Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videoprojektor igapäevakasutamiseks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mk1985
HV vaatleja

sõnum 02.08.2008 10:01:43 Videoprojektor igapäevakasutamiseks vasta tsitaadiga

hey,
tekkis selline mõte kuna tundub et tulevikus ilma digiboxita ei saa ja kunagi ammu juba peas keerelnud selline mõte.
kui nagu päeval ka tahaks vaadata siis valgustugevus tähtis. 2000 ansi luumenit juba piisav ?

Kes teavad või omavad kogemusi projektoritega võiks üht-teist nagu pajatada. Kellel odavaimad vahetuspirnid ja mis hinnaga, ning samuti ka kättesaadavus.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.08.2008 00:18:13 vasta tsitaadiga

Panasonic pt-ax200e või Epson PowerLite Home Cinema 720, muid mõistlikke variante eriti ei ole kui tahad palju ka nö. päevavalguses vaadata. ise ostsin küll PIKA valimise peale siiski sanyo, kuid mul on 100% light controlled room kah ja enamasti vaatangi kottpimedas icon_smile.gif muidugi vahetuspirn on sanyol odavam oluliselt kui panasonicul ja samas kestab pirn ka kauem, aga no seda nõrgema valgustugevuse arvelt jällegi.
epson on natuke (rõhutan NATUKE, kindlasti mitte palju!) nõrgema valgustugevusega, kuid parema kontrastiga (reaalselt, mitte ainult reklaamnumbrite järgi) kui panasonic ja peaks olema ka töökindlam. panasonicu kohta on levinud arvamus, et paljud isendid üsna problemaatilised. sanyo näitab ka suht valges toas normaalset pilti kui tarvis, kuid pole selle jaoks siiski parim valik. samas vahetuspirn on kõige odavam ja on eestist kohapealt ostetav soodsa hinnaga.

see jutt käis nüüd muidugi 720p ja ainult alla 20k masinate kohta, tegelikult peaks need masinad kõik jääma vist umbes 13-16k hinnavahemikku isegi. järgmine klass algab kuskilt 25-30'st kilost, kuid natuke mõttetult kallis veel minumeelest...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 05.08.2008 02:48:47 vasta tsitaadiga

Loen oma Epsoni projektori speci.idest välja :
VALGUSTUGEVUS (ANSI LUMEN) 1600 Alm
Ja saan vaadatud küll,
Muidugi oleneb kui valge su tuba on.
Eks ta päeval ole ikka väga hele jne.

Aga projektorit kasutada vaid "taustaks" ehk lähed pärast tööd 5 koju ja paned mängima ja tegelikult filmi vaatada alles õhtul võibolla vahepeal uudiseid vms., tundub minu meelest raiskamine
ja pole väga selleks mõeldud. Tava telekavaatmiseks soovitaks võtta mingi taskukohane telekas ikka.
Aga noh... Mul alles esimene projektor ja kehvad vaatamistingimused.
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
mk1985
HV vaatleja

sõnum 05.08.2008 11:44:44 vasta tsitaadiga

tava telekavaatamiseks tegelt telekatest piisab aga need jäävad magamistubadesse. Ruumiga on muidugi see teema et no kui ikka väga sisse päike paistab siis kardinad ja ruloo natukene ikka aitab. Wiltz'i pakutud aparaadid üpris hea kontrastiga ja panasonic'ul asjalikud viled ka peal, mis aga ei meeldi on tegelikult vahetuspirnide hinnad.
Endale tegelikult jäi silma selline aparaat http://www.ox.ee/est/product/75687 vahetuspirnid ka odavad 2000.-
Väga palju seadmeid ka kodu muretseda ei tahaks elukaaslane nagunii juba segaduses. Ja paljalt filme ka nagi tegelt eriti ei vaata niipalju vaatan kui telekast õhtul tuleb. Aga võrkpalli võistluseid ja kossumänge oleks päris hea tegelt jälgida kui nüüd mõtlema hakata. icon_biggrin.gif
Eks tuleb veel mõelda ja seedida natukene.
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 16.08.2008 19:45:08 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Panasonic pt-ax200e või Epson PowerLite Home Cinema 720, muid mõistlikke variante eriti ei ole

