalise dimmeri ja ventika reostaadi vahe on see, et dimmer alustab madalamast kõrgemaks, ventika reostaat teeb klõpsu ja siis on 100% ja hakkab alla reguleerima- vajalik selleks, et toimuks kick-start, ventikatel on komme ära kuluda/saasta täis minna ja kui tavadimmeriga käima paned low speediga siis ei lähegi vent käima ja võib tulekahju sellest alata.
Barbo, nimetatud Fibaro dimmeri on see funktsioon ka olemas, kus 1 käivitusel pannakse max võimsusele alati vähemalt x sekundiks. Pärast seda võtad kiiruse maha.
M@x, ma selle sonoffi sobivuse osas kindel ei ole.
Need kaks on ikka täiesti erineva juhtimise tehnoloogiaga, ning vajavad ka vastavaid mootoreid sinna taha. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kui praegune regulaator on nö astmetega, ehk iga kiiruse jaoks on oma L (faasi) juhe, siis pane Sonoff 4CH - saad otse äpist juhtida. Silmas peab seda pidama, et korraga ei tohi kunagi üle ühe relee sees olla muidu põleb ventikas kiirelt maha. Tasmota abiga saab reegli sisse kirjutada muidugi kohe, aga sisi ei saa jälle Ewelink äpiga hakkama. Kui on 2 juhet N ja L siis võib see sonoffi fan controller isegi sobida. Alusta ühesõnaga praeguse regulaatori kaabeldusest, kuidas see ventilaatorit juhib ja sealt mine edasi.
Kui praegune regulaator on nö astmetega, ehk iga kiiruse jaoks on oma L (faasi) juhe, siis pane Sonoff 4CH - saad otse äpist juhtida. Silmas peab seda pidama, et korraga ei tohi kunagi üle ühe relee sees olla muidu põleb ventikas kiirelt maha. Tasmota abiga saab reegli sisse kirjutada muidugi kohe, aga sisi ei saa jälle Ewelink äpiga hakkama. Kui on 2 juhet N ja L siis võib see sonoffi fan controller isegi sobida. Alusta ühesõnaga praeguse regulaatori kaabeldusest, kuidas see ventilaatorit juhib ja sealt mine edasi.
Sonoff 4CH Pro'l on olemas täitsa füüsilised DIP switchid millega saad määrata, et millised väljundid peavad teineteist välistama. See on kõige mõistlikum taolistes olukordades kuna langeb igasugune tarkvarabugi jms oht ära.
Pildi pealt on näha, et sul on ventikal siiski 2 mähisepaari, kui väidad, et sul oli 3 kiirust siis ilmselt Speed 1 (1 paar); Speed 2 (2 paar); Speed 3 (mõlemad paarid).
M@x kirjutas:
Nagu ikka, kõigepealt harjutatakse kasutajad millegagi ja siis lisatakse hind. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Tasmota ja mõni lihtsam kontroller aitab välja - sõltub mida sonoffiga juhitakse, mul kastmisautomaatika puhtalt tasmota peal - Fibaro HC3 kaudu saadan ainult uue info kastmistsükli vahe ja kestvuse kohta, ülejäänud teeb sonoff ise.
Tasmota ja mõni lihtsam kontroller aitab välja - sõltub mida sonoffiga juhitakse, mul kastmisautomaatika puhtalt tasmota peal - Fibaro HC3 kaudu saadan ainult uue info kastmistsükli vahe ja kestvuse kohta, ülejäänud teeb sonoff ise.
Kui kontrollerit ei ole ja pole ka plaanis, siis lihtsalt mõni MQTT dash äpp telefonile nende tsüklite mudimiseks ja rohkemat polegi tarvis...
Nii on, nüüd vaja veel RF ka teie juures ära flashida, siis on 100% eWeLinki vaba elu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.