praegune kellaaeg 20.06.2025 10:20:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ipc
HV vaatleja
|
31.05.2004 16:44:07
|
|
|
tsitaat: |
Üldiselt väga vähe ei maksa seda aperturet panna, kuna rohkem panemisest erilist kahju ei ole (kui ma olen muidugi õigesti aru saanud GART tööpõhimõttest) ja liiga vähe panemise puhul võib järsku kasutatav mälu otsa saada. Näiteks UT2004 kasutab kohati suurusjärgus 170MB videomälu. Ja 6xFSAA 1600x1200 värvi ja sügavuse tagapuhver võtab 88MB videomälu. Sellele lisaks veel 44MB esipuhvrit (+ veel 44MB triple bufferinguga) ja isegi 256MB kaardil läheb üsna kitsaks kätte ära.
|
Huvitav, kas keegi tõesti nii kõvade settingtega jooksutab ka seda mängu. Selleks peab ikka päris kõva raud olema ja videost ma parem ei räägigi, samas kui tõesti selline raud käes, siis ei tohiks see 128mb siia sinnapoole eriti mõjutada, sest mälu masinas on ka seljuhul 1gb vähemalt ma usun.
Iseenesest on su jutu point täiest õige ja sellele vastu ei vaidle.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|