mul on see pana ja esmamulje päris hää icon_wink.gif 220cm rulloo on ekraaniks. 5.1 heli ka olemas.
lahendamata veel üks probleem, nimelt pilt vaja 180 kraadi ringi pöörata. vot ei ole veel hakkama saanud icon_confused.gif
kui arvuti järgi panen siis muidugi lihtne videokaardi setingutest pilt ringi keerata aga kui dvd mängijast pilt võtta siis
oleks projektori menüüst vaja pilti pöörata aga seda ei oska icon_neutral.gif
teen vist selle kohta teema ka. ehk saan abi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 267
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 16.08.2008 20:15:02 vasta tsitaadiga

no arvestades projektorite müra, energiakulu ning valgustingimusi, isiklikult küll seda koju monteerima ei hakkaks
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 16.08.2008 20:35:43 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
no arvestades projektorite müra, energiakulu ning valgustingimusi, isiklikult küll seda koju monteerima ei hakkaks
jääd paljust ilma icon_biggrin.gif tule õhtul mulle külla ja su arvamus muutub icon_wink.gif projektor = kino ja mitte mingi kodukino junn aga nagu oleksidki kinos ainult, et võid vabalt kapist õlut tuua või vetsu pissile minna icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 16.08.2008 20:58:13 vasta tsitaadiga

cdrom kirjutas:
kännuämmelg kirjutas:
jääd paljust ilma icon_biggrin.gif tule õhtul mulle külla ja su arvamus muutub icon_wink.gif projektor = kino ja mitte mingi kodukino junn aga nagu oleksidki kinos ainult, et võid vabalt kapist õlut tuua või vetsu pissile minna icon_biggrin.gif

Sama siin.
Su telekas võib olla fullhd, fantast kontrastidega mida iganes. Kuid kui pool seina on ekraan ikka... siis see on midagi muud.

Aga muidugi kõik oleneb: mis võimalused, mis vajadused( vaatad filme või "telekat" ehk tavaprogrammi jne)

Mina ei osanud ka suurt midagi arvata enne kuni ühe projektori ootamault sain,
igatahes tutika lcd teleri müüsin maha icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 16.08.2008 21:33:33 vasta tsitaadiga

cdrom kirjutas:
kännuämmelg kirjutas:

No on mul kah neid projektoreid kimbuga proovitud ning 3m ekraani päält filme vahitud, kuid igapäevaseks telekavaatamiseks on projektor lärmakas ning kulutab liialt energiat (sellest ei räägigi, et briljantse pildi saamiseks peab ruum ikkagi pimendatud olema
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 16.08.2008 21:54:41 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
cdrom kirjutas:
kännuämmelg kirjutas:

No on mul kah neid projektoreid kimbuga proovitud ning 3m ekraani päält filme vahitud, kuid igapäevaseks telekavaatamiseks on projektor lärmakas ning kulutab liialt energiat (sellest ei räägigi, et briljantse pildi saamiseks peab ruum ikkagi pimendatud olema
uudiseid vaatan endiselt telekast ja filmi vaatamiseks peab jah ruum hämar või soovitavalt päris pime olema aga ma ei vaatagi kesk päeva filmi ikka õhtu poole ja rulloo tõmban alla ja siis juba suht okey icon_rolleyes.gif no ma ei tea, mulle igatahes meeldib see projektor icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mk1985
HV vaatleja

sõnum 18.08.2008 17:30:15 vasta tsitaadiga

No ma ei tea ka veel, pole veel midagi otsutanud ja mõelnud aga hetkel oma piskest LCD omades ajab ikka tegelt närvi ka see asi et poes ajavad juttu et peaks peegelduse vaba olema aga halligi ma ütlen, väga hästi peegeldab. Müra on tõesti üks asi mis meele mõruks teeb, aga samas see ei tohks olla suurem kui mingil arvutil. kuskil 23-30dB jäävad nad. Aga selle aparaadil mida ma vaatasin tundub et kontrasti jääb jube väheks. Ja pole ka igasuguseid pildikorrektsioone mis koduseks kasutuseks mõeldud projketoritel on.
LCD ja Plasma isu veitsa üle. Ja rohkem alternatiive ka pole.
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 18.08.2008 17:42:32 vasta tsitaadiga

mk1985 kirjutas:
..ajab ikka tegelt närvi ka see asi et poes ajavad juttu et peaks peegelduse vaba olema aga halligi ma ütlen, väga hästi peegeldab. ...

