Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
G 8 h
HV vaatleja
|
24.07.2010 13:49:59
Paluks kiiret abi :/ |
|
|
teree,jube probla ei saa pihta ka üldse:/
siit lugedes tundus osadel sama probla olevat kuid äkki keegi tore seletab mis peaksin ette võtma?
Probleem selline et arvuti ei käivitu,läheb läheb aga vot näe siis tuleb siuke kiri:
Verifyeing DMI pool Data
_
no ma proovisin siis formatit teha,kuid jällegi probleem...(olen sellele ükskord formati teinud et ei saagi aru mis nüüd viga siis)
panen siis esimeseks bootimiseks Cd Rom
teeb resa läheb edasi,aga vot tavaliselt ütleb et press any key to ....
aga ei küsi vaid läheb automaatselt ise edasi edasi kuniks tuleb selline tabelike kus saab valida Repair,Install or exit vms eks...
Kui panen repair või install tuleb üks ja see sama kiri..
Setup did not find any hard disk drivers installed in your computer.
Make sure any hard disk drivers are powerd on and properly connected to your computer and that any disk releated hardware configurations is correct,This may invaled running a manufact..
Setup Cannot continue.To Quit Setup press F3
ja ma ei mõista :/
loodan kiiret abi kuna sellega on ülimalt kiire.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
24.07.2010 13:58:52
|
|
|
BIOS ketast näitab?
Ma miskipärast kahtlustaks seda varianti, et ketas surnud.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
24.07.2010 14:00:40
|
|
|
Riistvara nimekiri ei teeks ilmselt halba.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.07.2010 14:02:14
|
|
|
Kui op-süsteemi laadimine kõvakettalt jääb toppama "Verifying DMI pool Data" juures, siis ei leita sinu kõvaketast üles. Sama ütleb ka Windowsi installer.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.07.2010 14:07:58
|
|
|
Mis opsüsteem? Kui kõvaketas on SATA ja opsys on XP, siis vaja SATA draiverid ette sööta või BIOSes seada ketas IDE režiimis tööle. Selle kohta otsi, siin foorumis on materjale selle kohta hulgim. Kas plaat, millelt soovid buutida, on ikka buutiv? Seda proovi teise masina peal.
Ilma raua nimekirjata ja opsysi teadmata on edasist raske soovitada.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
G 8 h
HV vaatleja
|
24.07.2010 15:06:55
|
|
|
Lisaks : siuke lugu oli ennem seda,et tegin formati ja siis tõmbasin alla media playeri uuema versiooni aga mul oli teadagi praak windows siis pidin sellega jamama,sain kaasa siukse faili mis muutis ümber midagi et ei tunnustaks windowsi praagilisust.
okei kõik oli tore,tegin resa ja käima ei läind,et kui kasutaja peale klõpsasin tuli error mingi kiri ja kõik,
No siis plaanisin teha c formatit ja näed...
ise kahtlustan et on mingi fail puudu,aga mis fail ja kust saksin seda ning kuidas saaksin selle siis installida talle?
Et kas mälupulka kasutades on võimalik?
loodaks abi siis:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Number47
Kreisi kasutaja

|
24.07.2010 15:10:57
|
|
|
SATA draiverite puudumine ilmselgelt
_________________ Ärifoorumi tehingud alaealistega vaid vanemate kirjaliku nõusoleku esitamisel! |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
G 8 h
HV vaatleja
|
24.07.2010 15:16:32
|
|
|
Number47 kirjutas: |
SATA draiverite puudumine ilmselgelt  |
kust ma saaksin selle ja kuidas ma selle arvuti saaksin?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Number47
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|