Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 16:44:43
|
|
|
laurx kirjutas: |
ketas hd tune / tootja utikaga üle, kui on uus sata kaabel ketta ja emaplaadi vahele. |
Teen seda kohe.
Seniks aga see siin.
Nüüd tegin selle..kas on õige asi,millest võiks abi olla?
HEALTH ka siin.
SELF TEST näitas OK O:O
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
2 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.11.2015 18:50:41
|
|
|
B3 on vist mingi Samsungi- või üldiselt SSD-spetsiifiline arusaamatus, veebis on hulk teateid sellest, et see parameeter on juba uuel kettal nagu allpool lubatud piiri käinud. Ehk teavad teised paremini, aga ma praegu küll ei julge öelda, et see kindlasti seal õige number on või et sellele tuleb tähelepanu pöörata.
Millele võiks tähelepanu pöörata, on C7 - põhjuseks SATA kaabel ja pistikud enamasti. Vaata et pistikud oleks korralikult pesas ja kaablil poleks märgatavaid vigastusi. Kui Data (raw value) tulbas hakkab sellel real number edasi tiksuma, vaheta kaabel. Kui sul on kaableid kohe varuks olemas, vaheta kohe.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
25.11.2015 18:54:25
|
|
|
SSD'ga võiks ikka AHCI olla sisse lülitatud, enne oli juttu ju kõvaketastest ainult, nüüd hoopis SSD...
840 EVO püsivara oli mingi kalaga kunagi - kas seda on kontrollitud või uuendatud?
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 19:03:23
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
B3 on vist mingi Samsungi- või üldiselt SSD-spetsiifiline arusaamatus, veebis on hulk teateid sellest, et see parameeter on juba uuel kettal nagu allpool lubatud piiri käinud. Ehk teavad teised paremini, aga ma praegu küll ei julge öelda, et see kindlasti seal õige number on või et sellele tuleb tähelepanu pöörata.
Millele võiks tähelepanu pöörata, on C7 - põhjuseks SATA kaabel ja pistikud enamasti. Vaata et pistikud oleks korralikult pesas ja kaablil poleks märgatavaid vigastusi. Kui Data (raw value) tulbas hakkab sellel real number edasi tiksuma, vaheta kaabel. Kui sul on kaableid kohe varuks olemas, vaheta kohe. |
Vahetan olemasolevaga .)
Prayer kirjutas: |
SSD'ga võiks ikka AHCI olla sisse lülitatud, enne oli juttu ju kõvaketastest ainult, nüüd hoopis SSD...
840 EVO püsivara oli mingi kalaga kunagi - kas seda on kontrollitud või uuendatud? |
Uuendatud pole ja ka pole kontrollinud..varem pole lihtsalt muresid sellise asjaga olnud..
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 19:13:39
|
|
|
Spoiler 
mcjaaxon kirjutas: |
Dogbert kirjutas: |
Millele võiks tähelepanu pöörata, on C7 - põhjuseks SATA kaabel ja pistikud enamasti. Vaata et pistikud oleks korralikult pesas ja kaablil poleks märgatavaid vigastusi. Kui Data (raw value) tulbas hakkab sellel real number edasi tiksuma, vaheta kaabel. Kui sul on kaableid kohe varuks olemas, vaheta kohe. |
Vahetan olemasolevaga .)
Prayer kirjutas: |
840 EVO püsivara oli mingi kalaga kunagi - kas seda on kontrollitud või uuendatud? |
Uuendatud pole ja ka pole kontrollinud..varem pole lihtsalt muresid sellise asjaga olnud.. |
Samsung Magician Software for PC saad firmi uuendada.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 20:10:43
|
|
|
Nii..
firmware vahetatud..tulemus..total fail..pc ei leia mitte mindeid variante-pidi ssd ketast enam..
On kellelgi ideid,kuid taastada või mis edasi??
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
25.11.2015 20:29:20
|
|
|
Kuna vajalik info on kettal,siis teen proovi nii,nagu eelpool mainiti..achi reziimi ja windows uuesti peale..ehk õnnestub
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
26.11.2015 18:44:31
|
|
|
tsitaat: |
Kuna vajalik info on kettal
|
ää. see asi läheb niiviisi nihu. andmed tuleb kuidagi kettalt kätte saada nüüd. kas see käkine samsa utikas rääkis midagi sellest, et ketas kirjutatakse üle firmavara uuendamise käigus? |
See näitas,et uuendus on saadaval..lasin siis yle..
Mis ime syndis..idee järgi plaanisin siis teha nii,et lasen teise winni peale..vanale kõrvale,kuid sama ketta peale..systeem ei tundnud ketast ära..