et siis müüjate valeliku möla pärast ostad projektori? icon_lol.gif teleka peegelduse vältimine on oluliselt lihtsam töö, kui projektori jaoks toa pimendamine ning ka käivitus/sulgemis/hooldus rutiinid
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 18.08.2008 19:51:24 vasta tsitaadiga

kodukino ei ole ikka see, et kruvid kahuri lakke ja käid pissil, kui isu tuleb. kahur on see kõige tillem samm ja vaata, et veel kõige odavam. lihtsalt lina/ruloo/värvitud sein ei ole ekraan. seitse kõlarit ei ole audiosüsteem. ja heli valjus ei ole mingilgi viisil korrelatsioonis heli kvaliteediga. ka siis, kui kohale on pandud ja välja timmitud hiigelsuur crt projektor, erimaterjalist perforeeritud ekraan liigub mootoriga paika ja peitu ning ruumi akustika on enam/vähem paigas, on kodukinoni veel hulk aega ja rahakulu.
ülaltoodu ei tähenda, et suvaline vähegi tehnilise taibuga inimene endale minimaalse eelarvega sossasoolaplaatsast hulka paremast kinoelamust ei saaks korraldatud. saab, ja kuidas veel, kuna kinondus on ikka masendav, nii siin kui ka näiteks soomes..
igapäevateleka (kuitahes väikese) asendamine projektoriga on mu meelest umbes sama klassi eneseavaldus, kui lasna jõmm laseb oma viisteist aastat vanale neljasajasele bemmile kärtsroosa klepsu 'mul on ultra väike till'.

tagasi üles
mk1985
HV vaatleja

sõnum 19.08.2008 14:28:57 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
kodukino ei ole ikka see, et kruvid kahuri lakke ja käid pissil, kui isu tuleb. kahur on see kõige tillem samm ja vaata, et veel kõige odavam. lihtsalt lina/ruloo/värvitud sein ei ole ekraan. seitse kõlarit ei ole audiosüsteem. ja heli valjus ei ole mingilgi viisil korrelatsioonis heli kvaliteediga. ka siis, kui kohale on pandud ja välja timmitud hiigelsuur crt projektor, erimaterjalist perforeeritud ekraan liigub mootoriga paika ja peitu ning ruumi akustika on enam/vähem paigas, on kodukinoni veel hulk aega ja rahakulu.
ülaltoodu ei tähenda, et suvaline vähegi tehnilise taibuga inimene endale minimaalse eelarvega sossasoolaplaatsast hulka paremast kinoelamust ei saaks korraldatud. saab, ja kuidas veel, kuna kinondus on ikka masendav, nii siin kui ka näiteks soomes..
igapäevateleka (kuitahes väikese) asendamine projektoriga on mu meelest umbes sama klassi eneseavaldus, kui lasna jõmm laseb oma viisteist aastat vanale neljasajasele bemmile kärtsroosa klepsu 'mul on ultra väike till'.

heh, ei saa sinu pahameelest aru, mina näiteks pole üldse väitnud et tahan kodukino ehitada, lihtsalt suurest pildist oleks huvitatud. Kodukino ei koti mind tegelikult üldse. Olen täielikult rahul stereo heliga ja ei plaani niipea mingit kodukino üritust isegi uurima hakata. Lihtsalt oli väike mõttelend et ehk annaks telekas asendada projektoriga aga tunudb et mitte veel. Kuigi selliseid inimesi ka leidub vist juba.
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 19.08.2008 14:56:40 vasta tsitaadiga

telekast ei ole paraku midagi sellist vaadata, mis tõepoolest kahuriga hea oleks ja ma ei pea ainult sisu silmas. milleks ajada pilt suureks, et seal rusikasuurused pikslid oleks, niiet vaatama peab umbes nii kaugelt, et diagonaal tagasi 50 tolli peale läheb? telekaski on teinekord pilt nii ruuduline, et imesta, mis saidilt kanal2 oma filmid tõmbab..
pahameelt ei olnud mõtteski, anna andeks icon_smile.gif

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 19.08.2008 17:20:31 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
telekast ei ole paraku midagi sellist vaadata, mis tõepoolest kahuriga hea oleks ja ma ei pea ainult sisu silmas. milleks ajada pilt suureks, et seal rusikasuurused pikslid oleks, niiet vaatama peab umbes nii kaugelt, et diagonaal tagasi 50 tolli peale läheb? telekaski on teinekord pilt nii ruuduline, et imesta, mis saidilt kanal2 oma filmid tõmbab..
pahameelt ei olnud mõtteski, anna andeks icon_smile.gif

