Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Nonii imelikud näidud või asi on normaalne? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 15.03.2012 18:49:28 vasta tsitaadiga

PaarnTh kirjutas:
Aga no siis toiteplokk on korras?
Aga mis jama selle arvuti käivitumisega on kui ma ta välja lülitan siis ma pean ootama ligikaudu 5minutit ennem kui arvuti start nupust tagasi sisse läheb. Või kui ma võtan voolu tagant siis ma pean ootama ligikaudu 5minutit ja siis start nuppu vajutades ei lähe tööle pean lülitama tagant nupust voolu välja nii kauaks kui arvutist vool ära läheb. Ma vaatan seda hiire või klvaetuuri järgi näen et vool ära kaob sealt lülitan tagant nupust voolu sisse ja siis läheb arvuti kohe tööle ilma probleemideta. Aga asi ikkagi selles et miks ta nii jamab?

Kaks versiooni, kas toiteplokk on läbi või emaplaat, kui emaplaadil ainsatki punnis kondensaatorit protsessori ümbruses ei ole siis võib süüdlaseks vananevat toiteplokki pidada.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
PaarnTh
HV vaatleja
PaarnTh

sõnum 15.03.2012 19:00:48 vasta tsitaadiga

Arvuti on 3a. vana et kõik garantiid on läbi isegi video kaardi oma sai läbi icon_biggrin.gif
BIOS on 2008 mdea nii seal kirjas et 2008 on biosi viimane uptate vic. Jah lihtsalt OK on seal kirjas. Kahjus pole pinge suurust näha.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 15.03.2012 19:07:15 vasta tsitaadiga

PaarnTh kirjutas:
Arvuti on 3a. vana et kõik garantiid on läbi isegi video kaardi oma sai läbi .....

Kas oli siis emaplaadil protsessori ümbruses mõni punnis kondensaator, kui ei siis vaheta toiteplokk välja. Mis toiteplokk muidu on, seda pole sa küll kogu teema vältel avaldanud, nimi ja võimsus.

PaarnTh
HV vaatleja
PaarnTh

sõnum 15.03.2012 19:47:36 vasta tsitaadiga

http://www.afterdawn.com/products/product_details.cfm/5790/chieftec_gps-450aa-101_a#specifications see toiteplokk on mul.
Punnis kondensaatorit ma ei näinud kas võtan protsessori jahutuse pealt ära siis on äkki midagi näha või sa ei usu?
Kunagi oli emaplaadil viga see et ühelt kettalt tõstis teisele liiga kaua. Ja siis sai mõeldud ja puuritud ning arvasin et põhjapoolne sild on natuke vana või natuke katki aga töötab edasi.
Ma ei usu et põhjapoolne sild on jälle hakanud lolli mängima aga kas see muidu oleks võimalik?
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 15.03.2012 19:57:50 vasta tsitaadiga

Arvan, et pole jahutust vaja maha võtta, see pilt http://dl.dropbox.com/u/18070266/14032012125.jpg mis saa enne üles panid, on ikka nii udune, kuid sealt on näha siiski, et olulisi kondensaatoreid ei tohiks protsessori jahutus varjata.
Toiteplokk muidu hea aga iga asi vananeb, hea oleks kui saaksid mõne sõbra käest teist toiteplokki laenata testimiseks.

PaarnTh
HV vaatleja
PaarnTh

sõnum 15.03.2012 20:14:52 vasta tsitaadiga

Kahjuks pole sõpradel sellist toiteplokki millel oleks VGA toide eraldi 6pin täpsemalt.
Aga kas emaplaat võib olla vigane ja põhjus olla seal?
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 15.03.2012 20:22:12 vasta tsitaadiga

Võib viga ka emaplaadis olla, kuid toiteplokki on siiski kergem vahetada ja odavam.
Endal on sarnast trikki kunagi teinud ka üks emaplaat, viga süvenes kuni arvuti enam mingi trikiga tööle ei läinud, samas on aga vigaste toiteplokkidega sellised juhtumised palju sagedasemad.

laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2012 08:54:54 vasta tsitaadiga

molex - 6pin üleminekut on vaja. ei pea see asi toiteploki küljes olema.
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2012 10:10:57 vasta tsitaadiga

Puhasta tolmust puhtaks ja pane juhtmed õhuvoolult eest ära, annab ka boonust.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
PaarnTh
HV vaatleja
PaarnTh

sõnum 17.03.2012 11:14:21 vasta tsitaadiga

Arvuti temperatuur on OK- max 40C ja see harva keskmiselt jääb 35juurde.
Laurx kus kohast ma selle ülemineku võtan oskad sa öelda? Ma ise ei oska nii otsida.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 17.03.2012 12:46:51 vasta tsitaadiga

PaarnTh kirjutas:
..... kus kohast ma selle ülemineku võtan oskad sa öelda? Ma ise ei oska nii otsida.

power adapter ......

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Nonii imelikud näidud või asi on normaalne? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.