Siis panin hdd sisse ja sellega koos alles tundis systeem,et ssd ka sees elus on..
Mingi mystika,millest ise väga aru ei saa..
Hetkel sain masina tööle..seaded on native ide..mant maha..achi peale ja win yle
26.11.2015 17:42
GRANDE FINALE.
nüüd on asi nii,et seda halba resa teeb systeem ssd ketastega,aga hdd'ga mitte.
Mulle,kui võhikule jääb selline tunne,et hdd jääks justkui pidama tänu ketta spinnile..?!?
Kas on kellelgi hyva ideed jagada?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
26.11.2015 21:04:21
|
|
|
sata kaabli vahetasid ära? |
Vahetasin küll..vahetasin ka sata power kaabli igax-juhux..(modulaarne toide )..
Mõlemad ssd kettad on toimivad ja pole mingeid tõrkeid olnud küll
Mul selline loll kysimus..
Ennem fx-8320't oli phenom 965 125w,millega memo näitas bios menyys bootimisel 1600(mälud on aga 1866)..
nüüd on peal prose,mis peaks toetama 1866 mälusid,kuid biosi bootimisel näitab ikka 1600..kas see võib olla kas märk pahandusele või lausa põhjus?
Mõte tekkis just sellepärast,et bootimine on algusest peale olnud ju tõsiselt aeganõudev..
Ma ise nõnna loll ja muffigi ei jaga
Asusin siis mäludega asjatama ja leidsin selle :
..ja selle..
Kas on esimese pildi peal kõik ok mälu sagedustes?
Tekkis kysimus..kas ssd võib olla seotud mäludes olevate erroritega või anomaaliatega?
Kysin,kuna alles nüüd sain teada,et ilmselt soetasin mitte-väga-kaua-aega-tagasi vigase emme ju
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.11.2015 21:10:31
|
|
|
tuleb manuali lugeda, mis kiirustel mälud selle prosega koos käima pannakse. mina pole veel näinud, et mingitel teistel kiirustel olevad mälud kettalt lugemisse viga ja resa annaks. sul oli enne event viewer kollane "disk" hoiatusega. mingid dump failid ka teikvad? kiibistiki draiverid on uusimad või vahetatud?
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
27.11.2015 21:14:51
|
|
|
tuleb manuali lugeda, mis kiirustel mälud selle prosega koos käima pannakse. mina pole veel näinud, et mingitel teistel kiirustel olevad mälud kettalt lugemisse viga ja resa annaks. sul oli enne event viewer kollane "disk" hoiatusega. mingid dump failid ka teikvad? kiibistiki draiverid on uusimad või vahetatud? |
Mälud ongi 1866,mida viimasena toetab enne OC.
Peale win installi on minu reegel nr. 1 chip'i draiverid peale ja alati
Mälude sageduse-erinevus tekkis nelja klociga korraga..kahega aga teises ja esimeses pesas..
Mine või uut emmet ostma,et teada saada..aga ennem viskan siiski samsungi ssd teise piisiisse ja proovin seal..
NB!
Kas on kellelgi ideid nüüd?
HDD'ga asi toimib ja muresid pole,kuid selle või tolle SSD'ga restardid korduvad.
Usun,et SSD'd ju ei saa olla mõlemad rikkis!?!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 22:36:22
|
|
|
vast polegi. kolmas, mitte sama tootja ssd masinasse ja install sinna / need kettad teise masina külge.. |
OK.
Mul oli valikus küll kaks erinevat nime..samsung evo 840 ja kingston v300..mõlemad toimivad teises kastis korralikult ja mingeid criticat erroreid pole O.O
Hetkel samsung tiksub pool päeva ja mitte midagi pahasti pole.
Eile oli aga v300 samal ajal,kui evo müsteeriumi nautisin..
Kas staatiline võis teha paha..Mul kas oli mingi aja vaibal,põrandal,kui kasti kokku ladusin?!
Samas aga näiteks oli sellel ajal emme kastist väljas ja puitpinnal.
------------------------------------------------------------------------------
Hetkel on nii,et muremasinas on ssd..win on peal..uuendusi ocimas ja senini pole ühtegi jama olnud..fenomen aga seinsab selles,et ssd'ga koos on ka kastis hdd,mis on "unlocated" ja kõik tundub ok-peale selle,et hdd undab..
Milles peitub fenomen?
On kellelgi ehk hüva nõu pakkuda?
HDD'd ei soovi igavesti kastis lisaks hoida.
--------------------------------------------------
Ei tea miks,kuid ei toiminud kooslus prose fx-8320'ga !!!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|