Eksid, sporti (eriti jalgpalli) on ikka väga mõnus vaadata. Ja ruuduliseks läheb pilt juhul, kui oled tõesti 720p/1080p native projektori muretsenud. Minu InFocus oma 845x480 resoga sobib Digi-TV vaatamiseks ikka päris hästi.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 19.08.2008 17:49:40 vasta tsitaadiga

ma küll pole ei piksleid ega ruute märgand icon_confused.gif ja keegi rääkis siin mürast icon_confused.gif väike vuhin on aga seda kuuleb ainult siis kui heli ressist välja lülitan. vahest vaatan filme ka klapid peas siis ei kuule ka miskit kõrvalist heli icon_rolleyes.gif
ei tea mulle meeldib. kui kellelgi huvi ja sooviks näha milline see projektori pilt on, siis võin seda ka huvilistele näidata. eelnevalt siis ajas kokku leppides icon_wink.gif
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2008 17:58:42 vasta tsitaadiga

Ise olen seda meelt, et uudiste vaatamiseks on telekas praktilisem. Aga kui aeg-ajalt õhtul filmi vaadata, siis kulub teleka kõrvale projektor ära küll. Ja ei pea just viimase peal süsteem olema. Väidan et voodilinale tulistatud kahuripilt koos stereokõllidega annab parema filmielamuse kui supersurraund helisüsteemiga 32" LCD telekas. Seda enam et 720p materjali on järjest rohkem liikvel, seriaalid näiteks...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 19.08.2008 18:08:35 vasta tsitaadiga

ja ekraanile tuleb ka pisut tähelepanu pöörata. kui valge lina on heledamat sorti tapeedi ees siis see tõmbab kontrasti alla
kuna lina paistab hästi läbi ja lina taga on nagu valge tuba icon_biggrin.gif ja see teeb musta halliks ja rikub ka teisi värve.
mul on tegemisel valgerulloo taha must taust ja siis peaks vast pilt veel ilusamaks minema icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 20.08.2008 22:42:22 vasta tsitaadiga

kui juba jutuks ja jutustamiseks läks siis viskan oma (järjekordsed) 2 senti ka sisse icon_biggrin.gif

esiteks, vägagi korralikku ekraani oma "kahuri" jaoks on tegelikult üsnagi lihtne teha. eeldab küll teatavat kokkuvõtmist ja natuke ikka tahtmist ka, aga minumeelest jõukohane peaaegu igaühele. ise olen katsetanud erinevaid variante, viimatine ja parim millega hakkama sain on tikkurila spetsvärviga üle võõbatud soome papist valmistautd ekraan. diagonaaliga umbes 3m. seekord sai mindud täie peale välja ja ka korralikud musta sametriidega kõrged servad tehtud ekraanile. ja selle koha peal ennast kiitma, ekraan on väga asjalik ning näeb toas lausa ilus välja thumbs_up.gif ma ei püüa väita, et tuhandeid...ja kümneid tuhandeid maksvate ekraanide seas ei ole paremaid, kindlasti on, kuid selline DIY ekraan on voodilina peale projetseerimisest ikka VÄGA suur samm edasi! pealegi, piisavalt palju on tehtud nö. teste, kus võrdluses erinevaid ekraane, nii kalleid poe omasid kui ka taolisi home made variante...ja tavaliselt jõutakse järeldusele, et lõppkokkuvõttes on erinevus pildis ikkagi üsna väike.

teiseks, tuba "projektori sõbralikuks" teha ei ole ka tegelikult kuigi keeruline. kui tahta seda teha kiirelt, ilma suurema jamamiseta ja võimalusega ka suvalisel hetkel kõik see installatsioon maha võtta siis piisab pisut suurema koguse musta kanga ostmisest. seda riputada ekraaniga külgnevatele seintele ja ekraani ette maha mingi tume vaip lükata ning asi on juba üllatavalt hea icon_wink.gif

kolmandaks, müra ei ole minumeelest mainimist väärt asi kui osta omale õige pill ja paigutada see toas õigesti. nii eelmainitud sanyo kui ka epsoni projed näiteks on vägagi vaiksed oma nö. movie mode's. kui vähegi mingi helitaust olemas on siis pole see vaikne vuhin märgatav. aga jah, kes ei tee enne ostmist piisavalt eeltööd ja paigutab proje omale kuskile 30cm kaugusele kõrvast, noh mina ütleks selle kohta - oma viga icon_lol.gif

erick, hd pill ei tee küll pilti ruuduliseks, sa oled kuskil mingist asjast VÄGA valesti aru saanud vist icon_eek.gif õige oleks siis pigem nii, et madala resoga relva pilt on nii ehk naa teataval määral ruuduline, kõrge resoga relv suudab aga näidata ka mitteruudulist. kuigi tõsi, et halva kvaliteediga materjali vaadates "tajub" selle halba kvaliteeti pisut vähem kui ka kahur on viletsam.

