praegune kellaaeg 20.06.2025 16:30:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kakuke
HV veteran
|
12.06.2003 17:02:20
|
|
|
Superglue kirjutas: |
Mis sa siis ikka kohe kallima võtad. Võtnud 11.- silikoon pasta ja kärand kül. Vana pasta nühi igaltpoolt maha. |
Sõbral oli ka vaja ja tema sponsoreeris enamuse. mis ma ikka vaidlen. Aga teab keegi v? miks krdi pärast seal see kleeps kah on?
::edit:: uurisin veel seda "õpetust" ja sain niipalju aru, et selle kleepsu peale tuleks seda mögistada. Kas see kleeps võib siis sinna prose peale jääda? et nagu oleks nii prose-kleeps-pasta-cooler?
Et nagu kui keegi teab, et siis aidaku mul hetkel arvuti laua peal lahti ja kasutada ei saa.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
13.06.2003 12:45:26
|
|
|
Ra* kirjutas: |
Mul on vana prose[nuh mida ma prageu ikkagi kasutan] ja tema vent nii kõvasti teine teise küljes kinni
|
keera seda ühele ja teisele poole (nagu võtit lukuaugus), küll ta vaikselt lahti tuleb
kakuke kirjutas: |
et nagu oleks nii prose-kleeps-pasta-cooler?
|
vahet pole see kleeps, pane lihtsalt prose-pasta-cooler
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|