47th ronin, sul on õige teooria, selles osas, et sama teeb välja vaadata 50cm diagonaali 50cm pealt või 3m diagonaali 3m pealt, kuid see ei ole veel kaugeltki kõik, mis loeb! 3m pealt mahub ühte ekraani korraga vaatama väga mitu inimest, 50cm pealt...tead isegi icon_lol.gif kusjuures proje pilt ekraanil on iga nurga alt üsna ühesugune, võrreldes mingi LCD'ga näiteks. teine asi on mudugi heli, midagi normaalset sellisest asjast ikka välja ei võlu kui sul on 5 kõlarit 1m küljega ruudu sisse jäävas ruumis, see on bullshit.
üldiselt, eks kuskilt tuleb alustada, süües kasvab isu ja kui asi meeldib vahetub õigel huvilisel see voodilina õige pea millegi parema vastu ning logitechi pc 5.1 kõlarikompott mingite asjalikemate komponentide vastu.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
mk1985
HV vaatleja

sõnum 20.08.2008 23:35:37 vasta tsitaadiga

teema hakkab arenema kusjuures sinna suunda kus ma lootsin, nii et ikkagi on kõik võimalik kui tahta, see et korralik ekraan timmida ja DIY moel on väga hea mõte kusjuures.
Ja muide selle 5.1 ja muu sellise soundijutu pealt et see pole see teema aga kui teil on väga head kõlarid stereos siis ma usun et on ka võimalik nendega hakkama saada.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 21.08.2008 12:18:07 vasta tsitaadiga

ka ühe kõlariga ehk monos on võimalik hakkama saada icon_razz1.gif aga üldiselt jah, korralik stereosound on loomulikult eelistatum variant kui odav 5.1, selles pole kahtlustki. korralik 5.1 aga ka kindlasti asi, mille nimel tasub natuke vaeva näha kui on võimalus seda realiseerida (piisavalt suur tuba, piisavalt finantsi jne)

unustasin ennist lisada, et mulle läks see DIY ekraan maksma värvi (~100eek) ja musta sametriide (~100eek) hinna. nö. puidumaterjal oli omast käest võtta. anyway, arvan, et alla 1000eeku tuleks selline ekraan isegi siis kui kõik komponendid poest osta thumbs_up.gif

tagasi üles
mk1985
HV vaatleja

sõnum 04.12.2010 13:19:13 vasta tsitaadiga

Nopiks veel tarkusi kui keegi jagab, justnimelt ekraani suhtes.
DIY ekraani tegemine poleks probleemiks. Lihtsalt väärt alginfot oleks vaja.
Saan aru et hea oleks mingine valge riie + must värv või riie selle alla. (tegelikult ka kallid ekraanid on umbes analoogselt tehtud)
Helehalli seinapeale pidi ka päris hea pildi saama.
Küsimus aga kui kangaga mässama hakata et kas see pealmine riie peab olema paks/õhuke? läikiv/matt?
Ideeliselt saan aru et allumine must osa võiks olla võimalikult matt ja riidena paks, siis sumbuksid peegeldused paremini ära ?
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 06.12.2010 18:20:08 vasta tsitaadiga

mina ei hakkaks krobeliste seinte ja tuules lehvivate riietega mässama. Võtaks ruloo aknaeest alla ja topiks selle asemele http://www.ox.ee/est/product/138035 icon_biggrin.gif

Aga kellel ruumi ja pappi on siis http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=628588 icon_smile.gif

viimati muutis salatoimik 06.12.2010 21:30:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 06.12.2010 21:28:20 vasta tsitaadiga

lase pilt seinale ja märgi nurgad ära. siis võta valge värv ja värvi see ristkülik valgeks.
sedasi kõige odavam ja tulemus parem kui lina või muu ekraaniga, sest üli raske on lina või
rullood täiesti sirgeks saada. olen ise mõlemeid proovinud ja räägin puhtalt oma kogemustest.

ah, et miks see ekraan nii sirgu peab olema icon_confused.gif icon_biggrin.gif kui vaatad liikumatut pilti siis tõesti pohl aga
kui vaatad filmi siis on ka kõige väiksem lainetus päris rõve icon_neutral.gif
aga edu ehitusel siis icon_cool.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videoprojektor igapäevakasutamiseks mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.